-
[COLOR="Red"]shakofek[/COLOR]
[COLOR="Red"]הפרופסור מגיש לך פוקדור ירקרק עם סימן של עלה מעליו,5 פוקדורים ופוקדע. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'יקוריטה,היא מסתכלת עלייך מבולבלת ולא מבינה מי אתה מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יסביר לצ'יקוריטה שאני המאמן החדש שלה ואראה לה את הכתם לידה של צ'יקוריטה ואז אשאל אותה אם היא רוצה ללכת להתחיל להתאמן[/COLOR]
-
[QUOTE=shakofek;1218850][COLOR="Red"]shakofek[/COLOR]
[COLOR="Red"]הפרופסור מגיש לך פוקדור ירקרק עם סימן של עלה מעליו,5 פוקדורים ופוקדע. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'יקוריטה,היא מסתכלת עלייך מבולבלת ולא מבינה מי אתה מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני יסביר לצ'יקוריטה שאני המאמן החדש שלה ואראה לה את הכתם לידה של צ'יקוריטה ואז אשאל אותה אם היא רוצה ללכת להתחיל להתאמן[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מהנהנת בחיוב ושמחה אבל אז אתם שומעים רחש מאחוריכם מה תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה מהנהנת בחיוב ושמחה אבל אז אתם שומעים רחש מאחוריכם מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אלך אם צ'יקוריטה לבדוק ממה מגיע הרעש[/COLOR]
-
[QUOTE=shakofek;1218853][COLOR="Red"]צ'יקוריטה מהנהנת בחיוב ושמחה אבל אז אתם שומעים רחש מאחוריכם מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אלך אם צ'יקוריטה לבדוק ממה מגיע הרעש[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"]אופק[/COLOR]
[COLOR="Red"]
אתה וצ'יקוריטה מסתובבים ורואים פוקימון זחל קטן וירוק,אתה מוציא את הפוקדע שאאומר ''קטארפי פוקימון הזחל,פוקימון קטן ומומלץ למתחילים'' מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]
[COLOR=SeaGreen]אינפריימם שולט תגיב בבקשה בצבע ירוק-
אתה מנסה לא להיכנס לפאניקה אבל אתה מבוהל כאשר אתה רואה 3 דמויות מופיעות מבין הריסות הקיר. הדמות האמצעית אשר מתגלה כאישה בלונדינית מתקרבת אלייך ואומרת ''תיזהר מצוות הרס בכל פעם שתישמע את שם זה תברח וא תחזור'' ובמילים אלו נעלמו 3 הדמויות.... פניתה לפרופסור במבט שואל והא רק הגיב ואמר-נו בחרתה כבר פוקימון?[/COLOR][/quote][COLOR=SeaGreen]אני לוקח שניה כדי לקלוט מה קרה ואז אומר לפרופסרור "כן אני רוצה את טורצ'יק"
*תקרא לי תומר
[/COLOR]
-
[QUOTE=אינפרינפ שולט;1218856][COLOR=SeaGreen]אני לוקח שניה כדי לקלוט מה קרה ואז אומר לפרופסרור "כן אני רוצה את טורצ'יק"
*תקרא לי תומר
[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Green"]תומר
הפרופסור מגיש לך פוקדור קטן וצהוב עם כתמים כתומים,בנוסף הוא מביא לך 5 פוקדורים ופוקדע. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את טורצ'יק הוא מסתכל עלייך שנייה ומתחיל לקפץ צביבך בשמחה אתה רואה מולך את דרך 1 מ תעשה?[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק[/COLOR]
[COLOR="Red"]
אתה וצ'יקוריטה מסתובבים ורואים פוקימון זחל קטן וירוק,אתה מוציא את הפוקדע שאאומר ''קטארפי פוקימון הזחל,פוקימון קטן ומומלץ למתחילים'' מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אבדוק בפוקידע איזה מתקפות יש לצ'יקוריטה[/COLOR]
-
[QUOTE=shakofek;1218858][COLOR="Red"]אופק[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[COLOR="Red"]אני אבדוק בפוקידע איזה מתקפות יש לצ'יקוריטה[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"]אופק
אתה מכוון את הפוקדע לצ'יקוריטה ושומע ''צ'יקוריטה יודעת דחיפה,עלי תער''[/COLOR]
-
[quote][COLOR=Green]תומר
הפרופסור מגיש לך פוקדור קטן וצהוב עם כתמים כתומים,בנוסף הוא מביא לך 5 פוקדורים ופוקדע. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את טורצ'יק הוא מסתכל עלייך שנייה ומתחיל לקפץ צביבך בשמחה אתה רואה מולך את דרך 1 מ תעשה?[/COLOR][/quote][COLOR=SeaGreen]אני אומר "שלום טורצ'יק אני המאמן שלך רוצה להתאמן קצת בדרך 1?" אני אשאל אותו ואבדוק באיזה מתקפות הוא יכול להשתמש
[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]אופק
אתה מכוון את הפוקדע לצ'יקוריטה ושומע ''צ'יקוריטה יודעת דחיפה,עלי תער''[/COLOR]
[COLOR="red"]"צ'יקוריטה" אני אומר לה "תשתמשי בדחיפה"[/COLOR]
-
[COLOR="Green"]תומר
טור'יק מהנהן בחיוב,אתה בודק בפוקדע שלך את ההתקפות שלו ושומע ''טורצ'יק יודע דחיפה,גחלת''[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אופק
צ'יקוריטה משתמשת בדחיפה ופועת בתגובה קאטרפי משתמש בירי חוטים וקושר את ציקוריטה[/B][/COLOR]
-
[QUOTE] [COLOR=Green]תומר
טור'יק מהנהן בחיוב,אתה בודק בפוקדע שלך את ההתקפות שלו ושומע ''טורצ'יק יודע דחיפה,גחלת''[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR=Green]אני אומר לטורצ'יק "טוב בוא נתחיל להתקדם"[/COLOR]
-
[COLOR="Red"][B]אופק
צ'יקוריטה משתמשת בדחיפה ופועת בתגובה קאטרפי משתמש בירי חוטים וקושר את ציקוריטה[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]"צ'יקוריטה תשתמשי בעלי תער בכדי להשתחרר ואז שוב עלי תער"[/COLOR]
-
[COLOR="SeaGreen"]תומר
אתם נכנסים לדרך 1 ופתאום שומעים קול מוזר מאחוריכם[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומשתחררת היא משתמשת שוב בעלי תער ופוגעת בקאטרפי [/COLOR]שמתעלף
-
[COLOR="Red"]אופק
צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומשתחררת היא משתמשת שוב בעלי תער ופוגעת בקאטרפי שמתעלף [/COLOR]
[COLOR="Red"]אני אזרוק פוקדור על קטרפי ותוך כדי אני אלטף לציקוריטה את הראש[/COLOR]