-
[QUOTE=~Donphan~;1310678][B]החלטתי שאני נחמד היום ואכניס את כולכם (:[/B]
[B][COLOR=red]**אין יותר מקום**[/COLOR][/B]
[SIZE=4]התחלה~[/SIZE]
[I]נא לבחור אם החבר הוא בן או בת, ואיך קוראים לו![/I]
----------------
אתם יורדים מהחדר לאחר שהתארגנתם, יורדים במדרגות, ו..ההורים שלכם מחכים לכם למטה, ביחד עם משפחתכם.
על השולחן מונחת קופסא, עליה עטיפה אדומה-לבנה, בצד יש תיק קטן ונוח, אחד מהאלה שיהיה לכם יותר קל לקחת למסע.
אמא שלכם: "תראו איך גדלת! היום את/ה יוצא/ת למסע!"
אבא שלכם: "אנחנו נתגעגע, תשמרו על קשר ותיזהרו שם בחוץ!"
אתם הולכים להוריכם ומודים להם, וגם לשאר המשפחה.
להסוף מגיע הרגע הגדול, אתם פותחים את הקופסא.
בתוכה יש 6 פוכדורים, אחד מהם בצבע אדום ומעט מנופח, האחרים קטנים יותר, לידם יש פוקידע.
אתם מתרגשים, מכניסים את חמשת הפוכדורים הקטנים לכיס, ואת הגדול מחזיקים היטב ביד. את הפוקידע אתם מכניסים לכיס השני.
אתם לוקחים את התיק ורואים שיש בו ציוד מחנאות (שק שינה,אוכל,מים,כובע), אתם שמים אותו על גביכם ומתחילים להיפרד לאט מהמשפחה.
לאחר מכן, אתם יוצאים לבחוץ, הרוח הקרירה מלטפת את פניכם ואתם מוכנים לצאת למסע!~
מולכם הבית של חבר/ת ילדותכם, הבטחתם שתחכו לו/לה להיפרד, בינתיים מצד שמאל נמצאת המעבדה של הפרופ', אבל היא נעולה.
מה תעשו?[/QUOTE]
אומ....יודע מה בן בשם לן
____________________-
אני אחכה ללן בזמן שאחשוב מדוע המעבדה נעולה.
אשער לעצמי שבגלל המרחק בין ביתי לבין המעבדה אני רואה מעט מטושטש והיא בטח פתוחה.
כאשר לן יגיע אני אחבק אותו בשמחה ואפרד ממנו לשלום, ואומר ''לן עוד ניפגש!'' ואז אתחיל ללכת אל מעבדת הפרופסור
-
[QUOTE=~Donphan~;1310691][B][/B]
[B]ג'רגיל[/B]
[I]בחר שם לחברך[/I]
---------
אתה יוצא לבחוץ, נלהב למדי וזורק את הפוכדור של הפוקימון שאמור להיות חברך הטוב ביותר.
"טרי.. קו!" הוא צווח בהנאה, ואז מסתכל עליך. הוא בוחן אותך, ואתה מבטיח לו להיות טוב.
הוא מהנהן כאחד שמבטיח שגם הוא יהיה, וקופץ אל הכתף שלך.
אתה הולך לביתו של חברך, אך רגע לפני שאתה מתכוון לדפוק, הדלת נפתחת בחוזקה, "ג'רגיל?" שואל XXXX (החבר שלך), אתה מהנהן ולוחץ את ידו. "מה נשמע? איך אתה מרגיש? אני ממש לחוץ לגבי היום הראשון.. אני בטח אעשה המון טעויות.." הוא אומר ומשפיל מבט, לידו עומד פוקימון קטן וירוק, עם כתר צהבהב, גופו מכוסה קוצים דוקרנים. הוא משפיל מבט גם הוא, ואז מסתכל על חברך, ואז עליך בתקווה שתעשה משהו.[/QUOTE]
השם משפחה הוא ג'רגיל השם הוא לורן , אני רשום קודם שם ואז שם משפחה .
[B][COLOR=red]**אין יותר מקום**[/COLOR][/B]
[SIZE=4]התחלה~[/SIZE]
[I]נא לבחור אם החבר הוא בן או בת, ואיך קוראים לו![/I]
----------------
אתם יורדים מהחדר לאחר שהתארגנתם, יורדים במדרגות, ו..ההורים שלכם מחכים לכם למטה, ביחד עם משפחתכם.
על השולחן מונחת קופסא, עליה עטיפה אדומה-לבנה, בצד יש תיק קטן ונוח, אחד מהאלה שיהיה לכם יותר קל לקחת למסע.
אמא שלכם: "תראו איך גדלת! היום את/ה יוצא/ת למסע!"
אבא שלכם: "אנחנו נתגעגע, תשמרו על קשר ותיזהרו שם בחוץ!"
אתם הולכים להוריכם ומודים להם, וגם לשאר המשפחה.
להסוף מגיע הרגע הגדול, אתם פותחים את הקופסא.
בתוכה יש 6 פוכדורים, אחד מהם בצבע אדום ומעט מנופח, האחרים קטנים יותר, לידם יש פוקידע.
אתם מתרגשים, מכניסים את חמשת הפוכדורים הקטנים לכיס, ואת הגדול מחזיקים היטב ביד. את הפוקידע אתם מכניסים לכיס השני.
אתם לוקחים את התיק ורואים שיש בו ציוד מחנאות (שק שינה,אוכל,מים,כובע), אתם שמים אותו על גביכם ומתחילים להיפרד לאט מהמשפחה.
לאחר מכן, אתם יוצאים לבחוץ, הרוח הקרירה מלטפת את פניכם ואתם מוכנים לצאת למסע!~
מולכם הבית של חבר/ת ילדותכם, הבטחתם שתחכו לו/לה להיפרד, בינתיים מצד שמאל נמצאת המעבדה של הפרופ', אבל היא נעולה.
מה תעשו?[/QUOTE]
בן, שקוראים לו........... ג'וני
---------------------------------
אני אזרוק את הפוכדור הגדול שקיבלתי ואצעק בקול "טורצ'יק צא החוצה"
כשהוא יצא אגיד לו "שלום טורצ'יק אני רועי ואני אהיה המאמן שלך מעכשיו, ואני אהפוך אותך לפוקימון החזק ביותר בעולם" אגיד לו ואז אחזיר אותו לפוכדור ואדפוק על הדלת של ביתו של החבר שלי ואחכה לתשובה "ג'וני (עם לזה התכוונת) אתה שם צריך לצאת
-
[B]ניב, דבר איתי כבר במסן'[/B]
[B]מרקוס[/B]
[I]אתה לא יכול לבחור עם איזה פוקימון היא תתחיל..[/I]
--------------
אתה מתארגן ויוצא לבחוץ, נרגש ביותר.
אתה דופק על דלתה של מירה, ואמא שלה פותחת, די בלחץ "שלום מרקוס.. מירה, מירה לא נמצאת בבית" היא אומרת לך.
"למה?" אתה שואל, בצורה מאוד מפוחדת שמא קרה לה משהו. "הפוקימון שהיא קיבלה נבהל מדבר כלשהוא שאיננו יודעים, וברח אל עבר דרך 101".
[B]ג'ייקוב[/B]
[I]בחר לחברתך כינוי[/I]
----------
אתה מתבאס מכך שהמעבדה של הפרופ' סגורה אבל מנחם את עצמך וזורק את הפוכדור של טריקו, ממנו יוצא פוקימון דמוי לטאה בצבע ירוק בוהק. "טריריריקוקו" הוא מגחגך, ומסתכל עליך. "קו?" הוא שואל, "שלום לך טריקו! שמעתי שהרבה מאמנים מתחילים בוחרים אותך בתור התחלתי, אז אקרא לך בכינוי, מה דעתך על ריקו?" אתה שואל אותו, הוא חושב בערך דקה.. ומהנהן, לא נראה שיש לו בעיה עם הכינוי.
אתה נכנס לבית של החברה שלך ודופק על הדלת, אבא שלה פותח את הדלת ומחייך. "שלום ג'ייקוב, XXXX אמרה שהיא מחכה לך בדרך 101, רוצה לשתות משהו?" הוא שואל, אתה אומר שלא תודה ונפרד ממנו לשלום, ולפתע אתה שומע קריאה מכיוון דרך 101, את קריאתה של חברתך. "ג'ייקוב! בוא תראה!" היא קוראת.
[B]לן[/B]
טריק מהנהנת ואתם עולים במהירות במדרגות, אתה נכנס לחדר של אליס ורואה אותה יושבת על המיטה, מסרקת פרווה של כלבלב קטן. "שלום" אתה אומר לה, "היי שלום לך לן... וואהו! מי זה?" היא שואלת, "מי זאת" אתה מתקן אותה. "זאת טריק שלי" אתה אומר לה, "אוקיי, תכיר את ליליפאפ החמוד שלי!" היא מחייכת. הכלבלב מסתכל על טריק במבט עוין, גם טריק מסתכלת עליו ככה. הוא מתחיל לנבוח עליה, טריק מגיבה בצווחות גם כן.
[B]תומאס[/B]
אתה משבח את הסוואבלו, נראה שהוא מאושר ומתחיל לזמזמם מנגינה נחמדה ביותר.
אתה מוציא את הפוקידע והוא סורק את סוואבלו:
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/333.gif[/IMG]
"סוואבלו, פוקימון ציפור הכותנה. בלילות קרים הם מצטופפים זה לצד זה ובכך מחממים את הקבוצה, נוהגים לזמזם בזמניהם הפנוי".
אתה זורק את הפוכדור, ממנו יוצא טורצ'יק קטן. "טור, טורצ'יק!" הוא צועק, מסתכל עליך, וקופץ על לילי, היא מחייכת, ואז הוא קופץ עליך בסקרנות רבה. "טורצ'יק!" הוא אומר בהנאה.
"מה דעתך לצאת לבחוץ?" היא שואלת אותך.
[B]מיקו[/B]
את מחכה ללן בערך כ3 דקות, והוא יוצא מהבית שלו. "מיקו!" הוא קורא, הולך אלייך ומחבק אותך. "מה שלומך לן?" את שואלת, ואז מסתכלת על פוקימון קטן שרץ לידו במקום ומחזיק בול עץ. "ומה שלום הקטנצ'יק הזה?" את שואלת ומצחקקת, הוא מסמיק מעט. "אני בסדר, תכירי את טימבור! הפוקימון שהולך לנצח את הליגה כולה!" הוא אומר ברצינות. "כן בטח חח" את אומרת ונפרדת מלן, "ניפגש כבר, להתראות!" הוא אומר והולך לדרך 101 נמרץ.
את הולכת לעבר מעבדת הפרופ' אבל היא בהחלט נעולה. את שומעת קולות:
[I]-"כן, אני מוכנה"[/I]
[I]"אוקיי, אז תצאי בעוד כ5 דקות"[/I]
[I]-"אבל.. אבל הם כבר שם, מה נעשה?"[/I]
[I]"אני לא יודע.. תעשי מה שנראה לך לנכון"[/I]
לא נעים לך ואת עוזבת את המקום. הפוכדור בידיך מתחיל לרטוט, כאחד שרוצה כבר לצאת.
[B]לורן[/B]
[I]אגב, הטריקו שלך נקבה[/I]
[I]-----------[/I]
"טוב.. אמ.. נראה כבר בנוגע לטעויות" הוא אומר, נראה שהרגעת אותו טיפה.
"לי יש את קקניאה הכוכב!" הוא אומר, "קקני-אה!" הוא צועק אחריו.
"תראה את זה.. קקניאה, קליע סיכות!" הוא מורה עליו, קקניאה יורה סיכות חותכות לכל עבר שגורמות לאדמה להשתסע, אתה באמת נדהם מכוחו הרב.
[B]רועי[/B]
אתה מוציא את טורצ'יק, הוא מסתכל עליך מעט מפוחד.
"טור טור!" הוא קורא ויורה עליך גחלת, אתה מתחמק ממנה והוא מתחיל לרוץ לעבר דרך 101.
"טורצ'יק עצור!" אתה קורא, אבל הוא ממשיך לרוץ, אתה מבין שלא תוכל לחכות לג'וני.
לפתע טורצ'יק נתקע בזאב קטן ואפור, "פוצ'...ררר" הוא נוהם על טורצ'יק, ומיד לאחד מכן מגיע עוד זאב כזה, הראשון דוחף את טורצ'יק שמתגלגל אחורה כמה מטרים, אתה רואה שהוא טיפה נפצע. מאחוריך אתה שומע את ג'וני "רועי!" הוא צועק לך, ואז מביט בזאבים ועיניו נפערות. "אלה פוצ'יינה" הוא אומר, אתה רואה שמאחוריו רץ לו פוקימון גם כן דמוי זאב, רק יותר שחור. "יותר מהר האונדור" הוא קורא והוא רץ לעבריך, טורצ'יק קורא "טור טור.." בשקט ומסתכל עליך, לא מבין מי יותר מפחיד, אתה או הם.
-
[QUOTE=~Donphan~;1310729][B]ניב, דבר איתי כבר במסן'[/B]
[B]ג'ייקוב[/B]
[I]בחר לחברתך כינוי[/I]
----------
אתה מתבאס מכך שהמעבדה של הפרופ' סגורה אבל מנחם את עצמך וזורק את הפוכדור של טריקו, ממנו יוצא פוקימון דמוי לטאה בצבע ירוק בוהק. "טריריריקוקו" הוא מגחגך, ומסתכל עליך. "קו?" הוא שואל, "שלום לך טריקו! שמעתי שהרבה מאמנים מתחילים בוחרים אותך בתור התחלתי, אז אקרא לך בכינוי, מה דעתך על ריקו?" אתה שואל אותו, הוא חושב בערך דקה.. ומהנהן, לא נראה שיש לו בעיה עם הכינוי.
אתה נכנס לבית של החברה שלך ודופק על הדלת, אבא שלה פותח את הדלת ומחייך. "שלום ג'ייקוב, XXXX אמרה שהיא מחכה לך בדרך 101, רוצה לשתות משהו?" הוא שואל, אתה אומר שלא תודה ונפרד ממנו לשלום, ולפתע אתה שומע קריאה מכיוון דרך 101, את קריאתה של חברתך. "ג'ייקוב! בוא תראה!" היא קוראת.
[/QUOTE]
הממ... איקו הטסון D:
~~~~~~~~~~~~~
'מעניין מה היא רוצה ממני, הפעם...' אחשוב בזמן שאצעד אל עבר דרך 101 הירוקה...
-
[B]מרקוס[/B]
[I]אתה לא יכול לבחור עם איזה פוקימון היא תתחיל..[/I]
--------------
אתה מתארגן ויוצא לבחוץ, נרגש ביותר.
אתה דופק על דלתה של מירה, ואמא שלה פותחת, די בלחץ "שלום מרקוס.. מירה, מירה לא נמצאת בבית" היא אומרת לך.
"למה?" אתה שואל, בצורה מאוד מפוחדת שמא קרה לה משהו. "הפוקימון שהיא קיבלה נבהל מדבר כלשהוא שאיננו יודעים, וברח אל עבר דרך 101".
.[/QUOTE]
*לא ענית לי על השאלה ששאלתי אותך, אז תענה בבקשה
ארוץ אל דרך מאה ואחת במהירות ובלחץ כשאוציא את הפוקימון מהפוקדור הגדול ואומר לו "שנינו נהיה הצוות האולטימטיבי, המשימה הראשונה לצוות האולטימטיבי היא להציל את חברתי מירה".
*אין המון מה לכתוב
-
[QUOTE=~Donphan~;1310729][B]
[B]תומאס[/B]
אתה משבח את הסוואבלו, נראה שהוא מאושר ומתחיל לזמזמם מנגינה נחמדה ביותר.
אתה מוציא את הפוקידע והוא סורק את סוואבלו:
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/333.gif[/IMG]
"סוואבלו, פוקימון ציפור הכותנה. בלילות קרים הם מצטופפים זה לצד זה ובכך מחממים את הקבוצה, נוהגים לזמזם בזמניהם הפנוי".
אתה זורק את הפוכדור, ממנו יוצא טורצ'יק קטן. "טור, טורצ'יק!" הוא צועק, מסתכל עליך, וקופץ על לילי, היא מחייכת, ואז הוא קופץ עליך בסקרנות רבה. "טורצ'יק!" הוא אומר בהנאה.
"מה דעתך לצאת לבחוץ?" היא שואלת אותך.
[/QUOTE]
"בסדר!" אני אומר לה בחיוך ויוצא איתה החוצה "אני רוצה לבחון את כוחו של הטורצ'יק שלי... אז, מה דעתך על קרב קטן?" אני שואל את לילי ומלטף את ראשו של טורצ'יק בחיבה.
-
[B]לורן[/B]
[I]אגב, הטריקו שלך נקבה[/I]
[I]-----------[/I]
"טוב.. אמ.. נראה כבר בנוגע לטעויות" הוא אומר, נראה שהרגעת אותו טיפה.
"לי יש את קקניאה הכוכב!" הוא אומר, "קקני-אה!" הוא צועק אחריו.
"תראה את זה.. קקניאה, קליע סיכות!" הוא מורה עליו, קקניאה יורה סיכות חותכות לכל עבר שגורמות לאדמה להשתסע, אתה באמת נדהם מכוחו הרב.
[/QUOTE]
"וואו." אני אומר . "הקקניאה שלך ממש חזק." אומר עם חיוך עם קצת קנאה. אני מכוון את הפוקדע לכיוון קקניאה ואז לכיוון טריקו . אחרי שהפוקדע מסביר לי אליהם , "טום רוצה שנהיה יריבים במסע , אני מתכוון לזה שנעשה קרב ואחרי זה נקבע במקום מסויים ששם נילחם עוד פעם , אז מסכים?" אני אשאל אותו עם פרצוף שמשדר אין לו סיכוי להתמודד מולי .
-
[B]ג'ייקוב[/B]
אתה הולך אל איקו, כשלפתע אתה רואה זוהר כחול מנצמץ שם. אתה מסתקרן ורץ לשם במהירות, אתה שם לב שלידה יש כלב קטן וכחול, שמייצר ניצוצות כחולים. "תראה שם!" היא צועקת, כמה מטרים לידה שוכבת לה ארנבת קטנה.. אתה רואה שהיא נפגעה, וזרמים חשמליים עוברים בגופה. "עכשיו.. תראה את זה!" היא צועקת בהנאה רבה, וזורקת פוכדור על הארנבת. הארנבת נשאבת לתוך הפוכדור, הוא מתחיל להתנדנד מצד לצד.. אך נשבר והארנבת יוצאת ממנו! הארנבת מתחילה לברוח מהמקום עד שאתם לא רואים אותה. איקו מתחילה לבכות "מאוד רציתי אותה.." היא אומרת בדכאון.
[B]מרקוס[/B]
[I]לא יודע, בכל מקרה, היית שולח בה"פ ולא כאן..[/I]
----------
אתה מתחיל לרוץ אל עבר דרך 101, ומוציא את מאדקיפ מהפוכדור. "קיפ.." היא קוראת בשקט, נראה שהיא מתביישת ממך ולא מצטרפת אליך לדרך 101. "מה קרה?" אתה שואל אותה, היא מעט מתביישת, אבל אתה רואה שהיא גם מביטה על משהו מאחוריך. אתה מסתכל אחורה, ואתה רואה חבורת ציפורים חגה במעגלים מעל מאמנת ופוקימון דמוי עכביש קטן וצהוב.
[B]תומאס[/B]
אתה מלטף את ראשו של טורצ'יק שלא מפסיד לחייך, סוואבלו נראה גם כן מאושר ונראה שהם מחבבים זה את זה.
"אוקיי, אחד על אחד.. חח לא שיש לנו עוד, בחוץ בדרך 101" היא אומרת ואתה מהנהן.
שניכם יוצאים לבחוץ, ומתחילים ללכת, בדרך אתה שואל אותה "אז מה לילי? מה את מתכננת למסע?", "אני רוצה להיות מאמנת ומתאמת! שניהם ביחד זה קשה.. אבל נשתדל" היא אומרת בחיוך.
אתם מגיעים למקום נחמד מוקף עצים ודשא, וסוואבלו וטורצ'יק מתייצבים לקרב.
[B]לורן[/B]
"ברור!" הוא עונה לך, אתה מוציא את הפוקידע ובוחן אותם:
טריקו, פוקימון לטאת העצים. טריקו קופצים מעץ לעץ בעזרת הגוף האתלטי שלהם, הם נוהגים בדרך כלל להישאר בקבוצות".
לאחר מכן אתה בודק את קקניאה בפוקידע:
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/331.gif[/IMG]
"קקניאה, פוקימון הקקטוס. הוא אוגר מים בגופו כך שהוא יוכל לשרוד במדבר כחודש ללא מים"
-
[QUOTE=~Donphan~;1310749][B]
[B]תומאס[/B]
אתה מלטף את ראשו של טורצ'יק שלא מפסיד לחייך, סוואבלו נראה גם כן מאושר ונראה שהם מחבבים זה את זה.
"אוקיי, אחד על אחד.. חח לא שיש לנו עוד, בחוץ בדרך 101" היא אומרת ואתה מהנהן.
שניכם יוצאים לבחוץ, ומתחילים ללכת, בדרך אתה שואל אותה "אז מה לילי? מה את מתכננת למסע?", "אני רוצה להיות מאמנת ומתאמת! שניהם ביחד זה קשה.. אבל נשתדל" היא אומרת בחיוך.
אתם מגיעים למקום נחמד מוקף עצים ודשא, וסוואבלו וטורצ'יק מתייצבים לקרב.
[/QUOTE]
"בסדר טורצ'יק, זה הקרב הראשון שלנו, אז בוא נוציא ממנו את המקסימום!" אני מעודד אותו בחיוך "בסדר, תקוף את הסוואבלו שלה עם שריטה!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר סוואבלו
-
[b]תומאס[/b]
"בסדר טורצ'יק, זה הקרב הראשון שלנו, אז בוא נוציא ממנו את המקסימום! בסדר, תקוף את הסוואבלו שלה עם שריטה!" אתה מורה על טורצ'יק בחיוך, הוא רץ במהירות מדהימה, קופץ ושורט את סוואבלו שכמעט נופל על האדמה. "סוואבלו, אל תוותר, תתחמק מהשריטה הבאה ותתקוף בניקור!" מורה עליו לילי. כמו שהורתה עליו, הוא מעופף מעט ומתחמק מהשריטה של טורצ'יק, ובעוד טורצ'יק ממשיך קדימה, הוא מגיח לעברו כשמקורו גדל, ומצליח לגלגל אותו הצידה.
-
[QUOTE=~Donphan~;1310755][b]תומאס[/b]
"בסדר טורצ'יק, זה הקרב הראשון שלנו, אז בוא נוציא ממנו את המקסימום! בסדר, תקוף את הסוואבלו שלה עם שריטה!" אתה מורה על טורצ'יק בחיוך, הוא רץ במהירות מדהימה, קופץ ושורט את סוואבלו שכמעט נופל על האדמה. "סוואבלו, אל תוותר, תתחמק מהשריטה הבאה ותתקוף בניקור!" מורה עליו לילי. כמו שהורתה עליו, הוא מעופף מעט ומתחמק מהשריטה של טורצ'יק, ובעוד טורצ'יק ממשיך קדימה, הוא מגיח לעברו כשמקורו גדל, ומצליח לגלגל אותו הצידה.[/QUOTE]
"אוקיי טורצי'ק, כמעט הצלחת בפעם הראשונה, זה בסדר! עכשיו תשתמש במיקוד אנרגיה, ותקוף שוב בשריטה!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=~Donphan~;1310749][B][/B]
[B]לורן[/B]
"ברור!" הוא עונה לך, אתה מוציא את הפוקידע ובוחן אותם:
טריקו, פוקימון לטאת העצים. טריקו קופצים מעץ לעץ בעזרת הגוף האתלטי שלהם, הם נוהגים בדרך כלל להישאר בקבוצות".
לאחר מכן אתה בודק את קקניאה בפוקידע:
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/331.gif[/IMG]
"קקניאה, פוקימון הקקטוס. הוא אוגר מים בגופו כך שהוא יוכל לשרוד במדבר כחודש ללא מים"[/QUOTE]
אתה יכול לשנות שיהיה לי טריקו זכר לא נקבה .
אתה מבקש מטורצ'יק להתמקד, הוא זוהר בצבע כחול ונראה שהוא ממוקד במטרה.
"סוואבלו, שירה!" קוראת לילי, סוואבלו מתחיל לשיר, אבל טורצ'יק מתאמץ לא להירדם ומצליח להישאר עומד.
הוא תוקף בשריטות רבות, סוואבלו מצליח מדי פעם להתחמק, אבל לבסוף טורצ'יק פוגע בו במתקפה קריטית במיוחד, סוואבלו נופל אחורה מעולף ולילי מחזירה אותו לפוכדור.
"וואו.. הוא.. חזק" אומרת לילי בתדהמה על הטורצ'יק הקטן.
[b]לורן[/b]
[i]מה הבעיה בנקבה?[/i]
-----
אתה מתחיל ללכת לעבר דרך 101, מאושר מתמיד עם פוכדור ריק.
כשלפתע אתה שומע נביחות, בצד פוקימון דמוי דביבון מתחיל לנבוח עליך, ואז קופץ עליך, מפיל אותך.. פותח לך את התיק, לוקח אוכל ובורח.
-
[QUOTE=~Donphan~;1310777][b]תומאס[/b]
אתה מבקש מטורצ'יק להתמקד, הוא זוהר בצבע כחול ונראה שהוא ממוקד במטרה.
"סוואבלו, שירה!" קוראת לילי, סוואבלו מתחיל לשיר, אבל טורצ'יק מתאמץ לא להירדם ומצליח להישאר עומד.
הוא תוקף בשריטות רבות, סוואבלו מצליח מדי פעם להתחמק, אבל לבסוף טורצ'יק פוגע בו במתקפה קריטית במיוחד, סוואבלו נופל אחורה מעולף ולילי מחזירה אותו לפוכדור.
"וואו.. הוא.. חזק" אומרת לילי בתדהמה על הטורצ'יק הקטן.
[/QUOTE]
"יש טורצ'יק, ניצחנו!" אני קורא בשמחה ומרים אותו בחיוך ומלטף את ראשו "הסוואבלו שלך גם חזק" אני אומר ללילי "יש לי שאלה אלייך.. מה דעתך לצאת איתי?" אני שואל אותה "למסע כמובן, לא כדייט" אני ממהר להוסיף.