כל הכבוד למור, אבל אתה יודע... זה לא משנה, ראיתי כבר את הניצחון של Bs כאילו וריחף באוויר...
---
אושאוט זו בעיה, יש מישהו שיוכל לעזור לו? שמע זה סך הכל לבנות דק מהקלפים הישנים אבל יהיה בעיה ללמד אותך עכשיו הכל ><
Printable View
כל הכבוד למור, אבל אתה יודע... זה לא משנה, ראיתי כבר את הניצחון של Bs כאילו וריחף באוויר...
---
אושאוט זו בעיה, יש מישהו שיוכל לעזור לו? שמע זה סך הכל לבנות דק מהקלפים הישנים אבל יהיה בעיה ללמד אותך עכשיו הכל ><
[QUOTE=Kurohige;1337795]כל הכבוד למור, אבל אתה יודע... זה לא משנה, ראיתי כבר את הניצחון של Bs כאילו וריחף באוויר...
---
אושאוט זו בעיה, יש מישהו שיוכל לעזור לו? שמע זה סך הכל לבנות דק מהקלפים הישנים אבל יהיה בעיה ללמד אותך עכשיו הכל ><[/QUOTE]
כתבת שכולם יכולים להרשם, חשבתי שזה כולל גם מי שלא מבין בזה...
[quote=עולה אושאוט;1337799]כתבת שכולם יכולים להרשם, חשבתי שזה כולל גם מי שלא מבין בזה...[/quote]
כן מן הסתם, רצוי שיהיה לך ידע בסיסי בזה Oo
[quote=עולה אושאוט;1337799]כתבת שכולם יכולים להרשם, חשבתי שזה כולל גם מי שלא מבין בזה...[/quote]
חח כן הוא התכוון לזה אבל אתה צריך ידע בסיסי איך משחקים אתה יודע לפחות רק תעיקרון?
[QUOTE=Askeladd;1337803]חח כן הוא התכוון לזה אבל אתה צריך ידע בסיסי איך משחקים אתה יודע לפחות רק תעיקרון?[/QUOTE]
כן בערך פה ושם...
שם פרטי: דניאל.
שם בדואלינג: yugi82
צווות: אין.
[QUOTE=Kurohige;1337795]כל הכבוד למור, אבל אתה יודע... זה לא משנה, ראיתי כבר את הניצחון של Bs כאילו וריחף באוויר...
---
אושאוט זו בעיה, יש מישהו שיוכל לעזור לו? שמע זה סך הכל לבנות דק מהקלפים הישנים אבל יהיה בעיה ללמד אותך עכשיו הכל ><[/QUOTE]
אני אעזור לו כי הוא באותו צוות איתי. שלושה שחקנים בכל צוות זה טוב?
שם פרטי:אייל
שם בדואלינג:dushki9
צווות:עם עומר
ביומיים קרובים תפורסם רשימת הגבלות.
אייל תציין עם איזה עומר וכולכם יודעים שבסוף צריך להביא תלוגו של הצוות ולהכריז שני חבריו כן?
[QUOTE=Kurohige;1337840]ביומיים קרובים תפורסם רשימת הגבלות.
אייל תציין עם איזה עומר וכולכם יודעים שבסוף צריך להביא תלוגו של הצוות ולהכריז שני חבריו כן?[/QUOTE]
כן וכן,עם עומר אושוואט. אתה פשוט נתת לי רעיון למשהו מדהים.
שם פרטי: מתן
שם בדואלינג: matanking4500
צוות: אייל ועומר (עולה אוושווט) .
זכית בטורנירים האלו רק כי אני לא הייתי שם
:צחוקחשוד:
בכל מקרה יש לי אבטש מיום שני בעוד שבוע עד יום ראשון.
אז כמה רלוונטי הטורניר הזה בשבילי?
Zehaha... מילים גדולות מפיך, האם יש בך לכסותן...
אני בטוח שלא, רק ב20 בערך תיסגר הרשמה ואחרי זה נתחיל וייקח זמן, אלא אם תרצה להירשם ולקוות שיתחיל ומקסימום לפרוש באמצע או משהו Xd ככל שהרטונרי גדול ככה סיכוי שאנשים יותר יעכבו
הודעה - לא לכתוב לי יותר שום דבר בנוד, רק כאן או בפרטי, לא נכנס יותר לנוד!
[QUOTE=Kurohige;1337974]Zehaha... מילים גדולות מפיך, האם יש בך לכסותן...
אני בטוח שלא, רק ב20 בערך תיסגר הרשמה ואחרי זה נתחיל וייקח זמן, אלא אם תרצה להירשם ולקוות שיתחיל ומקסימום לפרוש באמצע או משהו Xd ככל שהרטונרי גדול ככה סיכוי שאנשים יותר יעכבו
הודעה - לא לכתוב לי יותר שום דבר בנוד, רק כאן או בפרטי, לא נכנס יותר לנוד![/QUOTE]
אז אתה אומר שאין לי סיבה להרשם... oh well
BTW חרק אוכל אדם הקלף הכי טוב.שאפשר לשחק איתו
שם פרטי: עומר
שם בדואלינג: omeriko
צוות: עם NivX10
שם פרטי:דן
שם בדואלינג:redded
צווות: אין עדיין.