אייל מתי אתה רוצה?
יכול עכשיו?
Printable View
אייל מתי אתה רוצה?
יכול עכשיו?
מה זה שנינו וכרגע לא טוב
נו אני רוצה לסיים עם זה...
בוא עכשיו..
רגע אני הולך לאנשהו עכשו ויקח זמן להגיע לדואלינג ובאדום אני פותח
מתי אתה חוזר?
עוד מעט נראה לי
תכנס כשתחזור.
[QUOTE=DarkTiger;1289275]תכנס כשתחזור.[/QUOTE]
טוב ואני משאיר מחשב דולק
טוב כנס כבר אני מתחיל לאבד את הסובלנות.
היו לי 'קלפים נהדרים ודווקא שיחקתי טוב היו לי לוק דוג וקלךוק רסונטור בהפתעה איתי נתן לי לזמן את קלוק רסונטור כשבמקום להפעיל את היכולת שלו התבלבתי ושמתי בהתקפה אבל זימנתי ולטיק ביקורן במקום להרוס אותו (למרות שהיו לו רק הפוכים) זימנתי צ'יין דרשר וצ'יינסור אינסקט עשיתי אקסיד ויצרתי דאיגוסטו אימרל אבל אז כשזימנתי "צ'יינסור אינסקט" נוסף איתי הפעיל קלף שגרם לכל המפלצות להיות מושמדות ואז הוא זימן כמה מפלצות שאני לא זוכר וחיסל אותי אחר כך השני.
איתי ימשיך לספר מצב הקרב:0לי 1 לאיתי.
בכל מקרה כל הכבוד לך איתי, אתה פשוט צריך לקחת בנייה מוכנה שמישהו הכין אתה עוד לא יכול להכין משהו בעצמך
אני יכול להמשיך עכשיו
מה שקרה הוא שהרסתי לו את המפלצות וזימנתי את פאבלד ראבן.
היו לי ביד מההתחלה שני גולד וסילבה אחת, זימנתי אותם עם היכולת שלו וניצחתי
הייתה לי ולדארקטייגר הזדמנות לעשות קרב ולכן עשינו זאת.
ניצחתי 2-0 האמת שבאמת בזכות, למרות שהוא לא הצליח כל כך להריץ תקומבואים שלו אבל גם ידעתי בדיוק מה לעשות. למשל הוא תקף את ראיקו עם סילבה, במקום להרוס סילבה הרסתי זירה שזה המנוע של הדק, ובתורי ראיקו שימש כלייט היחיד שהיה בגרייב להביא סורסרר שמרחיק סילבה. אבל קרב שני היה הרבה יותר ארוך מהראשון שקיבל יד לא משהו לפי מה שאמר,
בכל אופן נהניתי לשחק נגדך! לא השתמשתי בff בכלל, וההאנטדים פשוט עשו את כל העבודה. החזרתי סורסרר פעמיים עם האנטד! בשילוב עם המיל זה ענק ולא צריך FF בכלל, ודיביין דרגון החדש פשוט ענק. באמת בחירות טובות ובנייה טובה שלי.
תודה על הקרב!
אני על 4-0
מה זה Ff?
נהניתי מהקרב, אני חושב שניצלתי את האפשרויות הטובות ביותר שהגיעו אליי עם השליפה הגרועה שהייתה לי במהלך המשחקים, באחד רק קלפי דיסקארד ובשני רק מפלצות ברמות גבוהות.
ניצחתי את אייל 2-0 במאטץ'
אביב מה דעתך על הקומבו עם ראבן?
ראבן?
ויופי נשאר רק הקרב של להב ונלך לסיבוב 4 שבו כבר עשיתי תקרב שלי נגדך.
ותשמע אם לא הייתי דואג להוריד תזירה אז הגרפה ביד היה הופך לקטלני