לא.
אני חושב שצריך לעשות את זה מסודר עם הגרלות כל פעם שכולם יסיימו בסבב.
אחרת זה לא פייר אם אתה מסיים הרבה לפני או הרבה אחרי האחרים.
Printable View
לא.
אני חושב שצריך לעשות את זה מסודר עם הגרלות כל פעם שכולם יסיימו בסבב.
אחרת זה לא פייר אם אתה מסיים הרבה לפני או הרבה אחרי האחרים.
ניצחתי 1-0 בקרב הכי דפוק בעולם!
ליאון לא יודע לשחק,הוא מוריד לעצמו סתם נקודות חיים והוא לא רוצה לעשות עכשיו את המאץ' השני והוא סתם מעצבן!
עריכה:
2-0 במאץ' הכי דפוק בעולם!
[QUOTE=Angelamon;1288853]ניצחתי 1-0 בקרב הכי דפוק בעולם!
ליאון לא יודע לשחק,הוא מוריד לעצמו סתם נקודות חיים והוא לא רוצה לעשות עכשיו את המאץ' השני והוא סתם מעצבן!
עריכה:
2-0 במאץ' הכי דפוק בעולם![/QUOTE]
א' זה ברור שזאת תוצאה בגלל שאתה מנוסה
ב'נרשמתי עם הדק הדפןוק הזה אבל יכולתי להשתמש בדק הרבה יותר טוב
ג' יש יותר נוב ממני!
זה יהיה כולם נגד כולם אבל בשביל מה הגרלה? פשוט ננסה לעשות מסודר ומקסימום לא אז לא מסודר. והבנתי בסדר פשוט הבאת ללהב זמיינס ואני לא סובל אותו אז אתה יודע... אבל בסדר
---
הקרב שלי ושל להב ארך כ50 דקות והסתיים ב2-1, הצלחתי לאחר קרב שלישי מתיש והמון טעויות שלי שחלקן מסיימות משחק, לנצח את הקרב... ממש היה נורא מהבחינה הזו >< אבל אשמתי הבלעדית, להב צדק כשהיו דברים שהיו אשמה שלי והייתי צריך לסבול מהם כי מגיע לי.
קרב 1 - ידיים מחרידות לשנינו למרות שללהב 3 Jd ועם קצת מיל זה יכול להפוך לwin ככה שבעצם רק השליפות אחרי הפכו את זה ללאטוב, בסוף בעזרת שימוש בטכניקה של 7 קלפים ביד בסוף תור אז זורק 1, שמתי מטרות בגרייב לפולסר והצלחתי לנצח.
קרב 2- להב יספר בכבוד חחח
קרב 3 - היו לי מלא דרקונים בגרייב שפשוט -לא היה מה לעשות איתם-. ללהב גם היה קשה להביא דברים והשליפות לא משהו, שיחקנו על כל שליפה ובסוף להב עמד להפסיד על דק אוף!!!!!!!!!! אבל במקרה היה לי האנטד שניצח את זה מבחינת Lp.
מיד אפתח סיבוב חדש שמעודכן עם נצחונות סיבוב ב'.
[QUOTE=Blackbeard;1288864]כן בלתי אפשרי לשחק עם לאון ><
זה יהיה כולם נגד כולם אבל בשביל מה הגרלה? פשוט ננסה לעשות מסודר ומקסימום לא אז לא מסודר. והבנתי בסדר פשוט הבאת ללהב זמיינס ואני לא סובל אותו אז אתה יודע... אבל בסדר
---
הקרב שלי ושל להב ארך כ50 דקות והסתיים ב2-1, הצלחתי לאחר קרב שלישי מתיש והמון טעויות שלי שחלקן מסיימות משחק, לנצח את הקרב... ממש היה נורא מהבחינה הזו >< אבל אשמתי הבלעדית, להב צדק כשהיו דברים שהיו אשמה שלי והייתי צריך לסבול מהם כי מגיע לי.
קרב 1 - ידיים מחרידות לשנינו למרות שללהב 3 Jd ועם קצת מיל זה יכול להפוך לwin ככה שבעצם רק השליפות אחרי הפכו את זה ללאטוב, בסוף בעזרת שימוש בטכניקה של 7 קלפים ביד בסוף תור אז זורק 1, שמתי מטרות בגרייב לפולסר והצלחתי לנצח.
קרב 2- להב יספר בכבוד חחח
קרב 3 - היו לי מלא דרקונים בגרייב שפשוט -לא היה מה לעשות איתם-. ללהב גם היה קשה להביא דברים והשליפות לא משהו, שיחקנו על כל שליפה ובסוף להב עמד להפסיד על דק אוף!!!!!!!!!! אבל במקרה היה לי האנטד שניצח את זה מבחינת Lp.
מיד אפתח סיבוב חדש שמעודכן עם נצחונות סיבוב ב'.[/QUOTE]
אפשר לשחק איתי אבל בחרתי בדק מעצבן שרק עם הייתי מגיע לדור או אריתי היה עובד קצת
המנצחים בסיבוב הראשונים:אני,להב ואביב.
המנצחים בסיבוב השני:אני,איתי ו[מי ניצח בקרב שלכם,לא הבנתי]
עומר יש יותר נ וב ממני
אתה אל תזלזל באיתי ובדור,הם דואליסטים יותר טובים ממה שתהיה בכול החיים שלך,אז שב בשקט ומי כבר יכול להיות יותר נוב ממך?
[QUOTE=Angelamon;1288870]אתה אל תזלזל באיתי ובדור,הם דואליסטים יותר טובים ממה שתהיה בכול החיים שלך,אז שב בשקט ומי כבר יכול להיות יותר נוב ממך?[/QUOTE]
לא מזללזל אבל המטרה יכולה לעבוד טיפה בתיאוריה על הדקים שלהם והמון דווקא אז אם ככה אתה מרגיש אני מבין למה אתה כועס
חברה לא צריך לריב , בסופו של דבר זה רק משחק...
טוב אז כמו שאביב אמר הדואל הזה נערך 50 דקות פשוט סיוט שצריך להיות מרוכז בשביל לא לעשות טעויות ><
קרב ראשון אני מקבל יד של 3 ג'י די 2 וולף ועוד משהו אם אני זוכר נכון , אביב השתמש בטכניקה של 7 קלפים ביד וזריקת קלף מה שגרם לו לניצחון במיוחד ששלפתי אלור והימרתי על כל הקופה שלפתי וורנינג ואהרן באניש של 7 קלפים ואביב מנצח,1-0 לאביב.
דואל שני מהלך ענק שלי מזמן ליילה תור לפני זה פלג היה הפוך מסיים תור זורק מיל של 3 עם וולף שבא לי לזירה אביב מביא רד אייז ופולסאר תוקף עם רד אייז את ליילה זורק הונסט רד אייז הולך לגרייב אביב תוקף את וולף עם פולסאר הוא מסיים תור אני מסנכרן ליילה עם פלג לבריונאק מקפיץ לו את פולסאר מביא ספיישל את בלק לסטר ומנצח בעוד שלאביב היה 4200 נקודות חיים,בינתיים 1-1
דואל שלישי היה סיוט פשוט לשנינו ידיים תקועות אבל עם פוטנציאל למשהו אני מביא עוד איכשהו דברים כמו סלסטיה עם יכולת, ג'י די אבל חוטף דברים מחרידים כמו Tt צ'יין דיספריינס ועוד דברים מעצבנים והגענו למצב שאחד מאיתנו יפסיד מדק אוף בהתחלה היה נראה שאביב יפסיד מדק אוף אבל בגלל שהבאתי סלסטיה שקיבלה Tt אבל עדיין זרקתי 4 הגעתי למצב שאני זה שמפסיד מדק אוף באסה .... :(
אבל כל הכבוד לאביב ו-2-1 לו
עריכה-לאביב היה האנטד למרות שהוא הפעיל האנטד אביב היה יכול לשמור את האנטד ולתת לי להפסיד מדק אוף שהשליפות הבאות היו דברים שלא יעזרו לי לנצח בעוד היה לי וורנינג הפוך שלא יכלתי להפעיל בגלל 1400 נקודות חיים
תודות לאביב שהזכיר לי את מה שצויין בעריכה .... אז תודה לך אביב Xd