-
[QUOTE=noamt9;1242727]שם משתמש:noamt9
גיל במשחק: 18
שם במשחק: אייס(Ace)
הכוח של המוטאנט: ייצור אנרגיה של אש לצורות שונות
מדינת מוצא: הוואי
רקע: אייס נולד בהוואי, באותו זמן שנולד הר געש גדול בהוואי הנקרא "קילוואה" התפרץ ויצר רעידת אדמה חזקה מאוד. אייס גדל בהוואי עד גיל 6, בזמן הזה הוריו החליטו כי יעברו ללונדון בשל עסקם שפרח. כשאייס נחת בלונדון הוריו שכרו מכונית והחלו לנסוע לכיוון ביתם החדש אך בדרכם נסעה לידם מכונית תופת שהתפוצצה ממש קרוב אליהם אך מבלי לשים לב כל האש נספגה בגופו של אייס וכלום לא קרה למכונית של המשפחה. הוריו לא הבינו מה קרה והחשיבו זאת כנס אך אייס הרגיש את הכוח שהצטבר בגופו והרגיש חזק מאי פעם. בגיל 12 כשהיה בכיתה ו' ילד מגודל גנב לאייס את האוכל, אייס התרגז וביקש מאותו הילד שיחזיר לו את האוכל, הילד המגודל לא הסכים והחל להכות את אייס עד שאייס נפל על הרצפה בחוזקה, אייס התרגז ובידיו יצר אגרופים אך לפתע ידיו נפתחו שלא בכוונה ויצרו דיסקיות מאש! אייס נדהם וזרק את הדיסקיות לכיוונו של הילד המגודל(מתוך הגנה עצמית, וגם קצת נקמה) והילד נפצה קשה מאוד.
לאחר כמה חודשיים של בירורים אייס נעצר בשל פגיעה חמורה בזולת והועבר למכון לפושעים צעירים. אייס שהה שם במשך 5 וחצי שנים וכאשר השתחרר אייס ברח מהבית מכיוון שלא רצה לראות את משפחתו אחרי מה שעבר. לאחר חצי שנה של שהייה ברחובות אייס גילה את המקום שבו שוכנים מוטציות מכל רחבי העולם, הוא הלך לשם בתקווה למצוא בית חם המתאים בדרישותיו לאייס.
אייס הוא אדם חם ואוהב והוא אף פעם לא מחפש לפגוע, הוא פוגע רק באנשים שפוגעים בו או בחבריו. הוא לפעמיים ביישן וחסר ביטחון אך ברגע האמת הוא יודע להגיע למלוא הפוטנציאל שלו.
מראה: שערו של אייס בלונדיני, עורו שחום בהיר בד"כ לבוש ג'ינס שחור עם חולצה מכופתרת פתוחה לבנה קצרה ונעליים לבנות.
כסף:100$
חפצים:לא לגעת.
הערות\הערות\ביסלי גריל: לקבל יכולות חדשות ומגניבות עם הזמן
------------------------------------------------------
אם יש בעיה בכוח שלי או שהוא לא מובן אשמח להסביר.
__________________[/QUOTE]
לא. אין לי שום בעיה עם הכוח. ואתה גם לא עומד לייצר רק דיסקיות. יש לך יכולת, אז אתה יכול להתפרע כרצונך.
דניס- בכל מצב רגשי קשה היכולת הגופנית עולת פי 200, הניבים מתארכים ומתחדדים ולאחר הרגעה שלך תחזור למצבך הרגיל. בנוסף אני מוסיף לך יכולת הפיכה לטיגריס.
[SIZE="4"][B]כולם לעדכן את הטפסים שלהם במה שאמרתי, ביקשתי לתקן או לשנות.[/B][/SIZE]
-
התחלות לאלה שערכו:
[B]סקוט גרין[/B]
אתה כבול בשני שרשראות בידיים, רואה מולך את הסוהר. אתה מרגיש רעידות קטנות ברגליים והסוהר מקבל הודעה לווקי שלו: "יש לנו מקרה חטיפה! בוא מהר לאגף 6 חמוש להגן נגד החוטפים! עשרות פצועים!" הוא נכנס מהר לעמדתו ומוציא משם M-16, אומר לך: "אל תזוז!" ומתחיל לרוץ. מוציא את הווקי שלו ומדבר. עוד שוטר שרץ עם אקדח מגיע אליך ומוציא שובר ברזלים. הוא שובר את הסורגים ולאחר מכן שובר לך את השרשראות. אתה רואה שמן היד שלו יוצאת אנרגיה ירוקה שהופכת לרימונים. הוא זורק אותם על פתח המסדרון ולאחר מכן יורה באחד מהם שיתפוצץ. הוא זורק אותך מחוץ לכלוב והולך אליך, האנרגיה מופיעה שוב על הכתף שלו ונוצרת בזוקה. הוא יורה בקיר של הכלוב שלך, הקיר מתפוצץ ברעש וקול סורים מגיע. "ידיים למעלה!" אתה שומע מפתח הדלת ורואה בעזרת המגן עשן (לכל מכונה יש) 5 שוטרים חמושים רצים. "למבורגיני! מהר! חסין ליריות!" הוא אומר, זורק 3 רימונים רגילים ויורה שוב בבזוקה לעבר הכניסה. הוא מוציא קאלאצ'ניקוב ויורה לאותו כיוון. "מהר!"
[B]אייס[/B]
אתה נמצא בביתך (אם לא ציינתי, [B]ללא [/B]גלאי עשן.) אוכל לך פיצה מלפני שבועיים (למרות שאין לך תנור או מיקרוגל) רואה סופר קלאסיקו, 1-0 לריאל ולפתע מצלצל הטלפון. "תצא מהבית. יש חשד להצתה. רוץ!" אתה שומע כמה יריות ובומים, רואה רימון ליד הטלוויזה בדיוק שמסי מתקיף. הקו של הטלפון מתנתק ואתה רואה מכונית שעליה כתוב "X-man new" ומאחוריה שאיש לידה. "יש לך 10 שניות לברוח! קפוץ מהחלון!"
-
[quote=מה קורה איתי?;1242784]התחלות לאלה שערכו:
[b]סקוט גרין[/b]
אתה כבול בשני שרשראות בידיים, רואה מולך את הסוהר. אתה מרגיש רעידות קטנות ברגליים והסוהר מקבל הודעה לווקי שלו: "יש לנו מקרה חטיפה! בוא מהר לאגף 6 חמוש להגן נגד החוטפים! עשרות פצועים!" הוא נכנס מהר לעמדתו ומוציא משם M-16, אומר לך: "אל תזוז!" ומתחיל לרוץ. מוציא את הווקי שלו ומדבר. עוד שוטר שרץ עם אקדח מגיע אליך ומוציא שובר ברזלים. הוא שובר את הסורגים ולאחר מכן שובר לך את השרשראות. אתה רואה שמן היד שלו יוצאת אנרגיה ירוקה שהופכת לרימונים. הוא זורק אותם על פתח המסדרון ולאחר מכן יורה באחד מהם שיתפוצץ. הוא זורק אותך מחוץ לכלוב והולך אליך, האנרגיה מופיעה שוב על הכתף שלו ונוצרת בזוקה. הוא יורה בקיר של הכלוב שלך, הקיר מתפוצץ ברעש וקול סורים מגיע. "ידיים למעלה!" אתה שומע מפתח הדלת ורואה בעזרת המגן עשן (לכל מכונה יש) 5 שוטרים חמושים רצים. "למבורגיני! מהר! חסין ליריות!" הוא אומר, זורק 3 רימונים רגילים ויורה שוב בבזוקה לעבר הכניסה. הוא מוציא קאלאצ'ניקוב ויורה לאותו כיוון. "מהר!"
[/quote]
'מי זה האיש הזה לעזאזל?' אני חושב בתימהון,'אבל היי! כמו שסבא שלי ההי אומר: נותנים לך תיקח-מרביצים לך תברח, ונראה לי שפה זה תקף לשני הצדדים.' אני חושב בחיוך קל והופך למשהו אחר: אני הופך את הרגליים שלי לאופנוע עם מגן אנרגיה חסין כדורים,ואת היד הימנית שלי למקלע לייזר,בעוד השמאלית אוחזת באופנוע. אחרי זה אני מסמן לו לקפוץ עליי,יורה על השוטרים כמה מטחים,ונותן גז כדי לברוח."יוצאים אל החופש!" אני צועק בחיוך.
-
[quote=מה קורה איתי?;1242700]עמית-
לא יודע מה איתך, אבל אני חושב שיותר כדאי לך לבחור שליטה בכוח המשיכה. זה כמו טלקנזיס בתכ'לס אבל הרבה יותר חזק.
בכל מקרה אתה רשום..
יואב- שחכתי להגיד, אבל תרשום איזה מדינה בארצות הברית.[/quote]
ערכתי.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1242784]
[B]אייס[/B]
אתה נמצא בביתך (אם לא ציינתי, [B]ללא [/B]גלאי עשן.) אוכל לך פיצה מלפני שבועיים (למרות שאין לך תנור או מיקרוגל) רואה סופר קלאסיקו, 1-0 לריאל ולפתע מצלצל הטלפון. "תצא מהבית. יש חשד להצתה. רוץ!" אתה שומע כמה יריות ובומים, רואה רימון ליד הטלוויזה בדיוק שמסי מתקיף. הקו של הטלפון מתנתק ואתה רואה מכונית שעליה כתוב "X-man new" ומאחוריה שאיש לידה. "יש לך 10 שניות לברוח! קפוץ מהחלון!"[/QUOTE]
'אני לא מאמין, דווקא בהתקפה של מסי זורקים רימון?!' אחשוב לעצמי בעצבנות. "מה זה כל הרעש הזה?" אצעק אל מחוץ לחלון ואראה מכונית שכתוב עליה "X-man new". ' לא כדי לי להתחיל פה מהומות..אני מעדיף שלא יבואו לרדוף אחרי, אבל חבל על הבית...' אחשוב ואתפוס את הרימון ביד כשהוא התפוצץ ואספוג את האש לתוכי. 'של מי המכונית הזאת?!' אחשוב בהיסוס ואתקרב לכיוון המכונית בעודי יוצר מגן של אש על מנת להגן על עצמי מהיריות מסביב.
-
שם במשחק: קווין
שם משתמש: scizor-x
גיל במשחק: 22
מדינת מוצא: ארצות הברית
הכוח של המוטאנט: יד מאגית. יש לקווין יד אחת רגילה ויד אחרת שעשויה משדה מאגי. היד יכולה לשנות את צורתה, להאריך אתעצמה, לשגר את האגרוף שלה ובשלב מאוחר יותר לשגר חלק משדה הכוח של היד בצות כדורי רובה קטלניים.
מראה: גבוה, עור שזוף ושיער ארוך ושחור אסוף בקוקו. הוא לובש חולצה קצרה בצבע חאקי-צבאי שחורים ולובש על ידו כפפות שחורות אשר מסוות את ידו למראה רגיל (אם אתה לא מסכים שיהיה לו את הכפפות אז לא צריך אותן) כשמורידים את הכפפה מהיד הימנית היא נראית כמו מין שדה כוח ירוק בצורת יד אשר מחובר לגוף בדיוק איפה שהיד אמורה להתחבר.
הוא לובש מכנסי צבא קצרים ונעלי ספורט שחורות.
רקע: קווין הוא בן יחיד. הוא נולד למשפחה שבה אימו היתה חלשה וכמעט לא הביעה דעתו ואילו אביו היה מפקד קשוח בצבא. כל חייו אמרו לו שהוא נועד לגדולות ושהוא צריך להיות בצבא. כבר מגיל צעיר קווין התחיל לשנן את שמות הנשקים והמסוקים (אשמח אם קווין ידע את השמות במשחק) אשר ברשות הצבא של ארצות הברית. כשסיים את לימודיו הוא התגייס לצבא בזמן מלחמה שארצות הברית לקחה בה חלק. במהלך המלחמה ידו נכרתה. לאחר ניתוחים רבים שעבר הצליחו הרופאים לפתח שדה כוח בצורת יד אשר קווין יוכל להמשיך להילחם איתו. לקווין לקח הרבה זמן להתרגל ליד החדשה, כשנה. אך לאחר תרגולים למד לשלוט בה כיד רגילה ואף פיתח יחד עם אביו כפפה מיוחדת אשר תסווה את ידו ליד רגילה. אך החיסרון בכפפה שהיא אפשר להפעיל אף כוח של היד המאגית כשהכפפה עליה.
כסף:100$
חפצים: לא לגעת.
הערות\הארות\ביסלי גריל: יש כל מיני דברים שקשורים לדמות שלי שכתבתי בטופס ההרשמה שאני לא בטוח שתרשה. אבל אני מקווה להירשם.
-
[b]ברונו קסלר[/b]
אתה הולך בין הרחובות, מסתובב כדי לקחת את העיתון היומי שלך. אתה עובר ליד חנות הטלוויזיה, רואה פרסומת ל'איקאה', יום רגיל. הציפורים מצייצות, יש פיגועים, הרוגים, רגע מה?!
אתה רואה פיצוצים מאזור הבנק. שם עומדים שני אנשים עם כובע גרב ואקדח מכוונים בעוד שהראש בנק נותן להם כסף בשק. יש כמה ניידות ומסוקים של המשטרה, כמה גופות ודם על הרצפה. ממול לחנות רכב גדול משוריין וגם נמצאים עוד 5 שודדים. "אתה שם!" אתה שומע. "תוריד את הבגדים שלך ותביא לי את כל מה שיש לך! או שאני אהרוג אותך!" אומר שודד חמוש שמסתכל עליך. מבין המשטרה אתה רואה גם מוטאנטית נוספת, שכרגע קורעת במכות את 2 השודדים שבפנים.
"קדימה!" צועקים עליך השודדים בעוד שמכוונים עליך את הרובים.
[b]אייס[/b]
אתה תופס את הרימון בשתי ידיך ושומע אותו 'טיק, טק, טיק, טק' "גוווווווווווווווווווווווווווווווווווול!!!!" שואג הקריין והרימון מתפוצץ. גל מים עצום סורר בכל החדר ואתה מתחיל להחנק, היציאה היחידה היא מכיוון החלון. "בוא", האיש שליד המכונית אומר
--
מצטער שעשיתי תגובה קצרה, אבל אני צריך לזוז. אז, בערב או מחר.
יונתן- אני מצטער, אך אין מקום. שיתפנה אני אשלח לך ה"פ.
-
[quote]ברונו קסלר
אתה הולך בין הרחובות, מסתובב כדי לקחת את העיתון היומי שלך. אתה עובר ליד חנות הטלוויזיה, רואה פרסומת ל'איקאה', יום רגיל. הציפורים מצייצות, יש פיגועים, הרוגים, רגע מה?!
אתה רואה פיצוצים מאזור הבנק. שם עומדים שני אנשים עם כובע גרב ואקדח מכוונים בעוד שהראש בנק נותן להם כסף בשק. יש כמה ניידות ומסוקים של המשטרה, כמה גופות ודם על הרצפה. ממול לחנות רכב גדול משוריין וגם נמצאים עוד 5 שודדים. "אתה שם!" אתה שומע. "תוריד את הבגדים שלך ותביא לי את כל מה שיש לך! או שאני אהרוג אותך!" אומר שודד חמוש שמסתכל עליך. מבין המשטרה אתה רואה גם מוטאנטית נוספת, שכרגע קורעת במכות את 2 השודדים שבפנים.
"קדימה!" צועקים עליך השודדים בעוד שמכוונים עליך את הרובים.[/quote]
"חבל מאוד, אין לי כלום.אפילו את העיתון אני לא משלם." אומר לשודד "או שאתה תרצה לקחת את הצל שלי כי חוץ מזה ומהגוף שלי זה כל מה שיש לי."
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1242821]
[b]אייס[/b]
אתה תופס את הרימון בשתי ידיך ושומע אותו 'טיק, טק, טיק, טק' "גוווווווווווווווווווווווווווווווווווול!!!!" שואג הקריין והרימון מתפוצץ. גל מים עצום סורר בכל החדר ואתה מתחיל להחנק, היציאה היחידה היא מכיוון החלון. "בוא", האיש שליד המכונית אומר
--
מצטער שעשיתי תגובה קצרה, אבל אני צריך לזוז. אז, בערב או מחר.
[/QUOTE]
'למי יש רימון שפולט מים?!, ועוד יותר חשוב מי זרק אותו ואיך הוא ידע לא להשתמש ברימון רגיל?!. לעזאזל! אני לא מצליח לנשום...' אחשוב לעצמי בעודי מתחיל להיחנק מתחת למים, ' אני אצא דרך החלון!....לפחות מסי הכניס גול XD' אחשוב במהירות ואצא דרך החלון ובריצה ארוץ אל המכונית.
-
[quote=מה קורה איתי?;1242768]לא. אין לי שום בעיה עם הכוח. ואתה גם לא עומד לייצר רק דיסקיות. יש לך יכולת, אז אתה יכול להתפרע כרצונך.
דניס- בכל מצב רגשי קשה היכולת הגופנית עולת פי 200, הניבים מתארכים ומתחדדים ולאחר הרגעה שלך תחזור למצבך הרגיל. בנוסף אני מוסיף לך יכולת הפיכה לטיגריס.
[SIZE=4][B]כולם לעדכן את הטפסים שלהם במה שאמרתי, ביקשתי לתקן או לשנות.[/B][/SIZE][/quote]
ערכתי
-
[B]טיגרארו[/B]
אתה נמצא לך בסמטה דיי חשוכה, יושב ומחפש בפחים את ארוחת הצהריים שלך. ברחוב אתה מריח בשר טוב, ושומע מצעד מרחוק. אתה יכול להבין שהמצעד על פילים, ושם מוחזקים 2 נמרות בנגליות, 4 גמלים דו דבשתיים, 20 בני אדם והמון קונפטי. אתה שומע חצוצרות, טרומבונים, סקסופונים, טובות, ועוד. מחנות הטלוויזיה אתה שומע: "מבצע צבאי חדש באפגניסטן נעשה על ידי הצבא בהצלחה רבה. יש חשד לניסיון פיגוע באיזור ניו-יורק שנית ליד מגדל התאומים. התושבים מתבקשים לשמור על הגנתם ועל האחרים.
[b]סקוט גרין[/b]
אתה הופך לאופנוע. החלק הקדמי שלך הוא של אופנוע רגיל, באמצע יש מקום לאיש אחד ומאחורה בסביבות סוף האמצע יש 2 רובים אוטומאטים, את האופנוע מכסה סוג של יהלום בצורת קשת. האיש יורה מהר וזורק רימון, הוא רץ ועולה עליך. יוצא מן הידיים שלו 2 רימונים, הוא מחבר אותם איכשהו לגוף שלך ומתחיל לצאת עשן מהרימונים. הוא תופס את הקשת וכמו מוריד אותה למטה, יורדים מאיין 2 מסכים שמגנים מהצדדים. "תן גז!" אתה שומע ומיד לאחר מכן אתה דופק מהירות. כל המאחורה שלך מטושטש מעשן, המקדימה מלא מכוניות רגילות. אתה שומע סירנות משטרה מאחוריך והאיש תופס ב-2 הרובים ויורה לאחור. הוא מוציא מידיו בקבוק שמן ושופך על הרצפה. לאחר מכן הוא מוציא גפרור ורובה חצי נשיפה, מכניס את הגפרור הבוער ויורה. "בום!" אתה שומע וחום מגיע עליך. עשן סורר בכל האזור בזמן שהאיש מכוון אותך. אתה רואה מקדימה מחסום של המשטרה, מלא ברכבים משוריינים וחיילים.
[b]ברונו קסלר[/b]
"אל תעשה ממני צחוק! אתה לא רואה שאני יכול להרוג אותך!" אחד השודדים צועק ויורה לשמיים. מתוך הבנק אתה שומע יריה ולאחר מכן צרחה של ילדה ולאחר מכן של אישה, אתה רואה את שני השודדים מרותקים לרצפה ע"י המוטאנטית חסרי נשק. השוטרים מתחיל לצאת לכיוון של השודדים שאצלך. "זרקו את הנשק!" השוטרים צועקים. השודדים מתחבאים מאחורי הרכב מחכים לאות של אחד מהם לירי. "אתה! בוא לכאן או שתצא מכאן לא בחיים!" צועק עליך אחד השודדים. אתה רואה שהוא מוריד את שרוולו ומשם יש קעקוע סגול של דרקון.
[b]אייס[/b]
המים יוצאים מכיוון הדלת, החלון ומרפסת. שאתה יוצא, הנפילה לא כזאת נוראה, קצת כואב בשנייה הראשונה, אבל אתה חוטף שוק שמוריד לך את כל הכאב:
האיש היה ליד הרכב, בעל חולצה עם קרעים, שרירי, שעליו קופצים עשרות אנשים.
הראשון קופצת עליו פיזית, הוא עושה גלגלון אחורי ודופק לו 2 בעיטות בראש, ולאחר מכן שהשני קופץ עליו הוא מוריד לו בעיטה לחזה. השלישי רץ אליו עם אקדח מכוון עליו ומגיע לטווח מטר, הוא מרים ידיים למשך שנייה ואומר: "לא! לא!" ולאחר מכן בועט לאיש השני ביד, מעיף לו את האקדח ותופס אותו. הכאב מר בירייה בראש גם באיש הרביעי.
החמישי רץ עליו עם תפרים, הוא עושה התקפה ראשונה אבל האיש מתחמק, תופס אותו בצוואר ומשתק אותו לרצפה. הוא לוקח את הטפרים ומלביש אותם על ידיו, דוקר את האיש המסכן שנרצח.
האיש השישי, שהכי מפתיע, משגר דיסקיות אש. הלוחם לוקח את הטפרים ושם אותם בצורת X, וכאשר מגיעות הדיסקות הוא פותח את האיקס ומפזר את האש לשאר הכיוונים. כאשר הוא מגיע לטווח 0, הוא טופס לו את המרפקים, עיניו נהיות כחולות זוהרות והוא מוריד בעיטה בבטן. המאפיונר המסכן, שחטף בעיטה בבטן, מתנפץ על הרצפה. אתה רואה פסל אבן שבור נמצא שם. "זוזו מכוחות האקסמן או שנהרוג אתכם!" הוא צועק ומצביע על שאר האנשים. ברק מתחיל להסתובב סביב האצבע והאנשים בוחרים.
"הכנס לרכב" הוא אומר לך בחיוך, לובש שוב את בגדי נהג המונית הסטייליסט.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1243552]
[b]אייס[/b]
המים יוצאים מכיוון הדלת, החלון ומרפסת. שאתה יוצא, הנפילה לא כזאת נוראה, קצת כואב בשנייה הראשונה, אבל אתה חוטף שוק שמוריד לך את כל הכאב:
האיש היה ליד הרכב, בעל חולצה עם קרעים, שרירי, שעליו קופצים עשרות אנשים.
הראשון קופצת עליו פיזית, הוא עושה גלגלון אחורי ודופק לו 2 בעיטות בראש, ולאחר מכן שהשני קופץ עליו הוא מוריד לו בעיטה לחזה. השלישי רץ אליו עם אקדח מכוון עליו ומגיע לטווח מטר, הוא מרים ידיים למשך שנייה ואומר: "לא! לא!" ולאחר מכן בועט לאיש השני ביד, מעיף לו את האקדח ותופס אותו. הכאב מר בירייה בראש גם באיש הרביעי.
החמישי רץ עליו עם תפרים, הוא עושה התקפה ראשונה אבל האיש מתחמק, תופס אותו בצוואר ומשתק אותו לרצפה. הוא לוקח את הטפרים ומלביש אותם על ידיו, דוקר את האיש המסכן שנרצח.
האיש השישי, שהכי מפתיע, משגר דיסקיות אש. הלוחם לוקח את הטפרים ושם אותם בצורת X, וכאשר מגיעות הדיסקות הוא פותח את האיקס ומפזר את האש לשאר הכיוונים. כאשר הוא מגיע לטווח 0, הוא טופס לו את המרפקים, עיניו נהיות כחולות זוהרות והוא מוריד בעיטה בבטן. המאפיונר המסכן, שחטף בעיטה בבטן, מתנפץ על הרצפה. אתה רואה פסל אבן שבור נמצא שם. "זוזו מכוחות האקסמן או שנהרוג אתכם!" הוא צועק ומצביע על שאר האנשים. ברק מתחיל להסתובב סביב האצבע והאנשים בוחרים.
"הכנס לרכב" הוא אומר לך בחיוך, לובש שוב את בגדי נהג המונית הסטייליסט.[/QUOTE]
חתיכת פיצוי הבאת :) תודה . ולאיש השישי יש כוח דומה לשלי?! XD
~~~~~~~~~
"מי אלה היו "האנשים" האלה? גם להם יש כוחות כמו שלי?!, הם זרקו עלי את הרימון מים?!, איך הם ידעו לא להשתמש ברימון מאש?!, מה קורה פה חבר?" אשאל את הלוחם שליד המכונית, ולאחר כמה שניות של שתיקה אוסיף "ומי אתה? ולמה האנשים האלה תקפו אותך?!, גם לך יש כוחות מיוחדים?!"
אפתח את ידי ואייצר דיסקיות מאש ואומר "אני לא הולך איתך לשום מקום עד שאתה לא עונה לי מה קורה פה!" ואפנה את ידי עם הדיסקיות מאש לכיוונו.(עוד לא זרקתי)
-
[b]אייס[/b]
"לא חכם לכוון דיסקיות אש על איש עם אקדח." הוא אומר לך שאקדחו ביד ימין. "כדאי שתירגע, אתה יודע, הרי אני רוצה להסיע אותך למקום האימונים בלי שתהיה פצוע. הוא מותח את ידיו וזורק את האקדח, שמיד מחליד ונהרס. הוא מרים את ידיו לגובה של ידיף ואתה רואה דיסקיות אש גם מהיידים שלו. "אתה מוזמן להלחם נגד מי שיותר טוב ממך." הוא צוחק ונכנס לרכב. הדלת נפתחת והוא צופר. "אתה לא רוצה שירו בך!" הוא צועק עליך.
-
[QUOTE=מה קורה איתי?;1243558][b]אייס[/b]
"לא חכם לכוון דיסקיות אש על איש עם אקדח." הוא אומר לך שאקדחו ביד ימין. "כדאי שתירגע, אתה יודע, הרי אני רוצה להסיע אותך למקום האימונים בלי שתהיה פצוע. הוא מותח את ידיו וזורק את האקדח, שמיד מחליד ונהרס. הוא מרים את ידיו לגובה של ידיף ואתה רואה דיסקיות אש גם מהיידים שלו. "אתה מוזמן להלחם נגד מי שיותר טוב ממך." הוא צוחק ונכנס לרכב. הדלת נפתחת והוא צופר. "אתה לא רוצה שירו בך!" הוא צועק עליך.[/QUOTE]
אני עוד לא אמור לדעת על אקס מן כלום נכון?
~~~~~~~~~
'דיסקיות מאש?!,מקום אימונים?!, משהו מסריח כאן אבל הוא צודק.. כדי שבינתיים אלך יחד איתו, זה לא בטוח כאן יותר.' אחשוב לעצמי ואומר "אני יבוא איתך אם בדרך תגיד לי מה קורה כאן!" ואוסיף "לפחות תגיד לי איך קוראים לך.." ואכנס למכונית יחד איתו.
-
[QUOTE=noamt9;1243564]אני עוד לא אמור לדעת על אקס מן כלום נכון?
~~~~~~~~~
'דיסקיות מאש?!,מקום אימונים?!, משהו מסריח כאן אבל הוא צודק.. כדי שבינתיים אלך יחד איתו, זה לא בטוח כאן יותר.' אחשוב לעצמי ואומר "אני יבוא איתך אם בדרך תגיד לי מה קורה כאן!" ואוסיף "לפחות תגיד לי איך קוראים לך.." ואכנס למכונית יחד איתו.[/QUOTE]
ברור שאתה יודע..!
--
[B]אייס[/B]
הוא מתחיל לנסוע. האוטו מהיר, משהו לא הגיוני, אתה שומע להקה בריטית ברקע וברכב נמצאים כמה נשקים למקרה של לחימה. "שמי הוא שנוזלפארטונברגשנאצולפרנטישאבסולארד." הוא אומר. אנחנו לוקחים אותך עכשיו למחנה אימון של הכוחות שלך, שם תלמד גם מה קורה אם יש רימוני מים עליך בזמן שמסי מבקיע. אתה רואה שהוא עובר באדום ולא מקשיב לתנועה, "קוראים לך דחוף, האימונים רוצים להתחיל. אתה עוד תלמד איך אתה מפוצץ בניינים בעזרת המחשבה." הוא דופק מהירות של 400 קמ"ש ולאחר 10 דקות אתם מגיעים לשטח גדול של גינה. אתה רואה שם כמה אנשים מסתובבים, הולכים, רצים, עפים, זוחלים או מרחפים בעזרת גרעפס שיוצר בום על קולי. הנהג עוצר. "צ'או." הוא אומר ונוסע.