-
מגל- "תפוס" אומר הפרופסור וזורק לך פוכדור של טריקו
אופק-אתה פותח את הפוקדע הפוקדע אומר:
"מאדקיפ פוקימון המים אדמה הוא מתמחה במתקפות מים ואדמה בצורה שווה הוא אוהב להשתכשך בבוץ ולשטוף את עצמו במים צלולים"
סטיב- בסדר אני מקבל את העלילה שלך אתה רואה שהארקרוס תשוש והוא לא מצליח לעממוד
טל-הפרופסור נותן לך את הפוכדור ואומר לך: "אה שכחתי משהו" הוא מסתובב ומביא לך ביצה!!! "מתנה ממני הוא מחייך אלייך...
-
וואוו!! אומר בשמחה ואקח את הביצה ואצה לי למסעי,לפני שאלך לדרך 1 אני יוציא את צ'יקוריטה ואומר ''שלום לך חמודה אני המאמנת החדשה שלך מעכשיו אני אקר לך מיאלה טוב?''
-
אופק-אתה פותח את הפוקדע הפוקדע אומר:
"מאדקיפ פוקימון המים אדמה הוא מתמחה במתקפות מים ואדמה בצורה שווה הוא אוהב להשתכשך בבוץ ולשטוף את עצמו במים צלולים"
"מדקיפ בוא נלך לדרך מספר אחד לחפש פוקימונים חדשים"
-
[QUOTE=yairb1a;1229210]
סטיב- בסדר אני מקבל את העלילה שלך אתה רואה שהארקרוס תשוש והוא לא מצליח לעממוד[/QUOTE]
"תחזור באגסי" אני אומר כשאני מושיט את הפוקדור לכיוון באגסי. אני מתחיל ללכת בדרך 1 כדי להגיע למרכז פוקימונים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יכול להפגש עם עוד רשומים נכון? אם מישהו רוצה להיות השותף שלי למסע, שרק יבקש מהשה"מ וממני :) תזכור שיש לו שם : באגסי
-
טל-ציקוריטה מסתכלת אלייך בעיניים נוצצות וקופצת לתוך זרועותייך
אופק-אתה הולך בדרך 1 ורואה:
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex/evo/163.gif[/IMG]
סטיב-אתה בא לצאת לדרך 1 ופתאום אתה רואה את הפרופסור רץ אלייך ואומר:"ראיתי שהפוקימון שלך תשוש ורציתי לאמר לך שבמקום ללכת למרכז פוקימונים את יכול לראפות במעבדה שלי" הוא אומר ומובביל אותך למעבדה שלו
-
טוב..... אני אומר למיאלה להישאר איתי מחוץ לפוקדורר ואלך לדרך 1 לחפש חברים חדשים לצוות
-
[QUOTE=yairb1a;1229224]טל-ציקוריטה מסתכלת אלייך בעיניים נוצצות וקופצת לתוך זרועותייך
אופק-אתה הולך בדרך 1 ורואה:
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex/evo/163.gif[/IMG][/QUOTE]
אני יוציא את מדקיפ ואומר לו להשתמש בשריטה
-
[QUOTE=yairb1a;1229224]
סטיב-אתה בא לצאת לדרך 1 ופתאום אתה רואה את הפרופסור רץ אלייך ואומר:"ראיתי שהפוקימון שלך תשוש ורציתי לאמר לך שבמקום ללכת למרכז פוקימונים את יכול לראפות במעבדה שלי" הוא אומר ומובביל אותך למעבדה שלו[/QUOTE]
אני הולך עם הפרופסור למעבדה שלו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
א. לא יכולתי לעשות שום דבר אחר
ב. תוסיף "צ'ופר" על השקעה בתגובות
ג. תעלה את רף ההשקעה במשחק
-
[b]תקשיבו היום אני לא יהיה עוד על המחשב אני לא יכול אני ימשיך להגיב מחר!!![/b]
-
[QUOTE=yairb1a;1229210]מגל- "תפוס" אומר הפרופסור וזורק לך פוכדור של טריקו
[/QUOTE]
תודה רבה אני אומר ויוצא מהמעבדה ומוציא את טריקו.
-
[B]אני יכול להגיב מעכשיו עד השעה 8[/B]
טל-את יוצאת בהתרגשות לדרך 1 ורואה:
[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/RuSa/235.gif[/IMG]
אופק-למאדקיפ אין שריטה יש לו דחיפה!!!(אני מניח שהתכוונת לדחיפה אז...) מאדקיפ דוחף את הוטהוט שצועק מכאבים
סטיב-הפרופסור מכניס את הפוכדור שלך למכונה שלו ומחזיר לך את הפוקדור "בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ושולח אותך לדרך 1
מגל-טריקו מסתכל עלייך בתמיהה ולא מבין מי אתה...
-
וואוו אומר בשמחה אני אקרא לו פרסי.!!! צ'קוריטה... אמ.. מה את יודעת בעצם?
-
[QUOTE=yairb1a;1229362][B]אני יכול להגיב מעכשיו עד השעה 8[/B]
מגל-טריקו מסתכל עלייך בתמיהה ולא מבין מי אתה...[/QUOTE]
היי טריקו אני המאמן החדש שלך מגל ואני אקרא לך גרין ואתה הולך להיות הפוקימון החזק בעולם אני אומר ואבדוק אותו בפוקדע.
-
טל-היא יודעת שריטה וצריחה...מחר אני יעדכן את הפוקימונים ואת ההתקפות שלהם...
מגל- אתה פותח את הפוקדע הוא אומר: "טריקו פוקימון העצים. הוא חזק במתקפות עשב והוא מהיר מאוד. הוא מומחה בטיפוס על עצים." טריקו רץ אליך ומחבק אותך
-
[QUOTE=yairb1a;1229369]טל-היא יודעת שריטה וצריחה...מחר אני יעדכן את הפוקימונים ואת ההתקפות שלהם...
מגל- אתה פותח את הפוקדע הוא אומר: "טריקו פוקימון העצים. הוא חזק במתקפות עשב והוא מהיר מאוד. הוא מומחה בטיפוס על עצים." טריקו רץ אליך ומחבק אותך[/QUOTE]
אני אוהב אותך אומר ואז אמשיך ללכת.