זה הורדה?
אם כן יש דרך לשחק בלי להוריד
Printable View
זה הורדה?
אם כן יש דרך לשחק בלי להוריד
כן זה להורדה , אבל שוקל גרושים...
אי אפשר דרך האינטרנט
פרסמתי הורדה בהודעה הראשונה
אתה יכול לצרף תמונות?
אני עדיין לא כיבלתי את האיימיל אולי זה בגלל שרשמתי com. ולא co.il.?
תמונות של מה? המשחק עצמו?
אם אתה רוצה יש סרטון של First Look : [URL]http://www.youtube.com/watch?v=suTGbMxuiTI[/URL]
-- - -- - -
אם לא קיבלת אז אתה יכול לנסות שוב , ולא זה אמור להיות על com
בגלל שהם פתחו את ההרשמות ויש מלא נרשמים לפעמים לא מקבלים אימייל וזה יכול לקחת גם יום , אם אין לכם זמן לחכות תרשמו אם אותו אימייל שוב / אימייל אחר
הורדתי את הקליינט אבל שאני פותח את התיקייה ואני נכנס לאדיטור זה לא עושה לי כלום..
עוד לא קיבלתי את המייל..
וואי תודה הכי לפני שראיתי את האשכול הזה הסתבכתי לא הבנתי מה זה הריגיסטיון קי הזה זה שיגע אותי תודה אחי אני חייב לך בגדול :) !!!!!!
(למרות שיש לי כבר משתמש מלפני איזה שנה שסיימתי איתו את המשחק אבל אני רוצה להתחיל עוד אחד חדש חחחחח....)
לא הבנתי מה הקטע של המשחק..
מה המטרה בו?
ועד מתי ההרשמה פתוחה?
[quote=Chopper;1306212]לא הבנתי מה הקטע של המשחק..
מה המטרה בו?
ועד מתי ההרשמה פתוחה?[/quote]
משחק פוקימון רק ברשת , אתה יכול לאמן פוקימונים ולהלחם עם מי שאת רוצה ברשת.
[quote=ThE DaRk TaL;1306210]וואי תודה הכי לפני שראיתי את האשכול הזה הסתבכתי לא הבנתי מה זה הריגיסטיון קי הזה זה שיגע אותי תודה אחי אני חייב לך בגדול :) !!!!!!
(למרות שיש לי כבר משתמש מלפני איזה שנה שסיימתי איתו את המשחק אבל אני רוצה להתחיל עוד אחד חדש חחחחח....)[/quote]
אין בעד מה :)
[quote=ChenLeshno;1305410]הורדתי את הקליינט אבל שאני פותח את התיקייה ואני נכנס לאדיטור זה לא עושה לי כלום..
עוד לא קיבלתי את המייל..[/quote]
זאת בעיה שלהם.. יש להם כנראה בעיות הרשמה , אין מה לעשות תנסו שוב
אחי הקישור לאתר שלהם עם ההורדה למשחק הם אמרו לפני הרבה זמן שהם מעבירים את ההורדה לתוך הפלייר דקס בשביל להוריד את המשחק אתם צריכים להתחבר למשתמש שלכם בפלייר דקס ויהיה אפשרות דונלאנד קלינט ושם אתם יכולים להוריד זו הדרך היחידה ההורדה שיש באתר הזה זה הורדה בכלל לתוכנה שבנתה את המשחק אחים זה לא המשחק זה תוכנת העריכה של המשחק חחחחחחח..... תתחברו לפלייר דקס ותראו את האפשרות ששם אפשר להוריד את המשחק לפותח האשכול אם אתה יכול להוסיף את מה שאמרתי להודעה הראשית כדי שכולם ידעו איך מורידים באמת ויוכלו להנות מהמשחק אז אודה לך מאוד לכולם חובה לקרוא מה שכתבתי בשביל להוריד את המשחק תהנו!!!!!! :)
נראה מגניב לאללה,אני נרשמתי.
אבל עדיין לא קיבלתי מייל...
סתם לידע הכללי שלכם, המשחק הזה מלאאאאאאאאא בלאגים... אני שיחקתי בו ועברתי את כל המכונים של קאנטו... אם אנשים מהפורום ישחקו, אני אפתח גם משתמש חדש...
אמרו עד מתי אפשר להרשם?
אין הורדה... זה כותב:
The latest client is available for download via the Playerdex.
Please note that Pokémon World Online is a Public BETA project and therefore glitches may occur at any time.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1306301]אין הורדה... זה כותב:
The latest client is available for download via the Playerdex.
Please note that Pokémon World Online is a Public BETA project and therefore glitches may occur at any time.[/QUOTE]
אחי אני אמרתי לכם גם מה צריך לעשות בשביל להוריד תקרא את ההודעה שלי למעלה בדף הזה ואז תדע.
אהה ורק שתדע שכבר סיימתי את המשחק הזה אם אתה רוצה לדעת כי שאלת אם אנשים מהפורום משחקים בזה תדע שסיימתי את קאנטו כולל את גוטו תהנה אחי :)