יש לי wii ו ps3 ולאח שלי יש xbox שיחקתי בכולם וה Ps3 בכמה וכמה רמות מעל כולם לא יעזור לכם וזעוד בלי Ps3 move
Printable View
יש לי wii ו ps3 ולאח שלי יש xbox שיחקתי בכולם וה Ps3 בכמה וכמה רמות מעל כולם לא יעזור לכם וזעוד בלי Ps3 move
אוייי אתם פשוט קורעים אותי מצחיקים אותי בטירוף. מה אתם משחקים אותה מבינים, לכו למאמרים:
רוב המשחקים הזוכים הנוצצים של השנה אקסלוסיביים (בלעדיים) לסוני. להזיכרכם בסיום שנת 2010 מתוך 10 משחקים הטובים ביותר לשנת 2010 זכו 4 משחקים של סוני. אף אקלוסיבי של X-Box וכל השאר לא בלעדי לשום דבר.
סוני הרשת חינמית... בניגוד לאקסבוקס שפועלת על כרטיסיות. לסוני, יש נגן בלוריי שקורא משחקים על איכות שנמדדה על פי 3.4 יותר טוב מנגן הדי.וי.די המיושן והמוכר של ה X-Box.
ל X-Box בגלל נגן הדי.וי.די נפרץ כמה חודשים אחריי שיצא ואילו הסוני נפרץ בצורה מושלמת עד ליפני 4 חודשים.
זה גם אומר שאקס בוקס של מייקרוסופט הפסיד המון כסף! בניגוד לסוני שהפסיד הרבה הרבה פחות.
רוב האוכלוסיה של האנשים שבעלי קונסולות הקונסולה השולטת ה-PS3 ולא האקס בוקס.
אתם יכולים להתווכח איתי מיליון שנה, אבל באמת שאין טעם לנסות. הבאתי גם דעה אישית וגם עובדות!!!
מי יכול להתווכח אם עובדות? אף אחד בעולם. מי יכול להתווכח אם דעה של בנאדם? אף אחד בעולם.
אז לא לנסות חברים.
[B][SIZE=5]מי דיבר על הקינקט ומי דיבר על שנה הבאה.. מדברים על ה-[COLOR=YellowGreen]box 360[/COLOR] ועל ה-[COLOR=Navy]PS3[/COLOR].
[COLOR=Red][U]לא[/U][/COLOR] על קינקט ומוב. דיי לחדוף נושאים שלא קשורים חברים.
לגביי שנה הבאה הרבה מדברים על זה שמייקרוסופט יקחו. לגביי זה אל תנחשו נחיה ונראה!!!
[/SIZE][/B]
INFAMOUS
uncharted
KILZONE
God of War
רק לPS3
אם הXBOX טוב יותר זה רק בגרפיקה וגם זה בקצת
[quote=7;1209276]INFAMOUS
uncharted
KILZONE
God of War
רק לPS3
אם הXBOX טוב יותר זה רק בגרפיקה וגם זה בקצת[/quote]
ממש לא.. הדי.וי.די של האקסבוקס לא טוב יותר.. יש לנו נגן בלו-ריי שהוא יותר טוב מבחינת איכות ויותר עמיד וחזק.
אבל מה שאין לך, לי ולכל אחד אחר כאן זה טלוויזיית בלו-ריי שיצאה לשוק רק לא מזמן!
בגלל שאתה ואני משחקים על טלוויזיות שקרואות יותר טוב את נגן ה-די.וי.די הרגיל מאשר את הבלוריי אז נראה לך של-X-Box יש איכות יותר טובה. (מה שגם אני חשבתי בהתחלה)
בקיצור X-Box יותר טוב לדעתי רק ברשת.. אך ורק, אמנם עולה כסף אבל יותר איכותית משל סוני בכמה רמות.
זהו!!!