[QUOTE=ACMilaneZi;1338272]אבל זה לא היה נכון....
קצת חוש הומור חברים....[/QUOTE]
אם זה לא היה נכון אין סיבה לבאן :)
עולה אושאוט-אתה לא זה שמפעיל את שיקול הדעת, וטוב שכך.
Printable View
[QUOTE=ACMilaneZi;1338272]אבל זה לא היה נכון....
קצת חוש הומור חברים....[/QUOTE]
אם זה לא היה נכון אין סיבה לבאן :)
עולה אושאוט-אתה לא זה שמפעיל את שיקול הדעת, וטוב שכך.
אבל זה כן נכון -.-
הבאן הזה מוצדק, הוא לא פגע רק באביב כשהם ספיילרו את זה.
עם כל הכבוד לאופיר שהוא חבר שלי פה בפורום הבאן הזה מוצדק.
[QUOTE=Kurohige;1338274]גיא לפי איך שאתה מדבר אתה מבין 0 מתוך 1,000,000 בנושא אז למה להתערב?
והנה כדי להשתיק את כולם:
1.אני אמרתי לאופיר שלא יספר ספוילרים ושזה פוגע ותסתכלו בהודעות שלי, הוא חתיכת שקרן שלא נברא כזה! עלק 'חס וחלילה לא התכוונו לפגוע', רוצים שאצטט לכם תגובה שלו שאמר שזה במטרה להרוס לי?!!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?!??!?!!?ה
2."אני לא חייב להקשיב לו." צריך יותר מזה כדי להבין שזה משתמש שלא אכפת לו לפגוע באחרים ושמקומו לא כאן?!
3. "ועזבו את זה שהספוילרים בכלל לא נכונים וחירטטנו לכם תצורה (מה לעזאזל קשור דרקון לוואן פיס) " עוד שקר גס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כבר חשף, אז כן, יש דרקון מאוד מסוים בop שבמנגה ובדקתי את זה לאחר שסיפר. הוא מדבר על 3 ספוילרים שהמציא שבכלל היו לפני התקרית.
עומר אל תהיה תמים, זה חרא של בןא דם שעשה הכל בכוונה הוא לא 'הבין שטעה' ולא כלום!
זה בן אדם שקילל והעליב אחרים על ימין ועל שמאל!
4. מישהו אמר לא לדבר על משהו?! אמרנו לסמן ספוילרים, זה הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אני גם לא רואה וואן פייס אז אני לא יודע.
אני לא מתערב אני שליח של אופיר האגיד :O[QUOTE]
אביב ודניס, אני מנסה להתחרט על מה שאני עושה ולרשום שהספוילרים לא נכונים כדי שעדיין תופתעו כשזה יקרה, אבל לאאאאאאאאאאאאא אתם חייבים להרוס הכל"[/QUOTE]
אני חושב שמשהו לא בסדר עם אופיר.....
טוב אני לא יודע,תעשו מה בא לכם.
אני חושב שיש פה משתמשים בכיינים וזה לא שהוא מפרסם ספויילרים בפורום מנגה זה נושא דיבורים וניתן לדבר על כל מה שחוקי הפורום מאשרים אז נגיד פגע במישהו, קודם להעיר לו די לתת ספוילרים אם הוא ממשיך אז אזהרה ואז באן
הוא שם ספוילרים.
ספוילרים שמים בצהוב, או בספוילר.
[QUOTE=snivy~;1338323]הוא שם ספוילרים.
ספוילרים שמים בצהוב, או בספוילר.[/QUOTE]
ועל זה באן לחמישה ימים? Oם
[QUOTE=snivy~;1338323]הוא שם ספוילרים.
ספוילרים שמים בצהוב, או בספוילר.[/QUOTE]
אלון אתה מגזים והשתן עלה לך לראש
כן. עזוב את הסיבה, הוא עשה משהו בכוונה להציק לבנאדם. הוא עשה את זה בכוונה, ויש על זה גם חוק. צריך משהו אחר? הוא גרם למשתמש לצאת מהנו"ד עם הצחוק שלו, זה באמת חשוב אם הוא צחק או לא? איך אביב אמור לדעת אם זה שקר או לא?
אני לא מוריד את הבאן..
מתן/לוקאס [אני תמיד שוכח]~ לא להגזים
[QUOTE=snivy~;1338333]כן. עזוב את הסיבה, הוא עשה משהו בכוונה להציק לבנאדם. הוא עשה את זה בכוונה, ויש על זה גם חוק. צריך משהו אחר? הוא גרם למשתמש לצאת מהנו"ד עם הצחוק שלו, זה באמת חשוב אם הוא צחק או לא? איך אביב אמור לדעת אם זה שקר או לא?
אני לא מוריד את הבאן..[/QUOTE]
אני לא הייתי נותן יותר מאזהרה אבל היות ואני לא מנהל אז אין לי זכות דיבור אם אתה לא מוריד את זה לאזהרה אני ממליץ בחום לקצר ליום מינוס
אלון אל תהפוך לנו לאלכס! חייבים להציל אותך אלון!!!!!!
[QUOTE=snivy~;1338333]כן. עזוב את הסיבה, הוא עשה משהו בכוונה להציק לבנאדם. הוא עשה את זה בכוונה, ויש על זה גם חוק. צריך משהו אחר? הוא גרם למשתמש לצאת מהנו"ד עם הצחוק שלו, זה באמת חשוב אם הוא צחק או לא? איך אביב אמור לדעת אם זה שקר או לא?
אני לא מוריד את הבאן..
מתן/לוקאס [אני תמיד שוכח]~ לא להגזים[/QUOTE]
אם תקרא את ההודעות שלי תבין שאני לא אומר לך להוריד את הבאן, אלא רק להפחית את כמות הענישה. באן ל-5 ימים על דבר כזה זה עונש מוגזם לכל דבר ><
קילרבי מאיפה לך לדעת מי זה אלון ואלכס אתה בקושי היית פה ורק חזרת
[QUOTE=Kurohige;1338339]קילרבי מאיפה לך לדעת מי זה אלון ואלכס אתה בקושי היית פה ורק חזרת[/QUOTE]
חחחחחחחחחח הייתי פה שנה! מה אתה מספים... אני לא מהנובים שהיו פה יום אחד וחזרו שהם בזהב...
[QUOTE=KillerBee;1338341]חחחחחחחחחח הייתי פה שנה! מה אתה מספים... אני לא מהנובים שהיו פה יום אחד וחזרו שהם בזהב...[/QUOTE]
אתה כן.
[quote=FIupy;1338338]אם תקרא את ההודעות שלי תבין שאני לא אומר לך להוריד את הבאן, אלא רק להפחית את כמות הענישה. באן ל-5 ימים על דבר כזה זה עונש מוגזם לכל דבר ><[/quote]
......
אולי לפאוורסליייב, וגם זה, [B]אולי[/B]
אופיר הגזים, נתתי לו כבר כמה אזהרות, אחת מהן על פגיעה במשתמש אחר. עכשיו על עצם זה שהוא ממשיך, אני לא רואה סיבה להפחית לו את הבאן.
[QUOTE=Flupy;1338342]אתה כן.[/QUOTE]
תוכיח><