[QUOTE=The Sir;1325066]שיא הרצינות שניכם, מחר בשעה 10:00 סקילה בסלעים.[/QUOTE]
ברצינות?! צריך להיפגש קודם פנים אל פנים גאון... פתחתי את עמוד 2!
Printable View
[QUOTE=The Sir;1325066]שיא הרצינות שניכם, מחר בשעה 10:00 סקילה בסלעים.[/QUOTE]
ברצינות?! צריך להיפגש קודם פנים אל פנים גאון... פתחתי את עמוד 2!
[quote=עולה אושאוט;1325068]ברצינות?! צריך להיפגש קודם פנים אל פנים גאון... פתחתי את עמוד 2![/quote]
סקילה מתחילים בזריקה מבניין גבוה ורק אם הנסקל נשאר חי זוקרים עליו סלע, אם הוא עדיין חי זורקים עליו עוד אחד ואם הוא עדיין חי כל מי שרוצה זוקר עליו מלא אבנים קטנות.
[quote=עולה אושאוט;1325068]ברצינות?! צריך להיפגש קודם פנים אל פנים גאון... פתחתי את עמוד 2![/quote]
לך לישון.
[quote=סת' קינגלר;1325067]איך יצא לך השם שלו בצבע עם קישור? זה היה בכוונה ולקח לך זמן? או שזה משהו אוטומאטי.
נראה לי שאם אני אכתוב סתם ככה סת' קינגלר זה לא יעבוד...[/quote]
מישהו יכול לענות לי?
[quote=סת' קינגלר;1325069]סקילה מתחילים בזריקה מבניין גבוה ורק אם הנסקל נשאר חי זוקרים עליו סלע, אם הוא עדיין חי זורקים עליו עוד אחד ואם הוא עדיין חי כל מי שרוצה זוקר עליו מלא אבנים קטנות.[/quote]
גילת לי! מי לא יודע ומאיפה הוא יודע איפה אני גר?
[quote=סת' קינגלר;1325071]מישהו יכול לענות לי?[/quote]
ככה [URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=13269"][COLOR=#000000]סת' קינגלר[/COLOR][/URL]
[quote=עולה אושאוט;1325072]גילת לי! מי לא יודע[/quote]
אני יודע, אני עושה את זה הרבה...
[quote=סת' קינגלר;1325074]אני יודע, אני עושה את זה הרבה...[/quote]
למי אתה כבר עושה סקילה? אפשר לחשוב שזה ביום יום שלך...
[quote=עולה אושאוט;1325075]למי אתה כבר עושה סקילה? אפשר לחשוב שזה ביום יום שלך...[/quote]
לך לישון יותר גרוע מליאון,
[quote=עולה אושאוט;1325075]למי אתה כבר עושה סקילה? אפשר לחשוב שזה ביום יום שלך...[/quote]
לא הבנת, אני מגלה הרבה פעמים דברים לאנשים שונים.
[quote=סת' קינגלר;1325077]לא הבנת, אני מגלה הרבה פעמים דברים לאנשים שונים.[/quote]
אה לא הבנתי... וידעתי מה זה כבר קודם לא גילית לי כלום חחח
[COLOR="Black"]גלעד, הוא פשוט כותב את השם, משנה את הצבע, ואז מסמן את השם, לוחץ על האייקון הקטן למעלה עם כדור הארץ ומין לולאה כזאת, מכניס את הכתובת של הפרופיל, וזהו!
כמו ככה: אם תיכנסו ל[URL="http://achtungdiekurve.net/"][COLOR="Black"]משחק[/COLOR][/URL] תגלו שהוא אחלה (למי שלא הבין, תחפשו את הקישור עם העכבר)[/COLOR]
יש לי מ״ת גברבר! כנסו אליו!
אני באמצע משחק שח מש סוער במחשב. אנא אל תפריעו לי להפסיד.
[QUOTE=Mr.Pizza;1325084]אני באמצע משחק שח מש סוער במחשב. אנא אל תפריעו לי להפסיד.[/QUOTE]
אתה מפריע לעצמך.. ( כי אתה מגיב פה:D )