כרגע אני מחפש פוקימונים מסוג מים,יש לכם הצעות?
וגם אם לא מים זה יהיה בסדר אבל רק אם מדובר על פוקימונים שווים ולא קלים להשגה בדשא.
Printable View
כרגע אני מחפש פוקימונים מסוג מים,יש לכם הצעות?
וגם אם לא מים זה יהיה בסדר אבל רק אם מדובר על פוקימונים שווים ולא קלים להשגה בדשא.
רוצה לוטאד?
[quote=טוביאיתי1;1223400]רוצה לוטאד?[/quote]
תרשום לי את השם של הפוקימון באנגלית קודם כל.
lotad > lombre >lodicolo.
מה אתה רוצה על לוטאד,תבחר פוקימון אחד מתוך הרשימה(חוץ מהתחלתיים כי לוטאד לא נדיר והוא נתפס בקלות),ויש לך עוד פוקימונים להציע ?
שאוכל להשיג אותם בהמשך.
בכל מקרה אחרי כל מכון אני עוצר לאמן קצת אז אני מוצא את כל הפוקמונים הנדירים באיזור.
אז כרגע אין משהו מעניין יותר מידי.
[quote=טוביאיתי1;1223413]שאוכל להשיג אותם בהמשך.
בכל מקרה אחרי כל מכון אני עוצר לאמן קצת אז אני מוצא את כל הפוקמונים הנדירים באיזור.
אז כרגע אין משהו מעניין יותר מידי.[/quote]
איך שבאלך.
עוד?
בא לך גודווד?
אני יכול להשיג לך לוטאד אם אתה מעוניין
יש לי מריל רמה 12
יש לי הראקרוס רמה 14 אבל אני רוצה אותו למסע אבל אני יכול להשיג לך הראקרוס\סקארמורי
יש לי גם צ'יקוריטה, ואני יראה איזה עוד פוקימוני מים אפשר למצוא
אה וגם אני יכול להשיג לך וויגנל
[QUOTE=dvirbs;1223453]אני יכול להשיג לך לוטאד אם אתה מעוניין
יש לי מריל רמה 12
יש לי הראקרוס רמה 14 אבל אני רוצה אותו למסע אבל אני יכול להשיג לך הראקרוס\סקארמורי
יש לי גם צ'יקוריטה, ואני יראה איזה עוד פוקימוני מים אפשר למצוא
אה וגם אני יכול להשיג לך וויגנל[/QUOTE]
מריל אני לא צריך.
הרקארוס יש לי רמה 20.
סקארמורי אני לא צריך.
לוטאד דווקא יכול ליהיות נחמד,יש לך עוד פוקימוני מים ממוצעים להציע לי?
גם טובים יכול ליהיות נחמד.
תגיד לי מה אתה מביא על הלוטאד באיזה רמה וכו' ואני ישיג לך תוך שנייה, וויגנל אני יכול לנסות להשיג וכמו שאמרתי אני מחפש עוד פוקימוני מים שאולי יצאו
[QUOTE=dvirbs;1223519]תגיד לי מה אתה מביא על הלוטאד באיזה רמה וכו' ואני ישיג לך תוך שנייה, וויגנל אני יכול לנסות להשיג וכמו שאמרתי אני מחפש עוד פוקימוני מים שאולי יצאו[/QUOTE]
תסתכל בעמוד 1 על הרשימת פוקימונים,חוץ מהתחלתיים אתה יכול לבחור כמעט הכל(כמעט כי יש כמה שדי נדירים והם לא שווים ללוטאד חח)
ווינגל אני לא צריך בכ"מ הוא ממש גרוע.
דרך אגב הרשימה התעדכנה ונוספו עוד פוקימונים.
עריכה: אני לא צריך תטריקו בסוף אבל אם אתה רוצה תציע פשוט פוקימון על הלוטאד
שהוא לא גי'ראפיג ליקיטונג בלבזאור צ'יקוריטה
ואני יכול להשיג מגי'קארפ רמה 5
הרוב המבוקשים אצלי הם צ'ארמאנדר טריקו סינקוויל היטמונטופ ואני לא בטוח בקשר להאנדור
[QUOTE=dvirbs;1223536]עריכה: אני לא צריך תטריקו בסוף אבל אם אתה רוצה תציע פשוט פוקימון על הלוטאד
שהוא לא גי'ראפיג ליקיטונג בלבזאור צ'יקוריטה
ואני יכול להשיג מגי'קארפ רמה 5
הרוב המבוקשים אצלי הם צ'ארמאנדר טריקו סינקוויל היטמונטופ ואני לא בטוח בקשר להאנדור[/QUOTE]
מי הציע לך טריקו?
אתה לא תקבל טריקו על לוטאד O_O
ויש המון פוקימונים חדשים ברשימה בעמוד 1 תתעדכן ותסתכל :D
ואתה לא מקבל ממני שום התחלתיים על לוטאד,כי הוא לא שווה כלום.
אני פשוט צריך פוקימון מים ולא משנה לי איזה ואני מוותר שאני מחליף איתך בכלל עליו כי יש פוקימוני מים אדירים שיותר טובים ממנו..
עם אתה רוצה יש לי מג'יקארפ Magikarp-Gayridos