-
שם במשחק:אופק
ספרייט:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/9e35f8d86604f07c6165873592815de3.png[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/b4041cd615c88c7be3f3efe406d19a09.gif[/IMG][/URL]
עדיפות לצוות: ספיר
בקשות/העדפות: שהיה לי ארון וסינדקוויל
-
שם במשחק: שגיאן אלקטינה
ספרייט:[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/8247/350b.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: מדקיפ
בקשות/העדפות: אין
-
שם במשחק:לני קינג
ספרייט:[IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQhIH6vJuIzI2dhXV84644SEbKYpxUEDFsjCi648W9AFqho7TWz[/IMG]
פוקימון התחלתי:טריקו
עדיפות לצוות:ספיר
בקשות/העדפות:לתפוס פאנפי או אייפום
-
שם במשחק:גלעד קינגלר
ספרייט: קוראים לי לאכול...
פוקימון התחלתי: טריקו.
בקשות/העדפות: אולי אתה לא תרצה לקבל אותי ואני אבין למה. בכל מקרה אני מודיע שאני שומר שבת ושונא פוקימונים שהם דור רביעי ומעלה כבר מעכשיו (בזכותך למדתי להודיע על זה מראש).
-
פורסמו הרשומים + התחלה בהודעות הרשומים.
אני מבקש ממי שלא נבחר, לא להגיב יותר בנושא.
בהצלחה לכולם! :p
-
[QUOTE=Kenichi;1216549][CENTER][B][U][COLOR=blue]
[U][B][SIZE=2][COLOR=green][B][U][SIZE=2][COLOR=green]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=green][B][SIZE=2][COLOR=#008000]הגיע בוקר היציאה למסע. אתם קמים בהתרגשות ומתארגנים, אוכלים ארוחת בוקר ונפרדים מההורים שלכם. אתם יוצאים החוצה וצועדים אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור בירץ', ואחרי כמה דקות אתם מגיעים כולכם יחדיו למעבדה. אתם מופתעים לגלות את רביעיית האליט פור משוחחים ביניהם בצד, דבר שגורם לכם עוד יותר להתרגש. אתם דופקים בדלת וכולכם נכנסים פנימה, משוחחים ביניכם על מי אתם רוצים לבחור וכד'. אתם פוגשים בפנים בפרופסור בירץ' שמחייך אליכם, ולא רחוק ממנו יושב סטיבן, ומסתכל עליהם. פרופסור בירץ' מברך אותכם לכבוד יציאתכם למסע, ושואל כל אחד את מי הוא רוצה לקבל כפוקימון ההתחלתי. כל אחד אומר לו, ולאחר כמה דקות אתם מחזיקים בידכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם, יחד עם כל הציוד הדרוש למסע. כעת, סטיבן קם ואתם מסתכלים עליו ביראת כבוד. הוא מתחיל להסביר לכם על צוותי רובי וספיר, ועל צוותי אקווה ומגמה ומה המטרה שלכם. לבסוף, הוא מוציא דף מכיסו ומחלק אותכם לצוותים השונים (ראו ברשומים). סטיבן נפרד ממכם ויוצא החוצה. פרופסור בירץ' מחייך אליכם ומאחל לכם בהצלחה במסע. כעת, אתם רשאים לצאת החוצה ולהתחיל את המסע![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008000]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"מעולה.צא טורצ'יק!" אני קורא בקול,ומוציא את טורצ'יק מהפוקדור. לאחר מכן אני מסמן לו לקפוץ אל תוך הידיים שלי,ומתחיל ללכת בדרך שמובילה אל מחוץ לעיר,מחפש פוקימונים טובים.
-
[B][U][COLOR=red]מייקל[/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך. לאחר מכן אתה מסמן לו לקפוץ לידך ואתה מתחיל לצעוד שטורצ'יק מכורבל ביניהם. אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור זמן קצר נכנס אל תוך דרך 101. אתה מתחיל לצעוד לך בשביל בין השדות הרבים שיש, כשלפתע אתה מבחין מרחוק בפוקימון אפרפר בעל פסים מוזרים עליו. מידע קצר בפוקדע מברר לך שמדובר בזיגזגון. הוא מסתכל עליך בסקרנות קלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/263.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Kenichi;1216549][U][B][SIZE=2][COLOR=green][B][U][SIZE=2][COLOR=green]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/U][SIZE=2][COLOR=green][B][SIZE=2][COLOR=#008000]הגיע בוקר היציאה למסע. אתם קמים בהתרגשות ומתארגנים, אוכלים ארוחת בוקר ונפרדים מההורים שלכם. אתם יוצאים החוצה וצועדים אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור בירץ', ואחרי כמה דקות אתם מגיעים כולכם יחדיו למעבדה. אתם מופתעים לגלות את רביעיית האליט פור משוחחים ביניהם בצד, דבר שגורם לכם עוד יותר להתרגש. אתם דופקים בדלת וכולכם נכנסים פנימה, משוחחים ביניכם על מי אתם רוצים לבחור וכד'. אתם פוגשים בפנים בפרופסור בירץ' שמחייך אליכם, ולא רחוק ממנו יושב סטיבן, ומסתכל עליהם. פרופסור בירץ' מברך אותכם לכבוד יציאתכם למסע, ושואל כל אחד את מי הוא רוצה לקבל כפוקימון ההתחלתי. כל אחד אומר לו, ולאחר כמה דקות אתם מחזיקים בידכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם, יחד עם כל הציוד הדרוש למסע. כעת, סטיבן קם ואתם מסתכלים עליו ביראת כבוד. הוא מתחיל להסביר לכם על צוותי רובי וספיר, ועל צוותי אקווה ומגמה ומה המטרה שלכם. לבסוף, הוא מוציא דף מכיסו ומחלק אותכם לצוותים השונים (ראו ברשומים). סטיבן נפרד ממכם ויוצא החוצה. פרופסור בירץ' מחייך אליכם ומאחל לכם בהצלחה במסע. כעת, אתם רשאים לצאת החוצה ולהתחיל את המסע![/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תודה לך" אגיד ואוציא מהפוקדור את טורצ'יק כאשר אצא מהמעבדה "אהלן טורצ'יק, אני ג'ייק, אתה תהיה השותף שלי למסע".
"יחד נהיה חזקים" אחייך אליו ואתלך איתו לדרך 101 בעודי חושב בציפייה 'מעניין אילו פוקימונים אפגוש בדרך הזו'
---
כבר מודיע- פוקימונים מדורות 4-5, מעדיף לא לפגוש במסע.
-
[B][U][COLOR=blue]ג'ייק[/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אין בעיה. גם ככה אני מתכוון להציג אך ורק פוקימונים מדורות 1-3.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך לפניו. לאחר מכן אתה מסמן לו ללכת לצידך ואתם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף אתה מגיע אליה ונכנס אל תוך דרך 101 יחד עם טורצ'יק שרץ בשמחה סביב רגליך. אתם צועדים יחדיו ברגל בין השדות הרבים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל ורוד, שמשוטט לו על השביל. לאחר בירור קצר בעזרת הפוקדע, אתה מגלה שזהו וורמפל.[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG]
-
[quote=Kenichi;1216935][B][U][COLOR=blue]ג'ייק[/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אין בעיה. גם ככה אני מתכוון להציג אך ורק פוקימונים מדורות 1-3.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך לפניו. לאחר מכן אתה מסמן לו ללכת לצידך ואתם מתחילים לצעוד אל עבר היציאה מהעיר. לבסוף אתה מגיע אליה ונכנס אל תוך דרך 101 יחד עם טורצ'יק שרץ בשמחה סביב רגליך. אתם צועדים יחדיו ברגל בין השדות הרבים, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל ורוד, שמשוטט לו על השביל. לאחר בירור קצר בעזרת הפוקדע, אתה מגלה שזהו וורמפל.[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG][/quote]
"וורמפל? אני לא צריך וורמפל.." אגיד לעצמי ולטורצ'יק ואמשיך ללכת
--
הטורצ'יק בן או בת?
-
[QUOTE=Kenichi;1216927][B][U][COLOR=red]מייקל[/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה יוצא החוצה מין המעבדה ומבחין בסטיבן מדבר עם האליט פור. הם מסיימים לדבר ביניהם וכל אחד הולך לדרכו, לא לפני שכל אחד מהם מאחל לך בהצלחה, כל אחד בדרכו. אתה שולף את הפוקדע של טורצ'יק החוצה ומשליך אותו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה טורצ'יק והוא מקפץ במקום "טורצ'יק!" הוא קורא בשמחה ואתה מציג את עצמך. לאחר מכן אתה מסמן לו לקפוץ לידך ואתה מתחיל לצעוד שטורצ'יק מכורבל ביניהם. אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור זמן קצר נכנס אל תוך דרך 101. אתה מתחיל לצעוד לך בשביל בין השדות הרבים שיש, כשלפתע אתה מבחין מרחוק בפוקימון אפרפר בעל פסים מוזרים עליו. מידע קצר בפוקדע מברר לך שמדובר בזיגזגון. הוא מסתכל עליך בסקרנות קלה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/263.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"היי,זה זיגזגון!" אני קורא בקול ואורמ לטורצ'יק:"טורצ'יק מיקוד אנרגיה ואז גחלת! בכל הכוח שלך!" אני אורמ בחיוך ומקווה שאני אצליח לנצח.
-
[QUOTE=Kenichi;1216549][CENTER][B][U][COLOR=blue]
[U][B][SIZE=2][COLOR=green][B][U][SIZE=2][COLOR=green]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=green][B][SIZE=2][COLOR=#008000]הגיע בוקר היציאה למסע. אתם קמים בהתרגשות ומתארגנים, אוכלים ארוחת בוקר ונפרדים מההורים שלכם. אתם יוצאים החוצה וצועדים אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור בירץ', ואחרי כמה דקות אתם מגיעים כולכם יחדיו למעבדה. אתם מופתעים לגלות את רביעיית האליט פור משוחחים ביניהם בצד, דבר שגורם לכם עוד יותר להתרגש. אתם דופקים בדלת וכולכם נכנסים פנימה, משוחחים ביניכם על מי אתם רוצים לבחור וכד'. אתם פוגשים בפנים בפרופסור בירץ' שמחייך אליכם, ולא רחוק ממנו יושב סטיבן, ומסתכל עליהם. פרופסור בירץ' מברך אותכם לכבוד יציאתכם למסע, ושואל כל אחד את מי הוא רוצה לקבל כפוקימון ההתחלתי. כל אחד אומר לו, ולאחר כמה דקות אתם מחזיקים בידכם את הפוקימון ההתחלתי שלכם, יחד עם כל הציוד הדרוש למסע. כעת, סטיבן קם ואתם מסתכלים עליו ביראת כבוד. הוא מתחיל להסביר לכם על צוותי רובי וספיר, ועל צוותי אקווה ומגמה ומה המטרה שלכם. לבסוף, הוא מוציא דף מכיסו ומחלק אותכם לצוותים השונים (ראו ברשומים). סטיבן נפרד ממכם ויוצא החוצה. פרופסור בירץ' מחייך אליכם ומאחל לכם בהצלחה במסע. כעת, אתם רשאים לצאת החוצה ולהתחיל את המסע![/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני לוקח את הפוקדור של מאדקיפ, וזורק אותו לאוויר. אני רואה את האור האדום שמתעצב בצורה של מאדקיפ ואז אני אומר לה בהיתרגשות:"את עכשיו שותפה שלי! אנחנו נצא למסע וננצח את צוות מגמה! אנחנו נהיה הצוות הכי טוב במחוז הואן!"
-
[quote=Kenichi;1216549]
[/COLOR][/SIZE][/quote]
'ואו אני לא מאמין, כלכך מהר עברו השנים הללו וסופסוף אני אתחיל את מסעי!' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת תוך כדי שאעלה חיוך גדול על פניי.
'אוקיי כדאי שאני אבחן את טריקו שלי' אחשוב ואתחיל ללכת אל עבר היציאה מן העיר..
אמשיך ללכת עד שאמצא פוקימון פראי, "צאי טריקו! תתקפי בספיגה!" אקרא ואצביע על הפוקימון, מיד אחר כך אבדוק אותו בפוקדע. (אם יש)
-
יש עוד מקום?
שם במשחק:טל
ספרייט:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: מאדקיפ
בקשות/העדפות:
-
אוקיי דבר ראשון ttrrtte לא אין מקום.
אני מודיע שמעכשיו רשמית אני מנהל את המשחק הזה [B]בנוסף[/B] (לא במקום) לkenichi.
אני אכתוב לכם המשכים בחמישה ימים הקרובים. לכן מעכשיו כל שאלה,בקשה,הודעה לשלוח לי ה"פ.
מחר אני אפרסם עוד הודעה עם ההמשכים שלכם,לילה טוב.