"לדעתי כדאי ללכת לביקתה" אומר לחברי הקבוצה ואז אוסיף "נראה לי ששם נמצא כמה רמזים ואם לא נוכל תמיד לחזור וללכת אחרי הסימנים"
Printable View
"לדעתי כדאי ללכת לביקתה" אומר לחברי הקבוצה ואז אוסיף "נראה לי ששם נמצא כמה רמזים ואם לא נוכל תמיד לחזור וללכת אחרי הסימנים"
[U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
מכיוון שרוב הקבוצה רצתה ללכת אל הבקתה, לשם אתם הולכים.
אתם צועדים אט-אט אל הבקתה המפחידה, ונוקשים בדלת.
לפתע, ללא אזהרה מוקדמת, הדלת נפתחת בחבטה ופורץ משם איש זקן וחמור סבר.
כשהוא מתבונן בפניכם מוכות ההלם, הוא מתחיל להגיד:
"ילדים? אין לכם דברים לעשות היום? מה אתם - " לפתע הוא שלח מבט אל המדים שלכם.
"לא." הוא ממלמל. לפתע הופיע מבט עוין בפניו.
הוא נסוג לאחור אל הבקתה וחושף את הפוקימון שמאחוריו:
"טרנקוויל, תקוף אותם במשב רוח (Gust), עכשיו!!!"
[QUOTE=Chity;1342356][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
"טרנקוויל, תקוף אותם במשב רוח (Gust), עכשיו!!!"[/QUOTE]
יש לי כבר את צ'ימצ'אר ?
-------------------------------------
"ידעתי!" אומר בכעס ואנסה לקפוץ הצידה , "איפה המונה?" אשאל בכעס תוך כדי שאנסה להסתכל בתוך הבית , "המונה היא של ילדה , אין לכם זכות לחטוף אותה." אומר בכעס תוך כדי שאני מנסה להיכנס לבית ולראות עם המונה נמצאת שם .
[QUOTE=Chity;1342356][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
"טרנקוויל, תקוף אותם במשב רוח (Gust), עכשיו!!!"[/QUOTE]
קיבלתי כבר פוקימון?
-----------------
״הטרנקוויל הזה שלך?! ״ אגיד לו בכעס ואחר כך אגיד לטרנקוויל ״ טראנקויל איפה המונה ששייכת למאמנת? ״ אשאל אותו בכעס.
[U][COLOR="Blue"]לקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
[SIZE="1"]יש לכם כבר את הפוקימונים שלכם, הרי כתוב לכם את זה בדף השחקנים.[/SIZE]
------------------------------------------------------------------------------
"בה!" ירק הזקן."לא אכפת לי של מי המונה הזה! תסתלקו מכאן מיד!"
פתאום צץ לו חיוך מטורף.
"טרנקוויל, תתקוף את הילדים האלה בכנף מתכת!"
טרנקוויל צווח בקול, ולפתע הכנפיים שלו התחדדו, ונהפכו למתכת טהורה.
הפוקימון המעופף שעט אליכם במהירות, כשכנפיו החדות בוהקות בשמש.
[QUOTE=Chity;1342480][U][COLOR="Blue"]לקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
פתאום צץ לו חיוך מטורף.
הפוקימון המעופף שעט אליכם במהירות, כשכנפיו החדות בוהקות בשמש.[/QUOTE]
״ צא אושאוט! ״ אגיד ואזרוק את הפוקדור של אושאוט ״ אושאוט תשתמש באקדח מים על טראנקויל !״ אגיד לאושאוט.
[COLOR="Blue"][U]לקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
טרקוויל חוסם בקלות את אקדח המים של אושאוט עם כנף הברזל שלו.
"הא!" קורא הזקן. "זה כל מה שיש היום לסוכנויות? אני ארה לך מה זה כח אמיתי! טרנקוויל, במשב רוח הכי חזק שיש לך, עכשיו!!!"
טרנקוויל מנפנף כנפיו בעוצמה, ויוצר מתקפה כל - כך חזקה שיכולה לגמור את אושוט.
המשב האדיר מתקרב לעברו, וזה נראה כאילו אושאוט עומד לעוף הרחק מהעצמה הזאת.
[QUOTE=Chity;1342490][COLOR="Blue"][U]לקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
טרקוויל חוסם בקלות את אקדח המים של אושאוט עם כנף הברזל שלו.
"הא!" קורא הזקן. "זה כל מה שיש היום לסוכנויות? אני ארה לך מה זה כח אמיתי! טרנקוויל, במשב רוח הכי חזק שיש לך, עכשיו!!!"
טרנקוויל מנפנף כנפיו בעוצמה, ויוצר מתקפה כל - כך חזקה שיכולה לגמור את אושוט.
המשב האדיר מתקרב לעברו, וזה נראה כאילו אושאוט עומד לעוף הרחק מהעצמה הזאת.[/QUOTE]
״ אוי לא ! אושאוט תתחמק מזה מהר! ״ אגיד לאושאוט בבהלה בתקווה שהוא ייתחמק ברגע האחרון . ״ אושאוט אחר כך תקפוץ על טראנקויל ותשתמש על הגב שלו באקדח מים ! ״ אגיד לאושאוט.
[QUOTE=Chity;1342480][U][COLOR="Blue"]לקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U]
פתאום צץ לו חיוך מטורף.
הפוקימון המעופף שעט אליכם במהירות, כשכנפיו החדות בוהקות בשמש.[/QUOTE]
"מה אתה אומר." אומר בזילזול בעודי קופץ הצידה , "צ'ימצ'אר צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של צ'ימצ'אר , "תשתמש בגחלת ולאחר מכן במבט , אחרי שאתה משתמש במבט תשתמש שוב בגחלת , ובכל פעם שאתה עושה משהו תנסה להתחמק מהמתקפות של טרנקוויל." אומר בחיוך , "אם לא תיתן לי את המונה אז אקח אותה בכוח." אומר בכעס , "דניאל , יש לי רעיון , תאמר לאושאוט שלך להשתמש בדחיפה על צ'ימצ'אר , תגרום לדחיפה שלאחר שתפגע בצ'ימצ'אר , צ'ימצ'אר יעוף על טרנקוויל , כשצ'ימצ'אר יהיה באוויר אומר לו להשתמש בגחלת על טרנקוויל , ואם הגחלת לא תפגע אז תאמר לאושאוט מיד להשתמש באקדח מים." אומר לדניאל בתקווה שהואיעשה את מה שביקשתי , 'הזקן הזה ממש משוגע.' אחשוב לעצמי .
[COLOR="Blue"][U]לקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
להפתעתכם אושאוט מגלה מהירות רבה, ומתחמק מהתקפה הקטלנית.
הוא קופץ בזריזות רבה מאחורי טרנקוויל, ופוגע בו באקדח מים חזק במיוחד. טרנקוויל נופל על הרצפה, ונראה כאילו הוא מאוד מותש.
"טרנקוויל, לא!" צועק הזקן, מופתע גם הוא. "מהר, קום לפני שהוא יתקוף אותך שוב!"
אך צימצ'אר פועל לפי התוכנית והוא תוקף אותו בגחלת לוהטת.
טרנקוויל צווח, אך נראה כי עדיין הוא יכול להלחם.
[QUOTE=Chity;1342496][COLOR="Blue"][U]לקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
הוא קופץ בזריזות רבה מאחורי טרנקוויל, ופוגע בו באקדח מים חזק במיוחד. טרנקוויל נופל על הרצפה, ונראה כאילו הוא מאוד מותש.
"טרנקוויל, לא!" צועק הזקן, מופתע גם הוא. "מהר, קום לפני שהוא יתקוף אותך שוב!"[/QUOTE]
'טוב, אעשה מה שהארי ביקש ' אחשוב לעצמי ואגיד " אושאוט תשתמש בדחיפה על צ'ימצ'אר ותעיף אותו לעבר טראנקוויל! ותשתמש באקדח מים על טראנקוויל ! " אגיד לאושאוט ואז אומר לזקן " תחזיר את המונה או שנכסח את הטראנקוויל שלך ! " אגיד לו בעצבים.
[QUOTE=Chity;1342496][COLOR="Blue"][U]לקבוצה הכחולה:[/U][/COLOR]
"טרנקוויל, לא!" צועק הזקן, מופתע גם הוא. "מהר, קום לפני שהוא יתקוף אותך שוב!"[/QUOTE]
"אוקיי , צ'ימצ'אר , תגמור את זה בגחלת בכל העוצמה ." אומר בתקווה שטרנקוויל לא יצליח לקום , "זקנצ'יק , זה לא יפה לגנוב פוקימונים." אומר , "דניאל , תחפש את המונה בזמן שאני נלחם בטרנקוויל." אומר ברצינות .
[SIZE="1"]עומר ומתן, לא שמתם לב שערכתי את התגובה שלי אחרי שראיתי את התגובה של מתן, אבל זה עדיין מסתדר.[/SIZE]
------------------------------------------------------------------------------------------------
טרנקוויל ראה את הגחלת של צימצאר, אך לפתע צועק הזקן:
"טרנקוויל, תתחמק ואז תשתמש בצוות כפול עכשיו!" טרנקוויל מתחמק ממתקפת האש, ולפתע כפילים של טרנקוויל נוצרים בכל מקום, ומקיפם במגעל את הפוקימונים שלכם.
הזקן צוחק צחוק מטורף "הא הא הא!!!! להיכנע? נראה אותכם עכשיו מוצאים את טרנקוויל האמיתי!".
[QUOTE=Chity;1342507][SIZE="1"]עומר ומתן, לא שמתם לב שערכתי את התגובה שלי אחרי שראיתי את התגובה של מתן, אבל זה עדיין מסתדר.[/SIZE]
------------------------------------------------------------------------------------------------
"טרנקוויל, תתחמק ואז תשתמש בצוות כפול עכשיו!" טרנקוויל מתחמק ממתקפת האש, ולפתע כפילים של טרנקוויל נוצרים בכל מקום, ומקיפם במגעל את הפוקימונים שלכם.
הזקן צוחק צחוק מטורף "הא הא הא!!!! להיכנע? נראה אותכם עכשיו מוצאים את טרנקוויל האמיתי!".[/QUOTE]
" אוקיי אושאוט תשתמש באקדח מים לכל הכיוונים עד שנמצא את טרנקוויל האמיתי! " אגיד לאושאוט ואז אגיד להארי " שנמצא את טרנקוויל האמיתי תגיד לצ'ימצ'אר לרוץ לטרנקוויל ולשרוט את טראנקוויל בכנף שלו " אציע להארי.
[QUOTE=Chity;1342507][SIZE="1"]עומר ומתן, לא שמתם לב שערכתי את התגובה שלי אחרי שראיתי את התגובה של מתן, אבל זה עדיין מסתדר.[/SIZE]
הזקן צוחק צחוק מטורף "הא הא הא!!!! להיכנע? נראה אותכם עכשיו מוצאים את טרנקוויל האמיתי!".[/QUOTE]
"רוצה לראות שנמצא ." אומר לזקן , "צ'ימצ'אר תסתובב תוך כדי שימוש בגחלת." אומר ברצינות , "דניאל , אם אתה רוצה תעשה אותו דבר עם אושאוט באקדח מים." אומר ברצינות , 'אני מקווה שאפגע באמיתי.' אחשוב .