-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286845]וואי מאי! איזה חתימנ מושלמת!!! וגם התמונת פרופיל שלך!!! וואוו... התקבלת! כנסי לסקייפ יש לי משו עצופ להראות לך
[B]~קווין~[/B]
אתה קןפץ מן האות O אל משטח החיפוש, אתה הולך בצד ומסתכל על סימן המקלדת שבעבר פשוט היית לוחץ עליו ותוהה איך להפעיל אותו, אתה נוגע בוא בעדינות ומעט בחשש עם האצבע שלך, ולפתע נפרש לפנייך לוח אותיות ישר, אתה חושב שזה מזכיר לך משחק של שטיח ריקודים, ומתחיל לקפוץ מאות לאות עד שנוצרות לך המילים ben 10 planet
אתה קופץ על המילה חיפוש, ורואה כמה כתובות, אתה נוגע בהנאה מן העובדה שדי לעצבים על העכבר, ולפתע הרקע של איפה שהיית משתנה, ''אני באתר.....'' אתה חושב לעצמך באושר' אתה נמצא על השיער של בן 10.
[SPOILER][IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/8542011.png[/IMG][/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"אוקיי,בוא ניכנס לדף של הפרק של היום. משם אני יכול להגיע לחייזרים,אולי אני אמצא שם מישהו שיוכל לעזור." אני אורמ לעצמי והולך לדף של הפרק היומי. אחרי זה אני נכנס לדף של איטל,ומקווה למצאו שם מישהו.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286845]וואי מאי! איזה חתימנ מושלמת!!! וגם התמונת פרופיל שלך!!! וואוו... התקבלת! כנסי לסקייפ יש לי משו עצופ להראות לך
[B]~הימג'י~
[/B]
יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[/QUOTE]
יאי DD: תודה 3:
ואני לא יכולה להכנס לסקייפ. משום מה הוא לא עובד לי. ;;-;;
----
" הא?! איפה אני? " אשאל את עצמי, ואביט סביבי.
" גוגל...? אני.. נשאבתי למחשב?!" אומר לעצמי. " טוב, אז זה זמן מעולה להמשיך
בפייסבוק. " אומר לעצמי, ואקפוץ לתיבת החיפוש. " טוב.. איך מפעילים את זה?" אשאל
את עצמי ואנסה לומר 'facebook' בתקווה שהיא תשמע את זה ותכנס לפייסבוק. ועם זה לא יעזור,
אני אתחיל לקפוץ על תיבת החיפוש או ללחוץ עליה בעצבים.
-
[B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~קווין~
[/B]בבקשה תשתדל להעריך, החוק אומר שתי שורות ומעלה תגובה
______________________----
אתה מנסה להגיע לדף היומי, אתה קופץ מאוד גבוהה, בכדי לנסות ולהגיע לסימון, אתה מצליח להאחז בפינת הריבוע של הלשוניות ומטפס למעלה, אתה דוחף בכוח את לשונית הפרק היומי ולפתע, כמו קודם המסך משתנה, אתה מסתכל סביבך ומזהה בקושי את העמ', מפני שהדמויות זזות ומדברות! אתה רואה שני חייזרים משחקים יחדיו, אתה נמצא גבוהה מאוד ולא יודע כיצד להגיע אליהם, אתה רואה את הכיתובים על הפרק היומי ומנסה לדרוך עליהם וגם מצליח! אתה מתחיל לרדת בעזרת האותיות, נאחז בO בA וככה הלאה עד שאתה יורד, החייזרים ממש לידך אבל לא רואים אותך[ מה תעשה?
חייזרים-
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Go5jozge08PGScpftkQOFTyUocc_wOenUvkUOFkfOmxMzwPv[/IMG]
[B]~הימג'י~[/B]
אוף :(
את אומרת בקול ''פייסבוק'' אבל כל מה שאת שומעת, זה ההד שלך ''פייסבוק, פייסבוק, פייסב..'', את קופצת מן האות O אל תבנית החיפוש ומקפצת עלייה ולוחצת עלייה בעצבים, הרגל שלך נתקעת באמצע אחת הלחיצות בקצה תבנית החיפוש ואת נופלת הצידה, היישר על סימן המקלדת, ברגע שאת נוגעת במקלדת האותיות נפרשות תחתייך, ''סוף סוף!'' את חושבת לעצמך ומקפצת מאות לאות בכדי להקליד את המילה facebook, לבסוף את קופצת על המילה חיפוש, המסך משתנה, ואת רואה הרבה אפשרויות חיפוש, את נוגעת בעדינות באפשרות החיפוש הראשונה, ושוב המסך משתנה-
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1093891.png[/IMG][/IMG]
מה תעשי?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286849][B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~קווין~
[/B]בבקשה תשתדל להעריך, החוק אומר שתי שורות ומעלה תגובה
______________________----
אתה מנסה להגיע לדף היומי, אתה קופץ מאוד גבוהה, בכדי לנסות ולהגיע לסימון, אתה מצליח להאחז בפינת הריבוע של הלשוניות ומטפס למעלה, אתה דוחף בכוח את לשונית הפרק היומי ולפתע, כמו קודם המסך משתנה, אתה מסתכל סביבך ומזהה בקושי את העמ', מפני שהדמויות זזות ומדברות! אתה רואה שני חייזרים משחקים יחדיו, אתה נמצא גבוהה מאוד ולא יודע כיצד להגיע אליהם, אתה רואה את הכיתובים על הפרק היומי ומנסה לדרוך עליהם וגם מצליח! אתה מתחיל לרדת בעזרת האותיות, נאחז בO בA וככה הלאה עד שאתה יורד, החייזרים ממש לידך אבל לא רואים אותך[ מה תעשה?
חייזרים-
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Go5jozge08PGScpftkQOFTyUocc_wOenUvkUOFkfOmxMzwPv[/IMG]
[/QUOTE]
שיערו קטן-אחד מהם הוא לא חייזר,הוא האויב היכ גדול של בן,ווילגקס P= השני נקרא זרוע-ארבע.
"יוהו!אתם שם!" אני צועק להם,ואם הם אל שומעים אותי,אני חושב לעצמי:'רגע,שי לי רעיון ירות טוב. כיול להיות שאני אוכל להשיג לי אולטימאטריקס!" אני אומר לעצמי בהתרגשות. אני חוזר חזרה לדף הבית של גוגל,כותב ultimatrixi בשורת החיפוש,ונכנס לדף של האולטימטריקס בben 10 planet.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286828]
[b]~מגל~
[/b]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[/QUOTE]
"אני במחשב?!" אצעק בהתלהבות-פחד. "זה כל כך... אדירררררררררר!" אשנה את נימת הקול שלי להתלהבות מוחלטת ואמשוך את ה'ר'.
'בוא נראה מה אני יכול לעשות עם זה...' אחשוב ואקפוץ אל תבנית החיפוש בעייפות.
"נבדוק אם העובדה שאני בתוך המחשב משפרת את החוויה..." אחייך ואכתוב בתבנית החיפוש "DragonBall Multiverse"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286849][B]המשחק הזה הוא יצרתי לחלוטין, הרגישו חופשי לנצל כל משאב ודבר, הכל משתנה כשאתם בתוך האינטרנט![/B]
[B]~הימג'י~[/B]
אוף :(
את אומרת בקול ''פייסבוק'' אבל כל מה שאת שומעת, זה ההד שלך ''פייסבוק, פייסבוק, פייסב..'', את קופצת מן האות O אל תבנית החיפוש ומקפצת עלייה ולוחצת עלייה בעצבים, הרגל שלך נתקעת באמצע אחת הלחיצות בקצה תבנית החיפוש ואת נופלת הצידה, היישר על סימן המקלדת, ברגע שאת נוגעת במקלדת האותיות נפרשות תחתייך, ''סוף סוף!'' את חושבת לעצמך ומקפצת מאות לאות בכדי להקליד את המילה facebook, לבסוף את קופצת על המילה חיפוש, המסך משתנה, ואת רואה הרבה אפשרויות חיפוש, את נוגעת בעדינות באפשרות החיפוש הראשונה, ושוב המסך משתנה-
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1093891.png[/IMG][/IMG]
מה תעשי?[/QUOTE]
" או נהדר, הפייסבוק! " אומר לעצמי, ואלך לתיבת ה'דוא''ל' ואכתוב בה את האיימל שלי, [email]HimejiMizu8@gmail.com[/email]. ולאחר מכן, אקיש את הסיסמה 2439843, ואכנס.
-
[SIZE="7"]הודעה חשובה, שאתם עושים משהו כמו הקלדה למשל-אל תכתבו אני מקליד, קודם אתם צריכים לגלות איך אתם מקלידים, למשל ''אני לוחץ על.....כדי לפתוח.....'' תפרטו, דבר שני, המ''תה הוא משחק יצירתי, תהיו יצירתיים! קווין למשל (התרגלתי כבר לשם במ''תXD) הלך לנסות להשיג אולמטריקס כמו בבן 10, זאת לדוגמא יצירתיות, אני אקבל כל דבר אז קדימה![/SIZE]
[b]~קווין~[/b]
נתמודדxd מצפה כבר לשיעור הבא חח
אתה מביט בשני החייזרים המשחקים אחד עם השני וחושב עד כמה זה מוזר, כי על פי התוכנית (אני מפגינה ידע והקשבה בשיעור עכשיוXD) זרוע-ארבע וווילגקס הם אוייבים מושבעים, לאחר מעט התלבטויות לגבי מה לעשות, אתה מתקרב מעט אל החייזרים, נזער לא להימעך מכף הרגל הענקית של זרוע-ארבע, ולאחר שאתה מתמקם במקום יחסית בטוח, אתה צועק לעברם ''יוהו אתם שם!'', שני החייזרים [B]זרוע-ארבע[/B] ו[B]ווילגקס[/B] (מרוצה עכשיו??XD), שומעים אותך ופונים אלייך, שניהם מתכופפים אלייך בכדי לשמוע אותך טוב יותר, זרוע ארבע מביט בך במבט חוקר, וווילגקס שואל אותך ''שלום, בן אנוש, מה אתה עושה פה? מאיזה אתר הגעת הנה? האם הלכת לאיבוד?''
[B]~מגל~[/B]
אתה חושב מעט מה לעשות ולבסוף מחליט לקפוץ, אתה קופץ מן האות O עלייה אתה עומד את תבנית החיפוש תוך כדי נפילה אתה צועק משהו בין ''אהההההההההההצילו'' לבין '''אאאאאאאאאאאאאאהההכיייףףףף לייי''
כאשר אתה נוחת בשלום, אתה מחפש דרך לכתוב את מבוקשך, ולבסוף רואה ציור מקלדת קטנה בסוף תבנית החיפוש, אתה נוגע בא בעדינות ולפתע מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, מוזיקה מתחילה להתנגן0אתה מבין שאיכשהו הפעלת בטעות את רצועת המוזיקה במחשב שלך, אתה קופץ עם המנגינה מאות לאות עד שאתה רושם "DragonBall Multiverse", לבסוף אתה קופץ על ''חיפוש'', וכמה תוצאות נראות לפנייך, אתה בוחר בראשונה ונוגע בא, המסך מיד מתחלף, אתה נמצא באתר שרצית, הדמויוות מהסדרה, במקום לא לזוז, זזות ומדברות, מה תעשה?
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2616559.png[/IMG][/IMG]
[B]~הימג'י~[/B]
את חושבת מעט על מה עלייך לעשות, בסופו של דבר את מחליטה לקפוץ אל תיבת הדואר והסיסמא, ובכך להתחבר.
את קופצת עם זינוק גבוהה אל תיבת הדואר ומקלידה את שם המשתמש שלך [email]HimejiMizu8@gmail.com[/email].
ולאחר מכן, את קופצת תוך כדי דריכה על האות m באימייל שלך, אל תבנית הסיסמא בא את מקלידה 2439843, לאחר מכן את קופצת אל המילה ''כניסה'', המסך משתנה, את קולטת שאת עומדת על האף בתמונת הססטוס של חברתך הטובה ביותר מינמי סא'מטו.
רק שבמקום לא לזוז ולהתנהג כמו..טוב תמונה, את שומעת את קולה אומר ''הימג'י רדי לי מהאף!'', מה תעשי?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287006][SIZE="7"]הודעה חשובה, שאתם עושים משהו כמו הקלדה למשל-אל תכתבו אני מקליד, קודם אתם צריכים לגלות איך אתם מקלידים, למשל ''אני לוחץ על.....כדי לפתוח.....'' תפרטו, דבר שני, המ''תה הוא משחק יצירתי, תהיו יצירתיים! קווין למשל (התרגלתי כבר לשם במ''תXD) הלך לנסות להשיג אולמטריקס כמו בבן 10, זאת לדוגמא יצירתיות, אני אקבל כל דבר אז קדימה![/SIZE]
[b]~קווין~[/b]
נתמודדxd מצפה כבר לשיעור הבא חח
אתה מביט בשני החייזרים המשחקים אחד עם השני וחושב עד כמה זה מוזר, כי על פי התוכנית (אני מפגינה ידע והקשבה בשיעור עכשיוXD) זרוע-ארבע וווילגקס הם אוייבים מושבעים, לאחר מעט התלבטויות לגבי מה לעשות, אתה מתקרב מעט אל החייזרים, נזער לא להימעך מכף הרגל הענקית של זרוע-ארבע, ולאחר שאתה מתמקם במקום יחסית בטוח, אתה צועק לעברם ''יוהו אתם שם!'', שני החייזרים [B]זרוע-ארבע[/B] ו[B]ווילגקס[/B] (מרוצה עכשיו??XD), שומעים אותך ופונים אלייך, שניהם מתכופפים אלייך בכדי לשמוע אותך טוב יותר, זרוע ארבע מביט בך במבט חוקר, וווילגקס שואל אותך ''שלום, בן אנוש, מה אתה עושה פה? מאיזה אתר הגעת הנה? האם הלכת לאיבוד?''
[/QUOTE]
"אני הגעתי מהעולם שבחוץ.העולם האמיתי." אני אומר בקול רגוע,גם אם הם מופתעים."אתם בטח שמעתם על וירוס התולעת. לי יש רעיון איך לעצור אותו-אבל דבר ראשון-אני צריך להשיג אולטימאטריקס." אני אורמ בקול רגוע,ואחר כך שואל אותם:"תוכלו להגיד לי איך להשיג אחד?"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1286741][B]
[B][COLOR="purple"]עלילה\התחלה או איך שלא תקראו לזה 3:
[/COLOR][/B]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה GOOGLE ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
[/QUOTE]
"גוגל?!?!" אני צועק בבהלה ובילבול, "איך הכעתי לכאן? אני חושב שנשאבתי לתוך המחשב... ואם כן.. אז.. אז.. אני יכול להכנס לאיזרה ולבדוק את הדרגה שלי!!" אני הולך לתיבת חיפוש ומנסה למצוא בכיסי איזה עיפרון כדי לכתוב בתיבת החיפוש ואם אני לא מצליח אז אני מנסה להגיד "איזרה סולד'רס" בקול.
-
שם משתמש:[URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=7242"]SasoriRedSands[/URL]
שם במ''ת: מקס בלאק
רקע:מקס,הוא הילד,שהכי פחות אפשר להגיד שהוא מכור לפייסבוק,למה? כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק,זה רק בשביל לשחק במשחק SOCAIL EMPIARS הוא מכור כל כך למשחק הזה,שהוא עושה ציטים ואף קונה בכסף אמיתי ובקיצור מכור,הוא משחק גם-במשחק היריות מיקרוולטס,גם שם הוטא משלם בכסף אמיתי גם את אירפובליק הוא אוהב מאוד ושלא נתחיל לדבר על קונטר סטריק וGTA בקיצור,יש לו משחקים כל כך טובים-שהוא נכנס לפייסבוק רק בשביל לסוציאל אמפיארס,המשפחה שלו הם 2 הורים ו9 אחים,זה די מעצבן שיש 9 אחים ואתה הכי גדול ואמור לשמור על כולם,אבל מתרגלים לזה.
מראה\תמונה::[IMG]http://www.2all.co.il/web/Sites/reilin/28469_(1197).jpg[/IMG]
הערות\אייס קפה?:
-
SasoriRedSands- איזה פאדיחה! הייתי בטוחה שאתה יואב אז קיבלתי אותו...פאדיחה שלי אז כי יש לך קום שמור אגדיל ל6 שחקנים, התקבלת תגיב להתחלה
[B]~גלעד~
[/B]
אתה צועק ''יש פה מישהו?'', ומיד לאחר מכן מתחרט, לפתע נשמעות נקישות רגליים רבות, צמרמורת של פחד עוברת בגבך, לפתע, נשמע קול אישה צומני, ניכר כי על פי קולה היא ממהרת ''היי, אתה שם, מעביר גוגל, אנחנו צריכים ל[url]www.walla.com[/url]'' אתה שומע אותה אומרת לך, אתה מסתובב ורואה קבוצת-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRt222R7xzdyGtZSoe_U6WcYNt9xge_1cGcPzPu3YFYETnaId4CmQ[/IMG]
מה תעשה?
[B]~קווין~
[/B]
שני החייזרים מסתכלים אלייך לרגע במבט משתהה ואז מתחילים לפרוץ הצחוק גדול.
זרוע ארבע אומר: ''חחח...ילד אנושי-באינטרנט..... פחחחח'', החייזר שלידו, ווילגקס, אומר בהשתנקות בין פרץ צחוק זה לאחר ''והוא...רוצה להביס את שונם...'', ''פחחחחחחחחחחחח'' פרצו שוה הזוג בצחוק מתגלגל, ''תודה באמת..'' אתה ממלמל וקופץ על גבי האותיות בכדי להגיע אל הלשוניות, אתה עומד לגעת בלשונית ''אולמטריקס'' בדיוק שזרוע ארבע אומר ''חכה ילד..''
מה תעשה?
[B]~דרן~[/B]
אתה צועק ''איזרה סולד'רס'' לאחר כמה ניסיונות הקלדה כושלים בתבנית החיפוש, ''אוליססס תהיהס כבר בשקטססס?'' שואל קול נשי נרגז, צמרמורת פחד עוברת בגבך למשמע הקול הצורמני, אתה מסתובב לאחור ורואה מחזה אשר מעט מפחיד אותך, אתה מיד מזהה את הנחש אשר נמצא מולך, אומנם מעט מפוקסל יותר מהרגיל, אבל זה בהחלט הוא
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRujdn3T1q-jkd6gVC5NMkY5X8WMCxUIEa1XdvXnl27kwZhtLzS[/IMG]
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287122]SasoriRedSands- איזה פאדיחה! הייתי בטוחה שאתה יואב אז קיבלתי אותו...פאדיחה שלי אז כי יש לך קום שמור אגדיל ל6 שחקנים, התקבלת תגיב להתחלה
[
[B]~קווין~
[/B]
שני החייזרים מסתכלים אלייך לרגע במבט משתהה ואז מתחילים לפרוץ הצחוק גדול.
זרוע ארבע אומר: ''חחח...ילד אנושי-באינטרנט..... פחחחח'', החייזר שלידו, ווילגקס, אומר בהשתנקות בין פרץ צחוק זה לאחר ''והוא...רוצה להביס את שונם...'', ''פחחחחחחחחחחחח'' פרצו שוה הזוג בצחוק מתגלגל, ''תודה באמת..'' אתה ממלמל וקופץ על גבי האותיות בכדי להגיע אל הלשוניות, אתה עומד לגעת בלשונית ''אולמטריקס'' בדיוק שזרוע ארבע אומר ''חכה ילד..''
מה תעשה?
][/QUOTE]
סורי אקוואקס P:
~~~~
"מה?" אני שואל אותו בקוצר רוח.'כדאי שהז יהיה חשוב. שי לי אינטרנט שלם להציל.' אני חשוב לעצמי בעוקצנות.אם המ שהוא אורמ אל חשוב מאוד אני נוגע בלשונית אולטימאטריקס ומקווה שיש שם אולטימאטריקס שאני יכול להשתמש בו.'הלוואי שיש שם.' אני חושב לעצמי בתקווה,ומדמיין לעצמי איך זה יהיה להיות ארמורדרילו.
-
[QUOTE]יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.[/QUOTE]
"זה מוזר,אז אני בתוך מחשב? טוב-אני אנסה להכנס לקונטר,ככה אוכל להשיג נשקים ולפחות להנות מהעובדה שאני במחשב" אומר ואקפוץ אל מקש ההתחל, אקוץ כמה לשונויות ואבעט חזק בלשונית הקונטר סטריק,בתקווה שאשאב ואראה את מסך הפתיחה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1287006"]
[B]~מגל~[/B]
אתה חושב מעט מה לעשות ולבסוף מחליט לקפוץ, אתה קופץ מן האות O עלייה אתה עומד את תבנית החיפוש תוך כדי נפילה אתה צועק משהו בין ''אהההההההההההצילו'' לבין '''אאאאאאאאאאאאאאהההכיייףףףף לייי''
כאשר אתה נוחת בשלום, אתה מחפש דרך לכתוב את מבוקשך, ולבסוף רואה ציור מקלדת קטנה בסוף תבנית החיפוש, אתה נוגע בא בעדינות ולפתע מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, מוזיקה מתחילה להתנגן0אתה מבין שאיכשהו הפעלת בטעות את רצועת המוזיקה במחשב שלך, אתה קופץ עם המנגינה מאות לאות עד שאתה רושם "DragonBall Multiverse", לבסוף אתה קופץ על ''חיפוש'', וכמה תוצאות נראות לפנייך, אתה בוחר בראשונה ונוגע בא, המסך מיד מתחלף, אתה נמצא באתר שרצית, הדמויוות מהסדרה, במקום לא לזוז, זזות ומדברות, מה תעשה?
[IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2616559.png[/IMG][/IMG]
[/QUOTE]
"וואו!" אתלהב ואקפוץ במקומי. "אז אני באמת במחשב!". 'מעניין כמה אני אוכל להנות כאן...' אחשוב לעצמי ואצחק צחוק מרושע!
אני אטפס על המסך עד שאגיע לפינה הימנית למעלה- שם אחליף את השפה מאנגלית לעברית.
אחרי ההעברה, אלך ללשונית "קרא DBM" ואבעט בה עד שהמסך יתחלף.
שם, אני אכנס לדף של גאסט קר-קול, הסופר נאמק, ואשאל אותו מה תהיה המשאלה שלו אם הוא ינצח בטורניר.
-
[B]~קווין~[/B]
''תוותר ילד, אין לך שום סיכוי מולו, עם אתה יודע מה טוב בשבילך, ואתה רוצה לחיות-אל תלך אליו'' אומר זרוע ארבע, אתה מגלגל עיינים ומטפס אל עבר לשונית האולמטריקסף אתה בועט בא בחוזקה עד שהמסך משתנה, אתה רואה כי כאן האתר נראה אחרת, אולמטריקסים מתעופפים לכל עבר, אתה לוקח אחד אך מיד חוטף זרם ביד, ''מי הוא המבקש לקחת אולמטריקס שיתוודה?'' נשמע לפתע קול רועם, ואתה רואה מולך חייזר ירוק בצורת תמנון-
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?
q=tbn:ANd9GcRpw01ibZi4TYQ7MfvFya5lbPhycA8yAatnCK_Ev53Z7Ap-hA8zEA[/IMG]
החייזר ממשיך את דבריו ואומר ''הרוצה האולמטריקס את האתגר יאלץ לעבור''
[B]~מקס~[/B]
אתה קופץ מן האות O אל תבנית החיפוש, וממנה אתה קופץ אל שורת המשימות ''וואוו..זה מוזר'' אתה ממלמלצשאתה מגלה שאתה עומד על סימן ההתחל העגול שבמחשב שלך, אתה בועט בסימן בחוזקה וזה מיד נפתח, אתה מטפס על אותיות וסמלים, עד שאתה מגיע אל לשונית הקונטר שלך, אתה בועט בלשונית בחוזקה, ושוב המסך משתנה, מאחורייך מתחיל מסך הפתיחה לפעול והמשחק מתחיל לרוץ מאחורייך.
[B]~מגל~
[/B]
tאתה מטפס וקופץ אל לשונית ה''קרא dbm'', המסך מיד מתחלף, בדיוק שאתה עומד להיכנס אל הדף של של גאסט קר-קול, הסופר נאמק בכדי לשאול אותו מה תהיה משאלתו עם ינצח בטורניר, אתה שומע קול ''עצור בן אנוש, מה מעשייך כאן? מקומך בעולם האמיתי ולא בוירטואלי, מה מטרתך?'', הקול נשמע מעט צורמני, אתה מסתובב בהפתע ונחרד לגלות שמאחורייך עומד-
[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/kxmztnwyyzqy.bmp[/IMG]
והוא נראה מאוד זועם