-
[QUOTE=Erwin;1260175]את הפורום הזה מחזיקים שני מנהלים :מנהל ומנהל שהתפקיד שלו הוא גם פקח , לא להתחיל לדבר על החיים הפרטיים .
טכנית , אם הייתי נעלב ממך עכשיו או שאוהד היה , היית מקבל אזהרה ,שקול כל מה שאתה אומר .[/QUOTE]
"אילו היו כל בני האדם מחזיקים בדעה אחת, ורק אחד היה מחזיק בדעה מתנגדת, גם אז לא היו הללו רשאים להשתיקו, כשם שלא היה אותו אחד רשאי להשתיק את שארי בני האדם אפילו אם הדבר היה ביכולתו.. לעולם לא נוכל להיות בטוחים שהדעה שאנו רוצים להשתיקה אינה נכונה; ולו גם היינו בטוחים בזה, היה במעשה ההשתקה מן העוול אף על פי כן"
-
[quote=תסתכל למעלה;1260187]"אילו היו כל בני האדם מחזיקים בדעה אחת, ורק אחד היה מחזיק בדעה מתנגדת, גם אז לא היו הללו רשאים להשתיקו, כשם שלא היה אותו אחד רשאי להשתיק את שארי בני האדם אפילו אם הדבר היה ביכולתו.. לעולם לא נוכל להיות בטוחים שהדעה שאנו רוצים להשתיקה אינה נכונה; ולו גם היינו בטוים בזה, היה במעשה ההשתקה מן העוול אף על פי כן"[/quote]
מה לעזאזל הספאם הזה? אני לא נועל את הנושא כי הוא חשוב, אבל אם אין לך משהו אמיתי לומר חוץ מלרדת על אחד המנהלים(ואני די בטוח שלא יהיה לך אומץ לרדת על פקח, מה שיוצא שאתה יורד עליי), אני מבקש שלא תביע דעה בנושא הזה, או שתקבל אזהרה(מה שאתה יכול לקבל כבר עכשיו, אבל אני מרחם עליך ועל רמת העברית שלך).
-