-
[U][B]נקו:
[/B][/U]לפי דעתי זה משהו כמו Peace Keepers לא?
-------------------------------------
אתה רואה אדם מאוד גבוה לפניך, הוא מאוד כועס "ההגרלה..אתה..להרשם..קדימה!" הוא אומר,ניכר עליו שהוא "חכם". השומר השני שלידו קצת יותר חכם והוא אומר לו "עזוב את הילד בשקט ההגרלה רק עוד חודשיים.." הוא מסתכל עליו "אל תשתיק אותי!" השני אומר לו ותוך שניה הם כמעט רבים מכות
אתה רואה מישהו עם מדים טיפה יותר מכובדים מהם מתקרב בעצבים אל שני הרבים,האם תזהיר אותם?
[U][B]ג'ורדן:[/B][/U]
שומר השלום לא קיבל בעין יפה את העובדה שטרקת לו את הדלת בפנים, הוא צווח מכאב ודופק בדלת בפראות עוד יותר גדולה ומכה גם עם הקת של הרובה שלו, זה מחרפן אותך לגמרי, האם תמשיך להכין את הדג או תלך לראות מה הוא רוצה?
[U][B]יאמי:[/B][/U]
"אנחנו שומרי השלום" אומרים לך שני אנשים גבוה ונמוך "באנו לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש בבית הזה? אל תשקרו לנו או שנהרוג את מי שמסתירים." הם אומרים בקול חסר רחמים.
-
שם: לני רייל
מחוז:3
ציוד:לא למלא
ציון:לא למלא
מספר ספונסרים:לא למלא
-
-
[quote=ξένος;1323699][u][b]
[u][b]ג'ורדן:[/b][/u]
שומר השלום לא קיבל בעין יפה את העובדה שטרקת לו את הדלת בפנים, הוא צווח מכאב ודופק בדלת בפראות עוד יותר גדולה ומכה גם עם הקת של הרובה שלו, זה מחרפן אותך לגמרי, האם תמשיך להכין את הדג או תלך לראות מה הוא רוצה?
[/quote]
אעצור להכין את הדג ואפתח את הדלת , "מצטער שטרקתי את הדלת , אני קצת עצבני על הבוקר." אומר , 'איזה מעצבן.' אחשוב לעצמי , "כן , אז מה רצית?" אשאל את שומר השלום בסקרנות רבה .
-
"אנחנו שומרי השלום" אומרים לך שני אנשים גבוה ונמוך "באנו לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש בבית הזה? אל תשקרו לנו או שנהרוג את מי שמסתירים." הם אומרים בקול חסר רחמים.
קראו להם אוכפי שקט
---
''כאן?'' אענה ''אחת, וזאת אני''.
אחשוב על אמי שלא נמצאת כרגע בבית, עובדת בשדות החיטה.
ואז על אחי, שנבחר יום אחד בטקס האסיף ואלינו לא חזר.
נשברתי אז, הייתי מחוברת לאחי התאום, אשר עזב אותנו לעולם של אבדון וזירה חסרת רחמים בגיל פעוט של שנים עשר שנים בודדות.
מאז, בשלושת השנים, נהייתי קרה וקטלנית לכל אחד הפונה אליי.
---
מפתח עלילה [=
-
[QUOTE=ξένος;1323699][U][B]נקו:
[/B][/U]לפי דעתי זה משהו כמו Peace Keepers לא?
-------------------------------------
אתה רואה אדם מאוד גבוה לפניך, הוא מאוד כועס "ההגרלה..אתה..להרשם..קדימה!" הוא אומר,ניכר עליו שהוא "חכם". השומר השני שלידו קצת יותר חכם והוא אומר לו "עזוב את הילד בשקט ההגרלה רק עוד חודשיים.." הוא מסתכל עליו "אל תשתיק אותי!" השני אומר לו ותוך שניה הם כמעט רבים מכות
אתה רואה מישהו עם מדים טיפה יותר מכובדים מהם מתקרב בעצבים אל שני הרבים,האם תזהיר אותם?
[/QUOTE]
אממ כן~ D:
~~~~
אבהה בהם מספר שניות כשאני עדיין מחייך.
לאחר מכן, אביט במישהו האחר ההוא, " אממ.. החבר שלכם מתקרב אליכם~ D: " אומר לשומרי השלום
הרבים. '' אתה קשור אליהם?~ D: " אשאל את השומר שלום האחר, כשהוא מגיע.
" ובכן, מה רציתם ממני? אשאל אותם ואפהק.
-
[U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"אני שונא מתחכמים.. טוב נו שמע וזהו, רציתי לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש לכם בבית? ולא לשקר לי,אחרת מאוד ייכאב למי שישקר לי" הוא אומר וחושף חיוך מפחיד מלא שיניים צהובות..
[U][B]יאמי:[/B][/U]
למה אתה לא מצטט כמו שצריך?
-----------------------------
"אז קחי כרטיס להגרלה שתערך בעוד חודשיים" הוא אומר ומושיט לך כרטיס "אני ממליץ להתאמן כי האחרונים שהיו בסיבוב 99 היו מאוד לא מאומנים.." הוא אומר ונקרע מצחוק השומר השני דופק לו עם קת הרובה בראש ואז הוא משתתק. הם בורחים משם ואז את רואה ילד מוזר שלא ראית אף פעם, הוא קורא לך להתקרב אליו..
[U][B]נקו:[/B][/U]
הם משתתקים במקום,"תודה" מסנן אחד וזיעה קרה נופלת ממצחו. "אני גרהראד וון בלוק(Gerhard Von Block),ראש שומרי השלום במחוז הזה ובאתי למסור לך כרטיס להגרלת משחקי הרעב שיתרחשו עוד חודשיים. האם יש עוד אנשים בגילאי 12-18 חוץ ממך שיכולים להשתתף? אל תשקר לאדם כמוני." אומר לך גרהארד.
-
[QUOTE=ξένος;1323692][b][u]אתם רשומים!
לכבוד זה שהגענו ל6 ההתחלה תפורסם כעת! הנה ההתחלה שהיא לכולם ביחד.
[/u]התחלה משותפת:
[/b]יום חדש, אתם קמים בבוקר הציפורים מצייצות השמש זורחת
אבל יש הרגשה של משהו אחר ביום הזה
אתם מסתכלים מבחוץ ורואים את שומרי השלום בחוץ דופקים בפראות על דלתות הבתים
ודפיקות רמות נשמעות על דלת הבית שלכם
מה תעשו?[/QUOTE]
אני אלחץ מעט ואלך בחשש אל דלת ביתי ואפתח אותה ''שלום..אמ..אפשר לעזור?'' אשאל את שומרי השלום.
-
[QUOTE=ξένος;1323705][u][b]ג'ורדן:
[/b][/u]"אני שונא מתחכמים.. טוב נו שמע וזהו, רציתי לשאול כמה אנשים בין הגילאים 12-18 יש לכם בבית? ולא לשקר לי,אחרת מאוד ייכאב למי שישקר לי" הוא אומר וחושף חיוך מפחיד מלא שיניים צהובות..[/QUOTE]
'הוא חושב שהוא מפחיד , ממש מצחיק.' אחשוב לעצמי , "אני בן 12 , חוץ מימני אין אף אחד." אומר באנחה , "למה?" אשאל ואעשה לאיש פרצוף שמשדר לא כדי לך להתעסק איתי , תאמין לי .
-
[QUOTE=ξένος;1323705]
[U][B]נקו:[/B][/U]
הם משתתקים במקום,"תודה" מסנן אחד וזיעה קרה נופלת ממצחו. "אני גרהראד וון בלוק(Gerhard Von Block),ראש שומרי השלום במחוז הזה ובאתי למסור לך כרטיס להגרלת משחקי הרעב שיתרחשו עוד חודשיים. האם יש עוד אנשים בגילאי 12-18 חוץ ממך שיכולים להשתתף? אל תשקר לאדם כמוני." אומר לך גרהארד.[/QUOTE]
" אה, לא, אני גר לבד. המשפחה שלי מתה מזמן~" אומר לו בפיהוק ואשפשף את עיני בידי.
" אפשר את הכרטיס בבקשה? ובאיזה יום זה יוצא?" אשאל אותו בחיוך.
-
"אז קחי כרטיס להגרלה שתערך בעוד חודשיים" הוא אומר ומושיט לך כרטיס "אני ממליץ להתאמן כי האחרונים שהיו בסיבוב 99 היו מאוד לא מאומנים.." הוא אומר ונקרע מצחוק השומר השני דופק לו עם קת הרובה בראש ואז הוא משתתק. הם בורחים משם ואז את רואה ילד מוזר שלא ראית אף פעם, הוא קורא לך להתקרב אליו..
אני מהאייפוד..
''מי אתה ומה אתה רוצה?'' אשאל אותו בתוקפנות ואז אחשוב על ההגרלה 'יכול להיות שאני אצא, אסור לי לצאת! זאת התאבדות! אם אני אאבד לאמי היא לא תעמוד בזה יותר!'
-
[U][B]ג'ורדן:
[/B][/U]"כי במשחקי הרעב מוגרלים כל בני ה12-18 של המחוזות ומי שבורח יורים בו." הוא מראה לך את הרובה שלו,יורה יריה באוויר וחושף שוב את חיוכו המגעיל "אל תתעסק איתנו!" הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. לפתע עף עליך פתק נייר, אתה פותח אותו ורואה "אל הנהר נלך,כי מי שילמד את מקצוע המחוז,ישרוד בלי בעיות!"
[U][B]נקו:
[/B][/U]"עוד חודשיים.. אתה תדע." הוא אומר,נותן לך את הכרטיס והולך. שני הרבים חוזרים לריב אך לפתע הוא קולט את זה. הבזק של אור,קול של שתי יריות ואז אתה קולט 2 דברים:אתה תצטרך לנקות כי שני הרבים מוטלים שם מדממים,פצועים אנוש ושגרהארד נעלם.
[U][B]מיקו:
[/B][/U]את רואה שומר והוא שואל אותך "מי אצלכם בן 12-18? אנחנו מחלקים כרטיסי הגרלות למשחקי הרעב"
[U][B]יאמי:
[/B][/U]"תגידי לי את רוצה יריה בראש?!?" הוא מתחרפן "אני שומר שלום את לא תדברי אליי ככה.. אני אדאג להכניס את השם שלך 10 פעמים שבטוח תצאי בהגרלה!" הוא אומר ובורח משם מחורפן,ככל הנראה הוא מקלל.
[COLOR=Red][SIZE=7]חברים אני לא עומד בלחץ,קשה לי עם 7 משתתפים.. קודם כל ההרשמה סגורה ודבר שני ינופו 2-3 שחקנים בקרוב מאוד שיירד לי קצת הלחץ אחרת אני לא אוכל לנהל את המשחק בכלל..[/SIZE][/COLOR]
-
[u][b]מיקו:
[/b][/u]את רואה שומר והוא שואל אותך "מי אצלכם בן 12-18? אנחנו מחלקים כרטיסי הגרלות למשחקי הרעב"
''אני בת 13'' אומר מעט בחשדנות
''אמ...ההשתתפות חובה למה לא בא לי למות'' אומר לשומר ואקרוץ בחיוך.
אפהק בעייפות ואקח את הכרטיס מן השומר ''יום טוב'' אומר ואטרוק את דלת ביתי בפרצופו של השומר ואז אחזור לנמנםd:
-
"תגידי לי את רוצה יריה בראש?!?" הוא מתחרפן "אני שומר שלום את לא תדברי אליי ככה.. אני אדאג להכניס את השם שלך 10 פעמים שבטוח תצאי בהגרלה!" הוא אומר ובורח משם מחורפן,ככל הנראה הוא מקלל.
'לא נראה לי!' ארוץ במהירות הגבוהה האופיינית לי ואעקוף אותו, אחסום אותו ''אתה ילד, איך אתה שומר שלום?! חוץ מזה, אתה בכלל לא יודע את השם שלי!''
-
[u][b]יאמי:
[/b][/u]"האומנם.." הוא אומר ומוציא מעין רשימה כזאת.. "אממ.. אדמונית.. בערך בגילי.. יאמי סאטו! חעחעחעחעחע!!" הוא אומר וצוחק בקול מטורף