-
[quote=אידיליה;1234402]לדעתי... זו טעות. דור אל תבוא אלי ב : "מה טעות מה!?!?!?" כי 1000 המחבלים יוכלו לגבות את חייהם של מאות אזרחים תמימים וחפים מפשע. O:[/quote]
רק לפרוטוקול, הייתי אומר את זה אבל לא בכזאת צורה.
ואם ישחררו אותם באירופה מירב הסיכויים שהמוסד יטפל בהם אחד אחד כמו הרוצחים באולימפיאדת מינכן
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1234407]רק לפרוטוקול, הייתי אומר את זה אבל לא בכזאת צורה.
ואם ישחררו אותם באירופה מירב הסיכויים שהמוסד יטפל בהם אחד אחד כמו הרוצחים באולימפיאדת מינכן[/QUOTE]
בטח...
כי בעצם סופרמן הוא עובד במוסד.
אין לך מה לדאוג.
----------------------------------------------------
לא מסכים עם העסקה,אבל כנראה שזה כבר היה צריך לקרות.
משתתף בשמחה של המשפחה,מקווה שהוא יצליח להשתקם ולחיות חיים נורמאלים.
-
[QUOTE=NightWalker;1234388]אתם מבינים בכלל על מה העסקה?
העסקה היא לשחרר הרבה רוצחים שיבואו לרצוח ולחטוף עוד חיילים כמו גלעד ואז הם מתכוונים להציע אותם תמורת עוד אסירים...זו כל המטרה פה.
[B]לדעתי הממשלה מדרדרת,אם תשימו לב באותה כתבה בקישור להלן יש עוד כתבה שישראל מתנצל בפני מצרים על הרג השוטרים כשהשוטרים ירו על החיילים שלנו ורצו להרוג את החיילים שלנו.
[/B]
המצב מדרדר =\[/QUOTE]
על זה אני באמת לא מסכים..אבל על הקטע עם שיחרור האסירים אני מסכים(פעם גם הייתי נגד).
תחשוב על זה שאם לא יחזירו אותו,אתה וכולנו נחייה במציאות וידיעה שאם יקרה לנו משהו,לא יעשו כלום למענו ולא יחזירו אותך מהשבי.
איזה נזק עצום זה יעשה לכמות ולאחוז המשתמטים מצה"ל,חיילים לא יתגייסו בידיעה שהמדינה שולחת אותם להילחם בלי לדאוג לתוצאות הקרב והשלכותיו.
מה גם,שמרבית האסירים לא ישוחררו לרצועה אלה לאירופה.
-
יימח שמם של הערבים האלה, אין להם ערך לחיים, מצידם שהאסירים והרוצחים הכבדים האלה יירקבו בכלא שלנו, תראו כמה מחבלים משחררים בשביל חייל יהודי אחד!!!
-
[QUOTE=Phoenix Arizonix;1234333]כן אני יודע...
אתה יודע אולי לאן משחררים את כל הערבים בעסקה? לעזה או אירופה?[/QUOTE]
אתה משוגע םם?
אירופה מה אירופה עשתה לנו XD
כל הקטע בחילופי שבויים זה שמחזירים אותם לבתים שלהים (במקרה הזה בעזה )
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי יטפל בהם XD
אתה מודע לזה שיקטלו אותנו עם ניגע בהם?
-
בתור אחד שאף פעם לא אהבתי את העסקה הזאת. אני חושב שעכשיו היא יותר טובה. צהל יחסל כמות נחמדה מהם ועוד הרבה יפוזרו מחוץ למדינת ישראל.. אני לא חושב שהם עושים את אותה טעות שכל המתנגדים חוששים ממנה וכבר נואשנו מלמצוא פיתרון טוב יותר כי פשוט אין.
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1234424]על זה אני באמת לא מסכים..אבל על הקטע עם שיחרור האסירים אני מסכים(פעם גם הייתי נגד).
תחשוב על זה שאם לא יחזירו אותו,אתה וכולנו נחייה במציאות וידיעה שאם יקרה לנו משהו,לא יעשו כלום למענו ולא יחזירו אותך מהשבי.
איזה נזק עצום זה יעשה לכמות ולאחוז המשתמטים מצה"ל,חיילים לא יתגייסו בידיעה שהמדינה שולחת אותם להילחם בלי לדאוג לתוצאות הקרב והשלכותיו.
מה גם,שמרבית האסירים לא ישוחררו לרצועה אלה לאירופה.[/QUOTE]
אני לא חושב ככה...
האנשים שמשתמטים,עושים את זה כי פשוט אין להם כוח לצבא,רוצים להתחיל את החיים מוקדם וכו'...
לא בגלל שהם מפחדים,הם גם ככה לא יגיעו לפאזות הקרביות.
מי שרוצה ללכת לקרבי לא חושב מה יקרה לו אם ייקחו אותו בשבי (פשוט הסוג של הבנאדם).
-
[QUOTE=SexStyle;1234423]בטח...
כי בעצם סופרמן הוא עובד במוסד.
אין לך מה לדאוג.
----------------------------------------------------
לא מסכים עם העסקה,אבל כנראה שזה כבר היה צריך לקרות.
משתתף בשמחה של המשפחה,מקווה שהוא יצליח להשתקם ולחיות חיים נורמאלים.[/QUOTE]
אני עכשיו קורא ספר על המוסד הישראלי,שאחד הפרקים נקרא "הסופרמן הישראלי" XD
ברצינות,אם אני יספר לך על מבצעים שהמוסד עשה(השמדת מדענים ראשיים במתקני הגרעין האירני,לכידת אייכמן ופושעים נאצים,רצח ראשים במוסדות וארגוני טרור נגד ישראל)אתה תדע כמה המוסד שלנו מוצלח.
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1234448]אני עכשיו קורא ספר על המוסד הישראלי,שאחד הפרקים נקרא "הסופרמן הישראלי" XD
ברצינות,אם אני יספר לך על מבצעים שהמוסד עשה(השמדת מדענים ראשיים במתקני הגרעין האירני,לכידת אייכמן ופושעים נאצים,רצח ראשים במוסדות וארגוני טרור נגד ישראל)אתה תדע כמה המוסד שלנו מוצלח.[/QUOTE]
אני יודע שהוא מוצלח, אבל יש גבול ><
לחסל 1000 אנשים בלי שידעו שאלו הם...
בואו נהיה מציאותיים ><.
-
[QUOTE=SexStyle;1234451]אני יודע שהוא מוצלח, אבל יש גבול ><
בואו נהיה מציאותיים ><.[/QUOTE]
שבמקרה גם הרגע שיחררו אותם לחופשי
-
[QUOTE=SexStyle;1234451]אני יודע שהוא מוצלח, אבל יש גבול ><
בואו נהיה מציאותיים ><.[/QUOTE]
ברור שלא ><
דיברתי באופן כללי
-
אני מאוד רוצה שגלעד יחזור, אבל העסקה לא נשמעת לי כלכך טובה..כאילו, אם נשחרר אז מה שיקרה זה שבמקום שיהיה אצלהם חייל אחד והם ידרשו 1000, יהיו אצלהם 10 חיילים והם ידרשו הרבה יותר מ1000.
-
הגיע הזמן. אני לא חושב שהוא יחיה חיים נורמליים, בכל זאת 5 שנים בשבי..לא יוצאים מזה, ובטח שלא בזמן הקרוב.
החמאס מאבד מכוחו, גם בעזה נמאס להם ממנו, סוף סוף הם הסכימו! העסקה גם לטובת ביבי, זה עושה לו שם טוב.
-
סוף סוף הולכים להחזיר אותו :)
וגם שמעתי על זה כבר בחדשות
-
אלוהים לא קשור לעניין ,אל תערבו אותו .
סוף סוף גלעד חוזר !