וואי שנה מדהימה הולכת להיות לנו! תהנו כולם משנה חדשה ומלמדת! ובעיקר כייפית :)
Printable View
וואי שנה מדהימה הולכת להיות לנו! תהנו כולם משנה חדשה ומלמדת! ובעיקר כייפית :)
היה נחמד לי יש ראשון 8 שני 6 שלישי 7 רביעי 7 חמישי 7 ושישבת לא לומד! כיתה ט תיכון. מה זה מופ"ת?
אתם כולכם בכיינים.
כיתה י"א בישיבת לפיד מודיעין:
יום ראשון, מסיים ב 18:45 (מעייף מדי לכתוב את כל המקצועות ביום אחד, בטח שבכל הימים).
יום שני, מסיים ב..... 18:45 (האמת שזה בגלל בחירה, אם הייתי בוחר שלא, הייתי מסיים אז ב17:15).
יום שלישי, מסיים ב.... 13:30 (אבל זה בטעות, רציתי להיות במגמת משפטים שנמצאת על יום שלישי, אבל לא הספקתי להירשם בטעות. אם הייתי נרשם הייתי מסיים ב 15:00).
יום רביעי, מסיים ב 18:00 (לא, הפעם אין הערות מיוחדות.).
יום חמישי, מסיים ב 18:45 (וזה בגלל שהישיבה מנסה לדחוף לנו כל מיני דברים מעשירים שאמורים להיות מעניינים ומועילים, הם לפחות חלקית כאלה).
בכל הימים האלה אני מתחיל ב 7:45 לשיעור לפני התפילה, ובחודש אלול (מאתמול עד ראש השנה) אני גם קם ב 4:30 בבוקר לסליחות (חוץ מהיום שאני מתכנן ללכת לסליחות של חצות) של ספרדים.
ביום שישי אני מתחיל את היום ב 12:15 וגומר לאחר שעתיים לימודיות.
בקיצור, [b]כולכם בכיינים!!![/b] (בעצם רק מי שהתלונן) ומי שחושב שהוא נדפק שרק יחשוב על סדר היום של רותם.
מה לעשות ש-י"א זאת השנה הכי קשה... י' נחשבת לשנה קלה לא?
כולכם מתבכיינים...
חוץ מגיל והמנהל פורום יהדות והלכה.
וול, זה ידוע שבישיבות יש שעות כאלה...
מערכת שעות סבבה קיבלתי, כיתה ט', אני לא לומד יותר מ6 שעות השנה.
אני כיתה ט אין לנו עוד מערכת
מילא שעות כאלה, אבל הם חייבים להאריך את זה עם שיעורים לא חשובים כל כך.
יש לנו שעה של שיעור שנקראת "האח הגדול" ועדיין אין לנו מושג על מה זה, כשאני אדע אני אעדכן אתכם.
יש עוד שעה שנקראת "אבן הטוען" שזה בעצם דיון שיכבתי על נושאים מעניינים, זה אמור ללמד גם איך לדון וגם לערב את התלמידים בנושאים חשובים.
אנחנו בבית ספר נסיוני, אז יש לנו שעות ניסיוניות כמו "לומדים לעוף" לכיתות ט' (אנחנו היינו השכבה הראשונה בזה, זה נקרא אז מיל"ב) וההמשך של זה בכיתה י' "טיסת סולו".
הישיבה הזאת די משוגעת.
בכל זאת היא ישיבה ממש טובה, עם מורים ור"מים (ר"מ= רב מחנך) טובים וגם רבנים נחמדים שהם לא מחנכים.
אוקיי,אני עולה לז' ויש לנו 2 מקצועות חדשים:של"ח,ומב"ת,קיצורים של "שיעור לא חשוב" ו"מקצוע בתחת"...חוץ מזה המערכת סבבה.
[QUOTE=ttrrtte;1213427]היה סבבה היא כיף לפגוש את החברות,המחנכת שלי לא השתנתה וגם לא של החצי השי אבל מעאכת השעותת נוראית!!!! יש לנו 3 ימים בשבוע שבהם אנחנו לומדים 7 שעות וכל השאר 6 בשנה שעברה זה היה פעמיים בשבוע 6 שעות ובשאר 5...[/QUOTE]
7 שעות זה כלום!
תנסי לשרוד 4 פעמים בשבוע עם 9 שעות, כלומר-עד 4!
שכחתי להזכיר שיש לנו גם תרבות עם עולם, שזה בערך של"ח, לא חובה לעשות בזה בגרות ובכ"ז מלמדים אותנו :cry:
שוב, אתם כולכם בכיינים.