-
[QUOTE=BlueHamster;1215502]כינוי בפורום + קישור לפרופיל:BlueHamster
שם:חן
שם במשחק:חן
אופי:בעל ביטוחן, אמיץ, חברותי
רקע:סיימתי את שלושת הליגות אני שוהה בבית של אימי בעוד אני מתכונן לחזית הקרב, עם חבריי,
מוכן לצאת להפתקה מאמן את הפוקימונים שלי בבית ומחכה להכיר חברים חדשים.
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.פוליוואג
2.אלקטבז
3.צארמנדר
הערות\בקשות מיוחדות:
את הדף של המספרים על כל הפוקימונים של כל הדורות...[/QUOTE]
תראה את הה"פ
[SIZE="2"]התחלה לכולם:[/SIZE]
היום זה היום הגדול, אחרי שינצחתם בליגת קאנטו ג'וטו והואן אתם על הספינה בדרך לחזית הקרב עם שלושת פוקימוניכם האהובים.
"תחנה אחרונה חזית הקרב!" אתה שומע את הקפטן מודיע בקריזה של הספינה. "כולם לרדת!".
אתה יורד מהספינה שבחגורתך שלושה פוכדורים.
"היי סלח לי" אתה שומע קול מאוחר ונפתע נתקע בך ילד עם שיער בלונדיני וחולצה כתומה עם פסים לבנים.
"אויש באמת, אתה מפריע בדרך לאלוף חזית הקרב הבא!" הוא אומר ומתרחק אל עבר שלושה אנשים שנראים לך מוכרים, "היי X (השם שלכם) בוא לפה" אתה שומע את פרופסור אוק קורא לך אליו, לידו נמצאים פרופסור אלם ופרופסור בירץ', הילד שנתקע בך ממקודם ועוד ילדה עם כובע לבן ושיער חום. אתה מתחיל להתקדם לכיוונם.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215506]
היום זה היום הגדול, אחרי שינצחתם בליגת קאנטו ג'וטו והואן אתם על הספינה בדרך לחזית הקרב עם שלושת פוקימוניכם האהובים.
"תחנה אחרונה חזית הקרב!" אתה שומע את הקפטן מודיע בקריזה של הספינה. "כולם לרדת!".
"היי סלח לי" אתה שומע קול מאוחר ונפתע נתקע בך ילד עם שיער בלונדיני וחולצה כתומה עם פסים לבנים.
"אויש באמת, אתה מפריע בדרך לאלוף חזית הקרב הבא!" הוא אומר ומתרחק אל עבר שלושה אנשים שנראים לך מוכרים, "היי X (השם שלכם) בוא לפה" אתה שומע את פרופסור אוק קורא לך אליו, לידו נמצאים פרופסור אלם ופרופסור בירץ', הילד שנתקע בך ממקודם ועוד ילדה עם כובע לבן ושיער חום. אתה מתחיל להתקדם לכיוונם.[/QUOTE]
אני ניגש אליהם עם פרצוף מעט מופתע מזה שהם פה. אני חושב לעצמי 'הם גם באו לפה? בשביל מה? טוב אני אגש לישאול אותם.' אני ניגש אליהם ואומר:"היי, מה שלומכם?" ומחכה שיענו כדי שאוכל לשאול את שאלותיי.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215506]תראה את הה"פ
"אויש באמת, אתה מפריע בדרך לאלוף חזית הקרב הבא!" הוא אומר ומתרחק אל עבר שלושה אנשים שנראים לך מוכרים, "היי X (השם שלכם) בוא לפה" אתה שומע את פרופסור אוק קורא לך אליו, לידו נמצאים פרופסור אלם ופרופסור בירץ', הילד שנתקע בך ממקודם ועוד ילדה עם כובע לבן ושיער חום. אתה מתחיל להתקדם לכיוונם.[/QUOTE]
"פורפסור אור! וגם פרופסור אלם ובירץ'! כמה זמן לא התראינו!" אומר להם. "היום זה היום הגדול! אני מוכן לחזית הקרב!" אוסיף. אסתכל רגע על הילד הבלונדיני ואשאל: "היי, לא נתקלתי בך קודם? אני רון, אני פה כדי להיות אלוף חזית הקרב!". "ומי את?" אשאל את הילדה עם השיער החום?
-
[B]כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[/B] NivX10 + תלחץ "צפה בפרופיל" יעצלן.
[B] שם:[/B] ניב.
[B] שם במשחק:[/B] דרייק.
[B] אופי:[/B] דרייק הוא ילד חביב וחברותי בסה"כ, הוא מאוד נאמן לסביבה הקרובה עליו ואוהב צומת לב. הוא שנון וינסה בכל פעם לזרוק הערה מצחיקה.
שאפתנות ו-וותרנות הן תכונות בולטות אצלו, לפעמים לרעתו ולפעמים לטובתו.
הוא אוד אוהב פוקימון ומתייחס אליהם בצורה הנאותה והחמה ביותר, יוצר אמון וצורת קרב שתתאים לכל פוקימון שיש לו. הוא בונה את שיטת הקרב על פי אסטרטגיות ולאמנטים דוממים כמו האיזור בוא הוא נלחם למשל. וזה מעיד אצלו גם אל תחכום...
[B] רקע:[/B] דרייק נולד באיזור איי תפוז, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא למד לחיות רק עם אמו.
בעקבות בעיות סודיות של אמו שמעולם לא הרחיבה עליהם, הוא ואימו עברו בפתאומיות למחוז הואן לעיר ליליקוב...
בעקבות המעבר והניתוק מהחברים ומכל מה שהיה לו באי, כולל קבר אביו המנוח, הוא היה ילד דיי בודד ועזב את לימודיו בשלב מסויים מרצונו.
אמו היא השוטרת ג'ני האחראית בעיר ליליקוב, היא לא מזמן קודמה ע"י מנהל המשטרה הכללי בהואן על מסירות ותפקוד למופת.
דרייק הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים.. דרייק אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיעה לליגה פעם אחת, להשתתף בא ולא לראות אותה בטלוויזיה כמו כל שנה. אך תמיד דאג לאמו יותר מידי ודחה את החלום. יום אחד בבוקר הוא ניגש לאמו ודיבר איתה בנושא, היא ראתה כמה נחישות ולהט יש בעייניו שהוא מדבר על חלומו ליהיות מאמן ועל פוקימונים והחליטה שהיא מסכימה!
הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם", הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע. ובמשך שבוע התארגן. לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "אני אחזור כשאסיים את המסע, את עוד תבואי לראות אותי בקרב כשאהיה מאסטר דגול, אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!" הביט בעינייה לאישור אחרון ללכת וחיבק אותה, ואז ליטף בפרעות את הרעמה של ארקניין, סגר את הדלת בחיוך ויצא למסעו.
לאחר זמן רב הוא הפך למה שתמיד חלם, למאמן פוקימון מוצלח. הוא תפס ואימן פוקימונים רבים וחזקים הכיר המון חברים וראה את העולם המרהיב והגדול.
זכה הוא בתארים רבים: מקום שני באליפות ליגת הואן, אלוף ליגת קנטו, ואלוף ליגת ג'וטו.
הוא לוקח שלושה מפוקימוניו ויוצא אל איזור חזית הקרב!
[B] פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=40975279.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/40975279.gif[/img][/url] (הפוקימון איתו התחיל כטריקו, לא הולך לשום מקום בלעדיו)
[B] 2.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=21394985.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/21394985.gif[/img][/url] (פוקימון עזוב ופצוע שמצא לאחר שהוויבייל האחרים נטשו אותו)
[B] 3.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=99788472.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/99788472.gif[/img][/url] (קיבל אותו כגור גרולייט קטן מאמו שעובדת במשטרה, ויחד הפכו לזוג חזק)
[B] הערות\בקשות מיוחדות:[/B] מצפה ממך לתגובות מושקעות ואשקיע בהתאם, ואם אפשר לראות טיירוג או טדיאורסה.
-
[QUOTE=NivX10;1215518][B]כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[/B] NivX10 + תלחץ "צפה בפרופיל" יעצלן.
[B] שם:[/B] ניב.
[B] שם במשחק:[/B] דרייק.
[B] אופי:[/B] דרייק הוא ילד חביב וחברותי בסה"כ, הוא מאוד נאמן לסביבה הקרובה עליו ואוהב צומת לב. הוא שנון וינסה בכל פעם לזרוק הערה מצחיקה.
שאפתנות ו-וותרנות הן תכונות בולטות אצלו, לפעמים לרעתו ולפעמים לטובתו.
הוא אוד אוהב פוקימון ומתייחס אליהם בצורה הנאותה והחמה ביותר, יוצר אמון וצורת קרב שתתאים לכל פוקימון שיש לו. הוא בונה את שיטת הקרב על פי אסטרטגיות ולאמנטים דוממים כמו האיזור בוא הוא נלחם למשל. וזה מעיד אצלו גם אל תחכום...
[B] רקע:[/B] דרייק נולד באיזור איי תפוז, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא למד לחיות רק עם אמו.
בעקבות בעיות סודיות של אמו שמעולם לא הרחיבה עליהם, הוא ואימו עברו בפתאומיות למחוז הואן לעיר ליליקוב...
בעקבות המעבר והניתוק מהחברים ומכל מה שהיה לו באי, כולל קבר אביו המנוח, הוא היה ילד דיי בודד ועזב את לימודיו בשלב מסויים מרצונו.
אמו היא השוטרת ג'ני האחראית בעיר ליליקוב, היא לא מזמן קודמה ע"י מנהל המשטרה הכללי בהואן על מסירות ותפקוד למופת.
דרייק הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים.. דרייק אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיעה לליגה פעם אחת, להשתתף בא ולא לראות אותה בטלוויזיה כמו כל שנה. אך תמיד דאג לאמו יותר מידי ודחה את החלום. יום אחד בבוקר הוא ניגש לאמו ודיבר איתה בנושא, היא ראתה כמה נחישות ולהט יש בעייניו שהוא מדבר על חלומו ליהיות מאמן ועל פוקימונים והחליטה שהיא מסכימה!
הוא שמח כל-כך, הרגיש על "גג העולם", הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע. ובמשך שבוע התארגן. לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "אני אחזור כשאסיים את המסע, את עוד תבואי לראות אותי בקרב כשאהיה מאסטר דגול, אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!" הביט בעינייה לאישור אחרון ללכת וחיבק אותה, ואז ליטף בפרעות את הרעמה של ארקניין, סגר את הדלת בחיוך ויצא למסעו.
לאחר זמן רב הוא הפך למה שתמיד חלם, למאמן פוקימון מוצלח. הוא תפס ואימן פוקימונים רבים וחזקים הכיר המון חברים וראה את העולם המרהיב והגדול.
זכה הוא בתארים רבים: מקום שני באליפות ליגת הואן, אלוף ליגת קנטו, ואלוף ליגת ג'וטו.
הוא לוקח שלושה מפוקימוניו ויוצא אל איזור חזית הקרב!
[B] פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=40975279.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/40975279.gif[/img][/url] (הפוקימון איתו התחיל כטריקו, לא הולך לשום מקום בלעדיו)
[B] 2.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=21394985.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/21394985.gif[/img][/url] (פוקימון עזוב ופצוע שמצא לאחר שהוויבייל האחרים נטשו אותו)
[B] 3.[/B] [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=99788472.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/99788472.gif[/img][/url] (קיבל אותו כגור גרולייט קטן מאמו שעובדת במשטרה, ויחד הפכו לזוג חזק)
[B] הערות\בקשות מיוחדות:[/B] מצפה ממך לתגובות מושקעות ואשקיע בהתאם, ואם אפשר לראות טיירוג או טדיאורסה.[/QUOTE]
רשום, מ"ת ראשון, אני אשקיע!
תגיב להתחלה.
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=13269"] RabbiKingler [/URL]
שם: גלעד
שם במשחק: גלעד קינגלר.
אופי: סלחן, אטרטג, תמים וADHD (בעיות קשב וריכוז והיפר אקטיביות).
רקע: אני אערוך אחרי בית ספר.
פוקימונים שאני לוקח איתי: לוטאד, סנורלקס וצ'ריזרד.
הערות\בקשות מיוחדות: שומר שבת, לא להגיב בשבת. שונא פוקימונים מדור רביעי ומעלה.
באיזה מחוז חזיותות הקרב?
-
חח דור אני לא יודע מה איתך, אבל בתור אחד שעוזר לך אני רוצה לומר:
[quote=scizor-x;1215473]כינוי בפורום + קישור לפרופיל: [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=7471"]scizor-x[/URL]
שם: יונתן
שם במשחק: יונתן
אופי: אוהב פוקימונים,עוזר ותומך. אחד שלא אוהב לכתוב אופי.
רקע: יונתן תמיד גידל פוקימונים. הוא אימן אותם כל הזמן ואם זאת גם טיפל בהם ובגלל זה הפוקימונים לו אהבו אותו ושאפו להתפתח ולהתחזק.
פוקימונים שאני לוקח איתי: דרגונייט,סיזור,סנוראנט
הערות\בקשות מיוחדות: סנורלאקס. שסנוראנט יתפתח[/quote]
זה בכלל בכלל בכלל לא טופס כשורה.
רקע? כלכך עצלן..דורה אחת לא רשמת.
אופי? חח אני אמור לומר שזה טוב? ונגיד ו...אז לפחות במשהו תשקיע.
פוקימונים? אפילו לקרוא את לא מצליח:
[B]פוקימונים שאני לוקח איתי:[/B] שלושה פוקימון כל אחד מכל דור (עד 3), עד התחלתי אחד, [COLOR=red]אסור פסאדו אגדיים[/COLOR], מותר מתפתחים לדורות האלה (כמו למשל האנצ'קרו או טוגקייס), שלושת הפוקימונים אמורים להיות או שלושתם התפתחות שנייה, או אחד ראשונה, השני שנייה, והשלישי שלישית.
בקושי ויש כאן השקעה, לא בקריאת המ"ת ולא בטופס עצמו.
גם התגובות שלו יהיו כך, תאמין לי.
דור, יש לי שאלה:
[B]הכנתי לך את המ"ת, ואת כל השאר בשביל שתיתן לילדים כאלו להירשם?[/B]
אין לי משהו נגד יונתן..נגד צורת בכתיבה שלו [U]כן![/U]
חבל שאתה לא יכול להשקיע קצת יותר מאמץ.
[quote=Phoenix Arizonix;1215506]תראה את הה"פ
[SIZE=2]התחלה לכולם:[/SIZE]
"אויש באמת, אתה מפריע בדרך לאלוף חזית הקרב הבא!" הוא אומר ומתרחק אל עבר שלושה אנשים שנראים לך מוכרים, "היי X (השם שלכם) בוא לפה" אתה שומע את פרופסור אוק קורא לך אליו, לידו נמצאים פרופסור אלם ופרופסור בירץ', הילד שנתקע בך ממקודם ועוד ילדה עם כובע לבן ושיער חום. אתה מתחיל להתקדם לכיוונם.[/quote]
"היי פרופ' בירצ', אוק ואלם!" אומר.
"חח אתה מדמיין לעצמך שאתה האלוף" אומר לילד בעוקצנות ואקרוץ אל הילדה.
"אז...מה קורה?" אשאל ואחכה שהפרופסורים יאמרו למה הם פה.
לאחר שיאמרו לי למה הם כאן, אוציא את קאנגסקאן ואתחיל ללכת איתו אל עבר הדרך הבאה.
-
[QUOTE=RabbiKingler;1215531]כינוי בפורום + קישור לפרופיל:[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=13269"] RabbiKingler [/URL]
שם: גלעד
שם במשחק: גלעד קינגלר.
אופי: סלחן, אטרטג, תמים וADHD (בעיות קשב וריכוז והיפר אקטיביות).
רקע: אני אערוך אחרי בית ספר.
פוקימונים שאני לוקח איתי: אני אערוך גם אחרי בית ספר.
הערות\בקשות מיוחדות: שומר שבת, לא להגיב בשבת. שונא פוקימונים מדור רביעי ומעלה.
באיזה מחוז חזיותות הקרב?[/QUOTE]
מצטער, אין מקום... המקומות שנשארו שמורים...
scizor אם עד 4 אתה לא מחזיר הודעה אתה מאבד את מקומך...
ואלון, אל תדאג...
[COLOR="Purple"][U][B]ג'וקס[/B][/U]
אתה קבילת את הצבע הסגול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי מה שלומכם" אתה שואל את הפרופסורים.
"מצוין" עונים לך הפרופסורים ומוסיפים "ברוך הבא לחזית הקרב, זה בארי" אומר פרופסור אוק ומצביע על הילד
שנתקל בך בספינה, "וזאת ליירה" הוא אומר ומצביע על הילדה עם הכובע הלבן והשיער החום.
"אתם תצאו למסע באי הזה, כדי לנצח את מוחות החזית ולגלות פוקימונים חדשים!" מוסיף אליו פרופסור אלם.
"כל אחד מכם יקבל שק פוכדורים ומפה" אומר פרופסור בריץ' ונותן לכל אחד מכם ערכה שכוללת פוקדורים (אין סופי) ומפה. "אתם תיצאו לדרך מספר 1 דרך המזל קוראים לה" אומר פרופסור אוק ומצביע על המשך השביל.
אתה ליירה ובארי מתחלים ללכת בשביל, בארי הולך קצת יותר מהר ממכם.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][U][B]רון[/B][/U]
אתה קיבלת את הצבע הירוק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר שלושת הפרופסורים
"נעים לפגוש אותך שוב רון" אומרים שלושת הפרופסורים.
"היי מה אמרת עכשיו ילד?! אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב!" אומר הילד הבלונדיני בעצבנות.
"הי הי בארי תירגע" מרגיע אותו פרופסור בירץ'.
"כפי ששמעת, זה בארי. וזאת ליירה, שניהם מאמנים שבאו כדי להילחם בחזית הקרב" אומר פרופסור אוק
"חזית הקרב מכילה 7 מוחות חזית, כאשר שתנצחו את כולם תיחשבו למאסטר חזית הקרב!" אומר פרופסור אלם.
"הינה קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ונותן לכל אחד מכם ערכה עם פוכדורים (אין סופי) ומפה.
"עכשיו המשיכו לדרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביע על השביל.
שלושתכם מתחילים ללכת, בארי מתרחק מכם.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]אלון[/B][/U]
אתה קיבלת את הצבע הכחול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי פרופ' בירצ', אוק ואלם!" אתה אומר להם.
"שלום אלון, נעים לפגוש אותך פעם נוספת" אומרים הפרופסורים.
"חח אתה מדמיין לעצמך שאתה האלוף" אתה אומר לילד הבלונדיני וקורץ לילדה, היא מצחחקת קצת.
אה באמת?! לי נראה שאתה מדמיין! הוא צועק אליך בחזרה, "בוא נערוך קרב!" הוא אומר לך בתוקפנות.
"לכו רגע, לפני שאתם הורגים אחד את השני, אנחנו רוצים להסביר לכם על המקום הזה" אומר פרופסור בירץ'.
"אההמ" אומר פרופסור אוק. "אם כן, זה המקום שנקרא חזית הקרב, נמצאים פה 7 מוחות חזית, אתם תסיירו פה במטרה למצוא אותם ולהילחם בהם" אומר פרופסור אוק. "חשוב קודם כל שתכירו אחד את השני" מוסיף פרופסור אלם,"זה בארי" הוא אומר ומצביע על הילד הבלונדיני שמפנה אליך את הגב, "וזאת ליירה" הוא אומר ומצביע על הילדהעם הכובע הלבן.
"אתם עכשיו תצאו למסע בחזית הקרב! לפגוש פוקימונים ואנשים חדשים!" אומר פרופסור בירץ'.
"עכשיו קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומגיש לכם פוכדורים ומפה, "צאו לדבר מספר אחד, דרך המזל!" הוא מוסיף ומצביע על השביל.
שלושתם מתחילים ללכת ביחד. "אז מתי אני אנצח אותך?" שואל בארי בזילזול.[/COLOR]
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215506]
[U][B][SIZE=2]התחלה לכולם:[/SIZE][/B][/U]
"אויש באמת, אתה מפריע בדרך לאלוף חזית הקרב הבא!" הוא אומר ומתרחק אל עבר שלושה אנשים שנראים לך מוכרים, "היי דרייק (השם שלכם) בוא לפה" אתה שומע את פרופסור אוק קורא לך אליו, לידו נמצאים פרופסור אלם ופרופסור בירץ', הילד שנתקע בך ממקודם ועוד ילדה עם כובע לבן ושיער חום. אתה מתחיל להתקדם לכיוונם.[/quote]
"שלום לכם פרופסורים, שמח לפגוש אתכם שוב!" אומר להם ביראת כבוד, אביט בילדים ומיד אוסיף "שלום גם לך, שמי דרייק" אומר לילדה ואושיט ללחוץ את ידה.
ואז אביט בילד ובמבט עוקצני אחזיר לו "כנראה התבלבלת בין אלוף החזית לסגן אלוף חבר, אני יהיה זה שיזכה בתואר!"
לאחר מכן אביט בכולם אחשוב לעצמי מעט ומיד אפרוץ בשאלה "אוקיי... אז מה כולכם עושים כאן בעצם?"
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל: [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=7839"]~BarMaster~[/URL]
שם: בר
שם במשחק: בר
אופי: מופנם שקט, רגוע, עצלן
רקע: בר נולד בעיר פטלבורג באוהן שם התחיל את מסעו הראשון, כילד בן 13, בר תמיד אהב את הפוקימונים תמיד רצה לעזור להם לגדל אותם ולהיות איתם, במחוז אוהן בר הביס את כל מנהיגי המכון אך בליגה הוא נכשל בקרב נגד סטיבן, מאוהן בר לקח איתו להמשך מסעו את הונצ'קרו הפוקימון האהוב ביותר על בר, הסיפור של הונצ'קרוו התחיל בזה שבר תפס מורקרו קטן ואימן אותו ואימן אותו עד שהחליט לעשות הפסקה קטנה ולצאת לסינו כדי למצוא אבן אופל שתפתח את מורקרו בר מצא ופיתח אותו ולבסוף חזר להמשיך את המסע (כשהוא היה עוד באוהן) לאחר האכזבה מאוהן המשיך בר למחוז קנטו. כשהגיע ישר רצה להתחיל את המכונים עם ההונצ'קרוו שלו אך בדרך למכון ראה חבורת בידרילים תוקפים האנדוור מסכן בר החליט לעזור לו הונצ'קרוו נלחם בכל הקן של הבידרלים ולבסוף אחרי מלחמה מתישה הבריח אותם, בר לקח במהירות את האנדוור המסכן למרכז הפוקימונים הקרוב במהירות, הוא נתן אותו לטיפול ולאחר כמה שעות האנדוור יצא בריצה וליקק את בר בשמחה ומאז האנדוור איתו במסע לאחר שהשיג את האנדוור החליט בר לנטוש את קנטו ולעבור לג'וטו, לאחר שהגיע לשם בספינה החליט בר שהגיע הזמן לנצח את הליגה, בר היה בג'וטו זמן רב עד שהצליח להגיע לליגה אך לפני זה בדרך לליגה נלכד לעיני בר בית קטן ושמע מתוכו צעקות, בר רץ אל עבר הבית ולא רק כלום, אך לפתע ברק עף לכיוון גנגר שלא שם לב לזה. בר מיד הבין את המצב ורץ לכיוון הגנגר ובר ספג את הפגיעה הקשה גנגר שם לב לזה וראה שבר הציל אותו הוא מיד תקף את שלוח הברק רוטום והברי אותו משם. לאחר מכן גנגר טיפל בבר עד שהתעורר שהתעורר גנגר הודה לבר שהציל אותו בכך שהצטרף למסע, אחרי כל הסיפור הזה בר הלך לליגה מהבית הקטן הזה וגם פה נכשל בליגה, בר הבטיח לעצמו שבאתגר הבא שלו חזית הקרב לא יאכזב!.
פוקימונים שאני לוקח איתי:
הונצ'קרוו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/430.png[/IMG]
האנדוור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG]
גנגר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/94.png[/IMG]
הערות\בקשות מיוחדות: להרשם
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215506]
"הא? מה הם עושים פה?" אני אומר לעצמי בלבלול,ומתקרב אל הפרופסורים בחיוך קל."שלום פרופסור." אני אומר לשלושתם,וצוחק קצת.
-
[quote=Phoenix Arizonix;1215547]מצטער, אין מקום... המקומות שנשארו שמורים...
ואלון, אל תדאג...
[COLOR=blue][U][B]אלון[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה קיבלת את הצבע הכחול![/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"היי פרופ' בירצ', אוק ואלם!" אתה אומר להם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"שלום אלון, נעים לפגוש אותך פעם נוספת" אומרים הפרופסורים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"חח אתה מדמיין לעצמך שאתה האלוף" אתה אומר לילד הבלונדיני וקורץ לילדה, היא מצחחקת קצת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אה באמת?! לי נראה שאתה מדמיין! הוא צועק אליך בחזרה, "בוא נערוך קרב!" הוא אומר לך בתוקפנות.[/COLOR]
[COLOR=blue]"לכו רגע, לפני שאתם הורגים אחד את השני, אנחנו רוצים להסביר לכם על המקום הזה" אומר פרופסור בירץ'.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אההמ" אומר פרופסור אוק. "אם כן, זה המקום שנקרא חזית הקרב, נמצאים פה 7 מוחות חזית, אתם תסיירו פה במטרה למצוא אותם ולהילחם בהם" אומר פרופסור אוק. "חשוב קודם כל שתכירו אחד את השני" מוסיף פרופסור אלם,"זה בארי" הוא אומר ומצביע על הילד הבלונדיני שמפנה אליך את הגב, "וזאת ליירה" הוא אומר ומצביע על הילדהעם הכובע הלבן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אתם עכשיו תצאו למסע בחזית הקרב! לפגוש פוקימונים ואנשים חדשים!" אומר פרופסור בירץ'.[/COLOR]
[COLOR=blue]"עכשיו קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומגיש לכם פוכדורים ומפה, "צאו לדבר מספר אחד, דרך המזל!" הוא מוסיף ומצביע על השביל.[/COLOR]
[COLOR=blue]שלושתם מתחילים ללכת ביחד. "אז מתי אני אנצח אותך?" שואל בארי בזילזול.[/COLOR][/quote]
כנס למסן אם אתה יכול.
~
"אמממ לא טוב לי עכשיו אני בדיוק בדרך לנצח כמה מוחות חזית" אומר לו בעוקצנות.
"אבל איך שתרצה..אני מפחד שתפסיד לי" אוסיף ואתחיל ללכת לכיוון הדרך הבאה.
"צא קאנגסקן!" אורה לה לצאת מהפוכדור ואשב בתוך הכיס הענקי שלה תוך כדי שאני מלטף את הגור הקטן שלה.
"קדימה קאנגסקן! אני רוצה שתחבטי בעץ הזה עם ידך!" אורה לה מתוך הכיס שלה תוך כדי שאני מציע על העץ הראשון בדרך המזל.
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1215547]מצטער, אין מקום... המקומות שנשארו שמורים...
ואלון, אל תדאג...
[B][SIZE="3"][COLOR="Purple"][U][B]ג'וקס[/B][/U]
אתה קבילת את הצבע הסגול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי מה שלומכם" אתה שואל את הפרופסורים.
"מצוין" עונים לך הפרופסורים ומוסיפים "ברוך הבא לחזית הקרב, זה בארי" אומר פרופסור אוק ומצביע על הילד
שנתקל בך בספינה, "וזאת ליירה" הוא אומר ומצביע על הילדה עם הכובע הלבן והשיער החום.
"אתם תצאו למסע באי הזה, כדי לנצח את מוחות החזית ולגלות פוקימונים חדשים!" מוסיף אליו פרופסור אלם.
"כל אחד מכם יקבל שק פוכדורים ומפה" אומר פרופסור בריץ' ונותן לכל אחד מכם ערכה שכוללת פוקדורים (אין סופי) ומפה. "אתם תיצאו לדרך מספר 1 דרך המזל קוראים לה" אומר פרופסור אוק ומצביע על המשך השביל.
אתה ליירה ובארי מתחלים ללכת בשביל, בארי הולך קצת יותר מהר ממכם.[/COLOR]
[/SIZE][/B]
[COLOR="SeaGreen"][U][B]רון[/B][/U]
אתה קיבלת את הצבע הירוק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר שלושת הפרופסורים
"נעים לפגוש אותך שוב רון" אומרים שלושת הפרופסורים.
"היי מה אמרת עכשיו ילד?! אני הולך להיות מאסטר חזית הקרב!" אומר הילד הבלונדיני בעצבנות.
"הי הי בארי תירגע" מרגיע אותו פרופסור בירץ'.
"כפי ששמעת, זה בארי. וזאת ליירה, שניהם מאמנים שבאו כדי להילחם בחזית הקרב" אומר פרופסור אוק
"חזית הקרב מכילה 7 מוחות חזית, כאשר שתנצחו את כולם תיחשבו למאסטר חזית הקרב!" אומר פרופסור אלם.
"הינה קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ונותן לכל אחד מכם ערכה עם פוכדורים (אין סופי) ומפה.
"עכשיו המשיכו לדרך מספר 1" אומר פרופסור בירץ' ומצביע על השביל.
שלושתכם מתחילים ללכת, בארי מתרחק מכם.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]אלון[/B][/U]
אתה קיבלת את הצבע הכחול!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי פרופ' בירצ', אוק ואלם!" אתה אומר להם.
"שלום אלון, נעים לפגוש אותך פעם נוספת" אומרים הפרופסורים.
"חח אתה מדמיין לעצמך שאתה האלוף" אתה אומר לילד הבלונדיני וקורץ לילדה, היא מצחחקת קצת.
אה באמת?! לי נראה שאתה מדמיין! הוא צועק אליך בחזרה, "בוא נערוך קרב!" הוא אומר לך בתוקפנות.
"לכו רגע, לפני שאתם הורגים אחד את השני, אנחנו רוצים להסביר לכם על המקום הזה" אומר פרופסור בירץ'.
"אההמ" אומר פרופסור אוק. "אם כן, זה המקום שנקרא חזית הקרב, נמצאים פה 7 מוחות חזית, אתם תסיירו פה במטרה למצוא אותם ולהילחם בהם" אומר פרופסור אוק. "חשוב קודם כל שתכירו אחד את השני" מוסיף פרופסור אלם,"זה בארי" הוא אומר ומצביע על הילד הבלונדיני שמפנה אליך את הגב, "וזאת ליירה" הוא אומר ומצביע על הילדהעם הכובע הלבן.
"אתם עכשיו תצאו למסע בחזית הקרב! לפגוש פוקימונים ואנשים חדשים!" אומר פרופסור בירץ'.
"עכשיו קחו את אלה" אומר פרופסור אלם ומגיש לכם פוכדורים ומפה, "צאו לדבר מספר אחד, דרך המזל!" הוא מוסיף ומצביע על השביל.
שלושתם מתחילים ללכת ביחד. "אז מתי אני אנצח אותך?" שואל בארי בזילזול.[/COLOR][/QUOTE]
אני מהלך בשביל ומסתקל בשבילים בצד... אני חושב לעצמי איזה פוקימונים יש שם...
אני הולך עוד קצת וניגש אל ליירה ושואל אותה בקול סקרן "מאיפה את ובארי באתם?"
-
Ace Ventura [url]http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=20058[/url]
שם במשחק: ג'יימס בונד.
רקע: עוד מיילדותו אהב פוקימונים. מגיל 10 כבר התחיל לאמן אותם ברצינות. את כל ילדיו בכיתה ניצח בקלות רבה. אמו נפטרה בלידתו. אביו היה איש רע והיכה אותו בילדותו, עד שהוא בא אליו עם האלאקזאם שלו והיפנט אותו למשלך יום שלם שבו ברח מהבית. הוא נשבע שימשיך לאמן ולדאוג לפוקימונים שלו. הוא נשבע להיות לפוקימונים כמו האבא שמעולם לא היה לו. נלחם במכונים של מחוז קנטאו וניצח לא בקושי רב. אחר כך במכונים שבג'וטו היה לו קצת קשה אבל עבר אותם בפעם הראשונה כל אחד. ובהואן הפסיד פעם 1 במכון האחרון אבל בפעם השנייה בא מוכן וניצח את מנהיג המכון.
אופי: רגוע, נחמד, מגניב לאללה, חסר רגשות.
פוקימונים: אלאקזאם, האנדאוור, האריאמה.
-
כינוי בפורום + קישור לפרופיל: [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=7242"]~Gaara-Kazakh~[/URL]
שם: יונתן
שם במשחק:מקס
אופי: עקשן,חכם,נדיב ומרדן.
רקע: מקס החל את המסע במחוז קנטו,הוא החל עם צ'ארמנדר נקבה הוא תפס שם מגי'ראפ דיאני ופיגי' הוא ניצח ב8 המכונים והגיע לליגה,בליגה הוא הפסיד שדרגונייט שלו היה מול סטיליקס במחוז ג'וטו צ'ארמילון התפתח לצ'ריזדר לאחר כמה זמן הטילה ביצה במחוז ג'וטו מקס תפס אוניקס שבלעדיו לא היה מדייע לליגה וג'אדוד קצת לפני הליגה בקע הביצה יצא צ'ארמנדר קטן וחמוד,לארח כמה זמן מגי'ראפ התפתח לגרידוס בליגה,מקס הגיע לחצי הגמר,שןם גרידוס הפסיד לוינאזור.
במחוז הואן מקס תפס כמה פוקימונים והגיע לגמר,גם שם הוא הפסיד בהפסד קטן...(אם הבנתי נכון,אמרת לספר על המסע..
פוקימונים שאני לוקח איתי:צ'רמיליון,אלקטאבאז וגרידוס
הערות\בקשות מיוחדות: