-
[QUOTE=Erwin;1266787]הוא עשה סוג של ציניקה וזלזול בעם הזה.
אני לא יודע , אבל למה שהוא מרגיש לי שהוא צודק .
לא שהייתי עושה אותו דבר..[/QUOTE]
מה?!
תגיד לי שאתה צוחק?!
ידעת שבאירופה הרבה אנשים התלוננו על היהודים והם התנהגו בצורה מסויימת ושונה "העם" הזה...
בוא תגיד לי משהו... מזכיר לה מה קרה בגרמניה?!
לאיזו רמה של שנאה הגעתם ה' ירחם!
לא היית עושה את זה אבל אתה חושב שזה מוצדק לירוק על ילדה תמימה בת 4?! אתה רציני?!
ארווין כדאי לך לחשוב לפני מה שאתה עונה לי עכשיו!
-
סליחה שעצבנתי אותך , אבל חרדי , בן אדם שאמור להיות בן אדם עם מוסר , מעל חילונים ,אחד עם ערכים
יורד על ילדה בת 4 זה כן בסדר ?
-
מה הקשר<?!
אני מגנה את אותו אדם שירק בבית שמש וגם את אותו אחד שירק אתמול!
ושים לב! אני לא אומר "חרדי" או "חילוני".
אתה החלטת שחרדי צריך להיות עם יותר מוסר? למה?
ועדיין... איך זה מצדיק ארווין?!
-
מן הסתם שחרדי שלומד יותר תורה יהיה יותר בן אדם מוסרי מאשר חילוני שנחשף לתקשורת , ועוד תכנים שלא מתאימים
חרדי הוא דרגה מעל ברמה של הערך .
יכול להיות שאתה צודק , שזה אותו דבר , ששתיהם לא בסדר .
אבל הסברתי את הראש של הצלם , יכול להיות שנבע מכעס , והכעס הזה הוא מוצדק .לאו דווקא הדרך שהוא הוציא את הכעס היא נכונה ,אלא הסיבה למה הוא עשה את זה.
וליבק טוען שהוא לא עשה זאת בכלל ,יש לי נטייה להאמין לו .
כאחד שלומד תקשורת ופרסום למדנו שקבוצת מיעוטים מרגישה חלשה היא תוקפת "ההגנה הכי טובה היא התקפה"
-
[QUOTE=The Charmander;1266744]כולם יודעים שהערכים של התורה אינם מקושרים כלל למה שהקיצוניים האלו עשו!
אין שום רב שמתיר אלימות או דברי שנאה!
א) דווקא כן, יש [B]מעטים[/B] אבל שהם כן מתירים אלימות (נגד ערבים וכו'...).
ודבר שני החרדים לוקחים א התורה ומקצינים אותה, אז נכון לא כתוב בתורה לא לכבד נשים ודברים מסוג זה אבל איכשהו החרדים הגיעו לזה.
אבל כן אתה צודק, עושים מהעניין קצת יותר מידי חגיגה, אבל זה לא העיקר. העיקר הוא שזה הוביל למאבק לזכויות נשים, זה כמו תירוץ (תסלח לי על הקישור אבל זה כמו במלחה"ע 1 שרצחו את יורש העצר האוסטרי).
זה הסיבה שמהמקרה עם החרדי עשו מזה חגיגה ולא עם המקרה הזה.
-
חוץ מזה,אף אחד לא יודע מה באמת קרה בין השניים...
תחשבו ילדה בת 4 שלא מבינה כלום מהחיים שלה וקשיש שלא יודע כלום מהחיים שלו מדברים ביניהם...
-
אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG]
-
טוב היא זה סיפור אחר כבר...צריך להעניש אותה :ם
זה חוסר כבוד,פגיעה בכבוד האדם =[
-
[QUOTE=YoRt3m;1266890]אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG][/QUOTE]
חחח גדול
היא הגזימה
-
רותם ישנם עדויות לאלימות נוראית כלפי חרדים! אפילו כאן באנגליה חטפתי עקיצה עסיסית!
יש שמועה לחרדי שחטף מכות!
-
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1266896]חחח גדול
היא הגזימה[/QUOTE]
שמח שאתה חושב שזה גדול ומצחיק :peee:
-
לירוק על אנשים זה ילדותי ולא מכובד כל מי שעשה את זה צריך להתבייש בעצמו ולהתנצל מיד במה שהוא עשה..
אם ההסבר הוא שזה בשביל למנוע בגידה אז למה הם יורקים על ילדה בת 8? יש להם הפרעות נפשיות..
ובכלל מי נותן להם את הזכות להתערב בזה אישה יכולה לשיר אם בא לה ולהתלבש איך שבא לה אנחנו במדינה דמוקרטית לא באירן...
-
[QUOTE=YoRt3m;1266890]אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
[IMG]http://www.holesinthenet.co.il/wp-content/uploads/2011/12/image83.png[/IMG][/QUOTE]
ברור שכן, היא התעטשה ובגלל ההדף הידיים שלה עפו אחורה.
סיבה שנייה, פוטושופ.
וכמובן שאני ציני.. :)
לנושא, תפסיקו כבר להפריד בין חרדים לדוסים לחילוניים, כולנו בני אדם. זה כמו שיפני ירצח יהודי והיהודים יכללו את כל היפנים כרוצחים..
עכשיו, אני יודע שיש כמה כאן שלא מצליחים להבין את זה אז אני אתבטא בדרך שהם כן יבינו. אני עובד עם ילדה דוסית קטנה בכיתה ה', ואני גם בקשר עם ההורים שלה, ואני חילוני, אבל חילוני שהכי רחוק מהדת אני לא שומר הרבה דברים ואני גם לא ממש מאמין [B]אבל[/B] אני יכול לומר לכם שהם משפחה באמת חמודה, הם ממש נחמדים, הם יודעים מה המצב הדתי שלי (אפסי) והם מכבדים אותי כמו בן משפחה שלהם.
זה שבן אדם אחד שבא מהחברה הדתית היה ספציפית בן אדם רע, זה לא אומר שכולם ככה.
עכשיו בכתבה שהייתה בחדשות ראו איך שאר הדוסים הגנו עליו וזה לגיטימי לגמרי, הוא בן משפחה שלהם אז גם אם זה אומר להוציא אותם הכי רעים והכי לא צודקים הם יעזרו לו..
לנושא הצדדי שהתפתח פה, הקטע של להפוך את כל הארץ בהדרגה לדתית זה מוגזם ואין פה חופש בחירה. מה שקורה בבית שמש זה לא בסדר.
-
[QUOTE=YoRt3m;1266902]שמח שאתה חושב שזה גדול ומצחיק :peee:[/QUOTE]
אני אנטיידתי(יש כזה דבר?)