כן אבל משום מה חיפשתי וזה לא מוצא אותך תוסיף אותי Mor100200
עריכה:לא משנה מצאתי =]
Printable View
כן אבל משום מה חיפשתי וזה לא מוצא אותך תוסיף אותי Mor100200
עריכה:לא משנה מצאתי =]
אני משחק בקושי חודש ואתה שם אותי עם כל הסוסים?
-.-
[QUOTE=NivX10;1341180]חחחח וזה נראה לכם פייר שאתה ומור באותה קבוצה Xd
אתם הכי מנוסים פה... זה כמו שילד בן 14 יתן מכות לילד בן 9 ועוד התלהב שהוא קרע אותו.[/QUOTE]
היי~ הצלחתי לנצח את אביב פעם אחת XP
אני מקווה שלהב יתחבר בקרוב כי אני רוצה לבדוק עליו את TNT steelbeast
אחלה משחק אדם
נגמר 2-1 לי
במשחק הראשון ניצחתי
במשחק השני אדם די כיסח לי תצורה ברצינות =]
במשחק השלישי קיבלתי שליפה מצויינת אפשר להגיד וניצחתי P:
היה לי כיף מאוד אדם P:
[QUOTE=Askeladd;1341199]אחלה משחק אדם
נגמר 2-1 לי
במשחק הראשון ניצחתי
במשחק השני אדם די כיסח לי תצורה ברצינות =]
במשחק השלישי קיבלתי שליפה מצויינת אפשר להגיד וניצחתי P:
היה לי כיף מאוד אדם P:[/QUOTE]
היה מצחיק לצפות בזה מהצד xD
[QUOTE=geostri;1341202]היה מצחיק לצפות בזה מהצד xD[/QUOTE]
וואי לגמרי XD
Xxxxx אמא של כולכם
יש לי חפיסה אחרת שאני אשתמש בה בעצם ואני מוכן לתת רמז:
היא סוג של פאן דק.
אייל מבקש לא להספים כאן, אם אין לך מה להגיד על הנושא עדיף שתשמור לעצמך, מקווה שלא נראה שנטפל אליך, ממש לא
ניב- הקבוצות הן לא יותר ממתן תואר הקבוצה המנצחת שאף אחד לא יסתכל עליו ולא משחקים בכלל יחד כקבוצות... ולהפך, זה הכי בא להראות שגם כשלוקחים לחדשים את כל הסינכרואים והדברים שקשה להם, עדיין שני המומחים יצליחו לבנות משהו ברמה אחת מעל כולם ^^" [לא משחצנות]
מור- נפלא! נשמע שאתם ממש נהנתם שם! O::: הטורניר הוא הצלחה[לצערי לא ניפגש... כשתהיה נגד עומר בחצי גמר תבין Xddddd]
אדם - 2-1 מול מור ממש לא בא בכדי, מבחנתי אין אחד פה[חוץ מעומרי שלא קשור] ברמה שלו ם:
טוב אם אתה שם את זה כך... ^^
בכל אופן, מה זה אומר עכשיו לגבי...
אני דוחה את הסיבוב ה2 של קבוצה ב' כי להב לא מגיב ואם ביומיים הבאים גם לא, נאלץ להוציאו ואולי להעביר ניר אלינו כי נהיה 3 בקבוצה. לא תהיה ברירה לכן לא רוצה שניר עוד ישחק בב' עד שזה יתבהר ביום שלישי.
מה עם הקרבות שלי?
[QUOTE=X-Drake;1341309]אייל מבקש לא להספים כאן, אם אין לך מה להגיד על הנושא עדיף שתשמור לעצמך, מקווה שלא נראה שנטפל אליך, ממש לא
ניב- הקבוצות הן לא יותר ממתן תואר הקבוצה המנצחת שאף אחד לא יסתכל עליו ולא משחקים בכלל יחד כקבוצות... ולהפך, זה הכי בא להראות שגם כשלוקחים לחדשים את כל הסינכרואים והדברים שקשה להם, עדיין שני המומחים יצליחו לבנות משהו ברמה אחת מעל כולם ^^" [לא משחצנות]
מור- נפלא! נשמע שאתם ממש נהנתם שם! O::: הטורניר הוא הצלחה[לצערי לא ניפגש... כשתהיה נגד עומר בחצי גמר תבין Xddddd]
אדם - 2-1 מול מור ממש לא בא בכדי, מבחנתי אין אחד פה[חוץ מעומרי שלא קשור] ברמה שלו ם:[/QUOTE]
חחח לא הבנתי למה אתה מתכוון יענו שאני אפסיד לעומר בחצי? אני לוקח את זה בחשבון P: למרות שאף פעם לא ראיתי אותו משחק ומי אמר שאני יגיע לחצי XDD מה עשית ממני אני קצת טוב לא יותר מזה ברצינות
אתה השחקן שהכי מאתגר לי נגדו ובונה 700 דקים גם חדשים שאין להם 'בניות מוכנות ביוטיוב', מבחינתי אתה טוב מכל השאר, וכן שתפגוש את עומר תבין למה רק הדק שלי יכול לנצח אותו Xdd לא מדבר שלא להרוס לו אבל יש כאן קאטץ' תאמין לי. הוא ניצח מלפיק של עומר TRON היוםחחח