[QUOTE=Hit Man;1332020]אני מקדיש את השיר הבא לאדם, טרינר, אביב, פלאפי והבחור שהכינוי שלו זה הקדוש ברוך הוא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gCBIG28On0o&feature=youtu.be[/YOUTUBE][/QUOTE]
לבחור הזה יש שם.
נדב, אם אתה זוכר אותי~
Printable View
[QUOTE=Hit Man;1332020]אני מקדיש את השיר הבא לאדם, טרינר, אביב, פלאפי והבחור שהכינוי שלו זה הקדוש ברוך הוא.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gCBIG28On0o&feature=youtu.be[/YOUTUBE][/QUOTE]
לבחור הזה יש שם.
נדב, אם אתה זוכר אותי~
נדב מהסיפור שלי "הישרדות פוקימונס"? זה שבוכה מרוב שזה יפה?
:@
פלאפי?
[quote=Hit Man;1332028]טרינר, היו לנו Lolים, בולבולים, סגירת נו"ד וילד בן 14 שהולך לחשוף את עצמו למצלמה. שפוט בעצמך![/quote]
אני ספק הLOLים
[QUOTE=Hit Man;1332030]נדב מהסיפור שלי "הישרדות פוקימונס"? זה שבוכה מרוב שזה יפה?[/QUOTE]
זכרת אותי אחרי הכל D:
ברור! חשבתי שבינבנו אותך לכל החיים!
[quote=Hit Man;1332034]ברור! חשבתי שבינבנו אותך לכל החיים![/quote]
היום הספיקו לבנבן אותו , טיפה באשמתי :nose_pick:
[QUOTE=Hit Man;1332034]ברור! חשבתי שבינבנו אותך לכל החיים![/QUOTE]
מבנבנים אותי על ימין ועל שמאל, אבל לא נפטרים ממני בכזאת קלות P:
מה קרה? ספרו לי, אולי אכתוב על זה פרק.
נוד
נדב ניצל את זה שקיבלתי אזהרה וחזר מהבאן.. זה סיכום לכל מה שקרה..
[QUOTE=Hit Man;1332037]מה קרה? ספרו לי, אולי אכתוב על זה פרק.[/QUOTE]
לא משהו מעניין במיוחד
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1332039]נדב ניצל את זה שקיבלתי אזהרה וחזר מהבאן.. זה סיכום לכל מה שקרה..[/QUOTE]
טוב גבר.
[quote=הקדוש ברוך הוא;1332041]לא משהו מעניין במיוחד
טוב גבר.[/quote]
זה לגמרי לא היה לרעתך...
נראלי אני הולך לישון.. משעמם לי...
[COLOR=Red]האם זה אפשרי בכלל? שהמצב פה כל כך משעמם שאפילו הבנבונים פה לא שווים אזכור סיפורי?[/COLOR]
[quote=The Charmander;1332038]נוד[/quote]
זה לא סתם נוד זה LOL
[quote=Hit Man;1332037]מה קרה? ספרו לי, אולי אכתוב על זה פרק.[/quote]
אהם , לא משהו משמעותי נדב הגיע כמו תמיד התחיל עם השטויות שלו נסחף ואז אני נסחפתי לצד אחר והתחילה מלחמה משהו מטורף כל הפורום היה באקסטזה , היה מכות אקשן משהו סטייל WWE כזה ואז החל קרב משולב 2 על 2 תומר עם נדב ואני עם אלון , אפשר להגיד שניצחנו אבל לא לקחנו את זה רציני כיבדנו את המפסידים וזהו בערך