-
[QUOTE=עולה אושאוט;1323969][CODE][/CODE]
אתה יכול לשים ספרייט
--------------------------
[COLOR="Blue"]אתה הולך לך באזור ופתאום אתה רואה[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr043.png[/url] פצוע (מצטער תיכנס לקישור ואז תראה את הפוקימון) הוא מסתכל עליך בדאגה וליידו יש ילדה (שותפה שלך בקרוב, נקבע שתפגוש שותפים במהלך המשחק סבבה?) מה תעשה? [IMG]http://http://[/IMG] [/COLOR] זאת התמונה של הילדה עם היא לא עובדת אני אגיד לך איזה ילדה זו בפרטי[/QUOTE]
*אל תשים תמונות ואני אתן לך את כולם מחר ואל תיקח את הקישור,תיקח את הקישור מ"קוד לפורומים"! יש לי קישור אחר אם תרצה של אחת יפה יותר
אומר לילדה "אני יודע טיפול בפוקימונים,אז לעזור לך?"
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1323971]*אל תשים תמונות ואני אתן לך את כולם מחר ואל תיקח את הקישור,תיקח את הקישור מ"קוד לפורומים"! יש לי קישור אחר אם תרצה של אחת יפה יותר
אומר לילדה "אני יודע טיפול בפוקימונים,אז לעזור לך?"[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]"כן בטח " תאמר הילדה "אבל יש כאן מרכז פוקימונים ורק אם אני מרימה את הפוקימון הזה הוא מתחיל לצרוח מכאבים" היא תאמר קצת בעצב, אתה מנסה לעזור לה ואודיש קצת מתעושש ואתם לוקחים אותו למרכז הפוקימונים. מה תעשה?[SPOILER][/SPOILER][/COLOR]
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1323974][COLOR="Blue"]"כן בטח " תאמר הילדה "אבל יש כאן מרכז פוקימונים ורק אם אני מרימה את הפוקימון הזה הוא מתחיל לצרוח מכאבים" היא תאמר קצת בעצב, אתה מנסה לעזור לה ואודיש קצת מתעושש ואתם לוקחים אותו למרכז הפוקימונים. מה תעשה?[SPOILER][/SPOILER][/COLOR][/QUOTE]
אומר לאחות ג'וי "אני יודע איך לטפל באודיש הזה,אני יכול לטפל בו במקומך?" ואז אחכה לתשובתה בהתפללות שהיא תהיה כן.
-
תשקיע יותר בבקשה וצריך שעוד יירשמו יש עוד 5 מקומות פנויים! ומצטער על חוסר המקצועיות שחכתי לשים לך צבע בתגובה
-----------------------
]האחות ג׳וי אומרת ״ אתה יכול לעזור אבל אני יודעת את העבודה, אם אתה רוצה תיכנס ותעזור קצת״ אתה מהנהן ונכנס לחדר הטיפול, אחרי כמה דקות אודיש חוזר בריא ושלם והילדה מחכה בחוץ אתה רואה אותה והיא אומרת לך ״ שלום אני דון , אני מתחילה את המסע שלי עכשיו, בינתיים יש לי רק פיפלאפ רוצה לראות אותו?״ היא לא מחכה לתשובה ומוציאה את הפוקדור של פיפלאפ. מה תעשה?
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1323987]תשקיע יותר בבקשה וצריך שעוד יירשמו יש עוד 5 מקומות פנויים!
-----------------------
[COLOR="Blue"][/COLOR]האחות ג׳וי אומרת ״ אתה יכול לעזור אבל אני יודעת את העבודה, אם אתה רוצה תיכנס ותעזור קצת״ אתה מהנהן ונכנס לחדר הטיפול, אחרי כמה דקות אודיש חוזר בריא ושלם והילדה מחכה בחוץ אתה רואה אותה והיא אומרת לך ״ שלום אני דון , אני מתחילה את המסע שלי עכשיו, בינתיים יש לי רק פיפלאפ רוצה לראות אותו?״ היא לא מחכה לתשובה ומוציאה את הפוקדור של פיפלאפ. מה תעשה?[/QUOTE]
*תאמר לטררט שמחוברת(השם באנגלית) להירשם,היא שחקנית אדירה! ותיתן לי יותר מה להגיב
אומר לה "וואו,הוא נראה מדהים,מאיפה קיבלת אותו?(תבדוק במ"ת המקורי)" ואז אשאל אותה "מה המתקפות שלו?,אני רוצה להוסיף את המידע ההזה למחברת שלי,אני לא סתם מאמן,אלא חוקר פוקימונים.אני אצור מכשיר יותר טוב אפילו מהפוקידע ואני רוצה להיות חוקר פוקימונים ואו פרופסור".
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1324014]*תאמר לטררט שמחוברת(השם באנגלית) להירשם,היא שחקנית אדירה! ותיתן לי יותר מה להגיב
אומר לה "וואו,הוא נראה מדהים,מאיפה קיבלת אותו?(תבדוק במ"ת המקורי)" ואז אשאל אותה "מה המתקפות שלו?,אני רוצה להוסיף את המידע ההזה למחברת שלי,אני לא סתם מאמן,אלא חוקר פוקימונים.אני אצור מכשיר יותר טוב אפילו מהפוקידע ואני רוצה להיות חוקר פוקימונים ואו פרופסור".[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]״וואו איזה שאיפות״ היא תגיד ״ רוצה שאני אראה לך את המתקפות שלו?״ אתה מהנהן ״אוקיי פיפלאפ תשתמש בקרן בועות !״ היא אומרת ופיפלאף הורס חומה שלמה! ״פיפלאף תשתמש בדחיפה!״ היא אומרת ופיפלאף מתנגש בקיר בעוצמה, אתה מתפלא מהעוצמתיות של פיפלאפ של דון והיא אומרת לך ״רוצה להצטרף אליי למסע?״ מה תעשה?[/COLOR]
-
שם משתמש : matan4500
שם פרטי :מתן
דמות -
שם מלא : אייס רנין
תיאור: ספרייט: [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/0.png[/IMG]
רקע : כשאייס היה בן 4 הוא חלם להיות כמו אימו המתאמת , כל הזמן הוא ביקש מאביו פוקימונים כדי להתאמן בלהיות מתאם .
בגיל 7 אייס הבין שהוא לא יצליח להיות מתאם מכיוון שהוא לא מצליח לשלב מתקפות , אבא של אייס ראה שאייס לא רוצה להיות מתאם וניסה לתת לאייס השראה להיות מאמן , אייס החליט להיות מאמן . בגיל 8 אייס נרשם לבית ספר למאמנים . ביום הראשון בבית ספר למאמנים נתנו לאייס
לבחור פוקימון שיהיה איתו עד שיוכל לבחור פוקימון התחלתי משלו האפשרויות שלו היו : צ'ימצ'אר , מדקיפ וצ'יקוריטה , שרון בחר בצ'ימצאר .
השיעור הראשון היה להתאמן על המתקפות של הפוקימון . בגיל 9 אייס עשה את הקרב הראשון שלו , הקרב היה צ'ימצ'אר נגד מדקיפ , צ'ימצ'אר השתמש בשריטה ופגע במדקיפ , מדקיפ השתמש בהפלה (tackle) וצ'ימצ'אר התחמק ,צ'ימצ'אר השתמש בשריטה ופגע , מדקיפ התעלף ואייס ניצח .
באמצע השנה אימא של אייס עזבה ליונובה ושלחה לו פוקדור , אייס פתח את הפוקדור ויצא טפיג , אייס החזיר את הטפיג לפוקדור ונתן אותו לאבא
שלו . בגיל 10 אייס שחרר את צ'ימצ'אר . כשאייס הגיע למעבדה הוא ראה את הפוקימונים וראה שהוא יכול לבחור : צ'ימצ'אר , טרטוויג או פיפלאפ ,
אייס בחר בצ'ימצ'אר כי הוא נזכר כמה כיף היה עם צ'ימצ'אר ששחרר . אייס הלך הביתה וביקש מאבא שלו שילך איתו במסע ל5 שנים , אייס התחיל
את המסע בעיר הולדתו העיר ויילסטון כשאיייס התחיל את המסע הוא תפס את הפוקימון הראשון שלו סטארלי . אחרי זה אייס התאמן הרבה ופיתח את
צ'ימצ'אר למונפרנו . ואז אייס הגיע לעיר פלוארומה ושם פיתח את סטארלי לסטארביה . כשאייס טייל הוא מצא פאצ'יריסו ותפס אותו . אחרי כל זה אבא
של אייס החליט שאייס גדול מספיק כדי להמשיך לבד . לאחר שאייס ניצח את ליגת סינו בגיל 14 וחצי הוא החליט לעבור לאיי הברקת עם הוריו , והשאיר את יפרנייפ שהתפתח ממונפרנו , סטאראפטור שהתפתח מסטארביה , פאצ'יריסו , לוקאריו שתפס , לאפיאון שהתפתח מאיבי ודרגונייר שקיבל פרופ' רוואן . ומאז הם גרים באיי הברקת .
שותפים : 2
2.זכר
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1324052][COLOR="Blue"]״וואו איזה שאיפות״ היא תגיד ״ רוצה שאני אראה לך את המתקפות שלו?״ אתה מהנהן ״אוקיי פיפלאפ תשתמש בקרן בועות !״ היא אומרת ופיפלאף הורס חומה שלמה! ״פיפלאף תשתמש בדחיפה!״ היא אומרת ופיפלאף מתנגש בקיר בעוצמה, אתה מתפלא מהעוצמתיות של פיפלאפ של דון והיא אומרת לך ״רוצה להצטרף אליי למסע?״ מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אומר לה "כן,בהחלט" ואז כשנצא אתיישב איפשהו ואומר לה את מה שאכתוב ואצייר "פיפלאפ(ציור בגדול ויפה וגם זוהר בצבעים),התפתחויות:לא ידוע,מין:50% נקבה 50% זכר,מידע:לא ידוע מתקפות:דחיפה וקרן בועות השאר לא ידועים,סיווג:פינגווין מים,סוג:מים ורגיל" ואשאל אותה כשאראה לה "מה את חושבת?".
-
[QUOTE=matan4500;1324074]שם משתמש : matan4500
שם פרטי :מתן
דמות -
שם מלא : אייס רנין
תיאור: ספרייט: [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/0.png[/IMG]
רקע : כשאייס היה בן 4 הוא חלם להיות כמו אימו המתאמת , כל הזמן הוא ביקש מאביו פוקימונים כדי להתאמן בלהיות מתאם .
בגיל 7 אייס הבין שהוא לא יצליח להיות מתאם מכיוון שהוא לא מצליח לשלב מתקפות , אבא של אייס ראה שאייס לא רוצה להיות מתאם וניסה לתת לאייס השראה להיות מאמן , אייס החליט להיות מאמן . בגיל 8 אייס נרשם לבית ספר למאמנים . ביום הראשון בבית ספר למאמנים נתנו לאייס
לבחור פוקימון שיהיה איתו עד שיוכל לבחור פוקימון התחלתי משלו האפשרויות שלו היו : צ'ימצ'אר , מדקיפ וצ'יקוריטה , שרון בחר בצ'ימצאר .
השיעור הראשון היה להתאמן על המתקפות של הפוקימון . בגיל 9 אייס עשה את הקרב הראשון שלו , הקרב היה צ'ימצ'אר נגד מדקיפ , צ'ימצ'אר השתמש בשריטה ופגע במדקיפ , מדקיפ השתמש בהפלה (tackle) וצ'ימצ'אר התחמק ,צ'ימצ'אר השתמש בשריטה ופגע , מדקיפ התעלף ואייס ניצח .
באמצע השנה אימא של אייס עזבה ליונובה ושלחה לו פוקדור , אייס פתח את הפוקדור ויצא טפיג , אייס החזיר את הטפיג לפוקדור ונתן אותו לאבא
שלו . בגיל 10 אייס שחרר את צ'ימצ'אר . כשאייס הגיע למעבדה הוא ראה את הפוקימונים וראה שהוא יכול לבחור : צ'ימצ'אר , טרטוויג או פיפלאפ ,
אייס בחר בצ'ימצ'אר כי הוא נזכר כמה כיף היה עם צ'ימצ'אר ששחרר . אייס הלך הביתה וביקש מאבא שלו שילך איתו במסע ל5 שנים , אייס התחיל
את המסע בעיר הולדתו העיר ויילסטון כשאיייס התחיל את המסע הוא תפס את הפוקימון הראשון שלו סטארלי . אחרי זה אייס התאמן הרבה ופיתח את
צ'ימצ'אר למונפרנו . ואז אייס הגיע לעיר פלוארומה ושם פיתח את סטארלי לסטארביה . כשאייס טייל הוא מצא פאצ'יריסו ותפס אותו . אחרי כל זה אבא
של אייס החליט שאייס גדול מספיק כדי להמשיך לבד . לאחר שאייס ניצח את ליגת סינו בגיל 14 וחצי הוא החליט לעבור לאיי הברקת עם הוריו , והשאיר את יפרנייפ שהתפתח ממונפרנו , סטאראפטור שהתפתח מסטארביה , פאצ'יריסו , לוקאריו שתפס , לאפיאון שהתפתח מאיבי ודרגונייר שקיבל פרופ' רוואן . ומאז הם גרים באיי הברקת .
שותפים : 2
2.זכר[/QUOTE]
התקבלת תבחר צבע ותגיב להתחלה שבעמוד הראשי
ג׳ייסון
[COLOR="Blue"]״אני אשלים לך את זה״ דון תומר ותיקח לך את הדף היא תשלים: ״פיפלאף מין: זכר, סוג : מים לא מים ורגיל.״ היא תשנה לך ואז תאמר ״וואו זה מדהים, אני יודעת שלך עוד אין פוקימון... חבל... שמעתי שפרופסור אדמס מחלק פוקימונים התחלתיים באזור לא רחוק מכאן, רוצה ללכת ?[/COLOR]
-
[quote=עולה אושאוט;1323949]התחלה
17/08/2015
אתה מתעורר לעוד בוקר קיצי, מסיים את פעילות הבוקר השגרתית,
ויוצא לבדוק את תיבת הדואר, למרבה הפתעתך אתה מוצא בתיבה מכתב מוזר מעט, צבעו זהוב, ועליו כיתוב באותיות מעוטרות בצבע ירקרק " ליגת איי הברקת".
אתה חוזר לביתך ותוך כדי פותח את המעטפה, מוציא את הדף שבתוכה ומתחיל לקרוא את הכתוב בו :"
שלום (שמך),
ברצוני להודיע לך כי נבחרת להגיע לאיי הברקת ולהשתתף בליגת איי הברקת.
אתה מוזמן להגיע לשדה התעופה של העיר דאנוויל בתאריך 01/09/2015 בשעה 9:00 בבוקר.
פרופסור אדמס."
01/09/2015-
אתה מגיע לשדה התעופה ב8:45, באזור הכניסה אתה מבחין בקבוצת נערים בגילך בערך, העומדים סביב איש מבוגר מעט הלובש חליפה מכובדת, אתה מנחש שזהו פרופסור אדמס, ושאר הנערים אשר זכו בהזמנה.*
אתה מגיע אל הקבוצה ואומר לפרוספור אדמס את שמך, והוא משיב :" שלום לך, אני פרוספור אדמס, אני שמח שהגעת, הטיסה תצא בקרוב".
לאחר הטיסה, מסיעים אותך ואת שאר הנערים למלון, אתה מתארגן והולך לישון.
[/quote]
*צבע ירוק
לאחר שאקום אזכר באיך שהיה לי כיף ינפרנייפ , ולאחר מכן אצא מן החדר במלון ואנעל אותו , לאחר מכן אסתובב במקום , 'מעניין עם יהיו פה מאמנים מפורסמים.' אחשוב לעצמי בהתעניינות ואז אלך לחפש את פרופ' אדמס , "מתיי נקבל את הפוקימון ההתחלתיים?" אשאל אותו בהתעניינות .
-
אייס
תגיב מחדש בבקשה, אמרתי בהתחלה ( אולי דיברתי עם מסטר ליאון בפרטי) שיהיו כאלה עם התחלה שונה, לך יש התחלה רגילה. ההתחלה היא בעמוד הראשי איפה שכתוב 1/9/15 ושים לב גם שכתוב בשלבים מסוימים ג׳ייסון. אם אתה רוצה אתה ההתחלה הזאת תדבר איתי בפרטי ואערוך את ההודעה אבל אני ממליץ יותר את ההתחלה הרגילה
-
[quote=עולה אושאוט;1323949]התחלה
17/08/2015
אתה מתעורר לעוד בוקר קיצי, מסיים את פעילות הבוקר השגרתית,
ויוצא לבדוק את תיבת הדואר, למרבה הפתעתך אתה מוצא בתיבה מכתב מוזר מעט, צבעו זהוב, ועליו כיתוב באותיות מעוטרות בצבע ירקרק " ליגת איי הברקת".
אתה חוזר לביתך ותוך כדי פותח את המעטפה, מוציא את הדף שבתוכה ומתחיל לקרוא את הכתוב בו :"
שלום (שמך),
ברצוני להודיע לך כי נבחרת להגיע לאיי הברקת ולהשתתף בליגת איי הברקת.
אתה מוזמן להגיע לשדה התעופה של העיר דאנוויל בתאריך 01/09/2015 בשעה 9:00 בבוקר.
פרופסור אדמס."
01/09/2015-
אתה מגיע לשדה התעופה ב8:45, באזור הכניסה אתה מבחין בקבוצת נערים בגילך בערך, העומדים סביב איש מבוגר מעט הלובש חליפה מכובדת, אתה מנחש שזהו פרופסור אדמס, ושאר הנערים אשר זכו בהזמנה.*
אתה מגיע אל הקבוצה ואומר לפרוספור אדמס את שמך, והוא משיב :" שלום לך, אני פרוספור אדמס, אני שמח שהגעת, הטיסה תצא בקרוב".
לאחר הטיסה, מסיעים אותך ואת שאר הנערים למלון, אתה מתארגן והולך לישון.
[/quote]
*צבע ירוק
לאחר שאקום אזכר באיך שהיה לי כיף ינפרנייפ , ולאחר מכן אצא מן החדר במלון ואנעל אותו , לאחר מכן אסתובב במקום , 'מעניין עם יהיו פה מאמנים מפורסמים.' אחשוב לעצמי בהתעניינות ואז אלך לחפש את פרופ' אדמס , "מתיי נקבל את הפוקימון ההתחלתיים?" אשאל אותו בהתעניינות .
-
אתה לא היית צריך להגיב שוב אייס אבל שיהיה
אייס
----
[COLOR="SeaGreen"]אתה הולך לפרופסור ושואל אותו את השאלה ״אני לא בטוח באמת, נגמר לי המלאי , מצטער תחזור בקרוב. אתה הולך באזור ואתה מוצא[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/63.png[/url] פצוע ( כנס לקישור) ליד אתה לא רואה מרכז פוקימונים, פרופסור אדמס ליידך וראה את הפוקימון, הוא אהב את הפוקימון הזה בעבר, ולכן היה לו עצוב, הוא רץ לפוקימון וצעק ״אוי לא אברה אתה בסדר? ״ הוא שואל ואז אומר ״ אל תדאג , אני אטפל בך תוך שניות!״ הוא יאמר קצת בדאגה ויוציא ערכת עזרה ראשונה ותוך דקות ספורות הוא שיחרר את הפוקימון. מה תעשה? [/COLOR]
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1324282]אתה לא היית צריך להגיב שוב אייס אבל שיהיה
אייס
----
[COLOR="SeaGreen"]אתה הולך לפרופסור ושואל אותו את השאלה ״אני לא בטוח באמת, נגמר לי המלאי , מצטער תחזור בקרוב. אתה הולך באזור ואתה מוצא[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/63.png[/url] פצוע ( כנס לקישור) ליד אתה לא רואה מרכז פוקימונים, פרופסור אדמס ליידך וראה את הפוקימון, הוא אהב את הפוקימון הזה בעבר, ולכן היה לו עצוב, הוא רץ לפוקימון וצעק ״אוי לא אברה אתה בסדר? ״ הוא שואל ואז אומר ״ אל תדאג , אני אטפל בך תוך שניות!״ הוא יאמר קצת בדאגה ויוציא ערכת עזרה ראשונה ותוך דקות ספורות הוא שיחרר את הפוקימון. מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
* עם אתה רוצה להראות ספרייטים אז , אתה רואה תמונה קטנה עם שמיים צהובים ופרמידה , תיכנס לשם ותשים את הקישור לעמוד של הספרייט ותאשר , זה הכל .
"וואו , זה היה מהיר." אומר בפליאה , "טוב כנראה שלא אוכל להתחיל את המסע עכשיו... אה כן , אני יכול להתקשר לפרופ' רוואן ולבקש שייתן לי איזה טרטוויג או פיפלאפ או פוקימון קטן אחר שיש לו." אומר וארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים לאחר מכן אכנס ואלך לווידאופון , אתקשר לפרופ' רוואן וכשהוא יענה לי , "היי פרופ' , זה אני אייס , אתה יכול אולי לשלוח לי צ'ימצ... טרטוויג , פיפלאפ או פוקימון לא מפותח אחר." אומר ברוגע .
-
אייס אתה יכול לבקש פוקימונים ( אתה היחידי מפני שהכרת את פרופסור רוואן)
--------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתקשר לפרופסור רוואן ואז שואל את השאלה ורוואן עונה ״אני לא בטוח אני עוד רגע אחזור אליך אייס״ אתה מחכה לו בהתרגשות ואז אתה רואה במסך את פרופסור רוואן עם מספר פוקימונים התחלתיים של סינו ״ מי אתה בוחר טרטוויג צ׳ימצ׳אר או פיפלאפ ?״ ישאל אותך ויציג את הפוקימונים: [IMG]http://http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/387.png[/IMG]
[IMG]http://http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/390.png[/IMG]
[IMG]http://http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG]