-
[COLOR="DarkOrange"]דארן-
"בבקשה" אומרת פרופסור ג'וניפר ונותנת לך פוכדור מבריק ועוד חמישה פוכדורים ריקים "אלה לילכו פוקימונים, וזה בשביל לדעת על פוקימון מסוים שתיפגוש את המידע שאתה צריך" היא מוסיפה ונותנת לך פוקדע. אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה ומתחיל ללכת לכיוון דרך 1
מה תעשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אייס-
תבחר צבע
-------------------
"שלום אייס נעים מאוד להכיר אותך שמי פרופסור ג'וניפר ולגבי טפיג- בבקשה" הפרופסור אומרת ונותנת לך פוכדור מבריק ועוד חמישה פוכדורים ופוקדע "איתם תתפוס פוקימונים ותרחיב את הצוות שלך ועם הפוקדע תוכל ללמוד מידע על הפוקימון שתכוון אליו את המכשיר" היא אומרת. אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה לעבר דרך 1
מה תעשה[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1290221][COLOR="DarkOrange"]דארן-
"בבקשה" אומרת פרופסור ג'וניפר ונותנת לך פוכדור מבריק ועוד חמישה פוכדורים ריקים "אלה לילכו פוקימונים, וזה בשביל לדעת על פוקימון מסוים שתיפגוש את המידע שאתה צריך" היא מוסיפה ונותנת לך פוקדע. אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה ומתחיל ללכת לכיוון דרך 1
מה תעשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]אייס-
תבחר צבע
-------------------
"שלום אייס נעים מאוד להכיר אותך שמי פרופסור ג'וניפר ולגבי טפיג- בבקשה" הפרופסור אומרת ונותנת לך פוכדור מבריק ועוד חמישה פוכדורים ופוקדע "איתם תתפוס פוקימונים ותרחיב את הצוות שלך ועם הפוקדע תוכל ללמוד מידע על הפוקימון שתכוון אליו את המכשיר" היא אומרת. אתה מודה לה ויוצא מהמעבדה לעבר דרך 1
מה תעשה[/COLOR][/QUOTE]
*כחול אבל אוכל להחליף בהמשך
אמשיך ללכת בדרך 1 ואוציא את טפיג ואומר לו "אני המאמן שלך ואנחנו נהיה החברים הכי טובים אני אקרא לך היטוורמ אוהב את זה?" אשאל את טפיג ואמשיך בדרך עד שאגיע.
-
אני מצטער, אבל אני חייב לפרוש. אין לי זמן לזה.
-
[quote=r03e;1290170]
[COLOR=blue][B][U]התחלה[/U][/B]
אחרי שקיבלתם את המכתב אתם הולכים בשמחה למעבדה של פרופסור ג'וניפר. הפרופסור מכיכת ושואלת "שלום לכם אתם רוצים להתחיל את המסע שלכם ולבחור את הפוקימון הראשון שלכם?, איזה פוקימון תירצו"
מה תעשו?[/COLOR][/quote]
"אני רוצה בבקשה את אושווט!" אגיד לפרופסורית "אני ממש אוהב פוקימוני מים וחשמל,אני מקווה שאולי אצליח להשיג גפ ]יקאצ'ו במהלך המסע שלי!" אגיד לה ואקח את הפוכדור.
-
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה זורק את הפוכדור של טפיג ויוצא מיתוכו פוקימון כתום דמוי חזיר עם זנב מסולסל שבסופו כדור אדום([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mwemmzjyu1gm.gif[/IMG][/URL]). לאחר שאתה נותן לטפיג את שם החיבה הוא מהנהן ונראה שהוא אוהב את השם הזה והוא ניראה שמח. לאחר מכן אתם יוצאים לכיוון דרך 1 ומתחילים ללכת פתאום אתם רואים פוקימון חום דמוי דביבון ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/jnlzmqzxujmn.gif[/IMG][/URL])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
הפרופסור מחיכת לעברך ונותנת לך פוכדור שעליו יש סימן של עלה "בבקשה" אומרת הפרופסור ואז ניגשת למדף ולוקחת מישם חמישה פוכדורים ומכשיר מוזר. "זה פוקדע, איתו תוכל לקבל מידע על פוקימונים שתיפגוש" אומרת הפרופסור ונותנת לך את הפוקדורים ואת הפוקדע "בהצלחה" היא מוסיפה ואתה מודה לה ויוצא מהמעבדה
תה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1290276][COLOR="Blue"]אייס-
אתה זורק את הפוכדור של טפיג ויוצא מיתוכו פוקימון כתום דמוי חזיר עם זנב מסולסל שבסופו כדור אדום([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mwemmzjyu1gm.gif[/IMG][/URL]). לאחר שאתה נותן לטפיג את שם החיבה הוא מהנהן ונראה שהוא אוהב את השם הזה והוא ניראה שמח. לאחר מכן אתם יוצאים לכיוון דרך 1 ומתחילים ללכת פתאום אתם רואים פוקימון חום דמוי דביבון ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/jnlzmqzxujmn.gif[/IMG][/URL])
מה תעשה?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
אומר ליצור הקטן "שלום לך רוצה להצטרף למסע שלי? אתה נראה לי כמו יצור חזק שמח ומהיר מאוד ואתה רעב יש לי עוגיה" אומר ואכין פוקדור ובאותו זמן אחצה עוגיה מהתיק שלי ל2 כדי שטפיג והפוקימון המוזר יאכלו ואבדוק מה המתקפות של טפיג ואז את הפוקימון בפוקידע.
-
[quote=r03e;1290276][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
הפרופסור מחיכת לעברך ונותנת לך פוכדור שעליו יש סימן של עלה "בבקשה" אומרת הפרופסור ואז ניגשת למדף ולוקחת מישם חמישה פוכדורים ומכשיר מוזר. "זה פוקדע, איתו תוכל לקבל מידע על פוקימונים שתיפגוש" אומרת הפרופסור ונותנת לך את הפוקדורים ואת הפוקדע "בהצלחה" היא מוסיפה ואתה מודה לה ויוצא מהמעבדה
תה תעשה?[/COLOR][/quote]
" צא עכשיו מהפוכדור!" אצעק תוך כדי זריקה של הפוכדור באוויר ואשלוף את הפוקידע בסקרנות כדי לדעת איזה פוקימון ממתין לי בתוך הפוכדור
-
[COLOR="Blue"]אייס-
אתה מוציא את הפוקדע ובודק את היטוורם(תקרא לו ככה מעכשיו או שתבטל את שם החיבה) בפוקדע ואתה שומע קול מכני שאומר: "טפיג, פוקימון חזיר האש, טפיג ידוע בתור פוקימון חברותי מאוד שנותה להתחבר בקלות. מתקפות: גחלת נהמה ודחיפה" לאחר שאתה בודק את היטוורם אתה עובר לפוקימון השני והקול המכני חוזר: "פטראט, פוקימון התצפית, פטראט חי בדרך כלל הלהקה אשר חיה במערה. מעל המערה ישנם תצפיתנים אשר מזהירים את שאר הלהקה כאשר מתקרבת סכנה" אתה ניגש לפטראט ושואל אותו עם הוא רוצה להצטרף ומציע לו עוגיה. פטראט אוכל ברצון את חצי העוגיה שלו והיטוורם אוכל את שלו. אתה מנסה לתפוס את פטראט אבל פטראט לא נותן לך ומתחמק מהפוכדור. אתה מבין שהוא רוצצה לערוך קרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה מוציא את אושווט מהפוכדור ומכוון אליו את הפוקדע. אתה שומע קול מכני שאומר: "אושווט פוקימון לוטרת הים, אושווט הוא פוקימון בישן מאוד ועם זאת גם חמוד מאוד. אושווט יכול להשתמש בצדף שעל גופו כדי לספוג מתקפות חשמלשכמעט לא ישפיעו עליו. המתקפות של אושווט הם: סיבוב זנב, אקדח מים ודחיפה" אתה מכניס את הפוקדע ורואה שאושווט מסתכל עליך בסקרנות וחשד- כאילו הוא בוחן אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1290539][COLOR="Blue"]אייס-
אתה מוציא את הפוקדע ובודק את היטוורם(תקרא לו ככה מעכשיו או שתבטל את שם החיבה) בפוקדע ואתה שומע קול מכני שאומר: "טפיג, פוקימון חזיר האש, טפיג ידוע בתור פוקימון חברותי מאוד שנותה להתחבר בקלות. מתקפות: גחלת נהמה ודחיפה" לאחר שאתה בודק את היטוורם אתה עובר לפוקימון השני והקול המכני חוזר: "פטראט, פוקימון התצפית, פטראט חי בדרך כלל הלהקה אשר חיה במערה. מעל המערה ישנם תצפיתנים אשר מזהירים את שאר הלהקה כאשר מתקרבת סכנה" אתה ניגש לפטראט ושואל אותו עם הוא רוצה להצטרף ומציע לו עוגיה. פטראט אוכל ברצון את חצי העוגיה שלו והיטוורם אוכל את שלו. אתה מנסה לתפוס את פטראט אבל פטראט לא נותן לך ומתחמק מהפוכדור. אתה מבין שהוא רוצצה לערוך קרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אתה מוציא את אושווט מהפוכדור ומכוון אליו את הפוקדע. אתה שומע קול מכני שאומר: "אושווט פוקימון לוטרת הים, אושווט הוא פוקימון בישן מאוד ועם זאת גם חמוד מאוד. אושווט יכול להשתמש בצדף שעל גופו כדי לספוג מתקפות חשמלשכמעט לא ישפיעו עליו. המתקפות של אושווט הם: סיבוב זנב, אקדח מים ודחיפה" אתה מכניס את הפוקדע ורואה שאושווט מסתכל עליך בסקרנות וחשד- כאילו הוא בוחן אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
*לא ראית מה שכתבתי לך בה"פ?
אומר להיטוורם להשתמש בגחלת נהמה ודחיפה על פטראט ואכין את המעדן האולטימטיבי לפוקימוני אש(אימו הייתה מגדלת פוקיממונים): לוקחים ברי שאנאצ'אן שיש לאייס בתיקו ומוציא ברי בצורת אש שמזכיר בצל עם לבה וחריף שמים עליו חריף ומלח וזעתר קל חותכים את הברי וסוחטים ברי מוצ'ו שהוא אצטרובל כחול שמזכיר גם קצת תפוח ואת החתיכות האחרות מוסיפים המנון רוטב חריף לוקחים 2 תפוחים ומקלפים את כולו לקליפות ואז סוחטים לימונים לגמרי מערבבים ומוסיפים עוד פעם פי 2 מכל מרכיב ואז מתקבל המתכון.
-
כינוי בפורום: ttrrtte
שם במשחק: איקו
תיאור דמות(לא ספרייט): לאיקו שיער כחול ועיינים כחולות מימיות, היא בדרך כלל אוספת את שערה בשתי קוקיות גבוהות משני צידי ראשה, גובהה הוא כ1.65, היא לובשת שמלה ארוכ עד גובה הברכיים בצבע תכלת עם כתפיות כחולות כהות.
אופי: איקו היא חמת מזג ומרדנית, היא יכולה להיות סבלנית והיא חברה טובה מאוד, היא לא נוטה להתחבר לאנשים בקלות, אבל שהיא כן, היא לא תוותר על החברות הזו בשום אופן
רקע: איקו נולדה לזוג הורים עשירים, היא חיה בווילה אשר נמצאת על יד יער רחב יידים, יום יום נהגה איקו לצאת ליער, היא טיפסה על עצים, רצה ביניהם, התנדנדה על גפנים, היא טיפלה בכל הפוקימונים הפצועים ושיחקה עם כולם, ברגע שפוקימונים ראו אותה, הםישר התקרבו אליה בציפייה למשחקים באותו יום, איקו הייתה מהירה מאוד עקב המשחקים ביער וגם ידעה לטפס היטב, יום אחד ראתה איקו זוג אנשים מוזרים, היא התקרבה אלייהם בשביל לשאול עם הלכו לאיבוד-דבר אשר קרה להרבה אנשים, אך נרתעה כאשר ראתה שהם אוחזים בידה של חברתה מיקו, בחוזקה רבה, הם רק הביטו בא, זוג האנשים האלה, ולפתע נעלמו כאילו לא היו, ואיתם מיקו.
מאותו יום נשבעה איקו לנצח את הצוות
הערות, בקשות, טענות, הארות, אחר, גלידה!: גלידת וניל בבקשה! לא, בעצם תות!ף לא משנה-וניל!, יודע מה כדור תות וכדור וניל!D:
-
[QUOTE=ttrrtte;1290554]כינוי בפורום: ttrrtte
תיאור דמות(לא ספרייט): לאיקו שיער כחול ועיינים כחולות מימיות, היא בדרך כלל אוספת את שערה בשתי קוקיות גבוהות משני צידי ראשה, גובהה הוא כ1.65, היא לובשת שמלה ארוכ עד גובה הברכיים בצבע תכלת עם כתפיות כחולות כהות.
אופי: איקו היא חמת מזג ומרדנית, היא יכולה להיות סבלנית והיא חברה טובה מאוד, היא לא נוטה להתחבר לאנשים בקלות, אבל שהיא כן, היא לא תוותר על החברות הזו בשום אופן
רקע: איקו נולדה לזוג הורים עשירים, היא חיה בווילה אשר נמצאת על יד יער רחב יידים, יום יום נהגה איקו לצאת ליער, היא טיפסה על עצים, רצה ביניהם, התנדנדה על גפנים, היא טיפלה בכל הפוקימונים הפצועים ושיחקה עם כולם, ברגע שפוקימונים ראו אותה, הםישר התקרבו אליה בציפייה למשחקים באותו יום, איקו הייתה מהירה מאוד עקב המשחקים ביער וגם ידעה לטפס היטב, יום אחד ראתה איקו פוקימון מוזר ביער, הוא היה כתום עם הרבה זרועות וכוכב, היא ניסתה להתקרב אליו בביטחון מוחלט שזה ירצה לשחק איתה, אך במקום זאת הוא תקף אותה, מאחורי הופיעו שני אנשים שאותם זיהה איקו מיד כצוות ספייס, אבל זה לא מה שהטריד אותה, הם החזיקו בחברה הטובה ביותר מיקו, שני אנשי הצוות רק צחקו ונעלמו יחד עם דיוקסיס ומיקו, מאותו יום מיקו לא חזרה, איש אינו יודע מה קרה לה-ואיקו, החליטה שזה הגורל שלה להביס את צוות ספייס
הערות, בקשות, טענות, הארות, אחר, גלידה!: גלידת וניל בבקשה! לא, בעצם תות!ף לא משנה-וניל!, יודע מה כדור תות וכדור וניל!D:[/QUOTE]
את לא יכולת להיפגש אם דיאוקסיס עם רק יום לפני שיצאת למסע הוא נחת בכדור הארץ. תשני ואז תהיהי רשומה
[COLOR="Blue"]אייס-
מה?
-----------------
היטוורם משתמש בגחלת לעבר פטראט ופוגע בדיוק מושלם. פטראט משתמש בדחיפה על היטוורם בדיוק כשהיטוור משתמש גם הוא בדחיפה על פטראט והם מתנגשים, נוצר ענן אבק.... כשהענן מתפזר אתה רואה ששני הפוקימונים מותשים והיטוורם מנסה להשתמש בנהמה אבל נכשל בגלל שהוא מותש מאוד. אתה שוקל עם לזרוק פוקדור על פטראט
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=r03e;1290539][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=Red]אנטוני-
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אמממ מעניין" אגיד בקול "אני צריך לספר על ההתנהגות של אושווט לפרופסור רואן ברגע שאני אגיע לעיר הראשונה אתקשר אליו!" אומר והוסיף "אושווט אני המאמן החדש שלך,קוראים לי אנטוני,נעים מאוד להכיר אותך סוף סוף!" אגיד לאושווט החשדן עם חיוך "אני ואתה עומדים לעבור מסע גדול יחד!" אגיד לו "אז בוא נתחיל לזוז!" בלהט 'אני מקווה שנצליח להסתדר ביחד' אחשוב לעצמי בחשש
-
[QUOTE=ttrrtte;1290554]כינוי בפורום: ttrrtte
רקע: איקו נולדה לזוג הורים עשירים, היא חיה בווילה אשר נמצאת על יד יער רחב יידים, יום יום נהגה איקו לצאת ליער, היא טיפסה על עצים, רצה ביניהם, התנדנדה על גפנים, היא טיפלה בכל הפוקימונים הפצועים ושיחקה עם כולם, ברגע שפוקימונים ראו אותה, הםישר התקרבו אליה בציפייה למשחקים באותו יום, איקו הייתה מהירה מאוד עקב המשחקים ביער וגם ידעה לטפס היטב, יום אחד ראתה איקו זוג אנשים מוזרים, היא התקרבה אלייהם בשביל לשאול עם הלכו לאיבוד-דבר אשר קרה להרבה אנשים, אך נרתעה כאשר ראתה שהם אוחזים בידה של חברתה מיקו, בחוזקה רבה, הם רק הביטו בא, זוג האנשים האלה, ולפתע נעלמו כאילו לא היו, ואיתם מיקו.
מאותו יום נשבעה איקו לנצח את הצוות
הערות, בקשות, טענות, הארות, אחר, גלידה!: גלידת וניל בבקשה! לא, בעצם תות!ף לא משנה-וניל!, יודע מה כדור תות וכדור וניל!D:[/QUOTE]
ערכתי:)
-
[COLOR="Magenta"]איקו-
רשומה תגיבי להתחלה
הצבע בסדר?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אנטוני-
אושווט שעדין נראה מתעניין בך עושהה פרצוף חמוד ואומר "אושה" בקול לא מחיב ואתה מכניס אותו לפוכדור והולך לכיוון דרך 1. אתה הולך זמן מה ולפתע רואה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/unzhy2y2dtkm.png[/IMG][/URL]) על אחד העצים שבדרך. אתה מסתקרן ומתקרב ופתאום הפוקימון קופץ לך על הראש וסורט אותך ולאחר מיכן קופץ הצידה ומביט בך בשנאה. אתה מבין שכנראה פלשת לשטח שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1290170]רשום
[COLOR="blue"][B][U]התחלה[/U][/B]
אחרי שקיבלתם את המכתב אתם הולכים בשמחה למעבדה של פרופסור ג'וניפר. הפרופסור מכיכת ושואלת "שלום לכם אתם רוצים להתחיל את המסע שלכם ולבחור את הפוקימון הראשון שלכם?, איזה פוקימון תירצו"
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
כה הצבע בסדר:)