[QUOTE=Rin Kagamine;1255117]יאי אני שנייה! 3:
מזל''ט! ^^[/QUOTE]
תודה... אז מה אני בV.I.P...
[QUOTE=Pizza;1255118]אחד לפני האחרון?
נו טוב, לפחות אני [b]ילד מיוחד.[/b]
[b]מזל"ט[/b][/QUOTE]
נכון, והסדר לא משנה...
תודה. D=
Printable View
[QUOTE=Rin Kagamine;1255117]יאי אני שנייה! 3:
מזל''ט! ^^[/QUOTE]
תודה... אז מה אני בV.I.P...
[QUOTE=Pizza;1255118]אחד לפני האחרון?
נו טוב, לפחות אני [b]ילד מיוחד.[/b]
[b]מזל"ט[/b][/QUOTE]
נכון, והסדר לא משנה...
תודה. D=
מזל טוב אחי, יפה שלא שכחת אותי :), למרות שהמון זמן לא הייתי בפורום...
מזל טוב!!!
[quote=pure Angel;1255170]מזל טוב אחי, יפה שלא שכחת אותי :), למרות שהמון זמן לא הייתי בפורום...[/quote]
נו מה אני ישכח אותך..?
תודה D=
[quote=אידיליה;1255171]מזל טוב!!![/quote]
תודה גבר.. :)
אה אז מזל טוב ותודה..
תודה, ובבקשה.. D=
[b]גם אני קורא פרסי ג'קסון! D:[/b]
וגם יש לי את "הגיבור האבוד", ואותו אתחיל לאחר שאני אגמור את פרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. [שאני קורא עכשיו]
בכל מקרה,
מזל טוב חבריקו T:
ושתמיד אבל תמיד תמיד תמיד תזכור.. שפאנפי עדיפים על דיינו D: או שלפחות כך אני חושב S:
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1255190][b]גם אני קורא פרסי ג'קסון! D:[/b]
וגם יש לי את "הגיבור האבוד", ואותו אתחיל לאחר שאני אגמור את פרסי ג'קסון ותקוות האולימפוס. [שאני קורא עכשיו]
בכל מקרה,
מזל טוב חבריקו T:
ושתמיד אבל תמיד תמיד תמיד תזכור.. שפאנפי עדיפים על דיינו D: או שלפחות כך אני חושב S:[/QUOTE]
אני כבר מוסיף אותך, ורק שתדע שאחרי הגיבור האבוד, יש ספר שיצא רק באנגלית בינתיים.. קוראים לו בן נפטון, ואם ידעת את זה אז שתדע שריק ריירדן מתכנן להוציא ספר שלישי בסדרה.. קוראים לו החותם של אתנה.
אה ו..
[SPOILER]שנינו יודעים שאתה טועה :big_wink:[/SPOILER]
[quote=Cool Nick;1255193]אני כבר מוסיף אותך, ורק שתדע שאחרי הגיבור האבוד, יש ספר שיצא רק באנגלית בינתיים.. קוראים לו בן נפטון, ואם ידעת את זה אז שתדע שריק ריירדן מתכנן להוציא ספר שלישי בסדרה.. קוראים לו החותם של אתנה.
אה ו..
[spoiler]שנינו יודעים שאתה טועה :big_wink:[/spoiler][/quote]
כן, אני יודע.
ושוב תודה.. :D
מזל טוב ותודה אתה מזכיר לי אותי 10k ב7 חודשים.. פעם הייתי עושה הקדשה כל שבועיים עכשיו כבר לא
[QUOTE=Ilan;1255195]מזל טוב ותודה אתה מזכיר לי אותי 10k ב7 חודשים.. פעם הייתי עושה הקדשה כל שבועיים עכשיו כבר לא[/QUOTE]
תודה.. D=
למה אני בשונות??
סתם אחי מזל"ט
מזל טוב גבר :)
מזל טוב! יופי של הקדשה.