-
[quote=LordAbizi;1324774]ACMilaneZi
רומה
"אה... החרב הדו ידית שלי נשברה בקרב עם אריה מקורנן.. וזה המקום הראשון שהגעתי אליו.." הוא אומר. אז הוא מביט בך רגע ונראה שהוא מבין לפתע משהו עמוק. "רק רגע... אתה קוסם, לא? מה אתה עושה בנפחייה אם כן?"
[/quote]
"זו הנפחייה של אבי, הוא החליט לנצל אותי בפעם האחרונה לפני שאצא למסע שלי. לגבי החרב תעקוב אחרי הכדור" אומר בעוד שאגרום לכפור פצצת הקסם לרחף לכיוון המקום בו עומדות החרבות הדו ידיות לראווה.
-
בעתיד הקרוב כולכם תהיו בדרכים בשלב מסויים, וצפויים לכם כל מיני קרבות די פשוטים נגד אויבים די מטומטמים (כמו בעלי חיים חלשים), שמטרתם היא 1. להרגיל אתכם (ואותי!) לקרבות במשחק הזה, 2. לבחון דרכי שיתוף פעולה בין חברי הצוות.
גלעד
רשום. עליך לבחור איזה קסם אתה מאמן בימים אלו. כמו כן, יש לי איזשהו רעיון כללי בנוגע להתחלה שלך, אך אני לא בטוח לגבי הביצוע המדוייק, ולכן השארתי את הצעד הראשון לך.
--
זהו בוקר בביזנס סיטי, ואתה בדיוק מסיים את אחרונות ההכנות שנותרו לך לקראת היציאה לדרך, ובזה הרגע ממש סיימת אותן, ואתה מוכן.
ACMilaneZi
אתה עוזב את מקום הלימוד לשודדים, ומתחיל ללכת חזרה אל העיר וואסטפוראסט. אתה מתקדם בשביל, שמוקף בכמה עצים, אך לא צפופים דיים כדי שתקרא לזה "יער". במהלך ההליכה אתה מבחין שאתה שומע סוג של רשרוש בסביבה. אתה מתעלם ממנו בתחילה (זו תגובה טבעית לגמרי), אך אתה מבחין שגם אחרי שאתה מתקדם, הרשרוש מלווה אותך.
"חושב בגדול הא?" הוא אומר ומוסיף גיחוך. "אבל כן, אתה יודע, הרעיון הזה ממש מעניין. אני מניח שלא יזיק לנסות. אני איתך." הוא מוסיף. "אז, מאיפה נתחיל?"
רומה
תבחר איזה קסם אתה מאמן בימים אלו.
--
הוא עוקב אחרי הכדור, בוחן את החרבות ואז מפנה את מבטו אליך ושואל, "מסע? לאן אתה מתכוון לנסוע?", ונראה שהוא די מסוקרן בנוגע לכך.
-
[quote=LordAbizi;1325027]גיל
"חושב בגדול הא?" הוא אומר ומוסיף גיחוך. "אבל כן, אתה יודע, הרעיון הזה ממש מעניין. אני מניח שלא יזיק לנסות. אני איתך." הוא מוסיף. "אז, מאיפה נתחיל?"
[/quote]
"ובכן" אני אומר ומזדקף טיפה "אני חושב שנתחיל בזה שתשיג גם אתה ציוד לחניית לילה, ואז נצא לשממה" אומר ואתחיל ללכת בלי יותר מדי דיבורים.
-
[quote=LordAbizi;1325027]בעתיד הקרוב כולכם תהיו בדרכים בשלב מסויים, וצפויים לכם כל מיני קרבות די פשוטים נגד אויבים די מטומטמים (כמו בעלי חיים חלשים), שמטרתם היא 1. להרגיל אתכם (ואותי!) לקרבות במשחק הזה, 2. לבחון דרכי שיתוף פעולה בין חברי הצוות.
רומה
תבחר איזה קסם אתה מאמן בימים אלו.
--
הוא עוקב אחרי הכדור, בוחן את החרבות ואז מפנה את מבטו אליך ושואל, "מסע? לאן אתה מתכוון לנסוע?", ונראה שהוא די מסוקרן בנוגע לכך.[/quote]
את כדור ברקים
~~~~~~~~~
"אני מתכנן להשיג קצת כסף ואז להפליג לאי 'רפובליקת הלחימה של הצ'יפים', אחד המורים שלי באקדמייה לקוסמים אמר ששם אני אוכל לפתח את כישוריי ולחשוף את העוצמה האמיתית של הקסם, לאחר שאסיים את האימונים שמה אפליג מעט באוקיינוס ואז אחזור חזרה לרובן כדי לנסות ולחסל את הג'מוזה" אענה לו בקול מלא נחישות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1325027]בעתיד הקרוב כולכם תהיו בדרכים בשלב מסויים, וצפויים לכם כל מיני קרבות די פשוטים נגד אויבים די מטומטמים (כמו בעלי חיים חלשים), שמטרתם היא 1. להרגיל אתכם (ואותי!) לקרבות במשחק הזה, 2. לבחון דרכי שיתוף פעולה בין חברי הצוות.
גלעד
רשום. עליך לבחור איזה קסם אתה מאמן בימים אלו. כמו כן, יש לי איזשהו רעיון כללי בנוגע להתחלה שלך, אך אני לא בטוח לגבי הביצוע המדוייק, ולכן השארתי את הצעד הראשון לך.
--
זהו בוקר בביזנס סיטי, ואתה בדיוק מסיים את אחרונות ההכנות שנותרו לך לקראת היציאה לדרך, ובזה הרגע ממש סיימת אותן, ואתה מוכן.
[/QUOTE]
אני מקווה שלא נתחיל לתת תגובות שממש דומות לאלו לאורך זמן, לכן אני אתגבר על הצורך להגיב לך באותה צורת כתיבה ואגיב נורמאלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני יוצא מהדלת האחורית לדרך העוקפת והקטנה במקום לצאת לרחוב הרב והסואן, שככל הנראה יהיה מעט סואן פחות כאשר יבחינו באדם לבוש גלימה כשלי. גם ככה נמאס לי שהחברים שהיו לי התחילו להתרחק ממני כאר ההורים שלהם שמעו ביאזה מקצוע בחרתי.
רק הביסוס הגדול של אבא שלי מנע מהקצוע שלי לפגוע בכלכלה שלו. 'מה זה משנה' חשבתי לעצמי 'אם הקשתים קלי הדעת הללו לא מספיק חכמים כדי לקבל אותי, אין לי עניין בלנסות להתחבב עליהם'.
חוץ מכל זה, המקום הזה הוא מושלם לתירגול חישת הקסם שלי, כמו שעדיף לפתח שמיעה במקום שקט יחסית (כן, אני רוצה לעבוד על זה בזמן הקרוב). פיתוח חוש הקסם שלי יכול לעזור לי במסע כשאני אתרגל להשתמש בו בצורה אוטומטית.
אני נושם עמוק ומתרכז בדברים שסובבים אותי, מנסה לספור את האנשים שעוברים בדרך שמעבר לבית.
לבסוף אני מתחיל ללכת במקביל לדרך הראשית כדי לצאת מהעיר, בתיכנון שאני אאלץ להתחבר לרחוב הראשי רק ביציאה מהעיר.
במחשבה שנייה אני מוריד את הברדס מהראש (מסתמא, עד עכשיו הוא היה על הראש) את המטה (כדאי שאני אדע בערך מה הגודל שלו, כמו מקל הליכה, או כמו חרב יד אחת?) אני מנסה להכניס בחגורת הגלימה (נו באמת, גלימה לא מחולקת לאזור עליון ותחתון כמו חולצה ומכנסיים) ואם זה לא נוח אני מוותר. אני גם ממעיט את כפלי השוולים שלי והולך זקוף כדי להמעיט את רמת הרתיעה שאנשים יחושו ממני ורק אז אני ממשיך ללכת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1325027]
ACMilanezi
אתה עוזב את מקום הלימוד לשודדים, ומתחיל ללכת חזרה אל העיר וואסטפוראסט. אתה מתקדם בשביל, שמוקף בכמה עצים, אך לא צפופים דיים כדי שתקרא לזה "יער". במהלך ההליכה אתה מבחין שאתה שומע סוג של רשרוש בסביבה. אתה מתעלם ממנו בתחילה (זו תגובה טבעית לגמרי), אך אתה מבחין שגם אחרי שאתה מתקדם, הרשרוש מלווה אותך.
[/QUOTE]
אתחיל ללכת ואחשוב 'זה בטח סתם עוד בעל חיים'
כאשר אבין שהרשרוש עוקב אחרי אעמוד במקום ואגיד
"אם אתה לא רוצה להיפגע תצא ממקום המסתור שלך" אגיד ואסתובב כדאי לבדוק מי זה.
[B][B]אם הוא לא יוצא אז אזרוק "סכין?" למקום הרשרוש[/B][/B]
-
צורת פנייה:אייל
שם במשחק:אדריאן דרייסל
מקצוע:קשת
אופי:זאב בודד,אינטליגנט ומחושב(להדגשה זה אותן מילים),חזק יחסית, גאוותן לפעמים,מהיר.
שם העיר ההתחלתית, ופחות או יותר מיקומה על המפה:קנדור,ביער שממקום בחלק המזרחי של האי.
מראֶה:אני אוותר,אולי אערוך בהמשך
מידת ההחשפות ליחסי אישות:פה ושם.
רקע: אפשר לערוך אחר כך?(אם לא אז אני אערוך כשתגיב. פשוט שברתי את הראש על רקע ולקח לי המון זמן לנסות להתחיל אפילו ליצור רקע מהרעיונות שבראשי)
הערות/בקשות:להתקבל
מספר חברי הצוות:2(לבינתיים)
שם חבר הצוות:ג'ק ריילונד
מקצוע:לוחם(עם חרב ועם גרזן)
אופי:כעסן ומעריץ את אדריאן,לפעמים חכם.
מראה:שרירי ושזוף,משקפי שמש שחורות,שיער חום שמכסה את ראשו,ג'קט כתום-כחול-לבן שמכסה את חולצתו הלבנה,מכנסי צבא ונעלי צבא(אלה שאתה מקבל מהצבע,לא ידוע איך השיג)
סיפור חיים:ג'ק נולד למשפחה ענייה ומגיל 5 הבין כבר ששאם הוא רוצה להרוויח כסף,הוא צריך להיות שודד או לוחם. לאחר הרהורים ארוכים של שנה(זה המון לילד) החליט להיות לוחם,אחיו לימד אותו להילחם כבר אז ובגיל 10 הוא כבר שלט בלחימה בחרב. אחיו מת כשניסה להרוג את הג'מוזה וג'ק לקח את הגרזן המשפחתי,את החרב של אחיו ויצא למסע נקמה.
עיר התחלתית:לא ידועה(תתפרע או שאומר לך בשלב מאוחר יותר,כל העניין הוא שלא ידוע מאיפה ג'ק בא) רק ידוע שבדרום האי רובן.
נסיבות מפגש:ג'ק הלך לפונדק כדי להתכונן לקרב חימום משום שהוא תמיד מוצא קרבות במקומות הומים אדם ופגש את אדריאן,אדריאן היה היחיד שניצח את ג'ייק והוא החליט להתלוות אליו בתירוץ ש"רק ככה אני אהיה הלוחם האולטימטיבי!".
---
שם חבר הצוות:מירה אורויה
מקצוע:קוסמת
אופי:חכמה,נחמדה,לא מדייקת כל כך במכות,מהירה ומפצה ככה על אובדן כוחה.
מראה:כרגע אין לי רעיונות,ייערך אם ארצה
סיפור חיים:מירה הייתה ילדה שבאה מאזור עשיר. הוריה התלבטו ביניהם מה היא תלמד כשהיא תגדל: לחימה עם חרב,לחימה עם קשת או קוסמות בכלל. כבר דורות שלא היה קוסם במשפחתם ולכן מירה למדה לחימה מכל הסוגים,היא הייתה די טובה בזה אבל אז היא נתקלה בקוסם מפורסם בעיירה וויסדר שלימד אותה קוסמות בסתר,היא גרמה להורי לחשוב שילדתם היא לוחמת והם היו גאים בה. עד שלילה אחד, הג'מוזה יצר דרקון שזנבו נפתח לחלקי טופר שאוחזים במיליוני קורבנות ואז שואבים את האנרגיה ונפטרים מהשאריות,ראש דרקון אדום-אפור עם סימנים שחורים עליו ועיניים צהובות שחודרות למחשבתם של יריביו,כנפיים בוערות ושישה ידיים. אותו יצור החריב את העיירה ומשום מה היצור לא פגע במירה,אבל כל זה קרה בגלל שהג'מוזה רצה להשיג את כוחו של המוןרה של מירה וכשהשיג את מטרתו, היצור חזר לג'מוזה ומירה נשארה בחיים. מירה עברה מסע נדודים מאז.
עיר התחלתית:האזור הוחרב ועכשו היא נודדת.
נסיבות מפגש: מירה נדדה עד קנדור ושם ראתה את ג'ייק ואת אדריאן,כמה שהם חזקים וידעה שהם יעזרו לה לנצח את ג'מוזה.
---
-
החלטתי להגדיר שלכולכם יש צידה ליומיים, משום שכולכם מתחילים לצאת לדרך מ"מקום ידידותי".
אתם יוצאים מן העיר בקלות, ומתחילים לצעוד בדרך שמחוץ לעיר. הדרך היא די צחיחה, ואין בה הרבה מצחייה (אם כי היא די רחוקה מ"מדבר").
"אז כן, לאן אנחנו הולכים?" שואל קאדר.
רומה
"להביס את הג'מוזה..." הוא חוזר בשקט, ואז אומר "אולי אני אצטרף אליך? אני בטוח שנוכל להועיל אחד לשני."
גלעד
[B]ואני[/B] מקווה שלא נתחיל לתת כל הזמן תגובות דומות [B]לאלו[/B]!! אלים אדירים, 11 שורות?! אם אתה מצפה שאני אגיב לך באותו סדר גודל של אורך, זה כ.ב.מ לא יקרה. התגובה הארוכה ביותר שהגבתי למישהו אי פעם בפורום הזה הייתה לא יותר מ-6 שורות (כמובן לא כולל הערות, כי בהערה אני יכול לכתוב הרבה יותר מדי). הפילוסופיה שלי בתגובות היא לעשות אותן קצרות ודינמיות, כדי לא להכריח את השחקן להיות סביל ואולי לכפות עליו פעולה שהוא לא תכנן. אמנם עדיין לא בדקתי, אבל אני מניח שכן יהיה קצת תוכן בתגובות בזמן קרבות, כי אז אני צריך לפרט מה עשה כל חבר צוות, ומה עשה כל אויב, ומה התוצאות. אז שם זה יהיה כנראה יותר מ-2 שורות. אבל במצב שבו כל מה שאני רוצה זה לראות איך אתה מתחיל, כדי שאני אדע איך להלביש את הרעיון שהיה לי, אם כי לא כל כך ידעתי איך לבצע אותו? במצב כזה אין לי הרבה מה לכתוב. אבל תסתכל על התגובות שלי לאחרים, הן פחות או יותר הרמה הצפויה שלי לאורך המשחק, במצבים שלא אמור לקרות בהם שום דבר מעניין.
ואם אתה התכוונת שאתה רוצה לאמן את "חישת קסם", אז תעשה את זה בדרך יותר ברורה. אני לא רוצה להסתכן בניחוש שגוי של הרצון של השחקן. ולבסוף, רמת השליטה בחישת קסם היא טובה. לכן לא הייתי ממליץ לך לתרגל את הקסם הזה, כי זה יניב פרות מועטים מאלו שיפיקו שיפור בקסמים שרמת השליטה בהם היא "מועטה".
ואורך המטה הוא בערך עד המתניים.
--
אתה משחק קצת עם איך יותר נוח לשים את המטה, ואתה מבין שאם תשים אותו מלפניך, אז זה מן הסתם יפריע לשדה הראייה שלך או יסתבך עם הרגליים שלך, ואם באחד הצדדים אז זה יפריע למקם נוח את היד בצד הזה, אבל זה די נוח לתחוב אותו מאחוריך, באלכסון. ככה זה לא כל כך מפריע. בכל אופן, אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר, וכשהדרך שלך מתמזגת עם הדרך הראשית, קרוב מאוד ליציאה מן העיר, אחד האנשים שהולך לקראתך לפתע עוצר אותך.
"סת'?" הוא שואל. אתה מביט בו, וכעבור פרק זמן שהוא לא אפס, אך קרוב מאוד לאפס, אתה מבין שזהו ג'וני באווטווינג.
ACMilaneZi
בסדר, אבל לא מתאים לפילוסופיה של המקצוע. איפה החשאיות? הערמומיות? ההחבאות אל הצללים?
ואויש לעזאזל, שכחתי לרגע מה המקצועות בצוות שלך, אז התבלבלתי קצת.
--
אתה שומע עוד כמה רשרושים, ובאחד העצים אתה רואה בוהק של מתכת נע למטה, ואז אתה רואה שזו אישה בשיריון מתכתי.
"הרגע, אין לי כוונה לפגוע בך, רק רציתי לעקוב אחריך." היא אומרת, ומתקרבת לכיוון שלך. אתה מבחין שהבעת הפנים שלה מסגירה את זה שהיא מבינה שהתשובה שלה קצת אידיוטית.
אייל
אתה יכול כמובן לערוך את הרקע אחר כך, אבל שתדע שאני אשמור לעצמי את אותה הזכות בנוגע למתן תשובה בנוגע לטופס ההרשמה שלך.
-
[quote=LordAbizi;1325630]החלטתי להגדיר שלכולכם יש צידה ליומיים, משום שכולכם מתחילים לצאת לדרך מ"מקום ידידותי".
רומה
"להביס את הג'מוזה..." הוא חוזר בשקט, ואז אומר "אולי אני אצטרף אליך? אני בטוח שנוכל להועיל אחד לשני."
.[/quote]
"למה לא" אומר בזמן שהעביר עליו את מבטי בשנית ואז אגיד " אגב, שמי הוא אנטוניו צ'מברליין, אך אתה יכול לקרוא לי טוני".
-
[quote=LordAbizi;1325630]גיל
אתם יוצאים מן העיר בקלות, ומתחילים לצעוד בדרך שמחוץ לעיר. הדרך היא די צחיחה, ואין בה הרבה מצחייה (אם כי היא די רחוקה מ"מדבר").
"אז כן, לאן אנחנו הולכים?" שואל קאדר.
[/quote]
"ובכן, לא ממש חשבתי, אני מניח שאנחנו יכולים ללכת לנוקדאורון. זו עיר גדולה ואני בטוח שאם נחפש טוב נמצא מישהו לעזור לו או שנמצא איך לעזור כדי להביס את הג'מוזה. ובכלל, רק שניים לבד זו קבוצה די קטנה, לא כמובן שהייתי מעדיף לצאת למסע הזה עם מישהו אחר, אבל אני חושב שאנחנו צריכים למצוא עוד אנשים שיצטרפו אלינו." אני אומר לקאדר בפסקנות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1325630]גלעד
[B]ואני[/B] מקווה שלא נתחיל לתת כל הזמן תגובות דומות [B]לאלו[/B]!! אלים אדירים, 11 שורות?! אם אתה מצפה שאני אגיב לך באותו סדר גודל של אורך, זה כ.ב.מ לא יקרה. התגובה הארוכה ביותר שהגבתי למישהו אי פעם בפורום הזה הייתה לא יותר מ-6 שורות (כמובן לא כולל הערות, כי בהערה אני יכול לכתוב הרבה יותר מדי). הפילוסופיה שלי בתגובות היא לעשות אותן קצרות ודינמיות, כדי לא להכריח את השחקן להיות סביל ואולי לכפות עליו פעולה שהוא לא תכנן. אמנם עדיין לא בדקתי, אבל אני מניח שכן יהיה קצת תוכן בתגובות בזמן קרבות, כי אז אני צריך לפרט מה עשה כל חבר צוות, ומה עשה כל אויב, ומה התוצאות. אז שם זה יהיה כנראה יותר מ-2 שורות. אבל במצב שבו כל מה שאני רוצה זה לראות איך אתה מתחיל, כדי שאני אדע איך להלביש את הרעיון שהיה לי, אם כי לא כל כך ידעתי איך לבצע אותו? במצב כזה אין לי הרבה מה לכתוב. אבל תסתכל על התגובות שלי לאחרים, הן פחות או יותר הרמה הצפויה שלי לאורך המשחק, במצבים שלא אמור לקרות בהם שום דבר מעניין.
ואם אתה התכוונת שאתה רוצה לאמן את "חישת קסם", אז תעשה את זה בדרך יותר ברורה. אני לא רוצה להסתכן בניחוש שגוי של הרצון של השחקן. ולבסוף, רמת השליטה בחישת קסם היא טובה. לכן לא הייתי ממליץ לך לתרגל את הקסם הזה, כי זה יניב פרות מועטים מאלו שיפיקו שיפור בקסמים שרמת השליטה בהם היא "מועטה".
ואורך המטה הוא בערך עד המתניים.
--
אתה משחק קצת עם איך יותר נוח לשים את המטה, ואתה מבין שאם תשים אותו מלפניך, אז זה מן הסתם יפריע לשדה הראייה שלך או יסתבך עם הרגליים שלך, ואם באחד הצדדים אז זה יפריע למקם נוח את היד בצד הזה, אבל זה די נוח לתחוב אותו מאחוריך, באלכסון. ככה זה לא כל כך מפריע. בכל אופן, אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר, וכשהדרך שלך מתמזגת עם הדרך הראשית, קרוב מאוד ליציאה מן העיר, אחד האנשים שהולך לקראתך לפתע עוצר אותך.
"סת'?" הוא שואל. אתה מביט בו, וכעבור פרק זמן שהוא לא אפס, אך קרוב מאוד לאפס, אתה מבין שזהו ג'וני באווטווינג.
[/QUOTE]
טוב, אבל במדיניות של תגובה ביום (דרך אגב, מסתבר שביום שישי אני לא אגיב לך כדי שלא תשכח ותגיב בשבת) אני רוצה להנות כמה שיותר.
ואם כבר אז אני מעדיף להתאמן על כדור הברקים.
~~~~~~~~
"ג'וני?" אני שואל מופתע "כן, זה אתה." אני קובע לבסוף רגע אחרי שקלטתי שהיה די מטומטם לשאול אותו האם הוא הוא.
אני מניח שאין לו ממש עניין במה שאני מתכוון לעשות לכן אני מתכונן להמשיך בדרכי, רק מתוך נימוס (כי לא ראיתי אותו הרבה זמן) אני שואל אותו מה שלומו ואם משהו חדש קרה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1325630]
ACMilaneZi
בסדר, אבל לא מתאים לפילוסופיה של המקצוע. איפה החשאיות? הערמומיות? ההחבאות אל הצללים?
ואויש לעזאזל, שכחתי לרגע מה המקצועות בצוות שלך, אז התבלבלתי קצת.
--
אתה שומע עוד כמה רשרושים, ובאחד העצים אתה רואה בוהק של מתכת נע למטה, ואז אתה רואה שזו אישה בשיריון מתכתי.
"הרגע, אין לי כוונה לפגוע בך, רק רציתי לעקוב אחריך." היא אומרת, ומתקרבת לכיוון שלך. אתה מבחין שהבעת הפנים שלה מסגירה את זה שהיא מבינה שהתשובה שלה קצת אידיוטית.
[/QUOTE]
לא ידעתי אם הייתי בצל או בתוך איזה שביל או אפילו על עץ אז אני לא כל כך ידעתי איך להגיב
---------------------
אעמוד בתוך צל,ואהיה מוכן לתקיפה עם סכין.
"רק לעקוב אחרי? היום הורגים אנשים על דברים כאלה" אגיד לה
"אבל נוותר לך הפעם" אגיד לה במבט רציני
"מה את רוצה ממני ולמה עקבת אחרי?"אשאל אותה בכעס
-
רומה
"ואני רונלד וושינגטון." הוא עונה. ובאותו הרגע אתה רואה את אבא שלך חוזר לנפחייה. "היי טוני," הוא אומר, ואז פונה לרונלד, "אפשר לעזור לך?", "החרב שלי נשברה במהלך קרב עם אריה מקורנן בדרכי לכאן." עונה רולנד, ומוציא מהתיק שלו שברי חרב. "זו חרב אימונים, היא לא אמורה להחזיק מעמד זמן רב. אין טעם לתקן אותה." עונה אביך. "החרב הזו כאן היא הכי פשוטה ותתאים לך." רונלד משתכנע וקונה את החרב.
"כן, אני סבור שאתה צודק. אבל זה לא שאנחנו יוצאים למערת השאול עכשיו. נמצא עוד אנשים." אומר קאדר. אתם ממשיכים בדרך, ולפתע מאחוריך קמים שני יצורים שאתם מזהים כאָדָמִים. הם יצורים, שגופם עטוף חול. הם נמוכים, בערך מגיעים עד המתניים, ואין להם שום יכולות מיוחדות. כשהם שוכבים על אדמה בסביבה חולית, אי אפשר לזהות אותם, ולכן לא הבחנתם בהם קודם.
גלעד
"שום דבר. אני עכשיו מסיים את המשימה האחרונה שלי מבית הספר לקשתים, נותר לי עניין קטן בחלק הדרומי של העיר, ואז אני אהיה חופשי בערך. מה איתך?" הוא מספר לך.
ACMilaneZi
תארתי קודם לכן, זו סביבה עם עצים, אבל לא מספיק שיהיה אפשר לקרוא לזה "יער". וחוץ מזה, "החבאות אל הצללים" היה סתם ביטוי. לא התכוונתי דווקא שתשתמש ב'פסיעה חרישית'. העליתי בדעתי שתי דרכים שבהן תוכל לעשות את זה חכם, ואחת מהן לא הסתמכה על צללים.
--
"אני עקבתי אחריך כמה ימים. ראיתי אותך במקרה מתאמן, ולא הצלחתי להבין אילו מין טכניקות אלו. אז עקבתי אחריך, כדי שאני אולי אצליח להבין." היא מסבירה. "שום כוונות רעות."
-
[quote=LordAbizi;1326169]
"כן, אני סבור שאתה צודק. אבל זה לא שאנחנו יוצאים למערת השאול עכשיו. נמצא עוד אנשים." אומר קאדר. אתם ממשיכים בדרך, ולפתע מאחוריך קמים שני יצורים שאתם מזהים כאָדָמִים. הם יצורים, שגופם עטוף חול. הם נמוכים, בערך מגיעים עד המתניים, ואין להם שום יכולות מיוחדות. כשהם שוכבים על אדמה בסביבה חולית, אי אפשר לזהות אותם, ולכן לא הבחנתם בהם קודם.
[/quote]
אני אשלוף את החרב החד ידנית שלי מהנדן. "אתה חושב מה שאני חושב?" אני קורץ לקאדר "אני חושב ששני אלה יהיו אימון מצוין בשבילי ובשבילך" אני אומר לו ואסתער לכיוון זוג האדמים עם מכה מסובבת במטרה לפגוע בשניהם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1326169]
ACMilaneZi
תארתי קודם לכן, זו סביבה עם עצים, אבל לא מספיק שיהיה אפשר לקרוא לזה "יער". וחוץ מזה, "החבאות אל הצללים" היה סתם ביטוי. לא התכוונתי דווקא שתשתמש ב'פסיעה חרישית'. העליתי בדעתי שתי דרכים שבהן תוכל לעשות את זה חכם, ואחת מהן לא הסתמכה על צללים.
--
"אני עקבתי אחריך כמה ימים. ראיתי אותך במקרה מתאמן, ולא הצלחתי להבין אילו מין טכניקות אלו. אז עקבתי אחריך, כדי שאני אולי אצליח להבין." היא מסבירה. "שום כוונות רעות."[/QUOTE]
"עלית עליי אני מתאמן כאן,כדאי לאתגר את ג׳מוזה יום אחד" אגיד לה בצחוק
"לוחמת?מוזר לראות כאן לוחמים"אגיד ואבחן אותה
"במיוחד לוחמים שהם לא פראי אדם" אגיד בחוסר רצינות
"אז איך קוראים לך?"אשאל אותה