[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1329837#post1329837[/url]
תצפו תצחקו ותגיבו
Printable View
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1329837#post1329837[/url]
תצפו תצחקו ותגיבו
[QUOTE=Uchiha Madara;1329824][SPOILER]
לא יכול להיות מישהו אחר, כל האוציהאים חוץ מסאסקה, איטצ'י כולם מתו, מאדרה אף אחד לא ידע אם הוא מת כי מהתקופה של הוקאגה הראשון, כולם אומרים שזה הוא.
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אבל במנגה החיו את המאדרה האמיתי, מה שאומר שזה לא הוא.[/SPOILER]
היי
מיאו לכולם
מיאו לעצמי
ומיאו לאלכס
סתם, מה קורה?
שלחתי לאביזי כדי לראות עם יש שיפור למרות שזה לא גמור
משעמם אייל מה החלטת עם המ״ת אתה פורש? תרשמו לפרויקט שלי במשחקים שונים של פוקימון.
[quote=עולה אושאוט;1329846]משעמם אייל מה החלטת עם המ״ת אתה פורש?[/quote]
כן,אבל אולי אני אחזור. למרות שכשהמ"ת אוואטר ייפתח אי אל בשום מ"ת אחר,אלא אם הוא ממש טוב
[QUOTE=Tobi...;1329847]כן,אבל אולי אני אחזור. למרות שכשהמ"ת אוואטר ייפתח אי אל בשום מ"ת אחר,אלא אם הוא ממש טוב[/QUOTE]
מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח
[quote=עולה אושאוט;1329848]מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח[/quote]
מזל"ט ! :-)
[quote=עולה אושאוט;1329848]מה זה אי אל? ומתי אתה עושה את המבחן? נולדתי בשעה 16:30 בדיוק עוד שלוש דקות אני בן 15 רשמית חחחח[/quote]
אי אל זה אלא אם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jy_t6jOiGZI[/YOUTUBE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
[QUOTE=monster;1329760]מה מפגר בגיטאמה?[/QUOTE]
הכול D:
[QUOTE=Tron;1329763]מה מפגר בסול איטר?
מה מפגר באסוויץ?
מה מפגר באינוישאה?
מה מפגר באו נו אקסוריסט?
מה מפגר באנג'ל ביטס?[/QUOTE]
סול איטר- יש שם אנשים שהופכים לנשקים
אוסוויץ'- אלה שני ארנבים בכלא
אינויאשה- לא יודע, לא זוכר D:
אאו נו אקסורסיסט- יש שדים והשטן
אנג'ל ביטס- זה העולם שלאחר המוות גוד דאם!
[QUOTE=Tobi...;1329770]אני יכול להגיד על כל האנימות שאני רואה,מצד שני טובי הוא אף אחד אז....[/QUOTE]
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
[QUOTE=עולה אושאוט;1329774]כולכם יורדים על ליאון עכשיו?[/QUOTE]
אנחנו תמיד יורדים עליו D:
[QUOTE=Tron;1329778]אנחנו יורדים עליו כשהוא עושה משהו מפגר\מציק\מעצבן[/QUOTE]
בקיצור- תמיד.
[QUOTE=עולה אושאוט;1329779]באסה לו... למה התחלתם לרדת עליו? ( אני יודע שזה כיף אבל בכל זאת... )מה הוא עשה?[/QUOTE]
לא התחלנו, זה פשוט מהרגע שהוא הגיע פתאום היה לנו חשק וזה הגיע טבעי.
------------------------------------------------------------------
בוא'נה אני לא מבין איך אתם לא קולטים שליאון פשוט הורס את הפורום הזה?! מאז שהוא הגיע יש מלא ספאם, קללות, עבירות על החוקים, באנים, "שפה בוטה", פרישות והכי חשוב - נובים! אבל מה הקטע? כולם לצידו! הוא מעצבן, משקר, מתרץ ומציק אבל בכל זאת הדבר הכי גבוה שהוא מקבל זה אזהרה בע"פ ובכל זאת כשמישהו אחר אומר עליו פיפס הוא מקבל באן.
אני לא אכעס אם תיתנו לי באן. להפך, דניס אמר שזה כיף, משחרר את החושים.
אני פשוט לא מבין איך אתם לא קולטים שהבנאדם הזה פשוט ממיט אסון על הפורום (ובעיקר על אביזי). ואל תתחילו להגיד לי שאני רק רוצה צומי, להפך. אני מעדיף פרישה איטית ובהדרגה. אני רוצה לחוללל "מהפכה" לאו דווקא ע"י פרישה.ועכשיו סיימתי סוף סוף את החפירה ה"בוטה" הזאת. נתראה אחרי ה8 באנים שאלכס יתן לי.
[QUOTE=♣Trunks♣;1329852]הכול D:
סול איטר- יש שם אנשים שהופכים לנשקים
אוסוויץ'- אלה שני ארנבים בכלא
אינויאשה- לא יודע, לא זוכר D:
אאו נו אקסורסיסט- יש שדים והשטן
אנג'ל ביטס- זה העולם שלאחר המוות גוד דאם!
הבנתי רק 30% מהמשפט הזה
אנחנו תמיד יורדים עליו D:
בקיצור- תמיד.
לא התחלנו, זה פשוט מהרגע שהוא הגיע פתאום היה לנו חשק וזה הגיע טבעי.
------------------------------------------------------------------
בוא'נה אני לא מבין איך אתם לא קולטים שליאון פשוט הורס את הפורום הזה?! מאז שהוא הגיע יש מלא ספאם, קללות, עבירות על החוקים, באנים, "שפה בוטה", פרישות והכי חשוב - נובים! אבל מה הקטע? כולם לצידו! הוא מעצבן, משקר, מתרץ ומציק אבל בכל זאת הדבר הכי גבוה שהוא מקבל זה אזהרה בע"פ ובכל זאת כשמישהו אחר אומר עליו פיפס הוא מקבל באן.
אני לא אכעס אם תיתנו לי באן. להפך, דניס אמר שזה כיף, משחרר את החושים.
אני פשוט לא מבין איך אתם לא קולטים שהבנאדם הזה פשוט ממיט אסון על הפורום (ובעיקר על אביזי). ואל תתחילו להגיד לי שאני רק רוצה צומי, להפך. אני מעדיף פרישה איטית ובהדרגה. אני רוצה לחוללל "מהפכה" לאו דווקא ע"י פרישה.ועכשיו סיימתי סוף סוף את החפירה ה"בוטה" הזאת. נתראה אחרי ה8 באנים שאלכס יתן לי.[/QUOTE]
1+*אינסוף XD
מדהים איך שאייל סופג את כל מה שאתם אומרים לו..
כל הכבוד אייל D:
[QUOTE=RangerForce;1329855]מדהים איך שאייל סופג את כל מה שאתם אומרים לו..
כל הכבוד אייל D:[/QUOTE]
תודה :) ואם זה ימשיך אני אתן משתמש לבת שתגרום להם להבין שאני הייתי מקצוען לעומתה