שנינו קיבלנו?
Printable View
שנינו קיבלנו?
[quote=ps3;1313966]שנינו קיבלנו?[/quote]
תפסיק להספים זה נושא רציני!
ת'כלס מה אתם ילדים קטנים מה התחלתם לריב על שטויות
סוף סוף משהו רציני
כאילו ממתי אתה בפורום הזה... בתקופה שאתה נרשמת הפורום עדיין היה בזבל...
Ps3 קיבל באן ליומיים על היחס המזלזל ופגיעה במשתמש.
Russian אם הפורום בזבל וכבר פרשת לפני מלא זמן אני לא חושב שזה מקובל להסית משתמשים אחרים לפרישה ולהוכיח להם שהנושא מוצדק.
פותח האשכול אשמח אם תיתן לי קישור למריבה הספציפית שדיברת עליה.
לי אישית המריבות לא הפריעו, תמיד היו מריבות בנו"ד זה לא חדש אבל זה באמת יכול לעצבן לפעמים.
המעצבן הוא אנשים ציניים ומעליבים כמו Ps3 שפה רק בשביל להעביר טיפה תשיעמום ואז לעוף, כשהם גורמים לאלו שכאן באמת כי הפורום חשוב להם לפרוש ואלו אנשים שכן היו נשארים ואולי לא עוזבים, כי הם כאן ממטרה אמיתית. כמוהם משתמשים כמו רוסיאן שיש עשרות כמוהם, פשוט אנשים שלא צריך אותם.
אנחנו צריכים אנשים שחיים בשלום אחד עם השני, שמשקיעים בפורום, שקצת יותר חכמים מלנסות לצאת גבר על ידי ירידה על מישהו שיש לו שגיאות כתיב. אדם כזה הוא התינוק האמיתי.
בקיצור כל הכבוד על ההרחקה, והלוואי שהאנשים שכן יישארו כאן ייתנו כבוד אחד לשני.
באמת,אין סיבה לריב.תומר קיבל באן בטוב וטוב שקיבל.הפורום הזה צריך להישאר כמו שהוא אחרת הוא יתחיל להתמלאות ילדים בני 10 שרק אוכלים במבה ורואים תוכניות של תינוקות בטלוויזה,ודווקא המשתמשים האיכותיים יעזבו.מתי שזה יקרה,הפורום יהרס אחת ולתמיד....
[QUOTE=bugoji1;1314045]באמת,אין סיבה לריב.תומר קיבל באן בטוב וטוב שקיבל.הפורום הזה צריך להישאר כמו שהוא אחרת הוא יתחיל להתמלאות ילדים בני 10 שרק אוכלים במבה ורואים תוכניות של תינוקות בטלוויזה,ודווקא המשתמשים האיכותיים יעזבו.מתי שזה יקרה,הפורום יהרס אחת ולתמיד....[/QUOTE]
זה קרה כבר..
וכן אתה באמת צודק עמית הפורום מתמלא במריבות מפגרות על וולקאויד וכאלה,למרות שגם אתה השתתפת באחת מהם (עם אוהד).
שמעו, אתם יכולים להתווכח. (הייתי יותר לחוץ אם [b]לא [/b]הייתם מתווכחים '^^)
אי אפשר בלי להתווכח מעט בחיים שלך, אבל מה לעשות שיש חוקים?
והחוקים אומרים שאסור לקלל, לא שאסור להתווכח.
אז כל עוד אתם מתווכחים זה בסדר, להתווכח עם קללות זה לא.
יש הבדל משמעותי בין הדברים מבחינתי.
זה לא המריבות זה השנאה שיש פה אחד כלפי השני וכן אני גם הייתי במריבות אבל מריבה פעם ב... זה הגיוני לא 3 כל חודש שגוררים את כל הפורום
[QUOTE=Amitlv;1314208]זה לא המריבות זה השנאה שיש פה אחד כלפי השני וכן אני גם הייתי במריבות אבל מריבה פעם ב... זה הגיוני לא 3 כל חודש שגוררים את כל הפורום[/QUOTE]
אתה מדבר על מה שקרה אתמול?
נו באמת.. לא העלבנו שום משתמש בפורום, העלבנו את וואקוליל הזה..
וגם אותם לא ממש קיללנו במפורש.. אז מה נפתח נושא במשוב כי קראנו להם אנשים משועממים עם חצ'קונים שמזילים ריר על ילדות בני 3?!
אני לא מבין ><"
אתה מדבר בכללי או על אירוע ספציפי..? זה מבלבל.
אני מדבר בכללי
אפשר בבקשה הסבר על מה מדובר בכלל?