-
החופש היה מצוין, הייתי במסיבת חוף, עשיתי לילה לבן עם חברים, הכרתי מלא חברים חדשים והכרתי אוטאקואית!:) עכשיו היא ידידה ממש טובה שלי. התקרבתי לילד מהשכבה שלי כי גיליתי שהוא גם אוטאקו ועכשיו אנחנו חברים טובים. יצאתי לטיולים עם המשפחה, היה לי יום הולדת, גיליתי צדדים ממש טובים באנשים שלא חשבתי שאני אתחבר אליהם, צללתי בפעם הראשונה (!), שחיתי באמצע הים וזה היה ממש מפחיד והלכתי הרבה לבריכה... לקחתי את החתולה שלי לעיקור וסיפרתי אותה וכמובן איך לא, הכנתי שיעורים בכיף והתגעגעתי לבית ספר....:)
בקיצור, אחלה חופש...
ואני עולה לכיתה י׳!!!!
-
היה לי חופש מעולה, נסעתי לנתניה לבקר חברי ילדות, נסעתי לצפון, נפגשתי עם חברים, ואני עולה לכיתה ט' :)
-
אני מניח שהחופש שלי היה סביר.
חגגתי בר מצווה לבן דוד, הכנתי אלבום יום הולדת 70 לסבא, היינו בצפון, הלכתי מלא לבריכה ופעם אחת לים, הכנתי את העבודות לחופש מהבצפר, חזרתי לשחק יוגיהו, ביקרתי בעבודה של אמא שלי, שיחקתי במחשב מלא.
בקיצור, סביר P=
-
קקה חופש
לא עשיתי כלום
עולה לי'
-
החופש שלי עבר בדיוק כמצופה:
1. לא מתתי.
2. המשכתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה.
3. יצא לי להפגש עם הצבא הכי מוסרי בעולם.
4. נעשקתי לאירלנד למשך שבוע.
עליתי לכיתה י"ב.
-
היה לי חופש בסדר..
לא קרה משהו מיוחד חוץ מזה שקנו לי חשמלית.
אני עכשיו בי'.
-
חופש סבבה, חברה חדשה, בד"כ כמעט כל ערב יוצא עם חברים(חוץ מהימים האחרונים שהיה כבר יבש ומאוס) עד בערך אחד וחצי שתיים, בריכות בסופי שבוע, ים עם חברים, אילת עם המשפחה(בחופש הקרוב זה יהיה טבריה\אילת עם החברים גם P: ) מחשב, טלוויזיה וזהו, עכשיו חזרתי ללימודים עם מערכת חרא Xd
-
כשתסיימו בית ספר אתם תתגעגעו. עכשיו אתם רחוקים מזה כי נשארו לכם שנה או יותר, אבל כשתסיימו תרגישו ב1 בספטמבר הראשון שלכם בבית צורך לחזור לבית ספר. בטח כשתתגייסו.
אני עוד לא התגייסתי, אבל עדיין חסרה ההרגשה של להסתובב עם עוד אלף ילדים בבית ספר. משהו שיש רק לבית ספר, השעות הרבות עם הרבה ילדים.