-
[QUOTE=ワンピース;1328153]זה לא עניין של בעיה עם מה שאתה חושב, אלא שאתה מתנגד בערך למה שאני עושה
למה צריך להיות אכפת אם מישהו עושה סקס בלי שהתחתן? את זה לא הבנתי..[/QUOTE]
אתה מקווה שאני אגיד דת נכון? D:
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328155]אם אתה באמת מוציא את הטכנולוגיה ו"הכולי" (שיכול להיות הכל בעצם) אין שום שינוי, אבל כן בעזרת המדע, הטכנולוגיה הגיעה הקידמה לעולם.
העולם הבין שחוקים מלפני אלפי שנים אינם יכולים להיות תקפים לעידן מודרני. כן העולם מודרני יותר וחופשי יותר (גם מבחינה מינית) מי אותו ח"כ מכובד שיחליט לאנשים מתי לעשות סקס?
זה שהוא לא מקבל לא אומר שאף אחד לא צריך לקבל...
אני באמת חושב שצריך להפריד את הדת מהמדינה. אולי זה עבד בהתחלה כיום זה באמת קוץ בתחת לרוב האנשים.[/QUOTE]
תגידו את שיא האמת בלי להיכנס בי בכעס. זאת מדינה של יהודים נכון? אז? מכאן רואים שהמדינה עובדת לפי הדת שלה. כמו שאנגליה וארצות נוספות עובדות לפי הנצרות כך ישראל עובדת לפי היהדות.
מה יש לשנוא את היהדות את זה עדיין לא הבנתי.. מה היא עושה רע לאנשים?
-
וכרגיל,כפייה דתית מטומטמת...עאלק הפקרות.למי זה מפריע? זה לא שכל הבנות היום בכל מקום זונות. אז הם מתלבשות לא צנוע-זכותן,הם יכולות לעשות מה שהם רוצות עם החיים שלהן.תאמינו לי-זה יהיה החוק הבא שהוא יציע. עוד דוגמה לכפייה דתית.
ואגב-זה שהגייז הם מיעוט,אז מה? גם הדוסים הם מיעוט,ואני לא רואה מישהו מפלה אותם לרעה.להפך.
-
[QUOTE=Sire Despair;1328160]וכרגיל,כפייה דתית מטומטמת...עאלק הפקרות.למי זה מפריע? זה לא שכל הבנות היום בכל מקום זונות. אז הם מתלבשות לא צנוע-זכותן,הם יכולות לעשות מה שהם רוצות עם החיים שלהן.תאמינו לי-זה יהיה החוק הבא שהוא יציע. עוד דוגמה לכפייה דתית.
ואגב-זה שהגייז הם מיעוט,אז מה? גם הדוסים הם מיעוט,ואני לא רואה מישהו מפלה אותם לרעה.להפך.[/QUOTE]
למה כפייה דווקא דתית?, אצל אובמה ואנשיו בפרשיית נערות הליווי לא ראיתי כפייה דתית..
הם לקחו את זה כל-כך בחומרה.. אייאיי כולה עשו יחסי מין עם נערות ליווי מה קרה? (אני ציני)
וגם מה הדוסים עושים משהו שנראה רע בעיני אנשים אחרים? (יש אנשים לאו דווקא דוסים שלא אוהבים גייז ברגיל)
-
[QUOTE=RangerForce;1328161]למה כפייה דווקא דתית?, אצל אובמה ואנשיו בפרשיית נערות הליווי לא ראיתי כפייה דתית..
הם לקחו את זה כל-כך בחומרה.. אייאיי כולה עשו יחסי מין עם נערות ליווי מה קרה? (אני ציני)
וגם מה הדוסים עושים משהו שנראה רע בעיני אנשים אחרים? (יש אנשים לאו דווקא דוסים שלא אוהבים גייז ברגיל)[/QUOTE]
נכון,אבל אותם דווקא יש לנו סיבה לא לאהוב. הם נטפלים לאנשים העובדים,ואנחנו בעצם ממנים אותם.
-
[QUOTE=RangerForce;1328159]אתה מקווה שאני אגיד דת נכון? D:
תגידו את שיא האמת בלי להיכנס בי בכעס. זאת מדינה של יהודים נכון? אז? מכאן רואים שהמדינה עובדת לפי הדת שלה. כמו שאנגליה וארצות נוספות עובדות לפי הנצרות כך ישראל עובדת לפי היהדות.
מה יש לשנוא את היהדות את זה עדיין לא הבנתי.. מה היא עושה רע לאנשים?[/QUOTE]
אתה רוצה מדינת דת? אז שכול הבנות ילבשו שרוול ותלמד בכולל 10 שעות ביום ותשמור שבת וכשרות(למהדרין)(שזה אומר שאפילו חסה אתה לא יכול לאכול מחשש לכשרות) ולשמור שבת ולהוציא את הטלויזיה מהבית ואת המחשב.
עד אז אין לך מה להגיד מדינת דת...
-
[QUOTE=RangerForce;1328159]
באיזה עולם אתה חי? אנגליה היא לא מדינה דתית. אנחנו מבין המדינות היחידות בעולם ( חוץ ממדינות ערב, וגם זה אני בספק) ש"עובדות" לפי הדת. מדינה לא יכולה להתנהל ע"פ דת, פשוט לא. ורואים את זה ע"פ הפעולות שלנו במשך הדורות. אנחנו תמיד תקועים בגלל איזה חוק עתיק.
אני לא שונא את היהדות, אני שונא את הגרופים הקיצוניים שחושבים שזו האמת היחידה בעולם.
[QUOTE]גם מה הדוסים עושים משהו שנראה רע בעיני אנשים אחרים?[/QUOTE]
כן!
לא עובדים, לא משרתים בצה"ל, לא משלמים מיסים למדינה.
פשוט חבורה של אנשים שהחליטו שזה רצון השם~
אוקי בסדר.. רק שתדע אצלו זה המקום היחידי (בעולם!) שהחרדים לא עובדים.
במדינה נורמאלית וחכמה אנשים שלא עובדים, ושלא עושים כלום עם עצמם לא מקבלים מימון שוטף מהמדינה (אני לא מדבר על הומלסים).
למה אוכלוסיה שלמה צריכה לסבול את זה? למה אני חילוני צריך לשלם מיסים לאיזה דוסלה שמעדיף לשבת באיזה חדר וללמוד תורה?
אתה חרדי? אתה רוצה כסף? לך תעבוד! אל תתחנן ותמצוץ כסף מהמדינה.
עריכה: כתבה מהאתר YNET
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232571,00.html[/url]
-
בלי להכנס לעוד ויכוחים אני אסכם את מה שרובנו חושבים שצריך: הפרדת דת ומדינה
צריך לדרוש את זה מהממשלה!
-
-
אני מזכיר לכם שזו עדיין רק הצעה, לכו תדעו כמה יתמכו בה.. [ואני מניח שלא הרבה]
בעקרון, חושב שהחוק רע.
כל עוד השניים מסכימים בינהם, אין בעיה שהם יעשו, ועל אחריותם אם יהיו תוצאות..
אני לא יכול לדבר כלכך כי אני עוד צעיר חחחחח, אבל אני מניח שאם הזוג אוהב את זה, הוא גם יישא יחד אם יהיו תוצאות..
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328180]
כן!
לא עובדים, לא משרתים בצה"ל, לא משלמים מיסים למדינה.
פשוט חבורה של אנשים שהחליטו שזה רצון השם~
אוקי בסדר.. רק שתדע אצלו זה המקום היחידי (בעולם!) שהחרדים לא עובדים.
במדינה נורמאלית וחכמה אנשים שלא עובדים, ושלא עושים כלום עם עצמם לא מקבלים מימון שוטף מהמדינה (אני לא מדבר על הומלסים).
למה אוכלוסיה שלמה צריכה לסבול את זה? למה אני חילוני צריך לשלם מיסים לאיזה דוסלה שמעדיף לשבת באיזה חדר וללמוד תורה?
אתה חרדי? אתה רוצה כסף? לך תעבוד! אל תתחנן ותמצוץ כסף מהמדינה.
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4232571,00.html[/url][/QUOTE]
למה לא משרתים בצה"ל?, המורה שלי שירת בצה"ל גם שאר המורים בבית-ספר שלי מקיימים מילואים וכולי'.. העבודה שלהם זה הוראה. ואני לא יודע אם הם משלמים מיסים אך נראה לי שכן הם אנשים רגילים..
וגיא אפילו בבית ספר שלי מחלקים למורים ניידים.. לרב שלי יש טלוויזיה בבית גם והוא מכור לסדרות וכאלה.
-
[quote=RangerForce;1328159]אתה מקווה שאני אגיד דת נכון? D:
מה יש לשנוא את היהדות את זה עדיין לא הבנתי.. מה היא עושה רע לאנשים?[/quote]
האנשים שהקימו תמדינה הזאת לא הקימו אותה כדי שהיא תפעל לפי הדת שלה, הם הפכו לציונים והקימו אותה בזכות העובדה שהם התרחקו מהדת. כשתיהיה כיתה י' ותלמד על לאומיות תקשיב טוב טוב כשהמורה ידבר על תופעת החילון וההשכלה.
וחוק מטומטם כל כך עוד לא ראיתי.
וגם אם החוק יאושר איך הם עומדים לפקח על זה?
-
[QUOTE=The Sir;1328338]
וחוק מטומטם כל כך עוד לא ראיתי.
וגם אם החוק יאושר איך הם עומדים לפקח על זה?[/QUOTE]
מצלמות בכל מקום כמובן.
הראשונים שהם תופסים סקילה באבנים בכיכר העיר
-
[quote=RangerForce;1328159]אתה מקווה שאני אגיד דת נכון? D:
מה יש לשנוא את היהדות את זה עדיין לא הבנתי.. מה היא עושה רע לאנשים?[/quote]
[quote=Ritsuka Kun;1328339]מצלמות בכל מקום כמובן.
הראשונים שהם תופסים סקילה באבנים בכיכר העיר[/quote]
כן הם גם הולכים לשים מצלמות בשירותים, לצפות בזה 24\7 ואנחנו מופקרים.
-
נערות שנכנסות להריון בגיל 14-18 זה יותר הפקרות שאמצעי מניעה..
הכי נורא זה הנערים שנכנסים להריון, הם הורסים לנו ת'מדינה.
ד"א מין לפני הנישואים הרג 6 מליון יהודים.
[QUOTE=RangerForce;1328134]גם איסור סמים זה חוק פולשני.
למה זה אסור ואת זה מותר, שניהם הורסים למדינה באותה מידה.
וזה נראה לך הגיוני זוגות חד-מיניים?[/QUOTE]
לא וזוגות דו מיניים זה נורמלי, היא פוסטמה פסיכוטית והוא מכוער וטיפש, מה נורמלי פה?
[QUOTE=RangerForce;1328134]גם איסור סמים זה חוק פולשני.
למה זה אסור ואת זה מותר, שניהם הורסים למדינה באותה מידה.
וזה נראה לך הגיוני זוגות חד-מיניים?[/QUOTE]
מה קרה לך, מין מחוץ לנישואים מדרדר לסמים קשים ומסוכנים כמו מריחואנה וחשיש!1111
[QUOTE=RangerForce;1328146]שאלה לי אליך..
מה שונה ימי הביניים להיום?, עזוב אותך טכנולוגיה וכולי', אמרת את זה כאילו שהיום כולם השתנו ונהפכו להומואים.
סמים והדבר האחר שווים בגודלם בהרס למדינה.[/QUOTE]
חלאס לדבר שטויות, יש סמים שהורסים ויש סמים שלא. הסמים שכולם מפגינים בעדם זה סמים שנערכו אליהם מאות מחקרים וגילו שאין בהם שום סכנה אלא להיפך הם אפילו עוזרים (עובדה שישנה מריחואנה רפואית)
הבעיה היא שחברות התרופות שילמו כבר פעם לפירסומאים שיפרסמו שזה לא בריא ועד היום הם משלמים לממשלות במדינות מסויימות (כמו ארה"ב וישראל) כדי לאסור על זה.
וחוץ מזה אל תשחק אותה איזה שוטר צדיק במדינה, למה כולנו יודעים מה שוטרים עושים עם החומר שהם מחרימים.
[QUOTE=RangerForce;1328148]בלי להעליב.
למה לא?, מה אתה חולה על מין ורוצה כל היום לעשות רק את זה?
יש דברים בחיים שעושים בזמן המתאים.
שתגיע לגיל המתאים תוכל לעשות כמה שתרצה עם אשתך, תאמין לי יהיה לך יותר כיף.[/QUOTE]
ואם אני חולה מין? ואם אני מכור מאונן כל היום רק כדי שלא אצא ואאנוס מישהי, מה הפתרון שלך לזה?
[QUOTE=ワンピース;1328150]אני לא "חולה" על מין, אני לא מכור או משהו אם לזה אתה מתכוון
סקס זה דבר כיף, דבר נהדר ומשחרר, אז מה רע?
מה אכפת לך ולזקן האידיוט ההוא שאני אעשה סקס אז? זה כיף ענק אז למה לא?
אין גיל מתאים לסקס, אז אל תבלבל לי פה, אנשים שיעשו מה שבא להם בחיים שלהם ושיהיה להם בכיף
לא, לא נראה לי שיש הבדל עצום כל כך בין הסקס עם החברה הנהדרת שלי לבין הסקס שיהיה לי עם אשתי בעתיד..
אז בקיצור, אנשים כמוך שפשוט יפסיקו להתערב, אם אני ארצה לעשות סקס אני אעשה את זה, לא חסרים קונדומים בישראל..[/QUOTE]
מה אתה מזיין אין גיל מתאים, למה היית מזיין בגיל 6?
ולידיעתך מין מחוץ למשפחה אכל את כל הקונדומים בארץ :<
[QUOTE=Pooh;1328151]באמת לא יודע אם לצחוק או לבכות.
פשוט מדהים איך בנאדם יכול להיות כל כך פרימיטיבי ומטומטם.
סתם שאלה, נגיד ובאמת עכשיו העולם יתהפך והחוק הזה יחקק - איך בדיוק ישגיחו על זה?[/QUOTE]
סליחה אם החוק מטעם אלוהים, אלוהים בעצמו ובכבודו יצטרך לבוא אלי הביתה ולשמור עלי טוב טוב שאני לא מקיים יחסי מין מחוץ לנישואים!
[QUOTE=RangerForce;1328159]אתה מקווה שאני אגיד דת נכון? D:
הדת היא דבר יפה שלקחו אותה והשוו אותה למטבע של שקל. אין יותר מאמינים. גם אתה לא מאמין. כולם מאמינים בשקל. כל אחד דוקר ושם כיפה כדי שאלוהים יסלח לו, ובתאכלס אם הוא באמת מאמין באלוהים הוא אמור כבר להבין שבעולם הבא ישרפו לו ת'ביצים.
אז זה כבר לא משנה צווים אלוהיים מה צווים אלוהיים כי אם זה היה אמיתי זה היה אמור להתממש בצורה משמעותית הרבה יותר לא?
כל אחד שמאמין פה באלוהים פושע בדרך אחרת וגם מוציא לך נימוק מהתחת למה מה שהוא עושה "לא עובר על חוקי אלוהים" ולמה אני כן, אז תעשה לי טובה כי הכי עדיף לך לסתום.
[QUOTE=RangerForce;1328161]למה כפייה דווקא דתית?, אצל אובמה ואנשיו בפרשיית נערות הליווי לא ראיתי כפייה דתית..
וגם מה הדוסים עושים משהו שנראה רע בעיני אנשים אחרים? (יש אנשים לאו דווקא דוסים שלא אוהבים גייז ברגיל)[/QUOTE]
אם כל הכבוד יש הבדל בין איש ציבור שידוע שהוא נשוי, ואמור לטפל בענייני המדינה, לבין האזרח הקטן שגם יכול להיות שהוא אפילו לא נשוי. זה למה לא עושים עניין.
אוהוו יהיה לי יותר קצר לאמר לך מה הדוסים עושים שנראה טוב בעני אנשים אחרים.
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328339]מצלמות בכל מקום כמובן.
הראשונים שהם תופסים סקילה באבנים בכיכר העיר[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחח דיברתי על זה עם חבר בכיתה, איזה צחוקים אם תהיה לנו בארץ סקילה ואז נבוא אחד לשני "אחי אתה בא לסקילה?" (תדמיין את זה כמו שערסים אומר סוכר שמפו ועוגה)
-
עומר, תקרא את הכתבה נכון בבקשה.
ואתם כולכם מגיבים כמו תרנגולות מבלי להבין מה הלך שם... אוי.
ח"כ גלאון הציעה חוק לאחר את הגיל המינימלי לחתונה מ17 ל18. זוהי תגובתו לדבריה סך הכל.
ואני שואל, מי הכופה?מדוע מותר לזיין בגיל 17 אבל אסור להתחתן בגיל 17, מה אכפת למדינה ומה היא מתערבת למאותן משפחות. מי הכופה כעת?