באיזה מתקפות השתמש קריוגונל ולמי שיך דרגונייט? ונכון שהפרק הבא הוא פילר
Printable View
באיזה מתקפות השתמש קריוגונל ולמי שיך דרגונייט? ונכון שהפרק הבא הוא פילר
[quote=ZXC123;1325857]באיזה מתקפות השתמש קריוגונל ולמי שיך דרגונייט? ונכון שהפרק הבא הוא פילר[/quote]
[COLOR=dimgray]קריוגונל השתמש בסיבוב מהיר, קרן זוהר קוטבי (Aurora [/COLOR][COLOR=dimgray]Beam), החזרה (Reflect) ונשימת כפור (Frost Breath)[/COLOR]
[COLOR=#696969]לא ידוע למי שייך הדרגונייט[/COLOR]
[COLOR=#696969]הפרק הבא אולי פילר. אי אפשר לדעת עד שלא נראה אותו.[/COLOR]
[COLOR=#696969]אבל בהתחשב בזה שהוא מתמקד בסילן, הייתי אומר שהוא יהיה פרק טוב[/COLOR]
בעיקר עצם זה שחושפים עכשיו בעצם יריב חדש, וכשחושפים יריב חדש זה חושף מלא דברים על העבר בד"כ.
בנוסף, אני מאמין שנראה משהו חדש מהצד של בורגאנדי, ש"ממש לא זיהינו אותה" בטריילר.
העונה החדשה נראת נורא טובה, לדעתי, איך שהטריילר מראה הכי טובה שיש.
אתם מבינים שאתם צופים באנימה חסרת תכלית וכבוד לצופיה שבה אש לא יזכה לעולם בליגה עד העונה האחרונה, שלפי הרצון של נינטנדו למצוץ את המותג פוקימון זה יהיה עוד 20 שנה?
זכותנו המלאה להתעניין ולחשוב שזה מעניין ואם זה לא מעניין אותך פשוט תגיד שזה לא מעניין אותך אבל אל תעליב אותנו ואת מה שמעניין אותנו.
ורגע אם לאש יהיה יריב חדש מה עם טריפ?
[quote=mr. krabs;1326089]זכותנו המלאה להתעניין ולחשוב שזה מעניין ואם זה לא מעניין אותך פשוט תגיד שזה לא מעניין אותך אבל אל תעליב אותנו ואת מה שמעניין אותנו.
ורגע אם לאש יהיה יריב חדש מה עם טריפ?[/quote]
תחשוב נגיד על בארי ופול, שני יריבים לאותו אחד..
יכול להיות שהוא יישאר..
כמו שגם לסילן יהיו שני יריבים, בורגאנדי וההוא
כן זה די הגיוני, מי יודע אולי זה יהיה היריב במשחקים החדשים....
לפי דעתי זה היה את היריב שלו טריפ וחבר יריב כמו בארי אשר אש סתם רוצה להילחם בו ולא להוכיח איזה שיטה יותר טובה אוו עם יותר טוב עירה או עיר
ומשהו יודע מתי יוצא פוקימון שחור ולבן 2?
Stm יש בעיה עם הסרטון של השיר הסירו אותו עקב זכויות יוצרים
מי אלה Shadow Triad העונה הבאה נראית מגניבה ותודה על העדכון!!!!!!!!
[quote=ZXC123;1326539]לפי דעתי זה היה את היריב שלו טריפ וחבר יריב כמו בארי אשר אש סתם רוצה להילחם בו ולא להוכיח איזה שיטה יותר טובה אוו עם יותר טוב עירה או עיר
ומשהו יודע מתי יוצא פוקימון שחור ולבן 2?[/quote]
כמו שפורסם מספר פעמים, כמו גם רשום בנעוץ בפורום משחקים שונים של פוקימון:
BW2 יוצאים ביפן ב-23/06 ובארה"ב בסתיו השנה
[quote=עולה אושאוט;1326546]Stm יש בעיה עם הסרטון של השיר הסירו אותו עקב זכויות יוצרים[/quote]
אין לי מה לעשות לגביי זה..
[quote=Master Zekrom;1326547]מי אלה Shadow Triad העונה הבאה נראית מגניבה ותודה על העדכון!!!!!!!![/quote]
הם שייכים לצוות פלזמה, והופיעו מספר פעמים במהלך BW אך אף פעם לא נלחמו.
[QUOTE=עולה אושאוט;1326546]Stm יש בעיה עם הסרטון של השיר הסירו אותו עקב זכויות יוצרים[/QUOTE]
אוי נו כנס לפרק [url]http://www.nwanime.com/pokemon-best-wishes-episode-81/watch/491df5da371684bca7bf/[/url] תעביר לדקות האחרונות ותוכל לראות תשיר סיום.לא צריך יוטיוב בשביל זה.
[QUOTE=stm;1326555]כמו שפורסם מספר פעמים, כמו גם רשום בנעוץ בפורום משחקים שונים של פוקימון:
BW2 יוצאים ביפן ב-23/06 ובארה"ב בסתיו השנה
אין לי מה לעשות לגביי זה..
הם שייכים לצוות פלזמה, והופיעו מספר פעמים במהלך BW אך אף פעם לא נלחמו.[/QUOTE]
אתה יכול לחפש אולי סרטון אחר?
stm אתה יכול לתת לי תמונה של Shadow Triad מהמשחקים? סיימתי את המשחקים שחור ולבן אבל שכחתי איך הם נראים תודה רבה על כל העזרה שלך בפורום