[QUOTE=Vanguard;1241806]כן והוא גם יהפוך לאנרגיה כי הוא ינוע במהירות האור..[/QUOTE]
זה לא יכול לגרום לעיוותים לאחר הנסיעה?
נגיד אתה נוסע במהירות האור ואז עוצר ופתאום הגוף שלך השתנה?
Printable View
[QUOTE=Vanguard;1241806]כן והוא גם יהפוך לאנרגיה כי הוא ינוע במהירות האור..[/QUOTE]
זה לא יכול לגרום לעיוותים לאחר הנסיעה?
נגיד אתה נוסע במהירות האור ואז עוצר ופתאום הגוף שלך השתנה?
[QUOTE=Sandshrew;1241808]זה לא יכול לגרום לעיוותים לאחר הנסיעה?
נגיד אתה נוסע במהירות האור ואז עוצר ופתאום הגוף שלך השתנה?[/QUOTE]
לא לפי מה שאני יודע.
נראלי שרק אם אתה משתמש בחור שחור/אם יהיה משהו עם קרינה רדיו אקטיבית חזקה זה יגרום.
מהירות האור לא משנה שום דבר בקוד הגנטי(לא לפי מה שאני יודע, שוב אני לא פיזיקאי מומחה, אני יודע מעט דברים בגרעינית ופיזיקה בסיסית,זה הכל)
שידרו את זה לפני שלוש שנים,ואני ראיתי את התוכנית.וזה די ידוע-אם תנוע מספיק מהר,הזמן יאט ואתה תחזור בו. זה שימש גם לאחד הכוחות של סופרמן-כל כך מהיר,שהוא יכול לחזור בזמן.
[QUOTE=Machine X;1242386]שידרו את זה לפני שלוש שנים,ואני ראיתי את התוכנית.וזה די ידוע-אם תנוע מספיק מהר,הזמן יאט ואתה תחזור בו. זה שימש גם לאחד הכוחות של סופרמן-כל כך מהיר,שהוא יכול לחזור בזמן.[/QUOTE]
אהממ אם אני לא טועה זה פלאש X:
אף אחד כאן לא באמת מבין בנושא הזה אז זה די מיותר לנסות לדון על זה ><
[QUOTE=The Flupy;1242418]אהממ אם אני לא טועה זה פלאש X:
אף אחד כאן לא באמת מבין בנושא הזה אז זה די מיותר לנסות לדון על זה ><[/QUOTE]
זה היה התיאור של סופרמן באחת החוברות :)
ואני די מבין בזה.
זה בכלל סרטון מ2007 והוא ישן ומוכר .
לא יהיו מכונות זמן .. אין דבר כזה .
יכול להיות שימציאו משהו שיכול להעביר אנשים ממקום למקום אך לא מזמן לזמן , זה יותר מדי מסובך לבנות דבר כזה והיחס שזה יקרה הוא אחד לטריליונים..
מגניב, אבל אני לא חושב שזה אפשרי..
[QUOTE=Machine X;1242623]זה היה התיאור של סופרמן באחת החוברות :)
ואני די מבין בזה.[/QUOTE]
מכונות זמן ם:?
[QUOTE=SteriOx;1245071]מגניב, אבל אני לא חושב שזה אפשרי..[/QUOTE]
תיאורטית כן-מעשית לא כל כך...הרי אי אפשר לבנות את המתקן הזה כך שהוא יוכל "להסיע" בני אדם,הוא צריך להיות באורך של בניין האמפייר סטייט וברוחב אדירXD
[QUOTE=The Flupy;1245072]מכונות זמן ם:?[/QUOTE]
מה מכונות זמן...?
[QUOTE=Machine X;1245073]תיאורטית כן-מעשית לא כל כך...הרי אי אפשר לבנות את המתקן הזה כך שהוא יוכל "להסיע" בני אדם,הוא צריך להיות באורך של בניין האמפייר סטייט וברוחב אדירXD
מה מכונות זמן...?[/QUOTE]
שאמרתי שאף אחד לא מבין בזה התכוונתי למכונות זמן לא לקומיקסים :X
בהחלט יכול להיות שההמצאה הזאת תצא לפועל, כל מה שצריך זה חליפה מיוחדת שמונעת תזוזה בנוזלים של האזניים, וכך לא יקרה לאדם שום דבר.
[QUOTE=The Flupy;1245092]שאמרתי שאף אחד לא מבין בזה התכוונתי למכונות זמן לא לקומיקסים :X[/QUOTE]
אני יודע,אני מבין גם קצת בזה :)
[QUOTE=NDisasTer3;1242803]זה בכלל סרטון מ2007 והוא ישן ומוכר .
לא יהיו מכונות זמן .. אין דבר כזה .
יכול להיות שימציאו משהו שיכול להעביר אנשים ממקום למקום אך לא מזמן לזמן , זה יותר מדי מסובך לבנות דבר כזה והיחס שזה יקרה הוא אחד לטריליונים..[/QUOTE]
את מה שאמרת כבר המציאו ממש לא מזמן(שיכול להעביר ממקום למקום).
ציטוט של סטיבן הוקינגס (נראה לי)
"אם אפשר לבנות מכונות זמן, אז איפה התיירים מהעתיד?"
ולפי חוקי הפיזיקה שקיימים היום, מסע בזמן הוא בלתי אפשרי. אכן קורים דברים מוזרים אם מציבים בנוסחאות של אינשטיין את מהירות האור (או מהירות גדולה יותר) בתור מהירות התנועה של הגוף (דברים מגיעים לאינסוף/למספרים מרוכבים), ולכן תנועה כזו היא בלתי אפשרית בעליל (במיוחד לגופים קצת יותר גדולים מאלקטרון) לפי החוקים כיום. אני לא בדקתי את הסרטון הזה, אבל כל תוצאה צריכה להיות חזירה (במובן שאפשר לחזור על הניסוי ולקבל תוצאות דומות). לכן אי אפשר להסיק כלום מסתם סרטון אחד ביוטיוב שטוען משהו.
[QUOTE=LordAbizi;1245113]ציטוט של סטיבן הוקינגס (נראה לי)
"אם אפשר לבנות מכונות זמן, אז איפה התיירים מהעתיד?"
ולפי חוקי הפיזיקה שקיימים היום, מסע בזמן הוא בלתי אפשרי. אכן קורים דברים מוזרים אם מציבים בנוסחאות של אינשטיין את מהירות האור (או מהירות גדולה יותר) בתור מהירות התנועה של הגוף (דברים מגיעים לאינסוף/למספרים מרוכבים), ולכן תנועה כזו היא בלתי אפשרית בעליל (במיוחד לגופים קצת יותר גדולים מאלקטרון) לפי החוקים כיום. אני לא בדקתי את הסרטון הזה, אבל כל תוצאה צריכה להיות חזירה (במובן שאפשר לחזור על הניסוי ולקבל תוצאות דומות). לכן אי אפשר להסיק כלום מסתם סרטון אחד ביוטיוב שטוען משהו.[/QUOTE]
יכול להיות שצריך לחכות שהעתיד שאתה מדבר עליו באמת יקרה, ואז יתחילו להיות תיירים והמציאות תשתנה.