-
[quote=מאסטר ליאון;1283952]אתה הולך אל כיוון הפרופסור ורואה אותו מטפל בדרטיני ואומר לך:"אני אתן לך אותו במקום התחלתי ומצטער אם ציפית לזה אבל הוא חזק אז קח אותו" פרופסור ג'ון נותן לך רתמה מיוחדת לתינוקות את מיד אחר כך פרופסור ג'ון נותן לך את דרטיני ברתמה מיוחדת, את האוכל הפוקדורים התרופות וכל מה שצריך ואז אחרון גם פוקידע. אתה הולך לכיוון דרך 1 ואתה מדבר איתו תוך כדי שהוא ברתמה ותופס את גיבל.(מורקדו נשאר לידך אבל עדיין לא נתפס).[/quote]
אני מלטף את דרטיני והולך יחד עם כולם לדרך 1 כשאנחנו מגיעים אני שואל את מורקרו "רוצה שנערוך קרב?"
-
[QUOTE=r03e;1283954]אני מלטף את דרטיני והולך יחד עם כולם לדרך 1 כשאנחנו מגיעים אני שואל את מורקרו "רוצה שנערוך קרב?"[/QUOTE]
מורקרו מהנהן ואתה חושב שכדאי קודם לבדוק אותו בפוקדע אבל לא בטוח שצריך ולכן שואל את גיבל ודרטיני.
-
[quote=מאסטר ליאון;1283898]את הולכת עם לילך ברתמה ורואה קרב פוקימונים בצד אחד ג'יאודוד ובצד השני אוניקס את נכנסת ביניהם כדי לומר להם להפסיק להלחם ואז את רואה שהם מתקיפים בטעות פרס שגדל וזוהר.
*אני אוסיף כמה דברים אבל זה לא משנה וזה הגיוני שבמחוז חדש יהיו פוקימונים חדשים[/quote]
*שיעור ראשון במ''ת-אל תמהר מידי, התפתחויות בשלב הזה- מוקדם מידי
''וואוו...'' אמלמל לעצמי, 'פעם ראשונה שני רואה פוקימון מתפתח' אחשוב לעצמי שוב, ואראה איך פרס גדל ומתפתח, אני אלטף את אוניקס בחלק גופו שאליו אני מגיע ואנסה להרגיע אותו בתקווה שלא אתקוף אותי, אחר כך אלך ואלטף גם את ג'אודוד, בתקווה להרגיע גם אותו, לאחר מכן אנסה לפזר את כולם, בתקווה להצליחץ
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283968]*שיעור ראשון במ''ת-אל תמהר מידי, התפתחויות בשלב הזה- מוקדם מידי
''וואוו...'' אמלמל לעצמי, 'פעם ראשונה שני רואה פוקימון מתפתח' אחשוב לעצמי שוב, ואראה איך פרס גדל ומתפתח, אני אלטף את אוניקס בחלק גופו שאליו אני מגיע ואנסה להרגיע אותו בתקווה שלא אתקוף אותי, אחר כך אלך ואלטף גם את ג'אודוד, בתקווה להרגיע גם אותו, לאחר מכן אנסה לפזר את כולם, בתקווה להצליחץ[/QUOTE]
*לא לא בכוונה של תפיסה בכוונה של מה שקורה
"את מפנה את כולם ורואה שמפרס יותר מדי קטן יוצא פרסקט ענק שזועם ויורה אבקת שינה על כולכם כשאת מתעוררת את רואה שפרסקט נמצא בפוקדור ולידך מנהיג המכון שאומר לך:"לכדתי אותו. מצטער שזה לקח לך פוקדור 1 אבל הוא פוקימון טוב ואם תרצי קרב מכון אז מחר".
-
[quote=מאסטר ליאון;1283971]*לא לא בכוונה של תפיסה בכוונה של מה שקורה
"את מפנה את כולם ורואה שמפרס יותר מדי קטן יוצא פרסקט ענק שזועם ויורה אבקת שינה על כולכם כשאת מתעוררת את רואה שפרסקט נמצא בפוקדור ולידך מנהיג המכון שאומר לך:"לכדתי אותו. מצטער שזה לקח לך פוקדור 1 אבל הוא פוקימון טוב ואם תרצי קרב מכון אז מחר".[/quote]
אקח זאת כהזדמנות לנצל את ההיגיון שבמקרה, ''שלום לך מנהיג המכון שאיני יודעת מה שמו, לי קוראים מישל'' אומר ואקוד קידה קלה,'' חוששני, שהפוקדור הזה שלי, לקחת אותו מהתיק שלי ולכדת איתו את פרסקט, עם אברר בפוקדע שלי'', אומר ואוציא את הפוקדע, אפתח בעמ' בוא רואים את כל הפוקימונים שלי ואראה את פרסקט ''הפרסקט שלי, מפני שהוא נלכד בפוקדור שהוא שלי'' אומר ואקוד קידה קלה ככאות סליחה\הקלת העניין, אקח את הפוקדור מידי מנהיג המכון ואמשיך בדרכי תוך כדי שאצעק למנהיג המכון, ''נתראה במכון, אני מצפה לקרב טוב''
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283976]אקח זאת כהזדמנות לנצל את ההיגיון שבמקרה, ''שלום לך מנהיג המכון שאיני יודעת מה שמו, לי קוראים מישל'' אומר ואקוד קידה קלה,'' חוששני, שהפוקדור הזה שלי, לקחת אותו מהתיק שלי ולכדת איתו את פרסקט, עם אברר בפוקדע שלי'', אומר ואוציא את הפוקדע, אפתח בעמ' בוא רואים את כל הפוקימונים שלי ואראה את פרסקט ''הפרסקט שלי, מפני שהוא נלכד בפוקדור שהוא שלי'' אומר ואקוד קידה קלה ככאות סליחה\הקלת העניין, אקח את הפוקדור מידי מנהיג המכון ואמשיך בדרכי תוך כדי שאצעק למנהיג המכון, ''נתראה במכון, אני מצפה לקרב טוב''[/QUOTE]
מנהיג המכון עונה לך:"אני רורק ותצפי בדיוק לזה" וקורץ לך בזמן שהוא הולך את משחררת את פראסקט ורואה שהוא עדיין כועס לכן מעבירה אותו לפוקדור הרגעה זמנית. ומתוך הפוקדע נשמע קול מתכת גברי שאומר:" פראסקט, מין זכר צורות קודמות: פרס סוגים רעל ועשב הפוקימון הזה יכול ליצור מרפא מהפטרייה שעל גבו הוא פוקימון נהדר למתחילים ושילוב הסוגים שלו עוזרת. מקום הימצאות מגוון".(אני שם גם בעמוד הראשי).
-
[quote=מאסטר ליאון;1283955]מורקרו מהנהן ואתה חושב שכדאי קודם לבדוק אותו בפוקדע אבל לא בטוח שצריך ולכן שואל את גיבל ודרטיני.[/quote]
בסדר אני אומר לכולם עכשיו אבדוק אתכם בפוקדע בסדר? ואם הם מסכימים אבדוק אותם
-
[QUOTE=r03e;1283993]בסדר אני אומר לכולם עכשיו אבדוק אתכם בפוקדע בסדר? ואם הם מסכימים אבדוק אותם[/QUOTE]
אתה בודק קודם את מורקרו ושומע מהפוקידע קול נשי מתכתי שאומר(המידע מופיע גם בעמוד הראשי):"מורקרו, פוקימון הציפור השחורה, מין: זכר אין צורות קודמות צורות הבאות:הונצ'קרוו סוגים:אופל ומעופף הונצ'קרוו היה פעם פוקימון של נשים שנחשדו בכישוף כמו כל אחד שנראה איתו בימי הביניים ויש כאלה שעדיין מאמינים שהוא מסמל כישוף ומזל רע." הקול הנשי אומר:"בדיקת מידע לא זמינה כרגע אנא המתן כמה דקות.(אני מפרסם בעמוד הראשי).
-
[quote=מאסטר ליאון;1283998]אתה בודק קודם את מורקרו ושומע מהפוקידע קול נשי מתכתי שאומר(המידע מופיע גם בעמוד הראשי):"מורקרו, פוקימון הציפור השחורה, מין: זכר אין צורות קודמות צורות הבאות:הונצ'קרוו סוגים:אופל ומעופף הונצ'קרוו היה פעם פוקימון של נשים שנחשדו בכישוף כמו כל אחד שנראה איתו בימי הביניים ויש כאלה שעדיין מאמינים שהוא מסמל כישוף ומזל רע." הקול הנשי אומר:"בדיקת מידע לא זמינה כרגע אנא המתן כמה דקות.(אני מפרסם בעמוד הראשי).[/quote]
אכשיו אבדוק את גיבל ואת דרטיני אז אתחיל את הקרב עם מורקרו
-
[QUOTE=r03e;1284004]אכשיו אבדוק את גיבל ואת דרטיני אז אתחיל את הקרב עם מורקרו[/QUOTE]
אתה בודק אותם(המידע נמצא בעמוד הראשי 3) ומפני שדרטיני תינוק גיבל נלחם נגדו אתה בודק את המתקפות שלו.(אעדכן לגיבל ולדרטיני כי כל השאר לא ידוע עכשו).
-
[quote=מאסטר ליאון;1284009]אתה בודק אותם(המידע נמצא בעמוד הראשי 3) ומפני שדרטיני תינוק גיבל נלחם נגדו אתה בודק את המתקפות שלו.(אעדכן לגיבל ולדרטיני כי כל השאר לא ידוע עכשו).[/quote]
הקרב מתחיל: "אוקי עכשיו גיבל נהמה ואז נשמת דרקון על מורקרו" אומר לגיבל בעידוד "קדימה אתה יכול"
-
[QUOTE=r03e;1284014]הקרב מתחיל: "אוקי עכשיו גיבל נהמה ואז נשמת דרקון על מורקרו" אומר לגיבל בעידוד "קדימה אתה יכול"[/QUOTE]
גיבל תוקף עם נהמה שמסחררת לרגע את מורקרוו ואז זוהר באדום דם ולבה ויורה מתוכו דרקון סיני ענק שעליו דרקון רגיל ענק על מורקרוו שעף ויורה גל צלליות ומתוכו יוצאים מיליוני מורקרוויאים מכדורי צל שעטפו את גיבל ואז דרטיני ירה בועות ורודות על מורקרוו(המצאתי מתקפה).
-
[quote=מאסטר ליאון;1284015]גיבל תוקף עם נהמה שמסחררת לרגע את מורקרוו ואז זוהר באדום דם ולבה ויורה מתוכו דרקון סיני ענק שעליו דרקון רגיל ענק על מורקרוו שעף ויורה גל צלליות ומתוכו יוצאים מיליוני מורקרוויאים מכדורי צל שעטפו את גיבל ואז דרטיני ירה בועות ורודות על מורקרוו(המצאתי מתקפה).[/quote]
דרטיני לא נלחם():
ואני זה שאומר מה הפוקימונים שלי עושים
-------------------------
"גיבל עכשיו שוב נהמה ואז מטאור דרקון בכל הכח" אעודד את גיבל
-
[QUOTE=r03e;1284021]דרטיני לא נלחם():
ואני זה שאומר מה הפוקימונים שלי עושים
-------------------------
"גיבל עכשיו שוב נהמה ואז מטאור דרקון בכל הכח" אעודד את גיבל[/QUOTE]
*הוא ירה בגלל שהוא תינוק ולא יודע איך מתנהגים ונראה לך שאני שה"ם טוב?
הנהמה מעסיקה את מורקרוו ואז הוא מובס על ידי מטאור הדרקון ואתה מוציא פוקדור.
-
אה
-----------------------
"פוקדור צא" אגיד ואזרוק את הפוקדור "קדימה קדימה" אגיד בהיתרגשות