נגד, סתם לפתוח עוד פורום...
אני אולי אשתתף אבל זה לא דורש פורום משלו.
Printable View
נגד, סתם לפתוח עוד פורום...
אני אולי אשתתף אבל זה לא דורש פורום משלו.
אני לא אהיה אחד מאלה שישתתף בזה
אבל לא אכפת לי שיהיה כזה פורום
[QUOTE=The Flupy;1247595]+1
"שחק תפקידים הוא משחק בו השחקן המשתתף מגלם דמות, ודרכה מקיים אינטרקציה מתמדת עם עולם המשחק ודמויות אחרות. פעולותיו השונות של השחקן בתוך המשחק מבוצעות בתווך של דמותו: [B][U]הוא מסוגל לבצע רק את הדברים שדמותו מסוגלת לבצע,[/U][/B] וברוב המקרים אין הסתמכות על כישורים אתלטיים, מנטליים או אחרים של השחקן עצמו; זאת בניגוד למשחקים רבים, בכללם ספורט."
זה לא משחק תפקידים \:[/QUOTE]
זה לא אמור להיות משחק תפקידים...
כמו שאמרתי, שרשורים מתאים לפורום ספרות.
אבל לתת פורום, כי בטח יפתחו הרבה כאלה, והסיפורים יהיו בעמוד השני
בכל מקרה, אני מאוד מעודד את הרעיון, וזה לא מ"ת, אלא שרשור. אם זה היה מ"ת היו קוראים לזה מ"ת
[QUOTE=Ritsuka Kun;1247574]ספאם טהור ללא שום תכלית. מצטער אבל מתנגד לכזה פורום[/QUOTE]
מסכים
[QUOTE=LordAbizi;1247533]בתור תת-פורום או משהו כזה שקשור לחת"ם, לא, אבל אם זה פורום נפרד ועצמאי אז אין לי התנגדות.
בכל מקרה אין לי כוונה להשתתף בשרשורים.[/QUOTE]
מסכים עם לורד אביזי שבתור תת פורום לחת"ם לא.
אני לא אשתתף אז... נגד
חוץ מזה זה משהו יותר מדי ספונטאני ולא מסודר שאפשר בקלות רבה מדי לסטות מהנושא לכן אני חושב שאין צורך בפורום לזה אפשר פשוט לעשות אשכול אחד בספרות/חת"ם שבו המונה אינו עולה ושם לעשות את זה אין צורך ביותר מנושא אחד הרי כל שרשור יכול להתפתח למה שבא לו
[QUOTE=Ilan;1247962]אני לא אשתתף אז... נגד
חוץ מזה זה משהו יותר מדי ספונטאני ולא מסודר שאפשר בקלות רבה מדי לסטות מהנושא לכן אני חושב שאין צורך בפורום לזה אפשר פשוט לעשות אשכול אחד בספרות/חת"ם שבו המונה אינו עולה ושם לעשות את זה אין צורך ביותר מנושא אחד הרי כל שרשור יכול להתפתח למה שבא לו[/QUOTE]
זה הקטע,שהוא לא. שרשור שקורה בו דבר כזה-ננעל. ושרשור מיועד למספר מסוים של אנשים,לא לחצי פורום...
וזה לא משמ משנה באיזה פורום זה יהיה,מצדי שזה יהיה אינדיבידואלי וימנו מישהו לנהל את זה.
[QUOTE=Machine X;1247978]זה הקטע,שהוא לא. שרשור שקורה בו דבר כזה-ננעל. ושרשור מיועד למספר מסוים של אנשים,לא לחצי פורום...
וזה לא משמ משנה באיזה פורום זה יהיה,מצדי שזה יהיה אינדיבידואלי וימנו מישהו לנהל את זה.[/QUOTE]
המישהו הזה צריך לשבת ולקרוא כל הודעה והודעה בשרשור, לא נראה לי שלמישהו יש את העצבים לעשות את זה.
חוץ מזה השאלה היא האם אשתתף בזה התשובה היא לא.
[QUOTE=Ilan;1247981]המישהו הזה צריך לשבת ולקרוא כל הודעה והודעה בשרשור, לא נראה לי שלמישהו יש את העצבים לעשות את זה.
חוץ מזה השאלה היא האם אשתתף בזה התשובה היא לא.[/QUOTE]
לי אין בעיה.
זה יותר נראה שיואב רוצה לפתוח את הפורום כדי לקבל ניהול מאשר לפתוח באמת את הפורום. שרשורים זה סתם רעיון שזרקו, וכמובן שכל מי ש"בקשר" אחד עם השני הסכים. אבל הרוב הגדול של הפורום לא הסכים. שרשורים ממש לא מתאים לחת"ם וגם לא לספרות.
אני לא חושב שאני אשתתף בשרשורים אבל אולי כן בעתיד..
בכל מקרה לא אכפת לי שיהיה פורם כזה.
נמנע, אין לי דעה מגובשת בנושא, אין צד שאני נוטה אליו במיוחד
נגד, אולי לא להוציא את זה מהחוק אבל זה לא דורש פורום, אפשר לעשות את זה או בפרטי או בספרות לעשות סיפור של נגיד שני אנשים וכל פעם מישהו עושה פרק אחר או משהו....
[quote=מה קורה איתי?;1248333]זה יותר נראה שיואב רוצה לפתוח את הפורום כדי לקבל ניהול מאשר לפתוח באמת את הפורום. שרשורים זה סתם רעיון שזרקו, וכמובן שכל מי ש"בקשר" אחד עם השני הסכים. אבל הרוב הגדול של הפורום לא הסכים. שרשורים ממש לא מתאים לחת"ם וגם לא לספרות.[/quote]
עם חצי ממה שהסכימו עם הרעיון לא דיברתי [b]בחיים[/b]. מצד שני, חלק גדול מאלה שהתנגדו הם כאלה שאני מדבר איתם הרבה. ולמה עומר הסכים? כי הוא יודע איך זה מתנהל. ואני כבר למדתי בדרך הקשה בפורום הזה צריך לעבוד קשה מאוד\שיהיה לך פרוטקציות כדי לקבל ניהול.