אוקי שיניתי
Printable View
אוקי שיניתי
אוקיי, תתקן את שגיאות הכתיב, "לתפל" זה עם ט'.
דרך אגב, מכשפים בעזרת קלפים, ולא סתם...
תתקן ותהיה רשום D:
תוקן
כעת רשום אתה Xd
רשום אחד עד להתחלה!
ד"א, אתה רוצה להיות מכשף חצוי? (תגיד לי בה"פ)
[b][center]~אייס~[/center][/b]
אתה מתעורר בביתך ושומע דפיקות בדלת. אתה מתארגן מהר ופותח את הדלת. אתה רואה שד בפתח הדלת.
"בוא איתי מיד!" אומר לך השד. למרות קולו התקיף, השד נראה נחמד, ואתה שוקל אם להאמין וללכת איתו, או שלא. "נו כבר!" השד מאיץ בך.
[b][center]~איקו~[/center][/b]
את מתעוררת בביתך הגדול והמרווח, מתארגנת מהר, ורואה שהורייך לא בבית. "טוק, טוק, טוק" את שומעת דפיקות עמומות על דלת ביתך. את בטוחה שאלו הם הורייך ויורדת הכי מהר שאת יכולה. לאחר דקה שלמה [שזה הרבה יחסית לביתך הענק] את כבר ליד הדלת הענקית ומתחילה לפתוח אותה. לפתע עולה בראשך מחשבה: 'אין לאמא ואבא מפתח? למה הם צריכים שאני אפתח להם?'. אך, בלי ששמת לב, כבר יוצא מהדלת שד שאומר "קדימה, בואי איתי!"
[b][center]~אנדרו~[/center][/b]
אתה קם באוהל שלך בעוד מחשבה מגעילה שתצטרך "לטפל" בגמלים במשך כל היום, אך המחשבה שאחד מהגמלים יהיה קודאק מרגיעה אותך. לפתע, אתה שומע קריאת "קדימה! תפתח לי!". אתה לא יודע מי זה, ופותח את האוהל. אתה רואה שם שד, שמחזיק את קודאק שלך ברצועה! "כבר לקחתי את הגמל שלך, בוא נצא לדרך!" הוא אומר בקול תקיף, "אם אתה רוצה לדעת על המכשף עם הקלפים..."
אתה נדהם מאמרותיו אבל עדיין מתלבט אם ללכת איתו, הוא בכל זאת חטף את הגמל שלך...
[quote]
אתה מתעורר בביתך ושומע דפיקות בדלת. אתה מתארגן מהר ופותח את הדלת. אתה רואה שד בפתח הדלת.
"בוא איתי מיד!" אומר לך השד. למרות קולו התקיף, השד נראה נחמד, ואתה שוקל אם להאמין וללכת איתו, או שלא. "נו כבר!" השד מאיץ בך.
[/quote]
אסתכל על השד ואומר לו:"מאסטר פיירן שלח אותך?" אהיה מוכן עם קלף אחד ביד שלי אם הוא יתכנן איזו שהיא התקפה [לא שהוא יעשה את זה Xd].
את מתעוררת בביתך הגדול והמרווח, מתארגנת מהר, ורואה שהורייך לא בבית. "טוק, טוק, טוק" את שומעת דפיקות עמומות על דלת ביתך. את בטוחה שאלו הם הורייך ויורדת הכי מהר שאת יכולה. לאחר דקה שלמה [שזה הרבה יחסית לביתך הענק] את כבר ליד הדלת הענקית ומתחילה לפתוח אותה. לפתע עולה בראשך מחשבה: 'אין לאמא ואבא מפתח? למה הם צריכים שאני אפתח להם?'. אך, בלי ששמת לב, כבר יוצא מהדלת שד שאומר "קדימה, בואי איתי!"
אביט בשד במעט חשש, 'מה הוא רוצה ממני?, מדוע הוא כאן...?' יעלו השאלות הרבות בראשי, אקח נשימה עמוקה ואומר לשד בקול הכי אמיץ אשר אצליח לגייס ''ועם לא בא לי? מי אתה שתכריח אותי?'', אביט בעיני השד באומץ רב ככל שאוכל במבט נחוש
[QUOTE=♣Trunks♣;1288991][b][center[b][center]~אנדרו~[/center][/b]
אתה קם באוהל שלך בעוד מחשבה מגעילה שתצטרך "לטפל" בגמלים במשך כל היום, אך המחשבה שאחד מהגמלים יהיה קודאק מרגיעה אותך. לפתע, אתה שומע קריאת "קדימה! תפתח לי!". אתה לא יודע מי זה, ופותח את האוהל. אתה רואה שם שד, שמחזיק את קודאק שלך ברצועה! "כבר לקחתי את הגמל שלך, בוא נצא לדרך!" הוא אומר בקול תקיף, "אם אתה רוצה לדעת על המכשף עם הקלפים..."
אתה נדהם מאמרותיו אבל עדיין מתלבט אם ללכת איתו, הוא בכל זאת חטף את הגמל שלך...[/QUOTE]
"קודם תגיד לי מי אתה" אומר לו בנחישות ואסתכל עליו במבט משתאה "אתה בכול זאת שד ויש לי מטלות לעשות... אה כן, ותחזיר את הגמל שלי!!!" אצעק עליו
"לא, סנסיי ווצ'יגה מארץ לעולם לא שלח אותי!" מלגלג השד בציניות ותופס אותך.
אתה מנסה לשלוח אליו כדור אש אך הוא מיד מתחמק. אתה מצליח לפגוע בו, אך זה לא מזיז לו ממש...
אתה נכנע לדרשיתויו והולך אתו. לאחר כמה ק"מ של הליכה אתם מגיעים לכפר, שם אתה רואה את מאסטר פיירן. "ברוך הבא, תלמיד צעיר." הוא אומר לך במסתוריות וחיוך קל עולה על פניו.
"את לא מפחידה אותי, ילדה," הוא אומר לך בלעג, "אני שליח של מאסטר ווינדרון". "מאסטר ווינדרון?" נימת קולך משתנה לנימה שואלת ואת מנסה להיזכר בשם המוכר הזה. "כן, מאסטר ווינדרון, המאסטר שמלמד מכשפי רוח צעירים!" הוא צועק עליך. את בהלם. 'אני?! מכשפה?!' את שואלת עצמך. מהר מאוד את מוצאת את עצמך הולכת עם שד בזמן שמונח על דלת ביתך פתק שכתוב בו:"אמא ואבא היקרים, יצאתי למסע בשביל להיות קוסמת". לאחר ק"מ של הליכה השד זורק אליך חפיסת קלפים ואתם נכנסים לתוך היער. לפתע, מקיפים אתכם עשרה גובלינים. השד מצחקק ואת מבינה שהוא בעצם מלכודת.
"תראה, אני לא חייב לך שום הסברים!" הוא צועק עליך, "אם אתה רוצה לדעת איך להיות מכשף אדמה וללמוד אצל סנסיי גראונו, אז בוא איתי!"
הוא מתחיל ללכת עם הגב שלו אליך. אחרי התלבטות של שנייה הפיתוי לדעת איך להיות מכשף מנצח, אתה עולה על קודאק ורוכב אחריו. לאחר רכיבה של כמה ק"מ על קודאק, אתה והשד מגיעים לדוג'ו, דוג'ו באמצע המדבר. מהדוג'ו יוצא איש זקן שאותו אתה מזהה כסנסיי גראונו. "שלום לך תלמיד צעיר, חיכיתי לך" הוא אומר לך במסתוריות וחיוך קל עולה על פניו.
[quote]
[center]~אייס~[/center]
"לא, סנסיי ווצ'יגה מארץ לעולם לא שלח אותי!" מלגלג השד בציניות ותופס אותך.
אתה מנסה לשלוח אליו כדור אש אך הוא מיד מתחמק. אתה מצליח לפגוע בו, אך זה לא מזיז לו ממש...
אתה נכנע לדרשיתויו והולך אתו. לאחר כמה ק"מ של הליכה אתם מגיעים לכפר, שם אתה רואה את מאסטר פיירן. "ברוך הבא, תלמיד צעיר." הוא אומר לך במסתוריות וחיוך קל עולה על פניו.
[/quote]
אומר למאסטר פיירן:"שלום מאסטר,אני מבין שתקופת האימונים שלי מתחילה,הגיע הזמן שאלמד איך באמת נלחמים עם אש,מה הדבר הראשון שאני צריך לעשות?".
[QUOTE=♣Trunks♣;1289316][b][center[b][center]~אנדרו~[/center][/b]
"תראה, אני לא חייב לך שום הסברים!" הוא צועק עליך, "אם אתה רוצה לדעת איך להיות מכשף אדמה וללמוד אצל סנסיי גראונו, אז בוא איתי!"
הוא מתחיל ללכת עם הגב שלו אליך. אחרי התלבטות של שנייה הפיתוי לדעת איך להיות מכשף מנצח, אתה עולה על קודאק ורוכב אחריו. לאחר רכיבה של כמה ק"מ על קודאק, אתה והשד מגיעים לדוג'ו, דוג'ו באמצע המדבר. מהדוג'ו יוצא איש זקן שאותו אתה מזהה כסנסיי גראונו. "שלום לך תלמיד צעיר, חיכיתי לך" הוא אומר לך במסתוריות וחיוך קל עולה על פניו.[/QUOTE]
עדיין בהלם מהפגישה עם השד אומר לו "שלום אדוני אתה זה שילמד אותי איך להיות מכשף אדמה?" אשאל בציפיה והתרגשות "כי אני מוכן להתחיל ממש עכשיו" אומר בנחישות והתרגשות 'אני עומד להגישים את החלום שלי' אחשוב בהתרגשות
"את לא מפחידה אותי, ילדה," הוא אומר לך בלעג, "אני שליח של מאסטר ווינדרון". "מאסטר ווינדרון?" נימת קולך משתנה לנימה שואלת ואת מנסה להיזכר בשם המוכר הזה. "כן, מאסטר ווינדרון, המאסטר שמלמד מכשפי רוח צעירים!" הוא צועק עליך. את בהלם. 'אני?! מכשפה?!' את שואלת עצמך. מהר מאוד את מוצאת את עצמך הולכת עם שד בזמן שמונח על דלת ביתך פתק שכתוב בו:"אמא ואבא היקרים, יצאתי למסע בשביל להיות קוסמת". לאחר ק"מ של הליכה השד זורק אליך חפיסת קלפים ואתם נכנסים לתוך היער. לפתע, מקיפים אתכם עשרה גובלינים. השד מצחקק ואת מבינה שהוא בעצם מלכודת.
''OMG'' אמלמל לעצמי, אביט בקלפים שבידיי 'אולי הם יעזרו לי...' אחשוב לעצמי, אסקור את כל הקלפים בתקווה למצא משהו שיעזור לי, לא לפני שאחבוט בשד מכה הגונה על המלכוד
שם משתמש- YoDude
שם במשחק-. דארן שאן
גיל במשחק- 18
סוג מכשף- טבע
רקע- הוא נולד למשםחה ממוצעת, והוריו גילו שיש לו כוחות מיוחדים לאחר שבגיל 10, הוא הצמיח ג'ונגל מאחורי הבית שלהם. עד גיל 18 הוא למד אצל מורה של קסמי טבע, שמצא את דארן מסתובב לבד ביער ומכשף כל מיני פרחים ועצים. המורה ששמו היה ג'ף, ראה את הפוטנציאל שבילד ולקח אותו תחת חסותו. הוא לימד אותו כל מיני דברים, ולאחר 7 שנים של לימוד של דארן, הוא מת.
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500
רמת קסם-1
הערות: שומר שבת. מקווה אם אפשר לשותפה.
אמ... מצטער, לא הגבתי פה מסיבות אישיות... ;;
אביאל, מכשפים אך ורק בעזרת קלפים, אותם עוד לא קיבלת ;_;
"אז ככה, קודם כל, קבל את זה" הוא אומר לך ומגיש לך קלף כשף, "זהו לחש שליטה".
[u]*שים לב, עכשיו קיבלת לחש שליטה באש!*[/u]
"מה אני אעשה איתו לעזאזל?!" אתה צועק על המאסטר ומתבייש במעשך. "אתה תשתמש בלחש הזה כדי ליצור 'גולם אש', אתה חושה שאתה מסוגל לזה?" מאסטר פיירן מחייך ומרים גבה.
אתה לא צריך כל כך להתרגש :)
~~~~~~~~
"אני שמח שאתה כל כך מתלהב," אמר סנסיי גראונו וחייך, "אבל אני יותר שמח שיש עוד תקווה נגד המכשף האפל הנורא" נימת קולו, ופרצופו נעשו רציניים. "עכשיו תיקח את זה" הוא אמר לך והגיש לך קלף קסם, "זה גולם אדמה."
*שים לב, כרגע קיבלת קלף גולם אדמה!*
"אני רוצה שתיצור עם הלחש הזה גולם אדמה גדול וחזק."
המכה שלך עוברת דרך השד, והוא נעלם באוויר. את מוצאת קלף אחד שעוזר לך, והוא נקרא 'סילון רוחות'.
את מתכוננת להשתמש בו, אך לפתע הגובלינים מוציאים סכינים! "אנחנו רוצים שתצאי למסע כדי להשיג בשבילנו את הקופסה השחורה של הדרקון הלבן, בשביל אדוננו, המכשף האפל!"
המכה שלך עוברת דרך השד, והוא נעלם באוויר. את מוצאת קלף אחד שעוזר לך, והוא נקרא 'סילון רוחות'.
את מתכוננת להשתמש בו, אך לפתע הגובלינים מוציאים סכינים! "אנחנו רוצים שתצאי למסע כדי להשיג בשבילנו את הקופסה השחורה של הדרקון הלבן, בשביל אדוננו, המכשף האפל!"[/QUOTE]
אביט בגובלינים ואומר ''והוא חושב שאני יעשה את זה כי...? חוץ מזה עם הוא כזה טוב, למה הוא לא הולך? הוא פחדן, מכשף גרוע, מכוער ומה לא'' אומר במטרה להשיח את דעת הגובלינים בזמן שאנסה להבין כיצד להשתמש בקלף