-
[QUOTE=ttrrtte;1266354]מרוקס-בבקשה צטט אותי כאשר אתה מגיב
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של טיפת מים עליו ואמר ''לאוואשט גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
אנדי-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, אנדי ג'קסון, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שאוואשט קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.[/QUOTE]
אני מסכים אומר לה
-------
קיבלתי שני התחלתיים?
-
אנדי-לא חח בטעות שחכתי לערוך לסינדקוויל
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לסינדקוויל גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
-
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של טיפת מים עליו ואמר ''לאוואשט גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, ג'ק רל, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטריקו קפץ ומשך בחולצתך והנהן[/QUOTE]
״בטח שאני מסכים!״ אומר בהתלהבות וחיוך גדול
-
מרקוס-אוואשט יוצא מהפוקדור ומסתכל סביבו מבלי לדעת מה קורה, ואז הוא מסתכל עלייך וקורא ''אווא, אוואשט אוואש!'', אתה לא מבין מה הוא אומר אך מתכופף ללטפו, אוואשט מצביע לכיוון שלט חום שרשום עליו ''דרך 1''
ג'ק-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של עלה עליו ואמר ''לטריקו גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
-
[QUOTE=ttrrtte;1266375]
ג'ק-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של עלה עליו ואמר ''לטריקו גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'[/QUOTE]
״כן, גם לטריקו מגיע פוקדור״ אומר לפרופסור ואקרוץ לו. ״טוב להתראות״ אויר לו ואצא מהמעבדה
-
[QUOTE=ttrrtte;1266375]מרקוס-אוואשט יוצא מהפוקדור ומסתכל סביבו מבלי לדעת מה קורה, ואז הוא מסתכל עלייך וקורא ''אווא, אוואשט אוואש!'', אתה לא מבין מה הוא אומר אך מתכופף ללטפו, אוואשט מצביע לכיוון שלט חום שרשום עליו ''דרך 1''
"טוב בחור קטן, נקווה שיש שם מכון זה יבדוק את הכישורים שלנו ואולי יש שם פוקימונים לתפיסה(רמז)"
-
ג'ק-אתה יוצא מהמעבדה ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה מתחיל לצעוד לכיוון דרך אחת.
אתה רואה שדרך אחת עוברת בתוך יער, אתה לוקח נשימה עמודה ונכנס פנימה.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רעשים מוזרים מאחורייך, אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/016.png[/IMG]
מרקוס-טריקו מחייך ואתה צועד כאשר הוא לצדרך לכיוון דרך אחת, אתה שם לב שדרך אחת עוברת בתוך יער, אתה נכנס ומתחיל ללכת מעט מפוחד, לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש מצדך, אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/046.png[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1266454]ג'ק-אתה יוצא מהמעבדה ומחזיר את טריקו לפוקדור, אתה מתחיל לצעוד לכיוון דרך אחת.
אתה רואה שדרך אחת עוברת בתוך יער, אתה לוקח נשימה עמודה ונכנס פנימה.
לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רעשים מוזרים מאחורייך, אתה מסתובב ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/016.png[/IMG]
[/QUOTE]
אני אבחן את הפוקימון. אסתכל על כל איבר מגופו, מקור, כנף והכול. 'מי זה הפוקימון הזה?' אחשוב בתהייה ואבדוק את הפוקימון המוזר והמיוחד בפוקידע
-
ג'ק- אתה פותח את התיק שלך ומחפש את הפקדע הכחול שלך, אתה מוציא אותו ומכוון אותו אל עבר פוקימון הציפור המוזר, ברגע שמצלמת הפקדע עוברת על פני הפוקימון, הפוקדע מתעורר לחיים, במסך הפוקדע מופיע תמונת הפוקימון שלפנייך ובצד מופיע כיתוב תוך כדי שהפוקדע מקריא אותו בקול מתכתי ''פיג'י פוקימון מסוג נורמל ומעופף, הוא פוקימון חברותי וטוב, במפגש עם בני אדם בטבע בדרך כלל הוא פוחד אבל הוא מושלם למתחילים'', פג'י מסתכל עלייך בעיון וסורק אותך מכף רגל ועד ראש, ואז בועט באדמה עם רגליו ונראה כי הוא עומד לתקוף אותך.
-
*התבלבלת.
"קדימה אוושואט בוא נתפוס אותו אקדח מים בשיא הכוח"
-
[quote=מאסטר ליאון;1266465]*התבלבלת.
"קדימה אוושואט בוא נבדוק אותו ואז נתפוס"[/quote]
חח אופסיס
מרקוס-בבקשה השקע יותר בתגובותייך
אתה מרים את הפוקדע ושם אותו מול הפוקימון, ברגע שמצלמת הפוקדע עוברת על פני הפוקימון הפוקדע מתעורר לחיים, במסך הפוקדע מופיעת תמונת הפוקימון ובצג מופיע המידע תוך כדי שהפוקדע מקריא אותו בקול ''פרס, פוקימון מסוג חרק ועשב. פרס הוא פוקימון טוב מזג, עם מאמנים אותו הוא יכול להיות חזק מאוד, פרס ידועים החוכמתם הרבה וזריזותם.''
-
"או כן זה בדיוק מה שרציתי שמעתי שהם יכולים לרפא מחלות אוושואט אקדח מים בשיא הכוח אז דחיפה תתחמק ועוד פעם אקדח מים זה יספיק ואם לא שריטה על הפטריות שעל גבו ואקדח מים על האדמה תשתמש אז בדחיפה ואני אתפוס!!"
-
מרקוס- אוואשט רץ במהירות אל עבר פרס והחל להוציא סילון מים מפיו, סילון המים עף במהירות אל עבר פרס, פרס זז הצידה בשנייה האחרונה ולכן לא נפגע, אוואשט יצא שוב באקדח מים סילון המים שוב עף אל עבר פרס שלא הספיק להתחמק ונפגע, פרס לא התייאש הוא הרים מעלה את ראשו והויא מפיו מן אבקה סגולה שפגעה באוואשט, אוואשט זהר לרגע באור סגול, ואז שוב ושוב במקצב קבוע, בכל פעם שזה קרא נראה כי הדבר הכאיב מאוד לאוואשט, ''אבקת רעל, מתקפת רעל אשר מרעילה את היריב'' זמזם הפוקדע מכיסך.
אוואשט לא נכנע, הוא קם על רגליו עדיין מוקף במקצבי הזוהר הסגול, הוא שעט אל עבר פרס סאיטיות ושרט את הפטריות אשר היו על גבו, פרס נפל וניסה לקום, אך אוואשט השתמש באקדח מים על האדמה דבר שהפך אותה לבוצית והקשתה עוד יותר על פרס לקום, לבסוף אוואשט דחף את פרס ששכב מעולף, אך כמוהו גם אואאשט, ''פוקדור צא!'' קראת בקול וזרקת את הפוקדור, נדנוד ראשון, שני, שלישי נתפס!
-
[QUOTE=ttrrtte;1266461]ג'ק- אתה פותח את התיק שלך ומחפש את הפקדע הכחול שלך, אתה מוציא אותו ומכוון אותו אל עבר פוקימון הציפור המוזר, ברגע שמצלמת הפקדע עוברת על פני הפוקימון, הפוקדע מתעורר לחיים, במסך הפוקדע מופיע תמונת הפוקימון שלפנייך ובצד מופיע כיתוב תוך כדי שהפוקדע מקריא אותו בקול מתכתי ''פיג'י פוקימון מסוג נורמל ומעופף, הוא פוקימון חברותי וטוב, במפגש עם בני אדם בטבע בדרך כלל הוא פוחד אבל הוא מושלם למתחילים'', פג'י מסתכל עלייך בעיון וסורק אותך מכף רגל ועד ראש, ואז בועט באדמה עם רגליו ונראה כי הוא עומד לתקוף אותך.[/QUOTE]
"אני לא הולך אפילו לנסות לתפוס אותך" אומר ל'פיג'י' בתקווה שהוא מבין אותי "אבל אתה אימון מצוין" אמשיך "טריקו עכשיו חבטה!"