-
שם: זיו
חולייה אליה אתם רוצים להשתייך: עלילה
מדוע אני רוצה להצטרף לקבוצה: יש לי הרבה השראות וסיפורים שאני לא מפרם בפורום, ואני גם לא מתכוון לפרסם, אז אל תבקשו. רעיונות באים לי בקלות וכבר יש לי כמה רעיונות טובים לצוות רע וכאלה 3-= מגיל צעיר אני רואה ומשחק פוקימון, ואני פשוט חולה על זה! יש לי גם די אס אמיתי עם המשחקים לב זהב ושחור, ואני עומד לקבל גם את שחור 2 וכשיצא הקרימייק של דור 3 אני עושה pre-order. וגם אני חושב שרוב העלילות קצת נדושות וצריך לעשות משהו מגניב ופתוח יותר ;)
ניסיון: תקרא למעלה.
הערה: אני מעדיף לעבוד עם מישהו בלי שגיאות כתיב ועם ראש פתוח ויצירתי. אני מציע שתחלק לכל קטע במשחק קבוצה של עלילנים (משהו כמו שניים שלושה) וכל קבוצה תעבוד על הבסיס של הקטעים שלהם היא נבחרה, ובסוף כל העלילנים יעבדו ביחד על חיבור של העלילות. (כל כמה זמן כל קבוצה תצטרך לתת עידכונים על התקדמות, כד שלא יהיו ניגודים בשני קטעים שונים)
הערה 2: אם צריך מישהו שייכתוב את הטקסטים או יתרגם הכל לאנגלית, Im your man.
-
[QUOTE=Master Po;1305657]למתי להגיש את העלילה?[/QUOTE]
אם אתה מגיש עלילה שלמה אז תחלק לחלקים כי אנחנו רוצים לראות רק התחלה... ומתי שיהיה הגשה נודיע. אם זה יהיה הגשה
-
את מי קיבלתם
ומה יש לכולם מאנשים אם שגיעות כתיב אפשר לתקן את זה זה לא הבעיה!!
-
[QUOTE=Amitlv;1305663]את מי קיבלתם
ומה יש לכולם מאנשים אם שגיעות כתיב אפשר לתקן את זה זה לא הבעיה!![/QUOTE]
מקבלים כל אחד... לא צריך לעשות תחרות בין אנשים על זה שהם לא התקבלו... זה משחק של כל הפורום....
-
-
סוג של רקע למשחק תפקידים....(שאלה טיפשית)
ניראלי שפו צודק אולי אתה לא כ"כ מתאים לתפקיד... אולי יש משהוא אחר שאתה רוצה לעשות?
-
[QUOTE=niv961;1305664]מקבלים כל אחד... לא צריך לעשות תחרות בין אנשים על זה שהם לא התקבלו... זה משחק של כל הפורום....[/QUOTE]
דווקא אני חושב שאנחנו לא צריכים לקבל את כולם אם נגיע לממצב שיש יותר מדי אנשים..
בנוגע לכל העלילנים- אני גם חושב שכדאי שכל אחד יעבוד בהתחלה לבד על קטע משלו ואז נחליט על הקטע ההתחלתי ועל ההמשך.
בנוגע למתי נודע על קבלה ועל התחלת העבודה- כאשר נראה שאין עוד מצטרפים אנחנו נחלט לחוליות ומשם נתחיל את העבודה בצורה יסודית.
אנחנו נחלק את העבודה בין אנשים ככה שלא נבזבז זמן וכל יום כל קבוצה תודיע על התקדמות.
-
טוב אני מוכן לעשות עם אחרים כי הבנתי את דרך ההתנהלות שפיצה בלאסטר ציין וזה מעולה. רק תגידו איזה חלק לעשות.
אבל אני לא רוצה לעשות עם כאלו שיש להם שגיאות כתיב, ועמית נכון אפשר לתקן, אבל זה ייקח יותר זמן ויותר מאמץ, ויש כאלו שיכולים יותר טוב ממך(זוכר את הסיפור של יונובה שעשית?).
-
שם: אלון ~Donphan~
חולייה אליה אתם רוצים להשתייך: עיצוב. וגם בכללי אם אתם צריכים עזרה בנוגע לחוקים או כל דבר אחר..
מדוע אני רוצה להצטרף לקבוצה: סומך על הרעיון, טוב מאוד בעיצוב.
ניסיון: 10\9 בציור ממוחשב, מנהל הפורום לשעבר. וגם לא מעט בפוטושופ.. (כולל אנימציות)
-
[QUOTE=ChenLeshno;1305668]דווקא אני חושב שאנחנו לא צריכים לקבל את כולם אם נגיע לממצב שיש יותר מדי אנשים..
בנוגע לכל העלילנים- אני גם חושב שכדאי שכל אחד יעבוד בהתחלה לבד על קטע משלו ואז נחליט על הקטע ההתחלתי ועל ההמשך.
בנוגע למתי נודע על קבלה ועל התחלת העבודה- כאשר נראה שאין עוד מצטרפים אנחנו נחלט לחוליות ומשם נתחיל את העבודה בצורה יסודית.
אנחנו נחלק את העבודה בין אנשים ככה שלא נבזבז זמן וכל יום כל קבוצה תודיע על התקדמות.[/QUOTE]
אוקיי אנחנו צריכים עוד מעצבים
אלון אולי שהתלמידים שלך ילמדו לעשות משהוא טוב(אני לא משתחצן) שהם יבואו לפרוייקט....
-
אני חייב להגיד שעלילה צריכה להיות מוכנה כדי לערוך..
אפילו אם זה בחלקים אי אפשר לערוך סתם בלי עליללה
-
שם:רועי
חולייה אליה אתם רוצים להשתייך:עלילה
מדוע אני רוצה להצטרף לקבוצה:אני קורא הרבה ויש לי מלא רעיונות.
ניסיון:אני קורא הרבה
-
צריך עוד חוליית עריכה....
-
אני מוכנה להצטרף גם לעריכה.
אני דיי מכירה את התוכנות ואני חושבת שאני אצליח להסתדר ^^
-
חברים הודעה חשובה: אתמול בלילה נעזרתי ב- may chan ויחד ניסינו ליצור סדר עבודה.
לכן, ערכתי את ההודעה הרשמית ותוכלו לראות איך תתבצע העבודה ב"פרטי המשחק".