שם משתמש:duel master
כינוי במשחק: eliyaex
חפיסה:משהו משלי
הערות: אני לומד כל יום עד 4 חוץ משלישי עד3 ולוקח לי חצי שעה לחזור הביתה ככה שבערך ב5 עד7 אני יכול ומרבע לשמונה עד 8 ורבע אני יכול(כמובן חוץ מיום שישי שאני מסים ב12 ואני שומר שבת)
Printable View
שם משתמש:duel master
הערות: אני לומד כל יום עד 4 חוץ משלישי עד3 ולוקח לי חצי שעה לחזור הביתה ככה שבערך ב5 עד7 אני יכול ומרבע לשמונה עד 8 ורבע אני יכול(כמובן חוץ מיום שישי שאני מסים ב12 ואני שומר שבת)
שם משתמש: ~BarMaster~
כינוי במשחק: barfon2
חפיסה: אפשר 2 חפיסות? עם כן אז Scrap Deck (הכי טובה שלי עם אפשר רק 1 אז איתה) וLaval Deck
הערות: אחרי השעה 5 קצת פועל לי לאט יותר ועשיו להיות לי לוסט קונקשן
אין לי יותר בימי ראשון עד 14:10 אבל בשני יש לי יום די עמוס אז יום ראשון בסדר יום שני פחות
רגע אבל יש לי חמש חפיסות שהכנתי(ליתר דיוק ארבע אחד אתה(ניב)הכנת לי)אז מה אני אעשה?טוב אני אקח את הדק שאני הכי טוב איתה
אני מחליף דק לווינגד קאריבו לבל עשר, אם אתחרט אני אגיד
[quote=duel master;1219821]רגע אבל יש לי חמש חפיסות שהכנתי(ליתר דיוק ארבע אחד אתה(ניב)הכנת לי)אז מה אני אעשה?טוב אני אקח את הדק שאני הכי טוב איתה[/quote]
אז אתה נרשם או לא????
[quote=~BarMaster~;1219816]שם משתמש: ~BarMaster~
כינוי במשחק: barfon2
חפיסה: אפשר 2 חפיסות? עם כן אז Scrap Deck (הכי טובה שלי עם אפשר רק 1 אז איתה) וLaval Deck
הערות: אחרי השעה 5 קצת פועל לי לאט יותר ועשיו להיות לי לוסט קונקשן[/quote]
רשום. אפשר רק איתה.
[quote=duel master;1219815]שם משתמש:duel master
הערות: אני לומד כל יום עד 4 חוץ משלישי עד3 ולוקח לי חצי שעה לחזור הביתה ככה שבערך ב5 עד7 אני יכול ומרבע לשמונה עד 8 ורבע אני יכול(כמובן חוץ מיום שישי שאני מסים ב12 ואני שומר שבת)[/quote]
אני לא סגור עליך לא הראת רצינות בטורניר שעבר? תיהיה רציני אחי? בלי להיעלם???
אני רושם אותך בגלל שאתה בגלל שאתה גולש מן הפורום, ואני לא עושה אפליות. אבל הפעם אם אתה נעלם ודברים כאלה יש כאן מערכת עדכונים, תעדכן!
[SIZE=4]
יאללה חברים להביא עוד... 16 אנשים, זה פאקינג טורניר חברים!!!!
כמו הטורנירים הרשמיים כמעט. יאללה חברה':
אלון תביא את סלע או את בר. רק לטורניר... לא צריך להתחתן איתם עכשיו.
דור תרשם תביא את רן.
אני ידבר אם אביב, לפי מה שהבנתי אתם לא תאמינו. דוד שלי אומר שהוא נפל איתו בטירונות יעני שהם באותם קבוצה!
הם אמורים לסיים יום שני הזה (מחר)
[/SIZE]
אני בעיקרון רוצה להירשם הבעייה שיש לי לוסט קונקשן כמעט כל היום... אז קשה לי לשפר את החפיסה ובגלל זה אני גם לא יודע מה לבחור. אז אתה יכול לשמור לי מקום עד שאני אסדר את הבעייה?
שמע ניב אין לי מושג אנחנו לא נגיע ל 16 אנשים בחיים לדעתי תוריד את זה ל 10 או ל12
[quote=~BarMaster~;1220062]שמע ניב אין לי מושג אנחנו לא נגיע ל 16 אנשים בחיים לדעתי תוריד את זה ל 10 או ל12[/quote]
אי אפשר... צריך חזקת 2 בשביל טורניר. תעשה רגע בראש עשר.. אחריי הסיבוב הראשון נשאר אחד כי זה 5 אנשים נשארים ואי אפשר!
12 סבבה סיבוב ראשון 6 סיבוב שני שלוש.
קיצר 8 או 16 ו-8 עשינו כבר וזה מעפן.
[U][B]
עכשיו לרן:[/B][/U]
תכין טופס, תכתוב בחפיסה "עוד לא מוכן" ואני ישמור לך!
שם בפורום: Ace Ventura
שם במשחק: Ran_Y
חפיסה: עוד לא מוכן.
הערות: בעיות לוסט קונקשן, אני לא יכול לשחק אצלי (בינתיים) מקסימום אני אשחק אצל דור או ממש מוקדם בבוקר.
[SIZE=3][B][COLOR=Black]לא לדאוג חברים.. אם הלוסט קונקשיין לא הסתדר נמשוך את הטורניר לסוכות, 11 יום חופש (הוסיפו שלושה ימים למי שלא יודע)[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=Red]אנחנו נעשה אחלה טורנירים![/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
[QUOTE=NivX10;1220077]אי אפשר... צריך חזקת 2 בשביל טורניר. תעשה רגע בראש עשר.. אחריי הסיבוב הראשון נשאר אחד כי זה 5 אנשים נשארים ואי אפשר!
12 סבבה סיבוב ראשון 6 סיבוב שני שלוש.
קיצר 8 או 16 ו-8 עשינו כבר וזה מעפן.
[U][B]
עכשיו לרן:[/B][/U]
תכין טופס, תכתוב בחפיסה "עוד לא מוכן" ואני ישמור לך![/QUOTE]
אז בוא נעשה 12 אנשים....
ולי הבעיות לוסט קונקשן עברו אין לי כבר עם הזמן זה עובר אני קולט את עצמי משחק ב 8 בערב בלי שום לאגים או לוסט קונקשן
שם משתמש: Phoenix Arizonix
כינוי במשחק: KING-JULIAN
חפיסה: בינתיים מרנופוניק, אם יהיה לי זמן אני אבנה משהו חדש
הערות: הכל בשבליך ניב ;)
[quote=Phoenix Arizonix;1220119]שם משתמש: Phoenix Arizonix
כינוי במשחק: KING-JULIAN
חפיסה: בינתיים מרנופוניק, אם יהיה לי זמן אני אבנה משהו חדש
הערות: הכל בשבליך ניב ;)[/quote]
אללה יחתיך, תודה שהתחשבת ובכל זאת נרשמת.
כן ברור שרשום