[QUOTE=Master Po;1305623]ושישאר קבוצתי. אבח את חלק העלילה אני רוצה לעשות לבדי, ככה יצא הכי מוצלח.[/QUOTE]
אבל זה לא המשחק שלך זה של כל הפורום אז אם יש עוד שרוצים עלילה אז הם גם יעשו ולא רק אתה אתה לא יכול להשתלת על זה
Printable View
[QUOTE=Master Po;1305623]ושישאר קבוצתי. אבח את חלק העלילה אני רוצה לעשות לבדי, ככה יצא הכי מוצלח.[/QUOTE]
אבל זה לא המשחק שלך זה של כל הפורום אז אם יש עוד שרוצים עלילה אז הם גם יעשו ולא רק אתה אתה לא יכול להשתלת על זה
הרעיון שלי לעשות באטלים....
למה באטלים??
פשות לעשות ביחד הוא בתך לא רוצה איתי כי אנכנו בריב אבל צריך לעבוד בייחד לא כל אחד לבד ואז באטלים זה לא הדרך הנכונה
אז על איזה דרך אתה מציע.....
[QUOTE=Amitlv;1305628]אבל זה לא המשחק שלך זה של כל הפורום אז אם יש עוד שרוצים עלילה אז הם גם יעשו ולא רק אתה אתה לא יכול להשתלת על זה[/QUOTE]
אני לא משתלט.
ומה הקשר לריב? אני לא רוצה איתך כי יש לך הממון שגיאות כתיב ולוקח לך זמן לכתוב, וזה סתם יעכב הכל. עדיף שתמצא חלק שבאמת תוכל לעזור בו כמו שצריך בלי לסבך את העניינים, וזה לא מתוך כעס, אלא עצה שתעזור לך ולכולנו.
לי בעיה לעבוד איך מצידי שאתה תנהל את צוות העלילה והכול יעבור דרכך אבל אם אתה עושה שינוי אתה צריך להגיד לאותו אחד ששינת ואם הוא מסכים אז בסדר אל עם לא אז לא משנים
אבל אתה לא יכול לבד כי יש עוד שרוצים
[QUOTE=Amitlv;1305639]לי בעיה לעבוד איך מצידי שאתה תנהל את צוות העלילה והכול יעבור דרכך אבל אם אתה עושה שינוי אתה צריך להגיד לאותו אחד ששינת ואם הוא מסכים אז בסדר אל עם לא אז לא משנים
אבל אתה לא יכול לבד כי יש עוד שרוצים[/QUOTE]
שוב, לא הבנתי.
תסתכל בנושא השני
ננעל לבקשת פותח הנושא