הוא לא נעלב...נכון לא נעלבת?
סך הכל הערתי לו על זה שהוא העתיק ושזה לא יפה...סליחה אם נעלבת...
Printable View
הוא לא נעלב...נכון לא נעלבת?
סך הכל הערתי לו על זה שהוא העתיק ושזה לא יפה...סליחה אם נעלבת...
אחי, עיינתי בסיפור שלך ובסיפור אחר בפורום שכתבה המשתמשת ttrrtte, וזה ממש ביזיון מה שאתה עושה.
העתקה גמורה של הסיפור. פשוט לקחת את הסיפור, הדבקת לוורד, ויצרת גרסא משלך.
אתה יודע שעונש על העתקת זכויות יוצרים זה מאסר בכלא?
יש לך מזל שזה פורום באינטרנט, והפרטים שלך חסויים.
בכל מקרה, תיצור סיפור חדש, עם רעיון מקורי משלך, ואל תעתיק שום דבר מאחרים, כי זה מאוד פוגע ומעליב.
אני די בטוח שטל נפגעה ממה שעשית, ואני לא אשפוט במקרה הזה לכף זכות.
אני פונה למפקח, והוא יעשה עם הסיפור הזה מה שהוא יחליט.
זה קצת מעליב לראות רעיון שעבדו עליו קשה מועתק למקור אחר...אתה מבין אני שוב אומר לך...תנסה ליצור משהו מקורי!
דווקא אני אומר שתפסיקו לדבר על זה כאן. וזה בהחלט מעליב איך שכתבתם את זה, אתם לא מבינים שאולי הוא לא העתיק את זה, או שהוא לא התכוון שזה יצא ככה.
וגם אם הוא כן העתיק, מגיעה לו ההתיחסות הזאת? לדעתי טל יכולה להסתדר לבד.
ותפסיקו לריב על זה כי יאשימו אתכם בספאם.
[QUOTE=RabbiKingler;1246653]דווקא אני אומר שתפסיקו לדבר על זה כאן. וזה בהחלט מעליב איך שכתבתם את זה, אתם לא מבינים שאולי הוא לא העתיק את זה, או שהוא לא התכוון שזה יצא ככה.
וגם אם הוא כן העתיק, מגיעה לו ההתיחסות הזאת? לדעתי טל יכולה להסתדר לבד.
ותפסיקו לריב על זה כי יאשימו אתכם בספאם.[/QUOTE]
חי אני חושב ודי בטוח שיש חוק נגד העתקה, ואני הבעתי את דעתי בקשר למה שקרה פה. המאפיינים שציינה טל בהחלט מסכמים על זה שזאת העתקה וגניבת זכויות יוצרים.
בכל מקרה, פניתי למפקח שיחליט מה לעשות.
[QUOTE=Sandshrew;1246657]חי אני חושב ודי בטוח שיש חוק נגד העתקה, ואני הבעתי את דעתי בקשר למה שקרה פה. המאפיינים שציינה טל בהחלט מסכמים על זה שזאת העתקה וגניבת זכויות יוצרים.
בכל מקרה, פניתי למפקח שיחליט מה לעשות.[/QUOTE]
זה לא קשור לחוק נגד העתקה, והפרטים שלו לא חסויים (תלוי כמה אתה מחפש).
אתה עושה עכשיו מה שנקרא "משפט שדה תקשורתי" שופט מישהו לפי הדעה הכללית בלי בדיקה אישית לעומק (כמו לשאול את השני ולחכות לתשובה) ומחליט מהר מדי כאן ועכשיו.
ועוד רמז למשהו שלא בסדר בדברים האלו, שעה 13:00 עד 13:15. רק אתה אוהד אמור ליהות מסוגל להבין מה זה.
אחי, שמת לב שהעתקת סיפור של מישהו בפורום?
אני נועל לך את הסיפור.