-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312455][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="2"][U]מאי[/U][/SIZE][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]את רואה ילד קטן אחד אם סימן שבט האוצ'יהא בגב החולצה שלו בדיוק כמו שלך יש.
הוא מתקדם אל היציאה מן האקדמייה יוצא ומאז את לא רואה אותו יותר.
אבל את רואה את אוסאי טאוקומי שגם הוא מהקבוצה שלך משוחח עם המורה איקרו על נושא כלשהו ואחר-כך מעיף בך מבט ואז הולך.
לפתע מן החלון קופץ אדם מבוגר שאומר שהוא אי שינו והוא המורה שלך.
הוא דיבר איתך ואמר לך "תכנסי את כל הקבוצה וניפגש מחר ברחוב בלהבלהבלה לייד הנהר."
סיים את דבריו ונעלם בצורה מהירה מאוד.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי!" אומר לו בחיוך, ואלך למקום שבו ראיתי את אוסאי טאקומי. "אתה אוסאי, נכון?" אשאל אותו
בנחמדות, "בוא. המורה שלנו אמר שאנחנו צריכים לכנס את הקבוצה שלנו ולהפגש מחר ברחוב בלהבלהבלה ליד הנהר," אומר לו בחיוך. " ראית את איטאצ'י הוצ'יהא?" אשאל אותו תוך כדי שאני גוררת אותו למקום האחרון שראיתי בו את איטאצ'י.
-
כל הכבוד שאתה מגביל הרשמה, זה צעד חשוב לדעת מה מגבלותיך וכך להגדיל סיכויים שהמשחק יסתיים כהלכה.
שאלה, אם ארצה להירשם, אוכל ללמוד טכניקות על פי סגנון לחימה שאני אמציא ושיהיו לו טכניקות שאמציא ושישתלבו עם סיפורו האישי?
ואם תרצה אוכל אולי לספר לך על רעיונות לג'וטסואים וכו' שיש לי מסדרת נארוטו אישית שלי אולי יוכל לעזור
-
לאביב, אם תגיע לרמה מספיק חזקה בכדיי להמציא טכניקה משלך אז אוקיי.
הכוח שלך ייעלה במידה ותשלים משימות או תתאמן זה יהיה בהדרגה עד שתגיע לדרגה שלך.
אני מצטער אבל דיי אין מקום עכשיו.
~
לכולם, כל מי שכבר הצטרף שיגיב להתחלה ואני כבר אוסיף את מס' הקבוצה שלו, המורה וחבריו לקבוצה-
[COLOR="DimGray"]ריי-[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]אתה ניגש אל 2 הילדים שראית יוצאים מן חנות הראמן ואומר להם: " אני ריי יאמאנאקה החבר השלישי בצוות 9".
הילד השמן עם העוף מרים את רגלו מסתובב באיטיות ומטיח אותה בריצפה.
אתה והילדה לבנת העיניים מרגישים רעידה קלה באדמה.
הילד השמן זורק את העוף ומחזיק את פניו בצורה דיי חזקה "אתה?!" הוא אומר ורץ לכיוונך.
"אין לך אפילו שרירים!" הוא אומר ובודק לך את הידיים את הבטן וגם את הרגליים.
"טוב אני חושב שנצטרך לסבול אותך בצוות שלנו כי אנחנו צוות 9!" אומר כמנהיג.
"אני אל אקימיצ'י, שינובי חזק ביותר שעוד יציל את העולם מאצבעות הרשעע!" סיים ורץ להמשך הרחוב.אתה רואה אותו נופל כמה פעמים, ואחר-כך ניגשת אליך הילדה בעלת העניים הלבנות.
היא בעלת שיער ארוך, חום עם נקודת חן קטנה בלחי, היא אומרת לך "היי, אני היקארו היוגה" אומרת בחיוך.
"טוב רין קוראת לנו למפגש קבוצתי ברחוב בלהבלה בבייתה" מוסיפה ומחזיקה ביידך ולוקחת אותך איתה לשם.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]מאי-[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]את מדברת עם אוסאי והוא לא עונה לך ומתעלם ממך בזמן שהוא צופה בילד עם סימן האוצ'יהא על גב החולצה שלו שזה קרוב לוודאי איטאצ'י.
את תופסת בידו ומתחילה לגרור אותו ולשאול אותו שאלות תוך כדיי הוא מנסה לעצור בכל הכוח אך טיפה לא מצליח את חזקה מידיי XD
"היייהייייהייי מה את עושה בדיוק!" אוסאי צועק עלייך תוך כדי שהוא נגרר אחרייך.
לפתע אתם רואים נינג'ה מסתורית קופצת מעל הבתים בכפר והמון אנשים רודפים אחריו.
את מסתכלת על הנינג'ה המיסתורית ולפתע את שמה לב שאוסאי נעלם לך ואת מחזיקה בגזע של עץ.
אוסאי איכשהו התחיל לרדוף אחרי הנינג'ה המסתורית גם.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312474]
[COLOR="DarkOrchid"]את מדברת עם אוסאי והוא לא עונה לך ומתעלם ממך בזמן שהוא צופה בילד עם סימן האוצ'יהא על גב החולצה שלו שזה קרוב לוודאי איטאצ'י.
את תופסת בידו ומתחילה לגרור אותו ולשאול אותו שאלות תוך כדיי הוא מנסה לעצור בכל הכוח אך טיפה לא מצליח את חזקה מידיי XD
"היייהייייהייי מה את עושה בדיוק!" אוסאי צועק עלייך תוך כדי שהוא נגרר אחרייך.
לפתע אתם רואים נינג'ה מסתורית קופצת מעל הבתים בכפר והמון אנשים רודפים אחריו.
את מסתכלת על הנינג'ה המיסתורית ולפתע את שמה לב שאוסאי נעלם לך ואת מחזיקה בגזע של עץ.
אוסאי איכשהו התחיל לרדוף אחרי הנינג'ה המסתורית גם.
[/COLOR][/QUOTE]
'' חוצפן >.> טוב נו, אני צריכה להשיג את שניהם למחר, כדאי שארדוף אחריו גם. " אומר לעצמי ואסתכל לכיוון אוסאי, ואתחיל לקפוץ מעל אחד מגגות הבית הקרובים, ולרדוף אחרי הנינג'ה המסתורית.
-
[quote=Sindaquil Boy;1312439]רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
[COLOR=Red][U]התחלה:[/U]
אתם שינובי שהרגע סיימתם את הלימודים כסטודנטים באקדמייה ומחלקים אותכם לקבוצות.
לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
"קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 8-ריי יאמאנקה, אל אקימיצ'י, היקארו היוגה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
"קבוצה מס' 9-נארו נארה, קימיקו לי, לי אבורמה." מסיים ועובר לקבוצה מס' 10.
"קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו יאמאנאקה, לין מירי" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
"קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
"קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
-----------------------------
"קבוצה מס' 7-אי שינו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 8-סאקורה מיקו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 9.
"קבוצה מס' 9-רין" מסיים ועובר לקבוצה מס' 10
"קבוצה מס' 10-שינו אינוזוקה" אמר וסיים את ההקראה.
אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
אתם סיימתם את מעשיכם באקדמייה ויצאתם ממנה אל ביתכם.
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/quote]
'אני לא מאמין שאני סוף סוף גנין!' אחשוב לעצמי בהתרגשות ואחזק את הקשר של מגן הראש שלי 'חבל שאף אחד מההורים שלי לא יכול להיות איתי ברגעים אלו...' אחשוב לעצמי ואכנס למעין דיכאון קצר ואתקדם בעיר לבדי 'אני ממש רעב!' אמשיך במחשבותיי וארוץ לכיוון דוכן האוכל הקרוב כדי לאכול משהו לפני שאני אלך להפגש עם חברי לקבוצה.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312439]רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
[COLOR="Red"][U]התחלה:[/U]
לפניכם עומד המורה שעבר איתכם את כל שנות הלימוד באקדמייה ועזר לכם לעבור אותה והוא, איקרו קינומוטו.
הוא מסביר לכם על המשמעות של השינובי ועל עולם השינובי וכולי' ואחר-כך עובר להקראת שמות וחלוקה לקבוצות.
"קבוצה מס' 7-איטאצ'י אוצ'יהא, אוסאי טאוקומי, שוקו אוצ'יהא." מסיים ועובר לקבוצה מס' 8.
"קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו יאמאנאקה, לין מירי" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
"קבוצה מס' 11-יוקיו ראיצודן, מיקו קינומוטו, רין אינוזוקה" מסיים ואז עובר לקבוצה מס' 12.
"קבוצה מס' 12-קאיטו ג'ונקינה, איצ'ירו ושינו הארונו" מסיים ועובר להקראת המורים שיהיו אחראיים לתלמידים.
אתם שמים לב שליידכם בשולחן מונח מגן ראש עם הסימן של קונוהא וזה מראה שמעכשיו אתם גנינים.
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/QUOTE]
*תערוך את השם ואופי אני אחשוב עליו קדום, אני גם אוסיף אופי בהמשך.אין המון להגיב. תיאור בתגובה להמשך שלך ומצטער על זה
אמשיך ללכת לכיוון ביתי כשאחשוב "יש!! אני סוף סוף גנין!, אני רוצה להמציא ג'וטסו משלי, אבל קודם אני צריך לעבור את שתי משימות נראה לי".
-
[COLOR="DarkOrchid"]את מקפצת על גגות הבתים לעבר הנינג'ה הזאת שקופצת דיי מהר.
הנינג'ה מסתובבת לוקחת שוריקנים וזורקת לכיוונך ולכיוון אוסאי, השוריקנים מגיעים במהירות אליכם אבל אוסאי עוצר את כולם עם הקונאי שלו במהירות עצומה בכדיי להגן עלייך וממהר אל הנינג'ה במהירות גבוהה מן הרגיל.
אוסאי תופס את הנינג'ה ומפציר בו להחזיר את מה שגנב (כןכן אוסאי יודע שהוא גנב משהו) הגנב מסתכל על אוסאי ואומר שהוא מצטער על זה שגנב אוסאי מאמין לו טיפה ומרפה את האחיזה בו ואז הגנב מחזיק את כפות ידיו וצועק "בונשין נו ג'וטסו!" ואחר-כך מתחיל לברוח אוסאי והאחרים לא שמים לב שזהו העתק וממשיכים לדבר איתו בזמן שאת יודעת שזהו העתק והגנב האמיתי מתחיל לברוח משם במהירות. [/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]קאיטו-[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]אתה מתקדם לעבר רחוב הכפר ונכנס לחנות הראמן שבעיר, אתה נכנס לשם ומבקש לאכול ראמן המוכר אומר לך שברור שתאכל ומגיש לפניך קערת ראמן אתה גומר אותה במהירות עם מקלות הצ'ופסטיק ואז המוכר מושיט לעברך יד לתשלום.(שים לב אין ביידך לבינתיים כסף)[/COLOR]
-
[quote=Sindaquil Boy;1312595]
[COLOR=DeepSkyBlue]קאיטו-[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]אתה מתקדם לעבר רחוב הכפר ונכנס לחנות הראמן שבעיר, אתה נכנס לשם ומבקש לאכול ראמן המוכר אומר לך שברור שתאכל ומגיש לפניך קערת ראמן אתה גומר אותה במהירות עם מקלות הצ'ופסטיק ואז המוכר מושיט לעברך יד לתשלום.(שים לב אין ביידך לבינתיים כסף)[/COLOR][/quote]
"וואו הראמן היה מדעים!" אומר למוכר לאחר שאסיים לאכול את הקערה שלי ואבקש חשבון. 'או לא!' אחשוב לעצמי בלחץ ברגע שאזכר שאין עליי שקל ואתחיל לחשוב מהר מה לעשות במקרה הזה ואומר למוכר "אני ממש מתנצל אין עליי כרגע כסף!" אתחיל בהתנצלות וארכין את ראשי "יש איזה דבר שאוכל לעשות למענך בתור פיצוי?" אשאל את המוכר בתקווה שאצליח למצוא דרך להתחמק הפעם הזו מתשלום
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312595][COLOR="DarkOrchid"]מאי-[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]את מקפצת על גגות הבתים לעבר הנינג'ה הזאת שקופצת דיי מהר.
הנינג'ה מסתובבת לוקחת שוריקנים וזורקת לכיוונך ולכיוון אוסאי, השוריקנים מגיעים במהירות אליכם אבל אוסאי עוצר את כולם עם הקונאי שלו במהירות עצומה בכדיי להגן עלייך וממהר אל הנינג'ה במהירות גבוהה מן הרגיל.
אוסאי תופס את הנינג'ה ומפציר בו להחזיר את מה שגנב (כןכן אוסאי יודע שהוא גנב משהו) הגנב מסתכל על אוסאי ואומר שהוא מצטער על זה שגנב אוסאי מאמין לו טיפה ומרפה את האחיזה בו ואז הגנב מחזיק את כפות ידיו וצועק "בונשין נו ג'וטסו!" ואחר-כך מתחיל לברוח אוסאי והאחרים לא שמים לב שזהו העתק וממשיכים לדבר איתו בזמן שאת יודעת שזהו העתק והגנב האמיתי מתחיל לברוח משם במהירות. [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוסאי, הוא בורח!" אצעק לאוסאי, ואתחיל לרוץ לכיוון הנינג'ה, למרות שאין לי כל סיכוי לעקוף את מהירותו.
" בונשין נו ג'וטסו!" אומר, ואשכפל את גופי לשלוש, ואמשיך לרוץ לכיוון הנינג'ה.
" Katon: Goukakyuu no Jutsu!" אומר, ואזרוק כדור אש לכיוון הנינג'ה המסתורית בתקווה שזה יפגע בו.
-
[COLOR="DarkOrchid"]מאי-
טכניייייייייייקה מדהימה מאי!,
אבל מיכייון שזה גנג'וטסו והכפילים לא אמיתיים אז כדור האש שלהם לא ייפגע בו באמת אבל הוא ייתבלבל ולא יידע מי האמיתי משלושתם, נראה שאת מקצועית ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוקיי את עושה 3 העתקים של עצמך ואז משתמשת בנינג'וטסו כדור אש.
הגנב תוהה אייזה כדור אש הוא האמיתי מבינהם ופתאום הוא מתחיל באנדנדינו XD
"אנדנדינו סופה לה קטינו" אומר ומעביר את האצבע שלו על כל אחד מן הכדורים ולאחר מכן מתייאש וממשיך לרוץ, אך הוא לא מצליח להגיע רחוק מידיי והכדור אש האמיתי פוגע בו ומשתיק אותו על אחת מן הגגות.
אוסאי בפרצוף נבוך מגיע לאחר שגילה שמי שהתעסק איתו היה העתק ומשבח אותך עם חיוך על זה שהצלחת לשתק את הגנב.
אוסאי מתקדם אל עבר הגנב מניף את הקונאי שלו מן הכיס ובא לתקוף את הגנב שהיה שוכב על הריצפה ולפתע ערפל כיסה את ענייך ועיניו של אוסאי ולאחר שהערפל התפוגג הוא נעלם אבל השאיר את כל התכשיטים, הכסף והזהב שגנב.
"נינג'ה מכפר הערפל הא.." תהה אוסאי בראשו. [/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]קאיטו-
מוכר הראמן מסתכל לכיוונך ואומר "כן דווקא יש משהו" אמר והצביע על משהו בסוף הדלפק.
זהו היה סינר, "אני רואה שאין לך לאן ללכת שינובי צעיר אני מוכן לעזור לך תמורת העבודה שלך כאן בחנות הראמן" הוא מציע לך הצעה דיי מפתה אם אפשר לומר.
"תוכל לעבוד כאן בשכר כמובן ותוכל לאכול ראמן מתיי שתרצה, אך זאת הבחירה שלך" הוא מוסיף ומניח את הסינר ליידך והולך להכין עוד ראמן. [/COLOR]
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312605][COLOR="DarkOrchid"]מאי-
טכניייייייייייקה מדהימה מאי!,
אבל מיכייון שזה גנג'וטסו והכפילים לא אמיתיים אז כדור האש שלהם לא ייפגע בו באמת אבל הוא ייתבלבל ולא יידע מי האמיתי משלושתם, נראה שאת מקצועית ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אוקיי את עושה 3 העתקים של עצמך ואז משתמשת בנינג'וטסו כדור אש.
הגנב תוהה אייזה כדור אש הוא האמיתי מבינהם ופתאום הוא מתחיל באנדנדינו XD
"אנדנדינו סופה לה קטינו" אומר ומעביר את האצבע שלו על כל אחד מן הכדורים ולאחר מכן מתייאש וממשיך לרוץ, אך הוא לא מצליח להגיע רחוק מידיי והכדור אש האמיתי פוגע בו ומשתיק אותו על אחת מן הגגות.
אוסאי בפרצוף נבוך מגיע לאחר שגילה שמי שהתעסק איתו היה העתק ומשבח אותך עם חיוך על זה שהצלחת לשתק את הגנב.
אוסאי מתקדם אל עבר הגנב מניף את הקונאי שלו מן הכיס ובא לתקוף את הגנב שהיה שוכב על הריצפה ולפתע ערפל כיסה את ענייך ועיניו של אוסאי ולאחר שהערפל התפוגג הוא נעלם אבל השאיר את כל התכשיטים, הכסף והזהב שגנב.
"נינג'ה מכפר הערפל הא.." תהה אוסאי בראשו. [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
תודה רבה! D: והקטע עם הנינג'ה מצחיק XD
~~~~
"יש, הצלחתי!~" אומר בהתרגשות. "אה, היי אוסאי-קון~" אומר לו.
" נינג'ה מכפר הערפל?" אשאל אותו בתמיהה. "מה הם עושים כאן?" אשאל אותו, וארים את
התכשיטים והכסף לידיו של אוסאי. "תעזור לי להחזיר את לבעליהם המקוריים," אומר לו, ואקפוץ
על הגגות של הבתים עד שאגיע לחנות התכשיטים, ואחזיר להם את התכשיטים ביחד עם אוסאי.
" אממ.. אוקי, אז, עכשיו אנחנו צריכים לחפש את איטאצ'י." אומר לו. "אתה יודע איפה הוא?"
אשאל אותו.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312474]
[COLOR="DimGray"]ריי-[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]אתה ניגש אל 2 הילדים שראית יוצאים מן חנות הראמן ואומר להם: " אני ריי יאמאנאקה החבר השלישי בצוות 9".
הילד השמן עם העוף מרים את רגלו מסתובב באיטיות ומטיח אותה בריצפה.
אתה והילדה לבנת העיניים מרגישים רעידה קלה באדמה.
הילד השמן זורק את העוף ומחזיק את פניו בצורה דיי חזקה "אתה?!" הוא אומר ורץ לכיוונך.
"אין לך אפילו שרירים!" הוא אומר ובודק לך את הידיים את הבטן וגם את הרגליים.
"טוב אני חושב שנצטרך לסבול אותך בצוות שלנו כי אנחנו צוות 9!" אומר כמנהיג.
"אני אל אקימיצ'י, שינובי חזק ביותר שעוד יציל את העולם מאצבעות הרשעע!" סיים ורץ להמשך הרחוב.אתה רואה אותו נופל כמה פעמים, ואחר-כך ניגשת אליך הילדה בעלת העניים הלבנות.
היא בעלת שיער ארוך, חום עם נקודת חן קטנה בלחי, היא אומרת לך "היי, אני היקארו היוגה" אומרת בחיוך.
"טוב רין קוראת לנו למפגש קבוצתי ברחוב בלהבלה בבייתה" מוסיפה ומחזיקה ביידך ולוקחת אותך איתה לשם.[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה יש לו' אחשוב לעצמי בעוד אל ממשיך ללכת ברחוב.
"בסדר" אני אומר להיקארו והולך יחד איתה לפגוש את המורה החדשה שלנו.
"אני מצטער אם אני נותן רושם כזה אבל אני לא חשוב שאני עד כדי כך חלש" אני אומר לשני חברי הצוות שלי במבט עגום בעוד שאנו הולכים.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1312439]רשומים ושחכתי להוסיף אופי אז תערכו ותוסיפו בבקשה D:
[COLOR="Red"][U]התחלה:[/U]
"קבוצה מס' 10-בארי אוצ'יהא, אוביטו ריו, לין איצ'יגו" מסיים ועובר לקבוצה מס' 11
מה תעשו מכאן?[/COLOR][/QUOTE]
״הרגע שחיכיתי לו!!״ אני אומר בהתרגשות. ״אני סוף סוף גנין, אחרי מבחני הצ׳ונין אני אהביב צ׳ונין ואז ג׳ונין ואחרי זה הוקאגה!״ אני מפנטז. ״הגיע הזמן שאני אכיר את הקבומה שלי יותר לעומק, כדאי שאארגן פגישה״ אני אומר לעצמי והולך להפגש עם שאר חברי הקבוצה שלי בקבוצה 10.
-
[COLOR="DarkOrchid"]מאי-
אוסאי מתחיל את המשפט שלו לשאלה שלך ובדיוק באמצע המשפט איטאצ'י מופיע לפניכם, "אתם לא צריכים לחפש כבר" איטאצ'י אמר.
אוסאי הגיח טיפה אחורה מההלם שקיבל, ' בכזאת מהירות עצומה?, זה לא אפשרי! ' חשב לעצמו אוסאי ונראה בהלם מול איטאצ'י.
את מסתכלת על איטאצ'י ושמה לב שאיטאצ'י הוא עם השארינגן פעיל ואיתו 2 עיגולים בעיניו.
לפתע שקט השתרר לפניכם ורוח קלה עברה על פניכם, איטאצ'י ואוסאי מביטים זה בזה כאילו היו יריבים שנים.
"השארינגן, כוח חזק מדיי לילד קטן כמוך אתה לא חושב?" אוסאי פנה אל איטאצ'י.
איטאצ'י שתק ונעלם אל רחוב בלהבלהבלה שזה לייד הנהר.
"המפ.." אוסאי נעלם גם הוא לכיוון רחוב בלהבלהבלה ונשארת לבדך לבינתיים.
[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]ריי-
כולכם הולכים אל המורה שלכם סאקורה מיקו.
בדרך אתה אומר להם שאתה לא חלש בדיוק כמו שהם חושבים.
"אל תדאג, אני לא חושבת ככה" אומרת לך היקארו ומסמיקה.
"בעצם אני חושבת שאף-אחד לא חלש ולא צריך אף-פעם לזלזל ביריב שלך" היא אומרת לך ולאל.
אתם ממשיכים את הדרך ומגיעים לבייתה סאקורה אומרת לכם להיכנס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי-
אתה רואה את לין איצ'יגו ואוביטו ריו מחזיקים יד ביד ופונים אליך.
תיאור לין ואוביטו:לין- בעלת שיער דיי ארוך עם גומייה שמחזיקה את מגן המצח שלה על ראשה(שונה מהמצח)
אוביטו-בעל שיער שחור קוצני לובש את מגן המצח שלו על היד\כתף.
"היי, בארי אוצ'יהא" לין פונה אליך בחיוך מתוק בעוד אוביטו מעיף בך מבט בהתנשאות.
"אוביטו!, אל תהיה מתנשא הוא בקבוצה שלנו ואנחנו צריכים להתחיל לפעול יותר כקבוצה" לין זועפת באוביטו.
"בארי, שינו סנסיי קבע שניפגש כקבוצה ברחוב בלהבלהבלה בחנות הראמן." היא אומרת לך ואז הולכת וגוררת את אוביטו איתה ליציאה.[/COLOR]
-
[quote=Sindaquil Boy;1312605][COLOR=DarkOrchid][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]קאיטו-
מוכר הראמן מסתכל לכיוונך ואומר "כן דווקא יש משהו" אמר והצביע על משהו בסוף הדלפק.
זהו היה סינר, "אני רואה שאין לך לאן ללכת שינובי צעיר אני מוכן לעזור לך תמורת העבודה שלך כאן בחנות הראמן" הוא מציע לך הצעה דיי מפתה אם אפשר לומר.
"תוכל לעבוד כאן בשכר כמובן ותוכל לאכול ראמן מתיי שתרצה, אך זאת הבחירה שלך" הוא מוסיף ומניח את הסינר ליידך והולך להכין עוד ראמן. [/COLOR][/quote]
'אוי לעזעזל...' אחשוב לעצמי בבאסה מכיוון שהטיפשות ופזיזות שלי הכניסו אותי למצב הזה 'טוב נו זו עבודה שתספק לי כסף וגם לא יחסר לי מה לאכול!' אתסכל על הצד החיובי והמפתע בהצעה של המכור ואשיב לו "אני אקח את העבודה אדוני המנהל!" אומר לו במהירות ואשים את הסינר עליי "בבקשה תגיד לי מה לעשות!" אומר לו בהתלהבות