-
[QUOTE=Shikamaru;1312363]התחלה:
לאחר החלטתה משותפת שלך ושל מאי אתם מחליטים לצאת למסע.
אתה שוכב במיטתך וג'ון נכנס לחדרך ומעיר אותך.
"זה היום הגדול" הוא אומר לך בחיוך, "כדי שתתארגן מהר מאי כבר כאן מחכה לך" הוא מוסיף ויוצא מחדרך.
לאחר התארגנות מהירה אתה יוצא מהחדר ופוגש את מאי.
אתם נפרדים מג'ון שמאחל לכם הצלחה ואתם יוצאים מהנפחייה.
שניכם מצוידים בנשקים שלכם ובציוד מחנאות (ראה בקטגוריה ציוד מתחת ל"רשומים").
אתה מסתכל על העיר הגדולה והיפה ולפתע מאי שואלת אותך:
"אז לוק, לאן אתה רוצה שנלך?"
אתה מסתכל מסביבך ורואה שלוש דרכים, הדרך שמולך מובילה למרכז העיר ולחנויות, הדרך משמאלך מובילה ליציאה מהעיר לכיוון אימפריית הגריפון הקדושה ובהמשך הדרך לעיר טאם בריט'ינג.
הדרך מימינך מובילה ליציאה מהעיר לכיוון העיר נאסוס.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"חשבתי על זה.." אפנה אליה. "כשחרשתי על המפות, ראיתי את אימפריית הגריפון הקדושה.." אמרתי בהתלהבות. "ראיתי שהכניסה חסומה למבקרים, ואף אחד לא מצליח להגיע לטירות האלו.."
אפשיט חיוך זחוח על הפנים, "מה שאומר, שמן הסתם, אנחנו הולכים לשם.." אכרוך את זרועי סביב הכתף שלה ואתחיל לפנות לעבר ההיציאה מהעיר בזמן שאני מוביל אותה איתי.
"יש לך התנגדות..? את חושבת שכדאי עשות משהו בעיר קודם?" אשאל אותה.
-
[QUOTE=Shikamaru;1312363]*הודעה זו תערך בדקות הקרובות ובה יהיו ההתחלות של כולכם.
[COLOR="DarkGreen"][B]ג'ק טומסון[/B]
רשום, בקרוב הודעה זאת תתעדכן ובה תהיה ההתחלה שלך.
הודעות הפונות אליך יהיו כתובות בצבע הירוק.
התחלה:
זה היה יום רגיל כמו כל הימים, יצאת מביתך ופגשת את חבריך קני כרגיל.
בעודכם מבלים את היום בדיבורים ובמנוחה החלטתם שעליכם להתחיל את המסע שכל כך רציתם להתחיל. חזרת לביתך וסיפרת להוריך שהחליטו לתמוך בך וכך בילית את יומך האחרון בבית עד לרגע שבו הלכת לישון.
קרני אור מחלונך מאירים אותך בבוקר, אתה שומע ציפורים מצייצות וקולות של הליכה נשמעים מבעד לדלת. אתה שומע דפיקה קלה ולפתע אמך פותחת את הדלת כשבידה יש מגש עם ארוחת הבוקר האהובה עליך.
אתה אוכל ומתחיל להתארגן, אתה נפרד מהוריך ונפגש עם קני שחיכה לך מתחת לביתך.
שניכם מצוידים בנשקים שלכם ובציוד מחנאות (ראה בקטגוריה ציוד מתחת ל"רשומים").
"אז לאן אתה רוצה ללכת?" קני שואל אותך.
אתה מסתכל מסביבך ורואה שלוש דרכים, הדרך שמולך מובילה למרכז העיר ולשוק הגדול, הדרך משמאלך מובילה ליציאה מהעיר לכיוון ההרים הגדולה והעיר לאגש.
הדרך מימינך מובילה ליציאה מהעיר לכיוון אזור ירוק ודרך ארוכה המגיעה לעיר צ'אגה דאי.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"נראה לי שכדאי שנלך לגילדה המקומית כדי לחפש עבודה" אומר לקני ואתחיל ללכת לעבר כיכר השוק, כשאגיע לכיכר אתחיל לחפש את בינין הגילדה של הנשמה הכסופה, הגילדה בעיר. "אתה יודע איפה בינין הגילדה?" אשאל את קני תוך כדי הליכה וסריקה של המיבנים שבאזור
-
הוקפא עקב עומס של הופתח בלימודים.
25/04/12: נפתח שוב.
-
מתנצל על ההקפאה של המשחק פשוט היה לי עומס ענקי בלימודים אבל הכל הסתדר פחות או יותר ואני אשתדל להיות עד כמה שיותר פעיל.
ולהמשכים:
[COLOR="Blue"][B]מליפאן אביזי[/B]
אחיך מהנהן ואתם מתחילים ללכת למנזר בעיר לחפש אחר אביכם.
לאחר כמה דקות של הליכה אתה מבחין בנערה צעירה.
צבע שערה הוא כחול כצבע האוקיינוס ועיניה בצבע הטורקיז נראות כמו שתי יהלומים.
הנערה יושבת על ספסל ליד בית שרוף ואתה מבחין בדמעות אשר זולגות על פניה.
אתה שם לב שאחיך גם הוא מסתכל עליה ולפתע הוא פונה אליך.
"אחי, מה בדעתך שנעזור לנערה הזו" הוא אומר לך.
"אחרי הכל איזה מן ג'נטלמנים נהיה אם נשאיר אותה כאן בוכה" הוא מוסיף ומחכה לתשובה ממך.[/COLOR]
[COLOR="Sienna"][B]ארני טירנו[/B]
*אני נאלץ לאסור לך לשכפל את הכסף שלך, זה צעד לא הוגן מפני שאתה יכול להשיג פשוט כל מה שבדעתך, המכונה תוכל לשכפל דברים אך לא כסף.
- - - - - - - - - -
אתה הולך מספר דקות ומגיע למרכז העיר.
אתה רואה מזרקה גדולה ומסביבה נמצאים המון פונדקים וחנויות למינהם.
אתה רואה חנויות נשקים, לבוש, תכשיטים, וחפצי קסם.
בנוסף יש בניין גדול ומרשים אשר נימצא פסל גדול של פגסוס על גגו.
לפתע אתה שומע צעקות ואתה רואה בחור אשר מחזיק שק חום בידו ורץ לכיוון אחת היציאות מהעיר.
אתה רואה אדם נוסף יוצא מאחת מהחנויות וצועק "עצרו אותו!!! גנב!" אתה רואה שרוב אנשי העיר מתרחקים מהאזור ומפחדים להיפגע.
"מה נעשה ארני?" אחותך מיקו שואלת אותך, מסתכלת עליך במבט חסר ביטחון.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]לוק קאסטלאן[/B]
*עצה: אל תלך לשם עדיין, זה יהיה בזבוז של זמן.
- - - - - - - - - -
מאי מתכופפת ומתחמקת מאחיזה שלך, היא הולכת אחורה ומסתכלת עליך בחיוך.
"לוק..לוק..לוק" היא אומרת ומצחקקת.
"הכניסה במקום הזה סגורה ומאובטחת אנחנו לא נצליח להיכנס לשם וזה יהיה בזבוז של זמן" היא אומרת שלפתע אתה רואה שהיא נופלת על הקרקע.
"מה לעזע.." מאי אומרת ולא מספיקה לסיים את המשפט.
"תסתכלי לאן את הולכת!" לפתע אתה שומע קול שאינך מכיר.
אתה מתקרב ורואה שבזמן שמאי עמדה היא התנגשה בעוברת דרך.
מאי קמה ופניה זועפות "אני? אני עמדתי במקום! את זו שהלכת תסכלי לאן את הולכת!" היא אומרת לה בכעס.
הנערה קמה ואתה רואה אותה מסרקת את שערה הבלונדיני הארוך באצבעותיה, מאי קמה גם היא ולאחר שהנערה מסיימת היא נועצת את עיניה הכחולות בזעם על מאי וצועקת "מי את שתרימי עלי את הקול הא? חוצפנית", "את רוצה להילחם?" היא מוסיפה.
שתי הנערות מביטות זו בזו במבט זועם ניראה שהן עומדת לפתוח בקרב.
כיצד תחליט לפעול?[/COLOR]
אתם הולכים ברחבי העיר ולפתע קני מצביע לך על בניין גדול ומרשים בצבע כסף.
"אני חושב שזה כאן" הוא אומר.
אתה הולכים לבניין ורואים שהוא נעול, על דלת הכניסה נמצא שלט ובו כתוב "הגילדה יצאה למשימה גדולה ומשותפת בין כל חברי הגילדה ולכן היא תהיה סגורה לימים הקרובים".
"חבל" קני אומר ונאנח.
אתם ממשיכים לעמוד ולנעוץ מבטים בשלט כשלפתע אתם רואים ילדה קטנה מתקרבת אליכם.
הילדה מסתכלת על הבניין ושואלת אותכם "כאן נמצאת גילדת הנשמה הכסופה נכון?",קני מסתכל עליה ומהנהן. אתה רואה חיוך על פניה של הילדה הקטנה, היא ניראת בת 6 לפי דעתך.
"למה השער סגור?" הילדה שואלת אותכם.
"חברי הגילדה יצאו למשימה והם לא נמצאים" קני משיב לה.
"אוי לאא.." הילדה אומרת ונופלת ארצה על ברכיה ומתחילה לבכות.
"מ..מה קרה??" קני שואל אותה, הוא הופתע מאוד מהתגובה שלה.
"א..אחי הגדול" היא מצליחה לומר בגמגום וממשיכה ישר לבכות, תוך כדי הבכי היא מוציאה פתק מכיסה ומביאה אותו לכם.
אתם פותחים את הפתק ורואים שכתוב בו:
"שלום לך ילדה קטנה, אם תרצי לראות שוב את אחיך הגדול תצטרכי להביא לי 500 מטבעות זהב."
בנוסף למסר זה כתוב גם נקודות ציון להיכן הילדה צריכה להביא את הכסף.
הילדה ממשיכה לבכות ואומרת "א..אין לי כל כך הרבה כסף".
קני מסתכל עליך במבט נחוש ושואל "אנחנו עוזרים לה? נכון?", הוא מחכה לתשובה ממך.[/COLOR]
-
[quote=Shikamaru;1317220]מתנצל על ההקפאה של המשחק פשוט היה לי עומס ענקי בלימודים אבל הכל הסתדר פחות או יותר ואני אשתדל להיות עד כמה שיותר פעיל.
ולהמשכים:
[COLOR=blue][B]מליפאן אביזי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]אחיך מהנהן ואתם מתחילים ללכת למנזר בעיר לחפש אחר אביכם.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כמה דקות של הליכה אתה מבחין בנערה צעירה.[/COLOR]
[COLOR=blue]צבע שערה הוא כחול כצבע האוקיינוס ועיניה בצבע הטורקיז נראות כמו שתי יהלומים.[/COLOR]
[COLOR=blue]הנערה יושבת על ספסל ליד בית שרוף ואתה מבחין בדמעות אשר זולגות על פניה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שם לב שאחיך גם הוא מסתכל עליה ולפתע הוא פונה אליך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אחי, מה בדעתך שנעזור לנערה הזו" הוא אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אחרי הכל איזה מן ג'נטלמנים נהיה אם נשאיר אותה כאן בוכה" הוא מוסיף ומחכה לתשובה ממך.[/COLOR]
[/quote]
"אינני יודע מה איתך, אך אינני מגדיר את עצמי כג'נטלמן." אומר לאחי, אך מיד מהר אוסיף, "אף על פי כן, אולי כדאי לבדוק במה מדובר. אחרי הכל, אנחנו צריכים לרתום אנשים לצדנו. זה יהיה מועיל אם נהיה יודעים בתור כאלו שעוזרים לחסרי אונים. נלכה" ובהעדר הפרעות חמורות לתכנית, אגש אליה ואשאל "מה לך?".
-
[quote=Shikamaru;1317220]מתנצל על ההקפאה של המשחק פשוט היה לי עומס ענקי בלימודים אבל הכל הסתדר פחות או יותר ואני אשתדל להיות עד כמה שיותר פעיל.
ולהמשכים:
[COLOR=red][B]לוק קאסטלאן[/B][/COLOR]
[COLOR=red]*עצה: אל תלך לשם עדיין, זה יהיה בזבוז של זמן.[/COLOR]
[COLOR=red]- - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=red]מאי מתכופפת ומתחמקת מאחיזה שלך, היא הולכת אחורה ומסתכלת עליך בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=red]"לוק..לוק..לוק" היא אומרת ומצחקקת.[/COLOR]
[COLOR=red]"הכניסה במקום הזה סגורה ומאובטחת אנחנו לא נצליח להיכנס לשם וזה יהיה בזבוז של זמן" היא אומרת שלפתע אתה רואה שהיא נופלת על הקרקע.[/COLOR]
[COLOR=red]"מה לעזע.." מאי אומרת ולא מספיקה לסיים את המשפט.[/COLOR]
[COLOR=red]"תסתכלי לאן את הולכת!" לפתע אתה שומע קול שאינך מכיר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתקרב ורואה שבזמן שמאי עמדה היא התנגשה בעוברת דרך.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי קמה ופניה זועפות "אני? אני עמדתי במקום! את זו שהלכת תסכלי לאן את הולכת!" היא אומרת לה בכעס.[/COLOR]
[COLOR=red]הנערה קמה ואתה רואה אותה מסרקת את שערה הבלונדיני הארוך באצבעותיה, מאי קמה גם היא ולאחר שהנערה מסיימת היא נועצת את עיניה הכחולות בזעם על מאי וצועקת "מי את שתרימי עלי את הקול הא? חוצפנית", "את רוצה להילחם?" היא מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=red]שתי הנערות מביטות זו בזו במבט זועם ניראה שהן עומדת לפתוח בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]כיצד תחליט לפעול?[/COLOR]
[/quote]
אחשוב בשנייה הראשונה שזה יהיה מעניין לראות את הבלונדינית נלחמת, אבל אביט במאי מהצד ואפתח את פי. "אפ אפ אפ..." אפנה אליה באצבע נוזפת "אף אחת לא צריכה להילחם פה.. מה הכוחות שלך בכלל..?"
'מתאים לי קרב טוב עכשיו.. למה שמאי תיקח את כל הכיף?' אחשוב משועשע.
-
אתם ניגשים לנערה ואתה שואל אותה "מה לך?"
הנערה מנגבת במהירות את דמעותיה וקמה.
היא מצביעה על הבית השרוף ואומרת בכעס "הם.., הם..., הם שרפו את הבית שלי!!!!".
"הם? מי זה הם?" אחיך שואל.
"האחים קירו" היא אומרת בקול שקט.
"סליחה" היא אומרת, "לא הצגתי את עצמי" היא מוסיפה.
"שמי הוא מלינה לבלאנק" הנערה אומרת.
אחיך מציג את עצמו ועוד לפני שאתה מספיק הוא גם מציג אותך.
"תודה על ההתעניינות שלכם" היא אומרת.
"אם אתם מעוניינים לעזור לי אני אתן לכם עוד מידע" היא אומרת בקול שקט.
אחיך מהנהן והיא ממשיכה לספר לכם.
"האחים קירו הם שלושה אחים, נבלים אשר גונבים ושורפים בתים של אנשים מתוך הנאה" היא אומרת ואתה רואה שידה מתכווצת לאגרוף.
"הם שרפו את הבית שלי וברחו" היא מוסיפה.
"אני צריכה אנשים שיעזרו לי להילחם בהם, אני יודעת להילחם אך אני לא אוכל לנצח את שלושתם לבדי" היא אומרת לכם וקושרת קשת ואשפת חצים שהיו מוטלים על הרצפה לגבה.
"אם תוכלו, אני אשמח מאוד שתעזרו לי" היא אומרת "כבר אין לי למי לפנות" היא מוסיפה. [/COLOR]
"המפ.." הנערה הבלונדינית מוציאה קול מזלזל.
"מה קרה ילדה? את מפחדת להילחם בי לבד אז את מביאה חבר הא?" היא אומרת למאי.
"לוק" מאי פונה אליך, "נתתי לך להילחם הרבה בעבר אני מצטערת אבל זאת ההזדמנות שלי להראות עד כמה אני חזקה, חוץ מזה היא מעצבנת אותי" היא אומרת ונועצת מבט זועם בבחורה הבלונדינית.
"שמעת ילדון , זוז" הבלונדינית אומרת לך ומצביעה לך ללכת הצידה.
"לוק אל תתערב בזה" מאי מוסיפה, היא מנסה להיות בטוחה שלא תתערב בקרב.
"נו כבר את מוכנה ילדה?" הנערה הבלונדינית מתגרה במאי.
"כן אני כן!" מאי צועקת ושולפת את המטה שלה שהיה קשור לגבה.
"לא משנה איזה כישוף את יכולה לעשות ילדה, זה לא יעבוד עלי!" הנערה הבלונדינית צועקת ושולפת קשת ואשפת חצים שהיו קשורים למותניה.
מאי מתחילה להטיל כישוף והנערה דורכת חץ.
מאי תוקפת את האוויר עם המטה שלה ואתה רואה רוח בצבע תכלת יוצאת ומתגברת בדרכה לנערה הבלונדינית.
הנערה ירתה שלושה חצים לכיוונה של מאי ושלושתם נקפאו ונפלו ארצה בגלל האטמוספרה הקפואה.
"היי אתן שתיכן!!" אתה לפתע שומע קול לא מזוהה.
אתה רואה מספר שומרים רצים לעבר מאי והנערה הבלונדינית.
מאי מיד מבטלת את הכישוף שלה.
"אסור להילחם ברחבי שטח העיר!" השומר צועק על השתיים.
"אם אתם רוצות להילחם להבא תעשו זאת מחוץ לעיר!" הוא צועק שוב והשתיים מפסיקות ומתנצלות.
השומרים נראים כועסים מאוד אך הם מחליטים לבסוף לוותר לשתיים.
הם הולכים הצידה והנערה הבלונדינית פונה אל מאי.
"ניראה שסתם זלזלתי בך, את לא כל כך גרועה אחרי הכל" היא אומרת וניראה חיוך קטן על פיה.
מאי בהתחלה הייתה מופתעת אך אחר כך ענתה לה "ת.תודה".
מאי חוזרת לצידך והנערה הבלונדינית ניגשת אליכם.
"ניראה שאתם לא כל כך חלשים כמו שאתם נראים" היא אומרת.
"אתם בטוח בגילדה, נכון?" היא שואלת אותכם.
מאי מסתכלת עליך, ניראה שהיא נותנת לך לענות על השאלה.[/COLOR]
-
[quote=Shikamaru;1317269][COLOR=blue][B]מליפאן אביזי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]אתם ניגשים לנערה ואתה שואל אותה "מה לך?"[/COLOR]
[COLOR=blue]הנערה מנגבת במהירות את דמעותיה וקמה.[/COLOR]
[COLOR=blue]היא מצביעה על הבית השרוף ואומרת בכעס "הם.., הם..., הם שרפו את הבית שלי!!!!".[/COLOR]
[COLOR=blue]"הם? מי זה הם?" אחיך שואל.[/COLOR]
[COLOR=blue]"האחים קירו" היא אומרת בקול שקט.[/COLOR]
[COLOR=blue]"סליחה" היא אומרת, "לא הצגתי את עצמי" היא מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"שמי הוא מלינה לבלאנק" הנערה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אחיך מציג את עצמו ועוד לפני שאתה מספיק הוא גם מציג אותך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תודה על ההתעניינות שלכם" היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אם אתם מעוניינים לעזור לי אני אתן לכם עוד מידע" היא אומרת בקול שקט.[/COLOR]
[COLOR=blue]אחיך מהנהן והיא ממשיכה לספר לכם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"האחים קירו הם שלושה אחים, נבלים אשר גונבים ושורפים בתים של אנשים מתוך הנאה" היא אומרת ואתה רואה שידה מתכווצת לאגרוף.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הם שרפו את הבית שלי וברחו" היא מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אני צריכה אנשים שיעזרו לי להילחם בהם, אני יודעת להילחם אך אני לא אוכל לנצח את שלושתם לבדי" היא אומרת לכם וקושרת קשת ואשפת חצים שהיו מוטלים על הרצפה לגבה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אם תוכלו, אני אשמח מאוד שתעזרו לי" היא אומרת "כבר אין לי למי לפנות" היא מוסיפה. [/COLOR]
[/quote]
"למה? לוחמי ההרים סרבו לקבל את המשימה?" אשאל כבדרך אגב, אף על פי שאני מתכוון לזכור היטב את התשובה, כדי לעשות בתשובה הזו שימוש מועיל בתכנון הגילדה העתידית שלי. "ובכן, אנחנו מסכימים לעזור לך. היכן נוכל למצוא את האחים קירו?" אשאל אותה או את אחי, שכן אני נעדרתי מלאגש זמן רב ולכן לא אדע כל כך מי נמצא איפה...
-
"לא, אני לא יכולה לגשת ללוחמי ההרים" מלינה אומרת ומבט עצוב נראה על פניה.
"אין לי כסף לשלם להם" היא אומרת ומצביעה על ביתה "כפי שאתם רואים לא נשאר לי כלום" היא מוסיפה.
"תודה רבה לכם" היא אומרת בהתרגשות ומחייכת.
אתה שואל אותה היכן אתם יכולים למצוא את האחים האלו ומלינה עונה לך שהם הקימו מכנה קטן מחוץ לעיר, במרחק של 15 דקות הליכה מהיציאה הקרובה אליכם.
"כשתהיו מוכנים תודיעו לי, אנחנו נצא מיד אחרי שתתארגנו במידה ואתם צריכים להתארגן" מלינה אומרת לכם.
"אני מוכן" אחיך אומר לה.
"אם כל אדוני, יש משהו שתרצה לעשות לפני שנצא לדרך?" מלינה שואלת אותך.
[/COLOR]
-
[quote=Shikamaru;1317345][COLOR=blue][B]מליפאן אביזי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"לא, אני לא יכולה לגשת ללוחמי ההרים" מלינה אומרת ומבט עצוב נראה על פניה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אין לי כסף לשלם להם" היא אומרת ומצביעה על ביתה "כפי שאתם רואים לא נשאר לי כלום" היא מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"תודה רבה לכם" היא אומרת בהתרגשות ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שואל אותה היכן אתם יכולים למצוא את האחים האלו ומלינה עונה לך שהם הקימו מכנה קטן מחוץ לעיר, במרחק של 15 דקות הליכה מהיציאה הקרובה אליכם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"כשתהיו מוכנים תודיעו לי, אנחנו נצא מיד אחרי שתתארגנו במידה ואתם צריכים להתארגן" מלינה אומרת לכם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אני מוכן" אחיך אומר לה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אם כל אדוני, יש משהו שתרצה לעשות לפני שנצא לדרך?" מלינה שואלת אותך.[/COLOR]
[/quote]
"לא. נלכה." אגיד, ואתן למלינה להוביל את דרכנו לשם. לכשנראה את המקום אורה להם לעצור, וזאת כדי שאוכל לסקור את הסביבה ולתכנן את המהלך שלנו. בין השאר אני אשאל את מלינה אם היא מזהה שם את האחים, ומה היא רוצה לעשות איתם (לתפוס בחיים, או אולי להרוג).
-
[QUOTE=Shikamaru;1317220]
אתם הולכים ברחבי העיר ולפתע קני מצביע לך על בניין גדול ומרשים בצבע כסף.
"אני חושב שזה כאן" הוא אומר.
אתה הולכים לבניין ורואים שהוא נעול, על דלת הכניסה נמצא שלט ובו כתוב "הגילדה יצאה למשימה גדולה ומשותפת בין כל חברי הגילדה ולכן היא תהיה סגורה לימים הקרובים".
"חבל" קני אומר ונאנח.
אתם ממשיכים לעמוד ולנעוץ מבטים בשלט כשלפתע אתם רואים ילדה קטנה מתקרבת אליכם.
הילדה מסתכלת על הבניין ושואלת אותכם "כאן נמצאת גילדת הנשמה הכסופה נכון?",קני מסתכל עליה ומהנהן. אתה רואה חיוך על פניה של הילדה הקטנה, היא ניראת בת 6 לפי דעתך.
"למה השער סגור?" הילדה שואלת אותכם.
"חברי הגילדה יצאו למשימה והם לא נמצאים" קני משיב לה.
"אוי לאא.." הילדה אומרת ונופלת ארצה על ברכיה ומתחילה לבכות.
"מ..מה קרה??" קני שואל אותה, הוא הופתע מאוד מהתגובה שלה.
"א..אחי הגדול" היא מצליחה לומר בגמגום וממשיכה ישר לבכות, תוך כדי הבכי היא מוציאה פתק מכיסה ומביאה אותו לכם.
אתם פותחים את הפתק ורואים שכתוב בו:
"שלום לך ילדה קטנה, אם תרצי לראות שוב את אחיך הגדול תצטרכי להביא לי 500 מטבעות זהב."
בנוסף למסר זה כתוב גם נקודות ציון להיכן הילדה צריכה להביא את הכסף.
הילדה ממשיכה לבכות ואומרת "א..אין לי כל כך הרבה כסף".
קני מסתכל עליך במבט נחוש ושואל "אנחנו עוזרים לה? נכון?", הוא מחכה לתשובה ממך.[/COLOR][/QUOTE]
"ברור שאנחנו עוזרים לה" אגיד לקני ואסתכל על הנ"צ "כדאי שנזוז עכשיו, מעניין מי חטף אותו" אוסיף ואז אגיד לילדה "כדאי שתישארי בבית, תני לנו את הכתובת ואנחנו ניקח את אחיך אליכם. ואם לא אכפת לך אני חושב שכדאי שניקח גם את הפתק". לאחר שתענה לי אתחיל ללכת יוחד עם קני לעבר הנ"צ שמסומנות בפתק
-
[quote=Shikamaru;1317269][COLOR=red][B]לוק קאסטלאן[/B][/COLOR]
[COLOR=red]"המפ.." הנערה הבלונדינית מוציאה קול מזלזל.[/COLOR]
[COLOR=red]"מה קרה ילדה? את מפחדת להילחם בי לבד אז את מביאה חבר הא?" היא אומרת למאי.[/COLOR]
[COLOR=red]"לוק" מאי פונה אליך, "נתתי לך להילחם הרבה בעבר אני מצטערת אבל זאת ההזדמנות שלי להראות עד כמה אני חזקה, חוץ מזה היא מעצבנת אותי" היא אומרת ונועצת מבט זועם בבחורה הבלונדינית.[/COLOR]
[COLOR=red]"שמעת ילדון , זוז" הבלונדינית אומרת לך ומצביעה לך ללכת הצידה.[/COLOR]
[COLOR=red]"לוק אל תתערב בזה" מאי מוסיפה, היא מנסה להיות בטוחה שלא תתערב בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]"נו כבר את מוכנה ילדה?" הנערה הבלונדינית מתגרה במאי.[/COLOR]
[COLOR=red]"כן אני כן!" מאי צועקת ושולפת את המטה שלה שהיה קשור לגבה.[/COLOR]
[COLOR=red]"לא משנה איזה כישוף את יכולה לעשות ילדה, זה לא יעבוד עלי!" הנערה הבלונדינית צועקת ושולפת קשת ואשפת חצים שהיו קשורים למותניה.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי מתחילה להטיל כישוף והנערה דורכת חץ.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי תוקפת את האוויר עם המטה שלה ואתה רואה רוח בצבע תכלת יוצאת ומתגברת בדרכה לנערה הבלונדינית.[/COLOR]
[COLOR=red]הנערה ירתה שלושה חצים לכיוונה של מאי ושלושתם נקפאו ונפלו ארצה בגלל האטמוספרה הקפואה.[/COLOR]
[COLOR=red]"היי אתן שתיכן!!" אתה לפתע שומע קול לא מזוהה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה מספר שומרים רצים לעבר מאי והנערה הבלונדינית.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי מיד מבטלת את הכישוף שלה.[/COLOR]
[COLOR=red]"אסור להילחם ברחבי שטח העיר!" השומר צועק על השתיים.[/COLOR]
[COLOR=red]"אם אתם רוצות להילחם להבא תעשו זאת מחוץ לעיר!" הוא צועק שוב והשתיים מפסיקות ומתנצלות.[/COLOR]
[COLOR=red]השומרים נראים כועסים מאוד אך הם מחליטים לבסוף לוותר לשתיים.[/COLOR]
[COLOR=red]הם הולכים הצידה והנערה הבלונדינית פונה אל מאי.[/COLOR]
[COLOR=red]"ניראה שסתם זלזלתי בך, את לא כל כך גרועה אחרי הכל" היא אומרת וניראה חיוך קטן על פיה.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי בהתחלה הייתה מופתעת אך אחר כך ענתה לה "ת.תודה".[/COLOR]
[COLOR=red]מאי חוזרת לצידך והנערה הבלונדינית ניגשת אליכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"ניראה שאתם לא כל כך חלשים כמו שאתם נראים" היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=red]"אתם בטוח בגילדה, נכון?" היא שואלת אותכם.[/COLOR]
[COLOR=red]מאי מסתכלת עליך, ניראה שהיא נותנת לך לענות על השאלה.[/COLOR][/quote]
"אממ... בהכנות." אמלמל, מבולבל לא פחות ממאי משינוי המצב רוח של הבלונדינית. "אנחנו צריכים עוד אנשים חזקים, משניים אי אפשר לבנות גילדה רצינית.." אוסיף.
אבחן את הבלונדינית בעניין, ואבחן את אשפת החצים הקשורה למותניה. 'האם היא גם בגילדה..?' אשאל את עצמי.
אעצור את המחשבות ואביט לעבר כיוון היציאה מהעיר. "בעצם, אנחנו הרגע יוצאים מהעיר, להתחיל את המסע שלנו.." אומר ואביט במאי במבט שאומר 'נצרף אותה? היא נראית לי דיי חזקה' בלי לחשוב על זה שהיא יכולה להתנגד ושאני לא יודע את שמה בכלל.
-
מלינה מתחילה לצעוד לעבר היציאה הקרובה עליכם ואתה ואחיך הולכים אחריה.
אתם יוצאים משער העיר ומטפסים על כמה גבהות, לא גדולות יותר מדי.
לאחר כמה דקות אתם מבחינים במחנה קטן עם שלושה אוהלים.
אתם מתקרבים קצת יותר ואתם רואים שלושה גברים יושבים וצוחקים סביב מדורה.
"זה הם" מלינה אומרת בקרירות.
אתה עוצר אותה ואת אחיך לפני שהם מתקדמים וסורק את האזור.
האזור רק למדי וכולו מלא בחול ובגבהות קטנות, ניראה שלא יהיה קל לברוח כאן.
אתה פונה למלינה ושואל מה היא מעוניינת לעשות איתם.
"זה לא משנה לי" היא אומרת "העיקר שהם יוענשו"היא מוסיפה.
"הם לא מבוקשים על ידי המשטרה כך שאנחנו לא נקבל כלום במידה ונתפוס אותם" היא אומרת.
"לרחם אליהם או לא, זו הבחירה שלכם" מלינה אומרת ושולפת את הקשת ואשפת החצים שלה.
היא דורכת חץ ויורה אותו לכוונם.
החץ פוגע במדורה של השלושה והם נבהלים הם רצים במהירות לתוך האוהל שלהם ולוקחים את הנשקים שלהם מלינה יורה עוד חץ ומצליחה לפגוע בכתף של אחד האחים.
האח שנפצע מחזיק סכין בידו, השניים האחרים מחזיקים בחרב.
שני האחים רצים לכיוון מלינה והאח השלישי מנסה לרוץ גם הוא.[/COLOR]
"ת.תודה" הילדה אומרת בגמגום ומחבקת את שניכם, אתם שמים לב שמספר דמעות עדיין זולגות על פניה. "רק בבקשה תזהרו" היא אומרת בקול חלש.
היא נותנת לכם את הפתק וכותבת בו גם היכן היא גרה כדי שתדעו לאן לחזור.
אתה וקני יוצאים לדרך והיא הולכת לביתה.
אתה רואה לפי הפתק שהמיקום לא רחוק מהעיר, במרחק של 20 דקות הליכה.
אתה וקני מתחילים לצעוד ואתם יוצאים מאחת היציאות של העיר ארקש.
אתם הולך בחולות ולאחר כמה דקות אתם שניכם מבחינים בשני אנשים.
אתם מתקרבים לראות מי אלו האנשים האלה ואתה רואים אדם לבוש במסכה מוזרה ולצידו נער בערך בגילכם אשר קשור בחבל.
"זה כאן" קני אומר לך, "הבחור הזה במסכה, נטפל לילדות קטנות" קני אומר בכעס ומכווץ את ידו לאגרוף.
הוא נעמד לצידך ואומר "ברגע שאתה מוכן ג'ק", הוא מחכה להוראות ממך.[/COLOR]
מאי מהנהנת והנערה הבלונדינית כבר הבינה לבדה אל מה אתם מדברים.
"אז אתם פותחים גילדה הא?" היא אומרת.
"זה יכול להיות מעניין" היא אומר בחיוך, "אם כך אני חושבת שאני אצטרף אליכם" היא מוסיפה.
"שמי הוא לוסי סטונהארט" היא אומרת וקושרת את הקשת ואת אשפת החצים שלה למותניה.
- - - -
*חברה חדשה הוספה לצוות: לוסי סטונהארט, יעודכן בקרוב בדף הרשומים.
- - - -
מאי מציגה את עצמה וגם אותך.
"מאי" לוסי אומרת, "בפעם הבאה שנילחם תהיי בטוחה שאני אנצח" היא מוסיפה.
מאי מחייכת, "אנחנו עוד ניראה" היא אומרת.
"אז לוק, לאן אנחנו הולכים?" לוסי שואלת אותך.[/COLOR]
-
[QUOTE=Shikamaru;1317457][COLOR="Blue"][B][COLOR="DarkGreen"][B]ג'ק טומסון[/B]
"ת.תודה" הילדה אומרת בגמגום ומחבקת את שניכם, אתם שמים לב שמספר דמעות עדיין זולגות על פניה. "רק בבקשה תזהרו" היא אומרת בקול חלש.
היא נותנת לכם את הפתק וכותבת בו גם היכן היא גרה כדי שתדעו לאן לחזור.
אתה וקני יוצאים לדרך והיא הולכת לביתה.
אתה רואה לפי הפתק שהמיקום לא רחוק מהעיר, במרחק של 20 דקות הליכה.
אתה וקני מתחילים לצעוד ואתם יוצאים מאחת היציאות של העיר ארקש.
אתם הולך בחולות ולאחר כמה דקות אתם שניכם מבחינים בשני אנשים.
אתם מתקרבים לראות מי אלו האנשים האלה ואתה רואים אדם לבוש במסכה מוזרה ולצידו נער בערך בגילכם אשר קשור בחבל.
"זה כאן" קני אומר לך, "הבחור הזה במסכה, נטפל לילדות קטנות" קני אומר בכעס ומכווץ את ידו לאגרוף.
הוא נעמד לצידך ואומר "ברגע שאתה מוכן ג'ק", הוא מחכה להוראות ממך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
כשאני מזמן זאב אני מזמן את אותו אחד כל פעם או שזה משתנה?
-------------------------------------
"קדימה" אני אומר לג'ק בשקט ואז ארוץ אליהם כשאני שולף את הציפורניים שבכפפות שלי. בינתיים אני אנסה להתרכז כדי לזמן את הזאב. כשאגיע אליהם אתחיל לתקוף את האיש במסיכה ואצעק לעבר ג'ק "אתה תיקח את הבחור השני" ואז אתרכז בניסיון להביס את האיש במסיכה.
-
[quote=Shikamaru;1317457][COLOR=blue][B]מליפאן אביזי[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]מלינה מתחילה לצעוד לעבר היציאה הקרובה עליכם ואתה ואחיך הולכים אחריה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם יוצאים משער העיר ומטפסים על כמה גבהות, לא גדולות יותר מדי.[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר כמה דקות אתם מבחינים במחנה קטן עם שלושה אוהלים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם מתקרבים קצת יותר ואתם רואים שלושה גברים יושבים וצוחקים סביב מדורה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"זה הם" מלינה אומרת בקרירות.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה עוצר אותה ואת אחיך לפני שהם מתקדמים וסורק את האזור.[/COLOR]
[COLOR=blue]האזור רק למדי וכולו מלא בחול ובגבהות קטנות, ניראה שלא יהיה קל לברוח כאן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה פונה למלינה ושואל מה היא מעוניינת לעשות איתם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"זה לא משנה לי" היא אומרת "העיקר שהם יוענשו"היא מוסיפה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הם לא מבוקשים על ידי המשטרה כך שאנחנו לא נקבל כלום במידה ונתפוס אותם" היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=blue]"לרחם אליהם או לא, זו הבחירה שלכם" מלינה אומרת ושולפת את הקשת ואשפת החצים שלה.[/COLOR]
[COLOR=blue]היא דורכת חץ ויורה אותו לכוונם.[/COLOR]
[COLOR=blue]החץ פוגע במדורה של השלושה והם נבהלים הם רצים במהירות לתוך האוהל שלהם ולוקחים את הנשקים שלהם מלינה יורה עוד חץ ומצליחה לפגוע בכתף של אחד האחים.[/COLOR]
[COLOR=blue]האח שנפצע מחזיק סכין בידו, השניים האחרים מחזיקים בחרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]שני האחים רצים לכיוון מלינה והאח השלישי מנסה לרוץ גם הוא.[/COLOR]
[/quote]
אם אפשר בפעם הבאה לתת לי הזדמנות לתכנן את המהלך. כי דווקא היה לי רעיון לא רע כאן.
--
תחילה אני מטיל הגנה.
"מלינה, תירי אליהם עוד חצים לפני שהם מגיעים, ותתרחקי! אנחנו נתקוף!" אומר, ויחד עם אחי אצא לכיוונם. כשאהיה בטווח המתאים מאחד האחים, אתכופף, אניף את המקל כדי לפגוע ברגל שלו, ולהפיל אותו. (בכך אני מנצל את זה שהמקל ארוך יותר ככל הנראה מחרב, ולכן אוכל לפגוע בו לפני שאני נכנס לטווח שלו)