-
[QUOTE=Phanpy;1221035]לא בטוח.
אם הוא יעבור למקום אחר, 100% שהליגה הבאה תהיה לפני פחות משנה.
אין מצב שהוא יגיע לאונובה לדוגמא בדיוק כשהליגה תיגמר S:
בכל מקרה.
הוא הולך לשם לאתגרים חדשים וכו'..
הדבר הכי דבילי, זה שפיקאצ'ו מתנהג כמו פוקימון רמה 1, ושהוא לא מביא את כל שאר הפוקימונים שלו.[/QUOTE]
הוא מביא רק את פיקאצ'ו בגלל שהוא רוצה להתחיל מחדש
-
[quote=Phanpy;1221035]לא בטוח.
בכל מקרה.
הדבר הכי דבילי, זה שפיקאצ'ו מתנהג כמו פוקימון רמה 1, ושהוא לא מביא את כל שאר הפוקימונים שלו.[/quote]
נכון, וההפסד שלו במכון הראשון לפוקימון מים היה מגוחך.
לכן אני שמח שנתנו לו בליגת סינו ניצחון על אחד מהפוקימונים של פול (בפעם הראשונה שפיקאצ'ו מנצח פוקימון של פול בלי להתעלף), וניצחון כמעט לגמרי שלו על לטיאוס (למרות שגם פיקאצ'ו התעלף, אבל מצד שני ספטייל וסוולו שגם נלחמו מול לטיאוס בכלל לא הצליח לפגוע בו).
-
[QUOTE=Phanpy;1221035]לא בטוח.
בכל מקרה.
[U]הדבר הכי דבילי, זה שפיקאצ'ו מתנהג כמו פוקימון רמה 1[/U], ושהוא לא מביא את כל שאר הפוקימונים שלו.[/QUOTE]
זה חלק מהעיצבון שלי.
זה גם אותו דבר כמו שאש מתנהג כמו טירון חובבן אידיוט לגמרי בדיוק כמו שהוא התחיל, ולא כמו אחד שכבר עבר שלוש ליגות די בהלצחה, ניצח את האלוף של איי אורנג' וגם ניצח את פירמידת הקרב.
[QUOTE=shakofek;1221039]הוא מביא רק את פיקאצ'ו בגלל שהוא רוצה להתחיל מחדש[/QUOTE]
וכמה שהרעיון הזה כבר מיושן להחליא (עד שנהיים חולים).
כמה פעמים הוא כבר הולך "להתחיל הכל מחדש"? (gona start oll over again, שיר פתיחה עונה שש) במטרה לספק את הרמה הבאה של הריגוש בשבילנו.
-
לא הבנתי עדיין לפיקאצו נשאבו הכוחות בעונה 14?
-
סורי לנפץ תאשליה לפוקימון אין עונות
בתחלילה Bw זארקום פגעה קשה בפיקאצ'ו ופיקאצ'ו היה חלש מזה ובגלל זה הפסיד לשוטי
בנוסף פיקאצ'ו נהיה חלש כול פעם בתחילת האנימה כמו ברמה 1
-
אני מצטער לנפץ לך את האשליה אבל לפוקימון יש עונות וbw זה עונה 14.
-
[QUOTE=guitar;1221143]אני מצטער לנפץ לך את האשליה אבל לפוקימון יש עונות וbw זה עונה 14.[/QUOTE]
חחח XD הצחקת אותי
לפי הגרסא היפנית אין לפוקימון עונות
לפי הגרסא הטיפשית של אמריקה יש להם עונות.אמריקה יודעה לשמצה בכך שהורסת מלא אנימות ביניהם פוקימון.אז לא צריך לעשות לפי האמריקאים
רק אל תגיד לי שפוקימון בעלת 700 פרקים והיא בין האנימות הארכות בעולם(טעות)
-
אתם צריכים להבין שעם כל הכוח והניסיון שפיקאצ'ו קיבל ב700 פרקים שהיו לפוקימון
הוא יכול להשמיד את מיוטו בפוק
הם לא רוצים שהמסע של אש יהיה קל מידי שפיקאצו יטחון כל מאמן או מנהיג מכון
אז החלישו אותו
-
[QUOTE=bxhl2;1221193]אתם צריכים להבין שעם כל הכוח והניסיון שפיקאצ'ו קיבל ב700 פרקים שהיו לפוקימון
הוא יכול להשמיד את מיוטו בפוק
הם לא רוצים שהמסע של אש יהיה קל מידי שפיקאצו יטחון כל מאמן או מנהיג מכון
אז החלישו אותו[/QUOTE]
זה ממש לא תירוץ.
אם הם רואים שאש מספיק חזק כדי לעבור ליגה, הם צריכים להעביר אותו אותה ולגמור את הסדרה באופן סגור ויפה.
-
אני חושב שאמור להיות נורמאלי יותר שכל מחוז אש יקבל פוקימול התחלתי חדש, ופיקאצ'ו יישאר אצל אוק.. זו דעתי האישית.
-
[QUOTE=Phanpy;1221226]אני חושב שאמור להיות נורמאלי יותר שכל מחוז אש יקבל פוקימול התחלתי חדש, ופיקאצ'ו יישאר אצל אוק.. זו דעתי האישית.[/QUOTE]
אבל פיקאצ'ו זה המותג של פוקימון.
חברה בלי מותג לא מוכרת, זה ידוע, והמפיקים של התוכנית משקשקים בלילה מהאפשרות שפוקימון יאבד את יכולת המכירה שלו.
-
גם ביפן יש כל מיני סדרות למניהן עם עונות, אל תזיין ת'שכל.
Stm אומר דברים יפים ונכונים, כדי לכם קרוא אותם. ובכלל,
אש לוקח את פיקאצ'ו איתו כי הוא מין הסתם החבר הכי טוב שלו.
למה הוא מגיע כל פעם כאילו הוא טירון? תבינו, כאן זה לא כמו המשחקים. אני יכול להגיד את זה עכשיו ולסכם את כל האמירה. תבינו, יש יותר מסתם הליכה ורמות, שלא נדבר שאין רמות. אם פיקאצ'ו הוא רמה 87 לדוגמא באנימה, זאקרום רמה 500 עם כל הכוח שלו. והאנימה היא משתתפת ביותר מסתם כל זה, זה מתעסק במסע ושכל פעם מגיעים למקום אחר ולומדים דברים חדשים. לדוגמא, אדם שהוא אלוף בשחמט, ינצח טורניר בארץ, ילך לחו''ל ופתאום, איזה חובבן ינצח אותו. מובן, מפני שהם שונים טכנית, הוא יודע משהו אחד והשני יודע משהו אחר. צריכים להבין את זה.
-
כל התהליכים האלה הם רק תירוץ וחיפוש דרכים כדי להמשיך את הסדרה , הם מזמן היו צריכים לסגור את הסדרה הזאת . כבר אחרי סיום ג'וטו .
-
[quote=ELIAS23;1248846]כל התהליכים האלה הם רק תירוץ וחיפוש דרכים כדי להמשיך את הסדרה , הם מזמן היו צריכים לסגור את הסדרה הזאת . כבר אחרי סיום ג'וטו .[/quote]
מתוך [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=39882"]חוקי פורום הסדרה והסרטים:[/URL]
[QUOTE]
11. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים (14 ימים).
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מקרים:
א. כל נושא נעוץ.
ב. נושא שהקישור שלו נמצא [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=6000"][COLOR=#3d88b1]בלינקייה[/COLOR][/URL].
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
[/QUOTE]
ננעל, קרא חוקים!