תודה על העידכון..
ההתפתחות הייתה בצורה שונה.. מגניבה יותר.. :)
Printable View
תודה על העידכון..
ההתפתחות הייתה בצורה שונה.. מגניבה יותר.. :)
הקרב מכון היה יפה אבל רק הקטע עם ההתפתחות לא אהבתי ומה אתם כועסים במכון הראשון אש ישתמש בפוקימון מים נגד עשב נראה לי שהוא עושה את זה כדי לחזק את הפוקמונים שלו כמו פול במכון הראשון ורק בגלל שאש משתמש במשיכה סניבי נצחה את אקסקדריל ואני כבר רוצה לראות את טפיג מתפתח ואיך פוקימון מתפתח משמחה זו פעם ראשונה שיראו דבר כזה בפוקימון
[quote=zxc123;1269489]הקרב מכון היה יפה אבל רק הקטע עם ההתפתחות לא אהבתי ומה אתם כועסים במכון הראשון אש ישתמש בפוקימון מים נגד עשב נראה לי שהוא עושה את זה כדי לחזק את הפוקמונים שלו כמו פול במכון הראשון ורק בגלל שאש משתמש במשיכה סניבי נצחה את אקסקדריל ואני כבר רוצה לראות את טפיג מתפתח ואיך פוקימון מתפתח משמחה זו פעם ראשונה שיראו דבר כזה בפוקימון[/quote]
בכלל לא פעם ראשונה.. הראו כבר..
מתי אנשים יבינו? המתקפות באנימה הם לא אותו דבר כמו המשחקים
[quote=ZXC123;1269489]הקרב מכון היה יפה אבל רק הקטע עם ההתפתחות לא אהבתי ומה אתם כועסים במכון הראשון אש ישתמש בפוקימון מים נגד עשב נראה לי שהוא עושה את זה כדי לחזק את הפוקמונים שלו כמו פול במכון הראשון ורק בגלל שאש משתמש במשיכה סניבי נצחה את אקסקדריל ואני כבר רוצה לראות את טפיג מתפתח ואיך פוקימון מתפתח משמחה זו פעם ראשונה שיראו דבר כזה בפוקימון[/quote]
בכלל לא הבנת כנראה.
סניבי לא ניצחה בכלל את אקסדריל..
פול ואש לא דומים בכלל, וזה כל מה שהבליטו בעונה הקודמת..
זו לא פעם ראשונה חח, בכלל לא!
מה שאני רוצה להגיד הוא שאש מנסה לחזק את הפוקמונים שלו אוו שהוא סתם מפגר ואני יודע שאש ופול לא דומים לא רואים בכלל את אש מתאמן בגלל זה הוא כל הזמן מפסיד למרות שבליגות הוא מנצח