אוף..
אם הם מחזירים את אלונה ונהיים פחות סתומים אני רואה את זה..
Printable View
אוף..
אם הם מחזירים את אלונה ונהיים פחות סתומים אני רואה את זה..
[quote=SportMan;1305930]חח קודם שיהיה ערוץ הילדים:
[URL]http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000738736[/URL]
העונה הרביעית הייתה הרבה יותר טובה מכל העונות האחרונות והראשונות, כל פרק שם זה זהב טהור, ואז גם דיברו מהעונה השלישית שהייתה גרועה שהסדרה ישתיימה, אולי העונ השמינית תהיה כמו הרביעית כי זה אותו מקרה שאמרו שאין עוד עונה.[/quote]
בדיוק בדיוק מה שרציתי להגיד. העונה הרביעית הייתה מדהימה, פשוט עונה נהדרת ששמה את ה3 הקודמות בכיס הקטן. ואז הגיעה החמישית שבה וממנה החליטו להפוך את הסדרה לתינוקית(כשבעונה 4 זה הלך לכיוון הפוך של בגרות ראו בדיחות לא קוראים לי זינה) וככה זה נעשה גרוע. סיבות נוספות גם בהבדל בין 4 ל5 הם צירופה של דנה פרידר הגרועה והלא מצחיקה במקום התמקדות בימית סול שקצת יותר מוכשרת ויפה(בכל זאת) ממנה, וזה שנתן לא היה, וגם אחרי שחזר זה לא עזר.
[QUOTE=SportMan;1305930]חח קודם שיהיה ערוץ הילדים:
[URL]http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000738736[/URL]
העונה הרביעית הייתה הרבה יותר טובה מכל העונות האחרונות והראשונות, כל פרק שם זה זהב טהור, ואז גם דיברו מהעונה השלישית שהייתה גרועה שהסדרה ישתיימה, אולי העונ השמינית תהיה כמו הרביעית כי זה אותו מקרה שאמרו שאין עוד עונה.[/QUOTE]
לא יורידו משידור את ערוץ הילדים, אני יכול להבטיח לך את זה.
וכן, אני מסכים, העונה הרביעית הייתה מצוינת, אבל הציפיות שלי ירדו ל-0 בעונות הבאות אחריה.
אני לא חושב שהם ישנו את הסדרה למשהו כמו שהיא הייתה בעונה 4, הם ימשיכו עם הילדותיות כי קהל היעד שלהם עכשיו הוא ילדים קטנים..
[quote=Blackbeard;1306770]בדיוק בדיוק מה שרציתי להגיד. העונה הרביעית הייתה מדהימה, פשוט עונה נהדרת ששמה את ה3 הקודמות בכיס הקטן. ואז הגיעה החמישית שבה וממנה החליטו להפוך את הסדרה לתינוקית(כשבעונה 4 זה הלך לכיוון הפוך של בגרות ראו בדיחות לא קוראים לי זינה) וככה זה נעשה גרוע. סיבות נוספות גם בהבדל בין 4 ל5 הם צירופה של דנה פרידר הגרועה והלא מצחיקה במקום התמקדות בימית סול שקצת יותר מוכשרת ויפה(בכל זאת) ממנה, וזה שנתן לא היה, וגם אחרי שחזר זה לא עזר.[/quote]
[quote=ワンピース;1306774]לא יורידו משידור את ערוץ הילדים, אני יכול להבטיח לך את זה.
וכן, אני מסכים, העונה הרביעית הייתה מצוינת, אבל הציפיות שלי ירדו ל-0 בעונות הבאות אחריה.
אני לא חושב שהם ישנו את הסדרה למשהו כמו שהיא הייתה בעונה 4, הם ימשיכו עם הילדותיות כי קהל היעד שלהם עכשיו הוא ילדים קטנים..[/quote]
העונה הרביעית תוכננה להיות רק משודרת בקשת (ערוץ 2, כי ערוץ הילדים רצה לסיים בעונה השלישית את הסדרה כמו כל הסדרות שלה ובסוף התחרטה כנראה ראו שהעונה הזאת היא זהב טהור), בגלל זה השקיעו נורא בעונה הזאת והפכו את הסדרה למבוגרת בשביל קשת, מעונה חמישית קשת לא שידרה את הפיג'מות אז הם החליטו להפוך את הסרה לכזאת, אני מקווה שישנו את היחס או לפחות יעיפו את דנה "המצחיקה".
סך הכל גם הדמות של ימית הייתה הרבה יותר פתוחה וכיפית, ודנה היא מרירה כזו ומגעילה. בלי קשר לזה שגם Out Of Character נראית לי הרבה פחות מלהיבה מימית.
[QUOTE=SportMan;1306777]העונה הרביעית תוכננה להיות רק משודרת בקשת (ערוץ 2, כי ערוץ הילדים רצה לסיים בעונה השלישית את הסדרה כמו כל הסדרות שלה ובסוף התחרטה כנראה ראו שהעונה הזאת היא זהב טהור), בגלל זה השקיעו נורא בעונה הזאת והפכו את הסדרה למבוגרת בשביל קשת, מעונה חמישית קשת לא שידרה את הפיג'מות אז הם החליטו להפוך את הסרה לכזאת, אני מקווה שישנו את היחס או לפחות יעיפו את דנה "המצחיקה".[/QUOTE]
ומזל שעשו ככה.
אבל אני אומר לך, הם לא ישנו את זה, קהל היעד השתנה לילדים בני ארבע..
[QUOTE=Blackbeard;1306780]סך הכל גם הדמות של ימית הייתה הרבה יותר פתוחה וכיפית, ודנה היא מרירה כזו ומגעילה. בלי קשר לזה שגם Out Of Character נראית לי הרבה פחות מלהיבה מימית.[/QUOTE]
אני מסכים, אני לא אוהב גם את המשחק שלה, לא רק שהיא אמורה לשחק מפגרת, היא משחקת כמו מפגרת..
מעניין איזו אישה יביאו הפעם...
וכן, הסדרה הפכה לילדותית כי בעונה 1 פרק 4 קובי אומר ״סקס, סקס סקס סקס סקס״ (ראיתי את זה עכשיו) ומעונה 5 הם בחיים לא יאמרו מילה שתגרום לאמאות של ילדים קטנים להתקשר ולהתלונן...
אני רוצה שיביאו לסדרה את יעל גרובגלס, היא פשוט שחקנית אחת הטובות והמצחיקות! *
[quote=ワンピース;1305845]יש רייטינג, כמו שאמרתי, של ילדים קטנים וטיפשים שבגללם הערוץ המזוהם הזה מרוויח כסף..[/quote]
מה שאני הכי שונא בערוץ הילדים זה הריאלטי שלהם (המקום האמיתי חלש.....), ערוץ הילדים היה יכול לשרוד אבל הבעיה שלהם זה שהם הורידו תוכניות טובות ושמו במקומם חרא של תוכניות.
להזכירכם פעם היה נארוטו ופוקימון בערוץ הילדים אבל ערוץ הילדים עשה טעות ענקית כשהחליט להוריד אותם