[QUOTE=r03e;1304246]אברה לא ישאר
אתה יכול בהערות לבקש לתפוס אברה אבל אתה לא יכול לשנות את הכללים ועד שלא תשנה את הרקע אתה לא נכנס[/QUOTE]
טוב אז אשנה שהאברה הלך אחרי כמה זמן שטיפלו בו ותזכור שאני רוצה לתפוס אברה
Printable View
[QUOTE=r03e;1304246]אברה לא ישאר
אתה יכול בהערות לבקש לתפוס אברה אבל אתה לא יכול לשנות את הכללים ועד שלא תשנה את הרקע אתה לא נכנס[/QUOTE]
טוב אז אשנה שהאברה הלך אחרי כמה זמן שטיפלו בו ותזכור שאני רוצה לתפוס אברה
אוקי חברה תגיבו להתחלה
[QUOTE=r03e;1304212]התחלה:
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?
[/QUOTE]
אומר לה בשמחה "שמי הוא מרקוס וארצה סנאיבי או אם הגיע אליך בטעות אברה, מה שמך?" ואז אסתכל ואחפש אברה בחוץ אם היא לא ראתה אברה(אין הרבה לכתוב בהתחלה).
[QUOTE=r03e;1304212]התחלה:
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?
[/QUOTE]
"היי" אומָר בעיניים נוצצות מהתרגשות.
"שמי הוא דניאל"השבתי בהחלטיות והסתכלתי במעבדה בהתפעלות.
[quote=r03e;1304212]התחלה:
מה תעשו?[/quote]
"שלום לך פרופסור אנה!" אפתח בדבריי בהתרגשות "באתי לכאן היום כדי לקבל את הצ'ימצ'אר שאת מציאה לכל מגויס חדש של המחתרת" אמשיך בגמגום ואז ברגע שארגע קצת אגיד לה "אני יכול בבקשה לקבל את צ'ימצ'אר?אני מבטיח לך שצ'ימצ'אר יהיה בסדר גמור איתי במסע ויגיע לרמות שאת לא דמיינת אפילו! ואז אני וצ'ימצ'אר נעצור את צוות רוקט ונחזיר את השקט בחזרה למוז רוקט!" אגיד בביטחון רב
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה מבקש מהפרופסור סנאיבי והיא נותנת לך פוכדור מבריק שמצויר עליו עלה מחייכת אליך ומאחלת "בהצלחה, הנה הפוכדור של סנאייבי והינה הפוקדע שלך וחמישה פוכדורים, תהנה במסע שלך" הפרופסור נותנת לך חמישה פוכדורים ופוקדע ואתה יוצא מהמעבדה
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
תשקיע יותר בבקשה
-------------------------------
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור "שמי אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" היא מוסיפה בחייוך נחמד "איזה תירצה" היא שואלת אותך ומחכה לתשובתך "מהר, נערי, אתה צריך לצאת למסע חשוב מאוד היום" היא מוסיפה ומסתכלת עליך בציפיה
מה תעשה:[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]אנטוני-
אתה מספר לפרופסור אנה שאתה רוצה צ'ימצ'אר ושתתפל בוא יפה. היא מחייכת ונותנת לך פוקדור מבריק עם סימן של להבה עליו. "הינה הפוכדורים והפוקדע שלך" היא אומרת ונותנת לך את הפוקדע ואת הפוכדורים. "אני בטוחה שתטפל בצ'ימצ'אר יפהושהו יגדל להיות פוקימון חזק מאוד" היא מוסיפה ומאחלת לך בהצלחה. אתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=r03e;1304267][COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה מבקש מהפרופסור סנאיבי והיא נותנת לך פוכדור מבריק שמצויר עליו עלה מחייכת אליך ומאחלת "בהצלחה, הנה הפוכדור של סנאייבי והינה הפוקדע שלך וחמישה פוכדורים, תהנה במסע שלך" הפרופסור נותנת לך חמישה פוכדורים ופוקדע ואתה יוצא מהמעבדה
מה תעשה?[/COLOR]
[?[/COLOR][/QUOTE]
אלך לכיוון דרך אחת ואזכר בזמן שטיפלתי באברה ושהיינו חברים טובים. אזכר איך רציתי לקחת אותו לביתי ואזכר שהפרופסור לא ענתה לי אז ארוץ אליה ואומר בלחץ "יש לך אברה?".
*תעשה שאפגוש פעם את אברה
כינוי בפורום: Amitlv
שם במשחק( כך הפנה אליכם): לן קאגאמינה || Kagamine Len
גיל(13~15): 13
תמונה: [SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/y4yzqzwnlyyw.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
רקע: כשלן נולד הורו נתשו אותו בבית החולים הוא נשאר שם עד שחגג את יום הולדתו הראשון ואז היכליתו בית החולים לישלוך אותו לבית יתומים כשלן הגיע לשם הוא כבר היה בן שנה וחצי לן להיה ילד נפלה עד גיל 4 כי אז הוא גילה על ההורים שלו שהוא היה בן 5 הוא הכלית לברוח מבית היתומים אז באותו לילה לך שבר את חלון המטבח וברח לסימתה האפלה כל חייו מגיל 5 הוא גר ברחובות הוא היה גונב פורץ וגם רוצח שצריך לן היה הילד המרושע בעולם!
אבל איך הסיפור שלנו מתחיל, הוא מתחיל שלן היה בן 10 הוא הכיר את כל הרחובות בעל פה ופרץ ורצח וגנב אין ספור פעמים ואז ביום גורלי אחד כשלן היה בן 13 איש מבוגר הגיע אליו ואמר לו "בו לן אני הולך לאמץ אותך" וכך לן גדל ואומן אצל האיש הכי מרושע בעולם זה היה לא אחר מהמנהיג של צוות רוקט ואז שלן חגג יומולדת הוא שאל אותו "לן מה אתה אומר על להיצתרף למקום הכי מרושע בעולם לצוות רוקט?" ולן ענה לו "חשבתי שכבר לא תשאל לעולם"
צד:צוות רוקט
פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה
פוקימונים:
שותף/שותפה: כן
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
תגים:-לא לגעת-
משימות:
בקשות/הערות: התכלה לפי הרקע שלי ושלשותף שלי גם היה סיפור טרגי או שהיה איתי בבית יתומים
[QUOTE=r03e;1304267]"
[COLOR="Red"]דניאל-
תשקיע יותר בבקשה
-------------------------------
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור "שמי אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" היא מוסיפה בחייוך נחמד "איזה תירצה" היא שואלת אותך ומחכה לתשובתך "מהר, נערי, אתה צריך לצאת למסע חשוב מאוד היום" היא מוסיפה ומסתכלת עליך בציפיה
מה תעשה?
[/QUOTE]
אוקיי.
--------------
"אני אבחר.., אני אבחר בך סינדקוויל אתה נראה מאוד חזק ותוכל לעזור לי המון במסע שלי."אומר בהתרגשות.
"אני אעשה כל שאני יוכל בכדיי לשמור עליו בריא ושלם פר' אנה."אומר ואחייך לפר' אנה.
יוצא מן המעבדה.
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה תיפגוש אברה זה בסדר על תשבור על זה את הראש
ד"א: תשקיע בתגובות יותר משורה וחצי
----------------------
הפרופסור אומרת שאין לה אברה ואתה ממשיך ללכת לכיוון דרך 1 כשלפתע אתה רואה בצד הדרך ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/nbrlomijztwh.png[/IMG][/URL]) פצוע
והוא לא נראה במצב טוב
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה אומר לפר'(:)) אנה שאתה רוצה סקווירטל והיא נותנת לך פוכדור נוצץ שיש עליו סימן של להבה. "הינה הפוכדורים והפוקדע שלך" היא אומרת ומביאה לך פוקדע וחמישה פוכדורים. "בהצלחה" היא מוסיפה בזמן שאתה יוצא מהמעבדה
מה תעשה?[/COLOR]
לן-
יש לך מלא שגיאות כתיב בתופס, עם תתקן אז אתה רשום ואני אתן לך התחלה משלך
[quote=r03e;1304267][COLOR=Blue][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]אנטוני-
אתה מספר לפרופסור אנה שאתה רוצה צ'ימצ'אר ושתתפל בוא יפה. היא מחייכת ונותנת לך פוקדור מבריק עם סימן של להבה עליו. "הינה הפוכדורים והפוקדע שלך" היא אומרת ונותנת לך את הפוקדע ואת הפוכדורים. "אני בטוחה שתטפל בצ'ימצ'אר יפהושהו יגדל להיות פוקימון חזק מאוד" היא מוסיפה ומאחלת לך בהצלחה. אתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR][/quote]
מה עם פוכדורים? XD
~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה לך פרופסור!" אגיד לפרופסורית בזמן שאתקדם לכיוון היציאה מהמעבדה. 'מעניין אותי האם צ'ימצ'אר ישמח מהעובדה שאני מהיום המאמן שלו' אחשוב לעצמי בסקרנות בזמן שאחזיק בידי את הפוכדור עם סימן הלהבה ואז אזרוק אותו באוויר ואומר "צ'ימצ'אר צא החוצה!" ואז אפנה לפוקימון האש הקטן "שלום לך צ'ימצ'אר!" אגיד לו בחיוך חמים בכדי לא להפחיד אותו "אני המאמן החדש שלך!" אמשיך בחמימות "קוראים לי אנטוני והחלום שלי הוא להפוך לפוקימון מאסטר ולעצור את צוות רוקט!" אגיד לו "מה דעתך ללכת איתי ביחד למסע ולהגשים את החלומות האלה וגם את החלומות שלך?" אשאל אותו ואם יענה כן אומר לו "אז זה הזמן לצאת למסע!" ואז אתחיל להתקדם עם צ'ימצ'אר לכיוון דרך 1
[QUOTE=r03e;1304285]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה אומר לפר'(:)) אנה שאתה רוצה סקווירטל והיא נותנת לך פוכדור נוצץ שיש עליו סימן של להבה. "הינה הפוכדורים והפוקדע שלך" היא אומרת ומביאה לך פוקדע וחמישה פוכדורים. "בהצלחה" היא מוסיפה בזמן שאתה יוצא מהמעבדה
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
סינדקוויל*
לן-
יש לך מלא שגיאות כתיב בתופס, עם תתקן אז אתה רשום ואני אתן לך התחלה משלך[/QUOTE]
תיקנתי מה שראיתי ושלחתי לך ה"פ
[QUOTE=r03e;1304285][COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה תיפגוש אברה זה בסדר על תשבור על זה את הראש
ד"א: תשקיע בתגובות יותר משורה וחצי
----------------------
הפרופסור אומרת שאין לה אברה ואתה ממשיך ללכת לכיוון דרך 1 כשלפתע אתה רואה בצד הדרך ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/nbrlomijztwh.png[/IMG][/URL]) פצוע
והוא לא נראה במצב טוב
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
*אני מחכה לאביזי ועד שהמ"ת יתאשר וזה יקרה כנראה בקרוב התגובות שלי יהיו די קצרות
אקח את הקטארפי(תבקש מפיקאצ'ו 4 אבר את האתר שיש בו את הספרייטים הזזים,זה הרבה יותר טוב) טאזכר שאמי היא רופאת פוקימונים ואז אשתמש בדרך לאבחן את האזור ואבדוק לו את הבטן, כמה היא חמה.
אני ראיתי שצירפת אותי לרשומים אבל לא סמתה תמונה וגם שיניתי את הבקשות/הערות ל:בקשות/הערות: התכלה לפי הרקע שלי ושלשותף שלי גם היה סיפור טרגי או שהיה איתי בבית יתומים