הוא היה מחובר היום כששלחתי לו את הה''פ והתנתק אחרי חצי שעה (ועבר עמודים בין לבין, ככה שאני מאמין שהיה על המחשב)
זה פשוט מתסכל שהוא לא עונה..
הודעתי על היעדרות ואחרת זה סתם יעקב
Printable View
הוא היה מחובר היום כששלחתי לו את הה''פ והתנתק אחרי חצי שעה (ועבר עמודים בין לבין, ככה שאני מאמין שהיה על המחשב)
הודעתי על היעדרות ואחרת זה סתם יעקב
[quote=Tigraro;1237783]הוא היה מחובר היום כששלחתי לו את הה''פ והתנתק אחרי חצי שעה (ועבר עמודים בין לבין, ככה שאני מאמין שהיה על המחשב)
הודעתי על היעדרות ואחרת זה סתם יעקב[/quote]
אם עד מחר בשעה 11 בבוקר לא יענה.. נסדר לך מישהו אחר מאלה שמוכנים כבר.
ניב רן הודיע כבר שהוא יהיה זמין רק בראשון אז אני מבקש לא להעיף אפחד מאיתנו =]
טוב ניב תשמע ראיתם יש לי לוסט קונקשן תעביר אותי לחלק השני
[quote=~BarMaster~;1237980]טוב ניב תשמע ראיתם יש לי לוסט קונקשן תעביר אותי לחלק השני[/quote]
מה זאת אומרת שהוא יעביר אותך?
ושמע מחר תתחבר מוקדם בבקשה כדי שנוכל לעשות את הקרב השני [ואם אתה תנצח בו אז את השלישי]
מקובל עליך?
[QUOTE=Tigraro;1238116]מה זאת אומרת שהוא יעביר אותך?
ושמע מחר תתחבר מוקדם בבקשה כדי שנוכל לעשות את הקרב השני [ואם אתה תנצח בו אז את השלישי]
מקובל עליך?[/QUOTE]
רשמתי את זה לפני שעשינו את הדואל הראשון...
מוקדם זה 10?
לא.
עשר זה מאוחר..
מוקדם לפי מה שהבנתי מההורים שלי זה 7:30-8:00
[QUOTE=Tigraro;1238121]לא.
עשר זה מאוחר..
מוקדם לפי מה שהבנתי מההורים שלי זה 7:30-8:00[/QUOTE]
שיט ניראה לי שתיהיה בעיה כדי שאני יקום בשעה כזאת אני צריך ללכת לישון עכשיו חחחח
תכוון שעון מעורר או משו..
כי אחרת נוכל להלחם רק ביום רביעי/ שלישי אם ייתנו לי אחרי הטיול..
נלחמתי נגד מור, היה לי הרבה מזל! הרסתי לו 3 Wrning אבל התוצאות הן: 2-1 לי. ז"א ניצחתי. לא ציפיתי לנצח אבל בסוף ניצחתי :)
. היו קרבות מעולים!!
קרבות מצוינים =]
רן אתה בהחלט שחקן ענק אני חייב להגיד ואני מקווה לראות אותך בשלבים האחרונים של הטורניר
וואו תספרו מה קרה בקרב ם0
קשה לתאר, אני אנסה. בקרב ה-1 וה-3 ניצחתי בעזרת האפקט של the agent of judgment sturan ובקרב השלישי האפקט הוריד בדיוק את סכום נק' החיים שהיה צריך (פוקס).
אני בכל קרב זימנתי את master hyperion ובקרב השני זימנתי אותו פעמיים. הרסתי לו גם עם MST ועם heavy stormm 3 פעמים את solemn warning. חוץ מזה מור בקרב השני עשה לי דרק הול על שני master hyperion ועוד מפלצת, ואז החייה את master hyperion וזימן את DAD למיטב זכרוני וניצח.
קצת הסבר מסורבל אבל זה הכי טוב שאני יכול לתאר. שוב מור: [B]תודה רבה!!!!![/B] ובאמת נהנתי וגם אתה שחקן [B]מעולה[/B], היה לי המון מזל. (חייב להודות).
דור אתה יכול עכשיו?
[b]כל הכבוד רן!!![/b]
יצאת תותח, ניצחת את אחד הפרםפורמרים יותר גדולים כאן לזכייה.
מתמודד שלא הפסיד פעם אחת בטורניר שעבר... וזה מור.
וזה בסדר שניצחת אם טיפה מזל, ראיתי את הקרב האחרון וגם את הסוף של הסוף של השני... לא רק מזל היה, גם כשרון =]