-
יש 3 גרסאות למשחק
1 גרסה של המשחק של 2004 אבל זה לא אומר שיצרו את זה בשנת 2004
2 גרסה שניה למשחק של 2010 שזה כמו הגרסה שהבאתי רק פחות טובה
3 הגרסה שאני הבאתי זה גרסה 3.6.1 וזה האחרונה שיצאה
ולזה שמעליי צריך לפצפץ את זה על אדום אש ובקשר למה שאמרת בהגדרות של האימלטור תשדר את זה מפלאש 64 ל128 וזה יפתור לך את הבעיה
-
אז אתה יכול להביא מפוצפץ כי די הסתבחתי עם זה
-
אני נכנסתי למשחק אבל שאני נכנס אני בתוך החדר אני הולך למדרגות והאימא אומרת "השעה צריכה להיות 11"
ומתחילים במשחק השעה 00:00
-
[QUOTE=Amitlv;1306086]אז אתה יכול להביא מפוצפץ כי די הסתבחתי עם זה[/QUOTE]
לעמית כאן יש לך מלא הורדות שאין צורך לפצפץ רק תחפש
[url]http://www.google.co.il/webhp?sourceid=navclient&ie=UTF-8#hl=iw&rlz=1R2RNSN_enIL403&site=webhp&q=pokemon+ash+gray+3.6.1+download&oq=pokemon+ash+gray+3.6.1+download&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=serp.12...0l0l2l215844l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0.llsin.&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=350937ee05bb8451&biw=1152&bih=630[/url]
ולבחור שמעליי אחי אין צורך בשעה לא חשוב איזה שעה המשחק מתחיל תסתכל בסרטון שנתתי שפתחתי את הנושא אתה תבין לבד מה עושים
-
אפשר לעשות החלפות במשחק הזה? אני פשוט רוצה את גנגר
-
בטח שאפשר יש לך אימלטור החלפות?
-
כן נשמה אבל במרכז פוקימונים אין לי את הקומה למעלה --_--:"
-
-
זה אמור להיות מבוסס על אדום אש נכנסת לכל עיר במרכז פוקמונים?
-
אני באמצע המשחק אני פשוט רוצה לדעת אם יש טעם להמשיך כי אני רוצה גנגר \=
-
אחי איפה אתה במשחק אם אתה בעיר של סברינה במכון העל חושי שצריך להביא לסברינה פוקימון על חושי והלכת לבית הרוחות ולקחת את ההאנטר הזה אז לא כדאי לך לפתח אותו כי אחרי זה שאתה נלחם בפעם השנייה בסברינה ומנצח אותה ההאנטר הזה חייב ללכת איתה ואז אם פיתחת אותו לפני לגנגר אז הלך לך הגנגר היא תיקח לך אותו ולא מחזירה אם אתה רוצה גנגר אחרי זה אבא שלה יביא לך חליל פוקימונים שאיתו אתה יכול לראות גסטלים במגדל הזה
-
סבבה אחי ותודה על הטיפ אבל עדיין זה לא משנה אם אני יתפוס גסטלי אח"כ כי עדיין אין לי את הקומה השניה במרכז הפוקימונים ואני לא יכול להחליף פוקימונים \=
-
אהה לא נורא גם האנטר הוא פוקימון סבבה וזה גם מאוד עוזר כי האנטר לומד מתקפות חזקות יותר מהר מגנגר
נגיד גנגר לומד איזו מתקפה ברמה 40 ומשהו אז האנטר ילמד אותה ברמה 30 ומשהו או אפילו 20 ומשהו
תלוי איזו מתקפה אבל אני אישית מעדיף את גנגר אז רוצה אני יגיד לך משהו קטלני אם אתה רוצה גנגר אז יכול להיות שבמשחק אתה תילחם עם מישהו שיש לו גנגר אז קח קוד לתפיסת הפוקימון של המאמן בשביל להפעיל אותו תלחץ על a+s תלוי אם שינית את המקשים האלה ותלחץ את זה לפני שאתה זורק את הפוקבול
וזהו הפוקימון הזה שלך הינה הקוד תהנה אחי :)
בזכות הקוד הזה תפסתי פוקימונים טובים וחזקים תפסתי כמויות שאתה לא מבין אפילו
4D83B1BF E0F5F507
8E883EFF 92E9660D
B6C5368A 08BE8FF4
90B4977C C0151DC2
נ.ב אם אתה רוצה עוד קודים תפנה אליי בפרטי אם אתה מבין אותי :)
-
חחחחחחחחחחח אתה אומר את זה זה כאילו את סוחר סמים
"נ.ב אם אתה רוצה עוד קודים תפנה אליי בפרטי אם אתה מבין אותי "
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ותודההה חג שמח
-