-
[QUOTE=Ilan;1260713]הוא אמר לא להיות גזעניים! אתה בכלל קראת את הפתיח?
כל סוג של בני אדם שונים תמיד יריבו קח למשל בעל ואישה למרות שהם אוהבים אחד את השני יקרה תמיד שיהיה ריב הרי אין זוג שאף פעם לא רב נכון?
אולי האשכנזים אוהבים פילוסופייה והמזרחיים אוהבים דיבורים אינסופיים על אהבה אבל זה נובע מהתרבות כולנו עם ישראל אבל בכל זאת יש שנאה בין 2 החלקים בתרבות רוב האשכזנים שונאים מזרחים ורוב המזרחיים שונאים מוזיקה שהיא לא בעיברית...
אין מה לעשות ככה זה כשבאנו מתרבויות שונות..[/QUOTE]
נממ.. אני לא חושב שאני שאלתי אותך.
בנוסף לכך אם הייתה רואה את התת משנה של ההודעה במודגש ובנוסף את ההודעה שרשמתי לאחר מכן אני לא חושב שהייתה רושם את זה..
ומאיפה אתה מביא את כל העובדות האלו?
בחייאת,כל אחד שומע את המוזיקה שהוא אוהב,איזה בולשיט..
-
[quote=סאות' פארק;1260717]נממ.. אני לא חושב שאני שאלתי אותך.
בנוסף לכך אם הייתה רואה את התת משנה של ההודעה במודגש ובנוסף את ההודעה שרשמתי לאחר מכן אני לא חושב שהייתה רושם את זה..
ומאיפה אתה מביא את כל העובדות האלו?
בחייאת,כל אחד שומע את המוזיקה שהוא אוהב,איזה בולשיט..[/quote]
הידעת:להקשיב בשיעורי היסטוריה נותן הרבה ידע.
ואם היה פה מנהל היית חוטף אזהרה , הרי אתה זה שכל כך מתעקש לקלל אשכנזים לא ככה?
-
[QUOTE=Ilan;1260721]הידעת:להקשיב בשיעורי היסטוריה נותן הרבה ידע.
ואם היה פה מנהל היית חוטף אזהרה , הרי אתה זה שכל כך מתעקש לקלל אשכנזים לא ככה?[/QUOTE]
אני לא קיללתי שום אשכנזים. ם_ם
בבקשה ממך אני לא הולך להמשיך שיחה חסרת משמעות.
ויש לי שאלה אלייך:
אתה שם לב שאתה פוגעני כן?
"להקשיב בשיעורי היסטוריה נותן הרבה ידע",
הידעת שאני מקבל ציונים 98-100 בהיסטוריה?
הידעת?
הידעת שאתה מתפלצף והנה דוגמא נוספת לסיבה שאני שונא אשכנזים..
ואני עדיין לא מבין את הקשר בין הקשבה בשעורי היסטוריה לבין המוזיקה שילדים שומעים לפי עדות(בולשיט,once again..)
-
[quote=סאות' פארק;1260723]אני לא קיללתי שום אשכנזים. ם_ם
בבקשה ממך אני לא הולך להמשיך שיחה חסרת משמעות.[/quote]
אתה חסר משמעות בלי להתאמץ... :p
-
[QUOTE=Conscript;1260726]אתה חסר משמעות בלי להתאמץ... :p[/QUOTE]
רואה? אשכנזי.. ;)
-
תפסיקו להספים כל שניה, אני לא רוצה שהנושא ינעל...
ואתם שוב נגררים למצב שמעליבים אחד את השני.
-
[quote=סאות' פארק;1260728]רואה? אשכנזי.. ;)[/quote]
תודה :p
-
[QUOTE=sandslash;1260730]תפסיקו להספים כל שניה, אני לא רוצה שהנושא ינעל...
ואתם שוב נגררים למצב שמעליבים אחד את השני.[/QUOTE]
נכון ככה זה כשכל צד חושב שהוא 100% צודק
אבל ברור לי שהפעם הצד שלי צודק
הוא מקלל משתמשים ומשתמש במונחים גזעניים למרות שביקשת שזה לא יעשה
מלחמת אחים אין ממש רק שנאה בין 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ככה זה בכל חברה
-
[QUOTE=Ilan;1260737]נכון ככה זה כשכל צד חושב שהוא 100% צודק
מלחמת אחים אין ממש רק שנאה בין 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ככה זה בכל חברה[/QUOTE]
אני מסכים איתך, בעיקרון דיברתי לסאות' פארק ול conscript כשאמרתי לא להספים.
אבל זה כן מלחמת אחים. אנשים מקללים אחד את השני, זה לא מספיק? צריך שזה ייגרר לאלימות פיזית? תאמין לי שמלחמה יש גם בקללות.
-
[QUOTE=Ilan;1260737]נכון ככה זה כשכל צד חושב שהוא 100% צודק
מלחמת אחים אין ממש רק שנאה בין 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ועוד 2 פלגים בעם ככה זה בכל חברה[/QUOTE]
מה הצד שלך?
-
אני מזריח שלם, אבל אני לא רואה איך כל הדעות הקדומות שלכם פונות אליי. (ברבריות, רעשניות, אלימות).
אני לא חושב שיש על מה לעשות דיון, כי סך הכל זה ככה לרוב בין ילדים וככה זה. יש לי חברים שהם אשכנזיים וואלה הם אחלה ילדים וגם יש לי חברים מזרחיים שהם גם שקדנים בבית ספר. כן, למרות שיש ילדים שהם מעדות המזרח והם מרגישים שהם ניצגי העדה ויש את האשכנזים שמרימים את האף מעל כולם, אבל זה משתנה.
-
[QUOTE=Dia;1260742]אני מזריח שלם, אבל אני לא רואה איך כל הדעות הקדומות שלכם פונות אליי. (ברבריות, רעשניות, אלימות).
אני לא חושב שיש על מה לעשות דיון, כי סך הכל זה ככה לרוב בין ילדים וככה זה. יש לי חברים שהם אשכנזיים וואלה הם אחלה ילדים וגם יש לי חברים מזרחיים שהם גם שקדנים בבית ספר. כן, למרות שיש ילדים שהם מעדות המזרח והם מרגישים שהם ניצגי העדה ויש את האשכנזים שמרימים את האף מעל כולם, אבל זה משתנה.[/QUOTE]
לא קשור אליך ספציפית, אלא לכולם פה. תקרא לרגע את התגובות שמעליך, ותבין על מה אני מדבר.
-
[QUOTE=Dia;1260742]אני מזריח שלם, אבל אני לא רואה איך כל הדעות הקדומות שלכם פונות אליי. (ברבריות, רעשניות, אלימות).
אני לא חושב שיש על מה לעשות דיון, כי סך הכל זה ככה לרוב בין ילדים וככה זה. יש לי חברים שהם אשכנזיים וואלה הם אחלה ילדים וגם יש לי חברים מזרחיים שהם גם שקדנים בבית ספר. כן, למרות שיש ילדים שהם מעדות המזרח והם מרגישים שהם ניצגי העדה ויש את האשכנזים שמרימים את האף מעל כולם, אבל זה משתנה.[/QUOTE]
אין אשכנזים שמרימים את האף מעל כולם לכם יש רגשי נחיתות זה הכל..
-
אין שום שנאה,על מה אתם מדברים? ם.ם
פשוט יש פה כמה ילדים שנעלבו יותר מדי והתחילו להפעיל את מנגנון ההגנה העצמית שלהם..
-
[quote=סאות' פארק;1260747]אין שום שנאה,על מה אתם מדברים? ם.ם
פשוט יש פה כמה ילדים שנעלבו יותר מדי והתחילו להפעיל את מנגנון ההגנה העצמית שלהם..[/quote]
כן, זה אתה